Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 23 August kl 15.00 Læs mere her
      

køb/sælg anbefalinger


75953 donprebsi 2/11 2017 21:03
0
Oversigt

Hvordan tolker man vedhæftede eksempel på anbefalinger? (er fra Investing.com). Skal det forstås således, at hvis man er daytrader - på timebasis - , så anbefales sælg her og nu, dvs. kursen forventes nedad næste timer. Er der ikke tale om meget hurtige handler så behold på dagen. Men hvis man er lang, så skal man købe - og hvorfor "strong buy" ugentlig, men kun "buy" månedlig?
4/11 2017 11:56 Ulmeister1 175956Anbefalingerne er ren teknisk analyse. Så på time niveau viser stregerne tydeligt, at den skal ned. På ugebasis ser stregerne rigtig gode ud, mens på månedsbasis ser stregerne gode ud. Grunden til at der ser strong buy på ugebasis og kun buy på månedsbasis er formentlig, fordi strenden har været kraftigt opadgående på uge niveau, mens stigningen tidligere på måneden var mere moderate.

Dette er uden, at jeg har set kursgraden på DS Norden. Nu er teknisk analyse ikke den sikre vej til afkast, og ovenstående blandede anbefalinger tyder på, at der hverken er nogen tydelig trend i op- eller nedadgående retning. D
Derfor bør du ikke handle på dem - især ikke i dette tilfælde.4/11 2017 13:46 donprebsi 075957Tak for et godt svar. Bekræfter lidt min egen teori, men hvis man nu holder sig til de aktier, hvor der står "Strong buy" i alle fire rubrikker - a la DSV som vedhæftet - KAN man så ikke slutte at der er en rimelig sandsynlighed for at det vil være et godt køb - hvis man nu ikke selv har mulighed for at nærstudere den enkelte aktie fundamentalt - og ikke har TA som spidskompetance? Måske især hvis man finder flere analyseredskaber, som kommer frem til samme konklusion? Jeg har lyst til at rydde aktier i min portefølje a la DS Norden ud for at erstatte dem alene med "strong buy x 4" aktier. Er det helt tåbeligt? Så kan det vel ikke gå helt galt ("Famous last words...!)
4/11 2017 17:32 Ulmeister1 175958Jeg ved ikke, hvilke tekniske signaler den reagerer på. Selvom alle fire står i strong buy, så er der ingen garanti for, at der ikke er et modstandsniveau meget tæt på, som kan give et fald og efterfølgende salgsanbefalinger.

Hvis du alligevel overvejer at følge sådan en strategi, så vil jeg anbefale, at du i en længere periode noterer kursen på aktier med strong buy anbefalinger og ser, hvordan de klarer sig, indtil de får blandede anbefalinger.4/11 2017 17:56 donprebsi 075959God plan - tak.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER