Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Realfiction "LEADERS IN MIXED REALITY"


75716 junne 1/8 2017 11:26
2
Oversigt

Rigtig Fiction - VR uden briller

2017/07/14 09:50
Rigtig Fiktion fremstiller kategori Mixed Reality i form af hologram, der hjælper med at opbygge en stor interesse i kundernes produkter. Main anvendelse er som et salgssted i butikker, på messer og andre steder, hvor kunderne normalt cirkulerer. Den nye teknologi Deep Frame nylig afsluttet, og er nu klar til salg er planlagt til at legetøjsproducenter igennem for at nå den gigantiske forbrugermarkedet. Et fælles projekt er allerede i gang med danskerne lokale gigant Lego. Blandt dem den försjäljningssiffrorna dømme meget tilfredse kunder, finder vi mange af verdens største og mest kendte virksomheder, såsom Apple, Coca Cola, Diesel, Mercedes og NASA og andre.
Hvad er det der gør Real Fiction så spændende?

På et marked, der forventes at eksplodere og være værd op til $ 80 milliarder (50% af B2B, B2C 50%) i 2025 er allerede Real Fiction langt. Det har allerede brudt jorden med sine over 10 000 solgte Dreamoc og er nu ved at frigive flere produkter rettet mod forbrugermarkedet og erhvervsmarkedet med den nye Deep Frame teknologi. Med kunder som Tag Heur, Huawei, Coca Cola, Gucci og nogle fremragende casestudier, der i mange tilfælde højere salg på over 100%. Realfictions kunder, så det er svært at finde noget negativt. Igangværende projekter og dialoger med Lego og flere andre store producenter i legetøjsbranchen kan føre til enorme indtægter inden længe. Et pilotprojekt med en hotelkæde i Danmark er sandsynligvis værd færre penge på kort sigt, men er utrolig spændende på lang sigt, og dialog med en af ​​verdens største bilproducent for nyligt udgivet Deep Frame-teknologi. Produktionen af ​​deres patenterede teknologier forvaltes af en af ​​verdens største OEM-producent af LCD-skærme, Amtran, som til en vis grad tilpasse deres teknologier til visse store kunder (som Lego). Specielt interessant for os investorer er, at Amtran efter megen chikane har været at købe ca. 9% af virksomheden i en rettet emission, såvel som garanterede indledende emne til 100%. Tidligere på året, så der var en rettet emission uden fortegningsret (såkaldte privat placering) til 7,6 kroner, det samme som IPO pris. Amtran og tidligere ejer købte alle aktier.

Realfiction
Realfiction blev grundlagt i 2008 af Clas Dyrholm og Peter Simonsen, efter at de har set en stigende interesse for netop denne præsentation af produkter gennem sit tidligere arbejde som show designere. Både klasseværelse og Peter har arbejdet i filmindustrien og tog år 2002 HM s "mode pige" show, efterfulgt af Lexus "Hvorfor lever i en dimension" Diesel "Liquid Space".
produkter

Dreamoc

Når Realfiction præsenterede sit første Dreamoc 2008 bredte youtube klip som en steppebrand og hurtigt fik over 1 million visninger. Dreamoc har solgt over 10.000 eksemplarer siden dens begyndelse. Dreamoc fås i forskellige typer og størrelser, og henvender sig især til detailhandel. Produkterne sælges primært gennem Realfictions over 100 partnere i den nuværende situation, der dækker 48 lande.
POP3 - Fra 1799 US dollars

Formet som en kasse med en synlig side, det virker fantastisk at have hylderne eller indbygget i et højere gear, såsom Sennheiser gjorde. Sennheiser ønskede at fremme deres nye noice annullering hovedtelefoner, og derefter valgte at have POP3 i et rack, hvor kunderne kunne teste disse hovedtelefoner, mens hologram fremhævet USP s (unikke salgsargumenter) på lufthavnens lounges rundt om i verden.
HD3 - Fra 1999 US dollars

Den bedst sælgende HD3 med tre synlige sider gør hotellet ideel til at fange opmærksomhed af endestykker i butikker, hvor det er svært for kunderne at ikke stoppe og tjek hologrammet.
XL3 - Fra 7999 US dollars

En større varians af HD3.
XXL3 - Fra 39.999 US dollars

Den største model med 4 synlige sider, som er fundet ved Karolinska Hospital og Dubai lufthavn.
Fusion

Med Dreamoc så kunderne kan vælge at køre et hologram / animation, der ruller på tværs af flere skærme, der er ved siden af ​​hinanden.

Deep Frame

Deep Frame havde sin offentlige udgivelse i København den 18. maj, hvor tilskuere vidne til en virtuel raket lancering på havet. Mere om udgivelsen kan ses i denne youtube klip:
Frigivelsen fik hurtigt udbredt i medierne verden over, hvor de fokuserede på, at du ikke behøver nogen briller for at opleve Deep Frame. US Mashable var en af ​​mediernes opmærksomhed frigivelse.
"Hvad Deep Frame er eliminerer behovet for enhver personale udstyr overhovedet, i stedet sætte AR tunge løft i hænderne på for eksempel en detail placering søger at gave virtuelle objekter til en gruppe af forbrugere forbi. En demo video viser endnu en bruger er i stand til at manipulere en AR objekt projektion (en bil) ved hjælp af intet andet end håndbevægelser. "
Som poster indgår i dette tilbud Deep Frame jo mere oplever den virtuelle virkelighed på samme tid, i modsætning til VR, hvor du skal bruge specielle VR beskyttelsesbriller eller nutidens AR modeller, hvorSom poster indgår i dette tilbud Deep Frame jo mere erfaring den virtuelle virkelighed på samme tid, i modsætning til VR, hvor du skal bruge specielle VR briller, eller nutidens AR modeller, der enten også bruger beskyttelsesbriller og en stor computer, eller en mobiltelefon til spiller som pokemon Gå på.
B2B - Meget skalerbar og kan tilpasses for hver enkelt kunde

Produktet blev lanceret den 18. maj på akvariet i København, hvor de besøgende kunne se en "raket" ud på vandet.

Deep Frame teknologi, så du kan lave større produkter uden at tage så meget plads i dybden. Her er det i princippet kun kundens fantasi stopper. At sige Rigtig Fiction sig på skalerbarhed af Deep Front "Deep Frame teknologi kan også skaleres op for at tillade større glas optik, der kan tilsluttes til store biograf-løsninger.". Lige nu, som et pilotprojekt med en dansk hotelkæde, hvor det første trin er installationen af ​​Deep Frame modtagelse. Det har også en planlagt præsentation af Deep Ramme til en af ​​verdens største bilproducenter, der har udtrykt interesse. Gavin Finn, administrerende direktør for Kaon Interactive var meget imponeret, da han han så Deep Frame-teknologi. Kaon Interactive nylig underskrevet et partnerskab med Lenovo og Google omkring år.
"Hvor gestus interaktioner giver mening, såsom på museer, kan dette providesprofessional A 'holograph-lignende' oplevelse for seerne på en måde thatcould leverance engagement og forståelse. Den store skærm størrelse har også nogle potentielle værdi. Jeg tror, ​​at kombinationen af gestus interaktion med AR-lignende effekt kunne meget vel have en unik effekt, "Finn sagde i en e-mail til den næste Reality News.

Forbruger - Meget skalerbar og skræddersyet til hver enkelt kunde

Her er et stort potentiale for både Deep Frame og Real Fiction. Det har allerede et projekt i gang med Lego og dialoger først med flere andre legetøj giganter. Det har også et projekt i gang med Amtran at producere den første Deep Frame legetøj rettet til et bestemt produkt skal en unavngiven international virksomhed i legetøjet markedet. De største kunder i dette segment er blevet identificeret til Lego, Hasbro, Mattel og Nintendo som virksomheden selv. Ideen med forbrugerprodukt er at være i stand til at bruge telefonens AI til at kommunikere med hologram. Denne måde, selv de produkter, der anvendes til undervisningsformål for børn at kombinere leg med læring.
"Den store fordel ved Deep Frame giver forbrugeren markedet er en Deep Frame optik, produceret i plast til en lav pris, kan forstørre billedet fra en mobiltelefon eller en tablet flere gange og overføre det til det fri, så det sker i kombination med virkeligheden . På omkostningssiden, er interessant, fordi den indebærer, at det fysiske produkt fremstillet og solgt er en plastik linse og en plaststøbt fod, der behandler både optik og mobile enheder -. Uden behov for nogen elektrisk forbindelse "
Hologun

Ud over dialoger og projekter i gang med legetøjet producenten har også Rigtig Fiction ansøgt om et patent på en proprietær produkt kaldet Hologun. Hologun er en plastik riffel med Deep Frame optik og en holder til mobiltelefoner. Her er allerede tidlig dialog med interessenter i gaming industrien at licensere dette produkt. En potentiel fest her er Activision med Call of Duty. Mobile Games når nye højder hver måned. Husk, når idéen til en skuespiller til at være i stand til at sælge et produkt + spil på din mobiltelefon og opleve dette vil være for kunderne. Selv hvis det gøres som en gimmick for en 10-års jubilæum, betyder det lave omkostninger fremstilling og Real Fiction gode marginer rigtig god indkomst.

Leasing / Leje

Så i midten af ​​juni, så selskabet er nu i stand til at lease / leje Realfictions Dreamoc produkter, som er blevet meget efterspurgt. Det gør det meget enkelt og let for virksomheder at integrere et eller flere Dreamoc i sine ofte tidsbegrænsede kampagner uden at det er nødvendigt at holde deres Dreamoc på lager, når de ikke anvendes. Dette gør det endnu nemmere for nye kunder at evaluere Realfictions produkter til fremtidige kampagner kan bruge dem på en større skala. Det giver også Real Fiction mulighed for at øge omsætningen pr produkt.
Den virksomheder markedsføring

Hvert år brugt milliarder på markedsføring af alle verdens virksomheder, og de er konstant på udkig efter nye måder at tiltrække kunder. Med Realfictions produkter, så de får en helt ny måde at tiltrække kunder. Adskillige casestudier viser de enorme magt Realfictions produkter kan have. Nogle eksempler er Kellogs, som øgede sit salg med 60%, Coca Cola med 36% og Lakrids fra Johan Bülow med 110% første uge, og 180% for hele måneden. Martell fejrede 100-året for sin cognac Cordon Blå og valgte at stille op reklamemateriale i tre forskellige lufthavne i Asien, men kun én lufthavn med en Dreamoc blev lufthavnen udsolgt hele lageret i 3 uger, mens de to andre i 2 ikke engang udsolgt i to måneder. Styrken af ​​Realfictions produkter resultater er slående, med sine mange cases og bred kundebase, de er et godt stykke over grænsen som en virksomhed med noget salg skal krydse før pengene begynder at rulle i.
marked

Markedet for MR (Mixed Reality) forventes at være værd op til 80 milliarder USD i 2025. Både Google og Microsoft investerer store summer på dette marked. På dette marked er Real Fiction er allerede på forkant med etablerede produkter og et stort kundeunderlag. Noget, der er blevet anmodet om B2B markedsplads er evnen til at leje Realfictions produkter, da de ofte bruges i kampagner, der er timet. Hvilket i sig selv vil være meget indbringende for Real Fiction, når de har mulighed for at tjene endnu flere af deres produkter. De arbejder også på en softwareløsning, at kunder og samarbejdspartnere kan bruge til at udvikle animationer til produkterne for et mindre gebyr. På denne måde, det forenkler den sælgende samtidig give en anden indtægtskilde.
"Siden den blandede virkelighed er stadig en udviklende teknologi er indhold til blandet virkelighed løsninger er ikke en naturlig del af arbejdet i marketingfolk i færd med produktlancering eller kampagne. I dag er den eneste løsning er at skabe indhold til virksomhedens produkter og skræddersyede high-end 3D-animationer. Det betyder, at hver gang kunden ønsker at opdatere video, de har brug for at kontakte et bureau og starte en video - noget, der er tidskrævende og dyrt. Manglen på en billigere, hurtigere og mere fleksibel løsning er klar. Rigtig Fiktion er derfor klar til at udvikle den første softwareløsning, der giver brugerne mulighed for at lettere at oprette blandet indhold virkelighed. Dette vil ikke kun give kunder og virksomhedens forhandlere mere fleksible, billigere og hurtigere løsning, men vil også hjælpe med tilbagevendende indtægter, der kan udvikle sig i løbet af årene. Indhold Platform løsninger er planlagt til at blive lanceret i løbet af første halvdel af 2018. "
Amtran

Amtran er i dag en af ​​verdens største OEM-producent af LCD-skærme og elektronik fremstiller til Samsung. Amtran forvalter også produktionen af ​​Realfictions bedst sælgende produkt, Dreamoc HD3. De har også vist stor interesse i Real Fiction og tog lidt mere end 50% af den rettede emission, der fandt sted tidligere på året og har forpligtet sig til at tegne 4 millioner, og garanteret indledende emne til 100%. Både den rettede emission og tegningstilsagn blev foretaget uden eventuelle rabatter, hvilket er usædvanligt. Amtran har også et bredt netværk og er til stor hjælp til at identificere og holde kontakten med kunderne nu når at producere forbruger produkt med Deep Frame-teknologi. Amtran arbejder tæt sammen med Real Fiction kunder i prototype udvikling. At de har valgt at investere i selskabet med en 12-måneders lockup og også opstiller abonnementet garanter uden kompensation er enormt betryggende. Amtran har tidligere ejet 23% af Vizio værdiansættes til $ 2 milliarder sidste år.
Lock-up, ejere og ledelse

Clas og Peter har formået at tiltrække helt de rigtige folk til virksomhedens vigtigste roller.
Michael Bjerregard - Global Sales Director

Har siden før 24 års erfaring som salgschef på forskellige niveauer i HP.
Flemming Kloster - Supply Chain Director

Har siden før 20 års erfaring i Bang & Olufsen som leder af udvikling og ansvar for alle de store lyd-og video-projekter. Bang & Olufsen har købt i løbet af sin storhedstid LCD-skærme fra Amtran, og vi kan gætte på, at de er gode kontakter med komponent leverandør og samarbejdspartner var noget, som Flemming bragt.
Andreas Andersson - Marketing Manager

Har siden sidste mange års erfaring som marketing manager hos Diesel.
Lockup: Større aktionærer, administrerende direktør, bestyrelse, medarbejdere, der er indehavere aktieoptioner og Amtran ser sin beholdning som langsigtet lockup på 90% af deres 12 måneder fra første handelsdag. Den samlede dække op er omkring 80%.
Memorandum og andet materiale til investorerne:
https://www.realfiction.com/investor" target='_new'>
Casestudier:
https://blog.realfiction.com/case-studies
Lookbook:
https://www.realfiction.com/inspiration/lookbook" target='_new'>https://www.realfiction.com/
Stockholms Fondsbørs

2/8 2017 08:10 Helge Larsen/PI-redaktør 075717I et af familiens virksomheder overvejer jeg kraftigt, at bruge displays fra Realfiction i vores permanente udstillinger samt ved messer. De er outstanding.

Disclaimer: Jeg har ikke aktier i selskabet.2/8 2017 14:40 junne 075718Det flyver under radaren. tror opskrivning venter snart! :)3/8 2017 22:32 junne 175719


TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER