Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Status ZP & Boehringer Ingelheim projekt på amylin projektet


76257 EliotSpitzer 29/9 2018 09:06
Oversigt

Boehringer Ingelheim har to rammeaftaler med Zealand Pharma. For øjeblikket køre to fase I studier som er et resultat af dette samarbejde. Det ene projekt er en GLP-1/glucagon agonist og det andet er en langtidsvikrende amylin analog. Begge lægemiddelkandidater bliver udviklet med et en-ugentlig dosering og skal bruges i behandling af fedme og/eller type 2 diabtes.

Nu er der kommet lidt nyt på R&D prjektet på amylin analogen. I en periode var det angivet at studiet var "Suspended" pga. "Risk-Benefit Profile is being re-evaluated". Men der er 5. september 2018 kommet en opdatering på studiet (ClinicalTrials.gov Identifier: NCT03195088) med Amylin analogen. Her oplyses det at studiet "Evaluation of Safety and Tolerability of Single Rising Doses of BI 473494 in Healthy Subjects" med ialt 88 studie deltager vil blive afsluttet 30 juli 2019. Det peger på for mig at studiet muligvis snart vil endre status og der vil begynde at blive rekruteret patienter. Mit bud er at man mangler resultater fra supplerende prækliniske dyrestudier, som BI skal have foreløbige rapporter på før end man kan igangsætte studiet igen.

Jeg er forsigtigt optimitsike omkring at dette R&D projekt med BI snart bliver interessant igen.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER