Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Onkology Venture - Nynotering


76154 Helge Larsen/PI-redaktør 2/9 2018 10:02
1
Oversigt

Pressemeddelelse:

Oncology Venture afnoteret for at genopstå med dobbelt market-cap
I fredags var det sidste handelsdag biotekselskabet Oncology Venture Sweden AB, med hovedkvarter i Hørsholm. Selskabet blev i 2015 blev børsnoteret på Spotlight-børsen, der dengang hed Aktietorget.
På mandag den 3. september genopstår navnet i form af Oncology Venture A/S på børsen på First North i Stockholm. Øvelsen skal føre til et Oncology Venture med en ca. dobbelt så stor markedsværdi.
Baggrunden er at Oncology Venture Sweden AB nu har færdiggjort en fusion med det tidligere Medical Prognosis Institute A/S, og det fremtidige selskab kommer til at hedde Oncology Venture A/S. Selskaberne havde i fredags hver for sig en markedsværdi på hhv. ca. 230 og 257 mio. svenske kroner, og en af målene med sammenlægningen er at nå en markedsværdi på op imod en halv mia. svenske kroner.
Værdien i fusionen bliver skabt af flere drivere:

- Fuld kontrol i det samme selskab over teknologien, der ligger bag den nye virksomheds aktiver. Før var der licensaftaler, eksklusivrettighedsaftaler og potentielle interesseforskelle imellem de to firmaer
- En unik profil i et global perspektiv, hvor kun få virksomheder både besidder en avanceret diagnostisk teknologi inden for cancerområdet samt en egen pipeline af lægemiddelkandidater til behandling af kræft
- En mere simpel investor-case for analytikere og investorer
- En større samlet markedsværdi, som gør aktien mere relevant for institutionelle investorer, og som samtidigt kan give øget likviditet i aktien
- Synergier i form af mindre udgifter til driften af én børsnoteret virksomhed, i stedet for to børsnoterede enheder
Fusionen gennemføres ved at aktionærerne i Oncology Venture Sweden AB får nyudstedte aktier i Oncology Venture A/S (tidligere Medical Prognosis Inistiute A/S), de nye aktier forventes udstedt den 11. september.
Få svar på en række spørgsmål om fusionen på virksomhedens hjemmeside":

http://www.oncologyventure.com/TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER