Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Interesse for jobbet som børsmægler


75954 WilliamRønde 3/11 2017 10:36
1
Oversigt

Hej, vi er to drenge fra 10. klasse, der er interesseret i at få noget insider viden omkring jobbet som børsmægler/dealer, det ville være super lækkert hvis der var en der gad at tage sin tid til at besvare vores spørgsmål

Hvordan er livet generelt som børsmægler? (arbejdstider og fritid)

Hvad laver man på en almindelig arbejdsdag?

Hvad laver man hvis der er ikke kommer nogen kunder? er der så andre ting at tage sig til

Hvordan er vejen til at blive børsmægler, hvilke udfordringer er der?

Hvad skal der til for at blive børsmægler?

Hvad er de bedste ved at være arbejde børsmægler og hvorfor?

Hvad er mindre godt, og hvorfor?

Er der en risiko ved at være børsmægler? f.eks hvis man ikke sælger ordentligt3/11 2017 21:34 TeamGarlic 175955Hej William
Jeg arbejder med børsmæglere til daglig. Det er en branche som har forandret sig meget i forhold til for bare 5-10 år siden. De fleste ordrer indlægges af kunderne via deres netbank og de sendes direkte på børsen for at blive handlet. Børsmægleren rører dem som oftest ikke.
Arbejdstiden er velsagtens på 37-42 timer om ugen. De nordiske børser lukker senest 17:30.
Nogle børsmæglere snakker meget med kunder og rådgiver dem. Kunderne har som oftest en større formue eller er en anden bank, investeringsforening, pensionskasse eller lignende.
En børsmægler har andre opgaver end disse. Nogle er også marketmakere og stiller to-sidede priser i investeringsforeninger, egen aktie eller andre aktier. De sørger også for at stille priser til deres netbank, så kunderne kan straks-handle på disse priser.
Det er meget forskelligt, hvilken uddannelse en børsmægler har. Nogle tager den traditionelle bankvej og nogle er kommet ind fra universitetet.
For langt de fleste børsmæglere er det sjove vel markedet, analyser og det at snakke med kunder og leverandører af software (hvilket jeg leverer).

Jeg tror den største risiko ved at være børsmægler er automatiseringen, som er i gang i hele finans-sektoren. At alt kan automatiseres og at kunderne kan betjene sig selv og ikke behøver en børsmægler.

Der skal nok findes børsmæglere, som er højt på strå og laver spændende og store handler. Men det er for de få. For de fleste er det egentlig bare et job i banken.

Håber I kan bruge mit svar.8/11 2017 13:56 WilliamRønde 075969Tusind mange tak ;DTRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER