Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Teknisk analyse vs. Fundamental analyse - Lad kampen begynde


76350 Hans-Henrik Nielsen 10/10 2018 09:13
3
Oversigt

Med fare for at starte en mindre religiøs krig her på ProInvestor, så har jeg tilladt mig at tage et kig på teknisk og fundamental analyse samt deres fordele og ulemper.

Lad mig endelig høre, hvad I tænker.
10/10 2018 12:49 faurschou 376352Der bliver ikke meget kamp fra min side. Jeg kan kun være enig i, at man skal bruge den information, der er tilgængelig (altså både FA og TA). Produkt, sektor, ledelse og regnskabstal er gode indikatorer, men de viser ikke om markedets større spillere (banker, fonde, hedgefonde mm) har en særlig dagsorden for aktien. Her kan teknisk analyse bruges til at give en fornemmelse.

Jeg synes, det interessante er, hvordan man får aktier på overvågningslisten, og hvordan/hvornår man beslutter sig for at købe. Og her må jeg nok indrømme, at jeg tror, at fondenes og bankernes analytikere er bedre, end jeg er. Det bliver derfor den tekniske analyse, der har det afgørende ord hos mig. Det har så forhindret mig i at gå ind i børsnoteringer, og det kan måske være ærgerligt, men så er jeg da ikke trukket med ind i aktier som Pandora eller OW Bunker, hvilket jeg i bagklogskabens klare lys er godt tilfreds med.
/faurTRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER