Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

GENMAB til Bl.a. Helge larsen


75256 H. Pia 23/11 2016 20:19
Oversigt

Når jeg læser debatten blandt de "kloge" kontra Helge Larsen, så får man indtrykket af, at Genmab vil stige ret kraftigt på de positive data, også når man ser Helge Larsen med tåre i øjnene i TV2 i aftes, men når man nu er ny investor, så er
der ikke så meget at få tåre i øjnene af, når man har købt ved høj kurs, og der efterfølgende sker det stik modsatte, nemlig at kursen falder og falder.... Dvs. at den debat der foregår vedr. Genmab er det rene gæt eller???????
(Jeg er dog klar over at der altid er en risiko for et fald)23/11 2016 20:40 Solsen 275257Hej Pia

At have aktier er i Genmab kræver tålmodighed og en sikker hånd.

Kursudsvingene kan være uforklarlige og Genmabs tur ned ovenpå en afgørende, men ventet, godkendelse, er ikke undtagelsen. Ikke logisk men "sælg på facts" er ikke usædvanlig.

Darzalex ligner en mega succes og ASH først i december vil givetvis afdække potentialet yderligere - hvilket den altid positive og optimistiske direktør også siger.

At have en ambition om at gøre cancer til en kronisk sygdom er stor. Men jeg er overbevist om, at Genmab mener det, når de siger det.

Du skal have en langsigtet investeringshorisont så er jeg overbevist om, at du bliver belønnet. Kortsigtede kursudsving kan ingen gardere sig imod uanset hvilke kloge eller tossede man konsulterer.

Solsen23/11 2016 21:18 Helge Larsen/PI-redaktør 175258Pia..Jeg byder aldrig ind med bud på procenter eller kroner på eventuelle kortsigtede stigninger oven på. Heller ikke i den aktuelle situation.

Jeg er ikke ansvarlige for alle de forskellige bud på kursstigninger eller fald som du kan læse her på siden eller i vores facebookgruppe.

Jeg understreger gang på gang risikoen ved at investere i biotek og andre volatile aktier. Ligesom at man altid bør starte med at investere meget små beløb (frimærker) i sådanne.

I Genmab er udgangspunkt mit udgangspunkt, at aktien skal købes med henblik på en langsigtet investering.

Du bør nok reflektere lidt over, hvorfor du købte aktien samt din strategi fremadrettet. Der kan komme dybe fald undervejs i alle gode aktier, som er i en stigende trend. Det sker ofte i Genmab.

Med venlig hilsen

Helge
23/11 2016 21:30 Helge Larsen/PI-redaktør 175259Redigeringsfunktionen virker ikke. Her er derfor mit færdiggjorte indlæg:

Pia..Jeg byder aldrig ind med bud på procenter eller kroner på eventuelle kortsigtede stigninger oven på eventuelle nyheder. Heller ikke i den aktuelle situation.

Jeg er ikke ansvarlig for alle de forskellige bud på kursstigninger eller fald som du kan læse her på siden eller i vores facebookgruppe.

Jeg understreger gang på gang risikoen ved at investere i biotek og andre volatile aktier.

Ligesom at man altid bør starte med at investere meget små beløb (frimærker) i sådanne.

I Genmab er mit udgangspunkt udgangspunkt, at aktien skal købes med henblik på en langsigtet investering.

Du bør nok reflektere lidt over, hvorfor du købte aktien samt din strategi fremadrettet. Der kan komme dybe fald undervejs i alle gode aktier, som er i en stigende trend. Det sker ofte i Genmab.

Med venlig hilsen

Helge25/11 2016 13:04 KRANEN1 375264Hvis man er kortsigtet investor eller ønsker lav risiko på sine investeringer skal man holde sig langt væk fra Biotek.

Al debat om fremtiden er pr. definition baseret på antagelser og gæt. Ellers kunne vi alle blive aktiemillionærer på kort tid :)25/11 2016 13:17 Helge Larsen/PI-redaktør 175265Med mindre man er kortsigtet trader der kører på dagsbasis eller timer sine sving og handel op til en begivenheder/triggere i selskabet.25/11 2016 13:24 KRANEN1 175266Historisk set er det meget meget få som på sigt kan lave et afkast på day/swing trading og en evt. fremtidig trigger kan også gå stik modsat vej, hvis markedet allerede har indregnet en sandsynlighed for positivt udfald..25/11 2016 14:49 Helge Larsen/PI-redaktør 075267Kortsigtede tradere går efter volatilitet begge veje. Det er der ofte i biotek.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER