Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

B&O arvingerne bruger ikke sine tegningsretter


9024 27/4 2009 17:38
Oversigt

http://borsen.dk/investor/nyhed/156258/newsfeeds_rss/

Tjaaa. Hvis I spørger mig kommer B&O IKKE igennem det her....

Now I´ve said it.

Det helt grundlæggende spørgsmål er om B&O kan klare eksempelvis Apples massive indtog i forbrugerelektronik. Samsung, Phillips etc. på fladskærme.

Jeg tror ikke på dem i forbruger elektronik. Til gengæld kan de have et meget interessant segment til hoteller,biler og professionelle. Så de skal fra b2c til b2b. Det bliver computer/internet giganterne der løber med forbrugselektronikken.



27/4 2009 17:57 Kongkurs 09027



Så vidt jeg ved har PSO været med i rigtig mange år, og mit bud er, at han er så småt er ved at være kørt træt.

Finanskrisen har vel også kostet ham penge, om ikke andet så på den oprindelige ejerandel af B&O aktier. Så hvorfor smide gode penge efter dårlige i hans alder?
Han skal vel snart på pension og bare passe godset og jagten, sammen med HKH Henrik, KK m.fl.

Jeg har ingen ide om hvorvidt B&O vil klare skærene, men for ikke så længe siden var der jo andre store investorer med lokal baggrund der gik massivt ind, og det har de nok ikke gjort af ren godgørenhed.

B&O har stadig en berettigelse. De skal såmænd bare have en global markedsandel inden for segmentet Audio/video/tv på 0,2% så ligger de lunt i svinget.

Men den ensidige satsning på udstyr til de meget velhavende er i lyset af den nuværende krise måske ikke det bedste sats.

Ser vi så nogen sidnde B&O tilbage i segmentet med apperater til Hansen og Jensen for alvor. - Nej det tror jeg ikke. Jeg tror ikke, at de har midlerne til at sadle om, og de må derfor satse på anlæg til f.eks. hoteller m.v.
Heldigvis ligger jeg ikke selv med BO& aktier.



27/4 2009 20:02 Tyregod 09034



Hvis PSO har solgt 98000 t-retter, har han 48000 stk. aktier. De aktier var i kurs 700 35 mio. kr. værd. I dag er de ingenting værd, knap 4 mio. kr. Så han har mistet stort set det hele, og har så givet op og smider nu også indflydelsen qua hans aktier går fra at være stemmetunge Aaktier til alm. aktier. Og han tror givetvis ikke på at selskabet overlever, for de 2 mio. kr. skulle han nok kunne finde, hvis han ville tegne. I stedet vælger han at sælge sine t-retter, og der er vist ingen tvivl om, at han også vil sælge sine sidste aktier, når de er blevet til alm. aktier, og de kan sælges uden særlig meddelelse.

Summarum: endnu et tydeligt tegn på at selskabet desværre ikke overlever, medmindre der kommer et overtagelsesbud fra en stor elektronikkoncern.



28/4 2009 00:24 CharlesPonzi 09065



Må jeg spørge: Hvem køber TR og aktierne i øjeblikket?

PS: Jeg står selv på sidelinien, da jeg ikke tror der sker det "helt vilde" i de næste par år, men jeg håber da helt klart B&O overlever i en eller anden form.



28/4 2009 00:26 Kongkurs 09066



Thyregod - ophævelsen af A & B aktierne er vel en erkendelse fra familiernes side af, at de ikke længere magter opgaven, og at man derfor på sigt ønsker at få et større selskab ind som ejer. En af de sore fabrikanter, som evt. kunne se fidusen i at have B&O og bibeholde det som en High-End /High profile brand i supplement til deres eksisterende brand/forretning.

De kunnen faktisk være hvem som helst - Sony/Samsung/Phillips osv.

Der er nok kun den mulighed tilbage, og så at de før eller siden har brugt pengene og må lukke - desværre....



4/5 2009 04:07 CharlesPonzi 09893



Den er helt gal. B&O forsvandt i denne uge ud af top 10 for de mest populære brands:
http://epn.dk/brancher/mode/luksus/article1681820.ece

Så er der ikke meget tilbage. Jeg tror de bliver opkøbt, det eneste, som er noget værd er AutoMotive og ICEpower.




TRÅDOVERSIGT