Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Pandora Q3 conf call


73598 Sibelius 10/11 2015 21:40
Oversigt

Jeg har gennem flere år følt mig som Jeppe i baronens seng, fordi mine klart største positioner har været i 1) Genmab og 2) Pandora. Ved Pandora Q2 conf call var jeg ikke imponeret over Anders Colding (som jeg ellers ser som bundsolid), men han virkede da kyst og usikker, og var undvigende eller usikker i sine svar. Derfor var det så glædeligt at høre ham i dag på Q3 conf call. Han udstråler nu at han er 110% on og fuldt ud forstår forretningen, og er begyndt at sætte sit præg på strategi og eksekvering.

Det undrer mig at så få interesserer sig for og debatterer Pandora - en aktie der har været på en næsten ufattelig rejse og som i dag rundede en markedscap på 100 mia DKK!

Jeg har solgt min position ned til 50% over det seneste år, og havde egentlig tænkt mig at gå længere ned. Men jeg tror jeg vil beholde min nuværende position en tid endnu. Jeg har hvertfald fået fornyet tro på at der er meget mere vækstpotentiale i Pandora, og at de - ikke mindst - har fået en CEO der fuldt ud forstår hvad der skal til for at bygge et globalt brand.

mvh
Sibelius
TRÅDOVERSIGT

73598 Pandora Q3 conf call
10/11 21:40 Sibelius 1

SENESTE NYHEDER