Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Facebook


73756 MrEbbe 30/11 2015 21:43
Oversigt

Jeg kunne godt tænke mig at høre folk mening til den aktie. Jeg vil starte med at gøre opmærksom på at jeg selv er i besiddelse af en mindre portion, som i skrivende stund er op med 130% på 16 måneder.
Jeg overvejer pt at købe op i den, jeg kan bare på ingen måde finde ud af om jeg skal vente til vi er blevet helt kloge på den FED rente her i dec. For jeg kan ikke gennemskue de reaktioner der kan komme for en virksomhed hvis væsentligste produkt er en platform hvorpå der kan generes reklamer indtægter.
Jeg synes der er flere ting der taler for at købe yderliger op, disse vil jeg herunder belyse:

Tilvæksten af nye bruger tegner ikke til at stoppe, og der er vækst i bruger på både FB, Instagram, som må betegnes som de væsentligste i deres porteføje af platforme. De har derudover WhatsApp med en hel del brugere også.

På Instagram er de begyndt at indføre reklamer. Der er en mindre overvægt at kvindelige bruger på denne platform. Vi ved idag at kvinders indflydelse på husholdningsbudgettet er stærkt stigende, ift. hvis man kigger en generation tilbage. Dette tiltag vil man begynde at kunne se på deres kommende kvartalsregnskab, da reklamer blev indført her i sommers. Instagram har omkring en 400-500 milllioner aktive brugere.

Hvis man skeler lidt til de penge de tjener pr bruger så er der pt en forskel på lidt over 10 dollars per bruger imellem USA og Europa. Traditionelt er vi i Europa fem år bagud ift. USA. Så på sigt vil dette tal kunne hæves. Jeg mener dog umiddelbart at der her er en mulighed for at hæve marginerne. De erfaringer de har fra USA bør kunne overføres til EU, da vi som kontinenter minder en del om hinanden. Jeg synes der her ligger et større potentiale, yderligere har deres indtægter været stigende pr bruger.

Samtidig har de 1 milliard aktive bruger pr måned pt, hvilket er en en ret meget.

På minus siden er at de afregner i US dollars, og da den er stigende ift. alle andre valutaer pt, dette kan påvirke deres indtjening, når de skal tage indtægter hjem på reklamer til USA. Omvendt må vi som danskere kunne glæde os over at Dollaren stiger ift. vores investering som vi ikke skal beskattes af. Økonomer taler om at dollaren skal op i 7,5 dkr pr dollar om et år.

Samtidig har FB ikke helt så godt fast i Kina.

Ser frem til at jeres holdninger!



TRÅDOVERSIGT

73756 Facebook
30/11 21:43 MrEbbe 3