Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Carlsberg VS Heineken


75873 Carlsondrengen 4/10 2017 12:52
0
Oversigt

Hmm.. Jeg sidder og grubler over om jeg skal investere i Carlsberg B eller Heineken holding, er der nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig med at vælge imellem disse to? :)11/11 2017 12:31 MrEbbe 075981Jeg følger ikke Heineken, men følger Carlsberg mere tæt. De er ved at være igennem deres turnaround, besparelsesprogram, og den begynder for alvor at vise tænder de ender formodentlig højere end deres bebudet 1,5-2 milliarder i besparelser, ved dette kvartal report lå de allerede ret tæt på de 2 og det skal være fuldteffektiviseret i 18. Det betyder konkret at de tjener flere penge, og åbner op for at de kan bevæge sig mere frit økonomisk. Da de har været bundet ret stramt op grundet deres store gæld efter købet af scottish newcastle.

Der vil formodentlig blive skruet op for udbyttet, det tror jeg Carslberg fonden har store interesser i. De har jo tidligere solgt ud i forbindelse med købet af scottish newcastle da de lavede en emission for at finansiere det.

Desuden tror jeg at Carlsberg kigger på overtagelser ude i asian som er bydende nødvendigt for dem for at have volume, og sikre sig vækst, problemet er at de ikke tjener så mange penge på øl i asian. Det er dog nødvendigt for at få volume så man kan få presset priserne på de leverancer ude fra. Det er også nødvendigt for dem for ikke at blive presset for langt bagud ift. Heineken og InBew.

Jeg vurdere ikke at effekten af deres spareprogram er regnet helt ind i kursen på Carlsberg, og en del analytikere har samme holdning. Derudover er det altid godt at have stabilt forbrug i portefølgen, hvis det så samtidig giver noget udbytte har du jo mulighed for allokere om med udbyttet og dermed differentiere din portofølge.
TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER