Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Handelsplatform til større amerikansk udvalg


74800 DanielBroe 5/6 2016 21:23
0
Oversigt

Hej,

Jeg prøvede inde i facebook gruppen at stille spørgsmålet, uden nogen svar, så jeg prøver herinde i stedet for.

Jeg søger en handelsplatform, der praktisk talt er lige så kompetent til amerikanske, canadiske og asiatiske aktier, som Nordnet er til aktier i norden.

Nogen input? De platforme jeg støder på er primært til daytradere og det er ikke det jeg søger. Jeg skal ikke ud og investerer i olie, guld osv. men 'bare' aktier. Jeg oplever nemlig der er flere small cap aktier på det asiatiske marked, som jeg synes virker ekstremt spændende, men som ikke findes på Nordnet.

Tak for jeres tid.



6/6 2016 21:35 TeamGarlic 174810



Hej Daniel. Hvad med SparNord ? De har adgang til Reuters-netværket Autex og bruger UBS som broker. Ellers har jeg hørt, at Nykredit kommer på en broker til august og de skulle komme langt ud i verden.



7/6 2016 20:29 XJK 174815



Danske Bank plejer at være til at tale med, hvis man gerne vil have åbnet for handel med nogle papirer, der ikke lige umiddelbart er at finde i netbanken. Jeg har tidligere fået åbnet for diverse canadiske, amerikanske og engelske aktier, der ellers ikke var at finde. Men om de også kan og vil hjælpe med asiatiske small caps, må de vist hellere selv svare på. Ud over at man kan få åbnet for handel med mere eller mindre eksotiske papirer, så er Danske Banks handelsplatform i netbanken mildest talt basal - f.eks. er søgningen som en tidsrejse til web anno 1995, hvor man bliver straffet hårdt, hvis man ikke lige kan gætte, hvordan Danske Bank har valgt at forkorte navnet på givet papir.

Vedr. asiatiske small cap skal du nok være ekstra opmærksom på håndteringen af valuta. Jeg kan forestille mig, at du vil få nogle svært dårlige omregningskurser på andre valutaer end de store (EUR, USD, JPY). Men det er bare et gæt.



TRÅDOVERSIGT