Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Genmab med positive resultater i Fase 3 Columbia studie


76730 Helge Larsen/PI-redaktør 25/2 2019 19:14
0
Oversigt

Genmab Announces Positive Topline Results in Phase III COLUMBA Study of Subcutaneous Daratumumab


https://ir.genmab.com/news-releases/news-release-deta..25/2 2019 19:20 Helge Larsen/PI-redaktør 076731Genmab: Positive toplinjeresultater fra Columba-studie

18:13
Toplinjeresultaterne fra fase 3-studiet Columba, med den subkutane udgave Darzalex i sammenligning med intravenøs anvendelse, er positive, meddeler Genmab mandag eftermiddag efter børsens lukketid.

- Jeg er især meget begejstret for resultaterne fra dette studie, idet at de måske støtter en meget hurtigere og meget mere praktisk brug af Daratumumab, hvilket vil give en stor fordel for mange patienter og deres familier, siger Genmabs administrerende direktør, Jan van de Winkel, i forbindelse med offentliggørelsen af studiets resultater.

Kortere behandlingstid med en subkutan version af Darzalex vil kunne løsne op for nogle af de flaskehalse, der er forbundet med at bruge den intravenøse version af Darzalex.

Behandlingstiden for den markedsførte intravenøse version er på omkring tre en halv time, mens den subkutane version vil kunne tages på tre til fem minutter.

Tidligere har Genmabs administrerende direktør, Jan van de Winkel, meddelt, at hvis resultaterne fra studiet er gode, venter han, at Janssen vil søge om markedsføringstilladelse i løbet af et par måneder. Forhåbningen er, at det kan ske via en fremskyndet godkendelsesproces med en behandlingstid hos myndighederne på seks måneder.

/ritzau/FINANS

Nicoline Lärka Sørensen
TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER