Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

cBrain - en mulig swingtrade


73531 AndersEgsvang 2/11 2015 00:18
Oversigt

Efter Precise Biometrics er blevet solgt fra porteføljen, så er det tid til at kigge på nye muligheder. Mit køb i SAS går stille og roligt fremad, men SAS er ikke en hurtig aktie, så der skal lidt tålmodighed til. Nu har jeg så fået øjnene op for det danske Smallcap firma cBrain.

cBrain synes jeg er begyndt at se spændende ud. Jeg mangler lige det sidste tegn på en optur, før jeg vil gå ind i den, men der er rigtige mange ting som er begyndt at tale for en videre optur. Aktien har i år ligget meget fladt, med en svagt nedadgående kurve. Dog er trenden stadigt godt opadgående, og de sidste par dage er vi så begyndt at se en lille start på en ny optur. (Tage dig ikke af den sidste candlestick, det er bare Euroinvestor der har en fejl i grafen, aktien er altså ikke faldet fra 32+ til 22.4, så sidste candlestick helt til højre, skal man bare glemme)

Tegn på optur:

Brud af trendlinje
Brud af trekantsformation
Brud over modstandslinje
Re-test af support
Brud over EMAs
EMA crossover
Nye højere top
Test og afvisning af Fibonacci BuyZone


Med alle de ting der taler for en optur, kan man jo så spørge, hvad mangler der så? Det jeg gerne vil se før cBrain bliver føjet til porteføljen er en grøn candlestick som viser kontrol til købere og gerne stærk kontrol i et område som dette, hvor så mange ting peger i den samme retning.

Det gode ved setupet som det ser ud lige nu er, at risikoen er meget lille og den mulige fortjeneste meget stor. Som det ser ud lige nu, vil jeg placere mit stop på 20.4 og første profitområde ligger på 28, og senere hen 33. Dvs. min risiko er på 2kr. Pr. Aktie og min mulige fortjeneste ligger på omkring 5.5 kr. For første profitområde og 10.5 kr. For sidste område.

Området på 24.5 kr. Skal vi dog også holde øje med, da det tidligere har vist sig som et vigtigt område. Området skulle vi gerne bryde igennem, og gerne med god volumen for at se køberne bevare kontrollen. Bryder vi ikke igennem kan det ændre situationen lidt.

Vær opmærksom på at cBrain holder kvartalsregnskab den 5. November, som kan gå både op og nede. Når vi ikke at få det sidste tegn på en optur inden da, så skal man være mere forsigtig.

Jeg forholder mig ikke til regnskab og finansielle resultater, men kun teknik og psykologi. På marketnews.dk er der lavet en fundamental analyse af aktien, som kan være interessant at gå igennem.

Til sidst skal det også siges, at selvom mange ting peger op ad, så er det ingen garanti for, at det vil ske. Man skal derfor altid tage lave sine egne konklusioner inden man handler.Happy Trading!
www.egsvang-trading.dk

Disclaimer: Egsvang Trading ejer ikke positioner i cBrain, men der kan blive foretaget ændringer i porteføljen uden videre oplysning. Ovenstående er på ingen måde en anbefaling til køb eller salg, og skal kun bruges som inspiration. Egsvang Trading stiller ingen garantier. Investering og handel er på eget ansvar og kan føre til tab af det investerede beløb.

CBRAIN.CO
7/11 2015 14:59 KDF 073574Hej Anders,
Hvordan ser du på CBrain her efterfølgende?
Den røg igennem 24,5, som var dit fokuspunkt. Men hvad med volumen, var den som ønsket?8/11 2015 12:56 AndersEgsvang 173578Hej KDF

Jeg har lavet en ny analysevideo, hvor du også kan høre om cBrain. Så hør med her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/analysevideo-af-sw..TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER