Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er årets jule-rally udeblevet


73834 AndersEgsvang 10/12 2015 15:11
1
Oversigt

I det her indlæg skal vi se lidt på årstider og investering. Vi skal se lidt på hvad der er sket i løbet af året, om december normalt er en god aktiemåned, og om det er udeblevet i år. Så følg med. Det bliver spændende....

Statistisk set er der nogle måneder, som klart er bedre i markedet end andre. Hvis vi ser tilbage de sidste 20 år kan vi faktisk se at den klart værste tid ligger mellem august-september. De bedste måneder er derimod fra oktober til december og igen marts til april. Disse to tidspunkter er statistisk set de bedste i et bull marked.

Læs hele indlægget her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/er-arets-jule-rally-udeblevet

Med venlig hilsen
Anders Egsvang Rasmussen
Egsvang Trading



11/12 2015 17:33 mccarthy 073844



Lige nu går aktiemarkedet mildest talt ikke godt. Jeg har benyttet chancen til at købe Jyske, G4S og Zealand Pharma. Som vanlig er jeg nok for tidlig inde, men det opvejes vel af at jeg også altid går for tidligt ud. I alt ser 2015 ud som et utroligt godt år for os investorer. God jul og godt nytår til alle.



TRÅDOVERSIGT