Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

oso 10 klasse opgave om børs mægler


75415 chris3032 7/2 2017 10:59
0
Oversigt

det er til min oso opgave i 10 klasse om børsmæglere, har nogle spørsmål her som jeg godt kunne tænke mig at få besvaret
Hvad laver du som børsmægler?

Hvor mange arbejder som børsmægler på din arbejdsplads?

Arbejder du mange timer om ugen (vil gerne høre timetal hvis du vil sige det)?

Kan du godt lide dit arbejde (må godt svare med andet end ja og nej)?

Vil du tror der vil blive mere eller mindre job som børsmægler i fremtiden?4

Synes du det er usikkert at det er mennesker der styre børsen og skulle det være maskiner det styre børsen? (hvis ja hvorfor/ hvis nej hvorfor ikke)



9/2 2017 09:09 TeamGarlic 175417



Hej Chris
Jeg er ikke børsmægler, men leverer software til børsmæglere, så jeg kender dem ret godt.
Nogle steder er de 5-7 stykker og andre steder mere end 20.
Nogle børsmæglere har en længere arbejdstid end 37 timer. De er stadig afhængig af deres bonus og har derfor ingen fast arbejdstid.
Jeg tror børsmæglernes arbejde er blevet noget anderledes end tidligere. Kunderne har adgang til internettet, analyser, debat-forum som dette og meget andet og derfor rådgiver de ikke nær så meget som tidligere. Det er ikke længere så mystisk en verden. Håndterer de også porteføljer, så er de blevet mere bange for at afvige fra benchmark (f.eks. C20). Det har jeg hørt fra mange i branchen.
Der bliver mindre at lave for en børsmægler i fremtiden. Goldman Sachs i USA har lige fyret 600 børsmæglere og erstattet dem af robotter, dvs. programmer. Der er kommet meget mere maskin-handel og det vil kun blive større i fremtiden.
Umiddelbart vil jeg sige, at det er mennesker, som skal styre børsen og ikke maskiner. Mennesker kan ikke sættes på en formel og det gør det mere udfordrende end for computer-programmer. Hvad hvis en algoritme løber løbsk og sender markedet til højre og venstre ?
(Generelt er jeg bare imod High Frequency Trade, Dark Pools og algoritme-handlere - hvad skal vi mennesker lave i fremtiden ?)

Håber du kan bruge mine svar til noget selvom jeg ikke er børsmægler. Jeg ved faktisk ikke om nogen børsmæglere læser med herinde.



9/2 2017 09:25 chris3032 075419



mange tak det er til meget hlælp



TRÅDOVERSIGT