Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Hvorfor skal en TA'er også kigge på nøgletal?


76896 Hans-Henrik Nielsen 2/7 2019 10:01
1
Oversigt

Jeg bliver tit spurgt til, hvorfor jeg bruger så meget tid på at kigge på makroøkonomiske nøgletal, når jeg er TA'er.
Men vi skal huske, at en TA'er jo faktisk studerer markedspsykologi. Og når vi kigger på de makroøkonomiske tal og så studerer, hvordan markedet reagerer på dem, så kan de fortælle os en masse om markedsstemningen.

Se med her hvordan.
14/7 2019 20:19 PMPirate2 276904Dit indlæg her viser på en god måde hvorfor de mange skænderier vi ofte ser om TA versus FA på nettet ikke giver mening. Der kan være fordele med både TA og FA, og det afhænger af situationen hvornår man har mest fordel af den ene eller den anden tilgang.

I dit eksempel bruger du TA, men supplerer samtidigt med makroøkonomiske nøgletal. Det er efter min mening fornuftigt.

Selv er jeg nok noget mere langsigtet. Derfor bruger jeg især FA og makroøkonomiske nøgletal som grundlag for mine investeringsbeslutninger.

Men når jeg først har truffet en beslutning om at gå ind i en aktie (eller ud), skal jeg eksekvere min ønskede handel på den bedst mulige måde.

Og her bruger jeg især TA. TA kan efter min mening være rigtigt godt til at vise især kortsigtede signaler.

Så jeg træffer selv mine beslutninger ud fra FA og økonomiske nøgletal. Men når jeg først har truffet en beslutning, bruger jeg især TA til at fortælle mig hvordan jeg skal handle.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER