Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Spændende formation i Bitcoin


76365 Hans-Henrik Nielsen 13/10 2018 13:50
1
Oversigt

Normalt kommenterer jeg ikke kryptovaluta på denne side. Men jeg vil gerne lige vise jer en formation på ugegrafen, som er værd at holde øje med.
Det er en kileformation, der består af en skrå trendlinje og en vandret trendlinje.

I det første eksempel fra Bitcoin i 2015-2016, ser vi, hvordan køberne slår til hurtigere og hurtigere (stigende bunde), og sælgerne sælger på samme niveau (vandret top) indtil sælger giver op, og prisen stiger voldsomt.

https://www.tradingview.com/x/iThMhXl0/

Dette er en uhyre kraftfuld formation, når den dannes på ugegrafen. Men den kan også bygges op i modstat retning, som vi ser netop nu også i Bitcoin:

https://www.tradingview.com/x/Vo0WfIvY/

Her ser vi faldende toppe siden starten af 2018, og køberne bliver ved med at købe op på samme niveau omkring kurs 6000. Brydes dette niveau med kraft, så skal vi formentlig kraftigt nedad, og kurs 2-3000 i BTC vil ikke være urealistisk.

Men husk, at det først er ved bruddet, at formationen gælder. Vi skal ikke gætte på om det sker og så handle for tidligt.

Denne formation bruger jeg tit på både uge- og dagsgrafen, når jeg analyserer aktier.13/10 2018 14:01 Hans-Henrik Nielsen 076367Bitcoin op-trend
13/10 2018 14:02 Hans-Henrik Nielsen 076368BTC ned-trend
13/10 2018 14:18 Helge Larsen/PI-redaktør 576369Om Bitcoin sakset fra min kommende bog Den tålmodige investor. People´s Press. Release 31. oktober 2018:

"Hypen omkring Bitcoin og andre kryptovalutaer er et typisk eksempel på, at mange ikke har gjort deres hjemmearbejde, inden de sprang på. Jeg frygter, at mange står til en »sveder«, men nu får vi at se. En del, der investerer i den slags instrumenter, antager, at disse kunstige valutaer er det samme som aktier eller rigtige valutaer. Når jeg får spørgsmål om emnet, må jeg svare, at jeg ikke forstår kryptovaluta. Jeg forstår simpelthen ikke værdien af og baggrunden for Bitcoin. Og jeg afviser at investere i noget, jeg ikke forstår og åbenbart heller ikke kan komme til at forstå, uanset hvor meget jeg arbejder med det. Om det så siger mere om mig end om Bitcoin, må være op til andre at bedømme.
Fra hvor jeg står i landskabet, synes Bitcoin at være et fatamorgana, der primært tiltrækker investorer, som vil være rige i en fart og her mener at se en smutvej til enden af regnbuen. Jeg er bange for, at de i virkeligheden løber en stor risiko for at tabe deres penge, som fordufter direkte op af lommerne og ud i den blå luft.
Dermed ikke sagt, at »blockchain« - teknologien bag de forskellige kryptovalutaer - ikke kan være spændende at investere i, men det gør jeg først, den dag jeg forstår, hvad det reelt går ud på, og hvilke behov det kan opfylde".TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER