Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      
27/3 09:24
af Mcjean
27/3 09:24
af Mcjean
Dakota, Ohio op mod den canadiske grænse i Bakken-feltet. Kig godt på kortet og se den meget store koncentration i det nordøstlige USA mod Lowlands i Qecbec på den canadiske side, altså Utica-formationen. Texas er et fint område, men de store spillere har rykket nogle af teltpælene op og rykket mod nord og lagt hele byer i Texas øde, men kan være de finder tilbage med ny forbedret teknik. Skal selv til Texas næste år og regner med at se det ved selvsyn. Må se om jeg kan opsnuse staldtips derovre
27/3 09:06
af MLaursen
McJ. Dit link omtaler meget godt at det er i shale og det bla. andet i Texas at den billige olie skal findes.
27/3 07:55
af Mcjean
26/3 15:52
af peterdv
Det er lige før jeg overvejer, om der kan vise sig at komme hurtigere resultater i Jordan end i St. Lawrence Lowlands ... men mon ikke der snart sig et område der (efter lidt tid) kan se fordelen i at have et demonstrationsanlæg.
26/3 15:52
af peterdv
Jordan er fortsat en joker: "We are continuing to appraise our oil shale acreage in Jordan. The goal is to make this multi-billion barrel deposit economic in a modestly higher oil price environment.".
26/3 15:52
af peterdv
St. Lawrence Lowlands har afgørende politisk fremdrift, tydelig ambition for næste skridt, men usikker timing og usikkert slutresultat: "Environmental impacts are important to local acceptability, another perquisite for development.".
26/3 15:52
af peterdv
Positive nyheder fra Alberta: "...a 20% uptick in initial production over the first thirty days from new wells compared to last year." ... "we plan to participate in up to eight gross wells this year. Our drilling program is on schedule with two of these wells already drilled and awaiting completion in the second quarter."
26/3 15:51
af peterdv
Positivt, men ikke det gennembrud jeg håber/venter på. Jeg læser det sådan, at optimismen bygger på konkrete forbedringer og nyinvesteringer i Alberta, samt en likviditetssituation, der tillader aktiviteter i hhv. St. Lawrence Lowlands og/eller Jordan - skulle muligheden vise sig i form af hhv. accept i lokalsamfundet og højere afsætningspriser. Begge dele savnes tilsyneladende lige nu.
25/3 10:39
af CBA_Trader
;0)
25/3 10:10
af DeltaFlyer
Outlook We are very optimistic about our future.
25/3 10:09
af DeltaFlyer
Her er hovedpunktet:
25/3 10:05
af CBA_Trader
Sorry, kan ikke lige få den til at sætte hele teksten ind fra Que annuel report
25/3 09:58
af CBA_Trader
Email not displaying correctly? View it in your browser. President’s Message Annual Report In spite of a difficult two years, we made important progress during the downturn. This came from four places: efficiency improvements in the Montney, steadfast step by step work in Quebec, the resource delineation in Jordan and preserving our liquidity. Highlights Quebec government endorses new hydrocarbon legislation Quebec Resource Assessment includes best estimate of risked economic contingent
24/3 17:41
af nik_hs1990
ja en super dag må man sige :)
24/3 17:33
af resten
Questerre har godt nok haft fart på i dag :)
24/3 13:47
af Helge Larsen/PI-redaktør
24/3 11:38
af nik_hs1990
spændende læsning.
24/3 11:32
af Mcjean
god pointe og i mellemtiden udbygges LNG-nettet i Canada til også at omfatte øst-canada med gode afskibningsmuligheder. Det er Petronas der står for nævnte og de vil have investeret over 200 mia$ i infrastruktur bl.a. fordi de ser et kæmpe marked i Indien, Indonisien og måske endda Europa hvis deres skyklapper ikke sidder for fast bland den elitære elite der styres og er total forblændet i vindmøller der leverer som vinden blæser er dyrere etc.
24/3 10:55
af Helge Larsen/PI-redaktør
LNG kæmper først og fremmest med den billige olie. Stiger prisen på denne stiger efterspørgslen på den nordamerikanske gas.
24/3 10:13
af Breaking News
Hvad tror du om det Helge? Er det i 2018, at lng for alvor kommer til at tage fart eller vil det være en langtsomt stigende efterspørgsel. Eller måske det helt modsatte, at lng bliver overhalet indenom af andre alternativer?
24/3 09:01
af Helge Larsen/PI-redaktør
LNG vil øge i Asien: (link)
24/3 09:00
af Helge Larsen/PI-redaktør
Det er et stykke tid til mål endnu.
24/3 07:26
af Mcjean
Men om det kaster noget af til QEC og de andre myg må vi vente og se.
24/3 07:25
af Mcjean
(link) Bill 102 vedtaget med 96 for og 3 imod, så nu lysner det så småt i Qecbec.
23/3 18:03
af Mcjean
23/3 18:02
af Mcjean
malke malke hedder det, kan bedre lide ideen om frackering lokalt med folket for folket.
23/3 18:01
af Mcjean
befolkningen for en masse skattepenge kan det betale sig frem for at køre et par lastbiler hen på en plads og starte med at bore, det lyder billigere, men der er selvfølgelig noget med infrastruktur, rør etc der skal tages højde for, men det betaler du over elregningen i formue til så Dongdrengene kan hæve deres latterlige hyre.
23/3 17:59
af Mcjean
Denne her side er god, men skal læses kritisk da det er deres holdninger eller de er købt til at have bestemte holdninger, så man skal altid være kildekritisk. Exxon har investeret massivt i drilling og mener jeg læste i går at de har 5000 wells dybe og 3000 mindre dybe, altså 8000 wells, så hvis du sammenligner med QEC så er det peunuts, men pointen er at de simpelthen er for dyrt at hive olie op på havet, med skibe, dykkere, mandskab, helikoptere etc etc. kun hvis du som Mærsk kan snyde
23/3 17:54
af Mcjean
23/3 17:52
af Mcjean
23/3 17:52
af Mcjean
23/3 17:41
af The Jokers
Har du nogen særlige fora, artikler eller links til hjemmesider der beskriver den voldsomme mangel på olie som du og et par andre mener vil opstå over tid?
23/3 17:40
af Mcjean
inden den nye oliekrise opstå med omvendt fortegn, at der mangler olie.
23/3 17:40
af The Jokers
Spændende. Så du tror altså kun, at Questerre er selskabet der kan forblive virksomhed på sigt!?
23/3 17:40
af Mcjean
i større selskaber eller og om nogle af pengene skal blive i QEC afhængig af om de andre jokere er på trapperne, der er i høj grad tid involveret i overvejelserne, men hvis man bare vil lave en investering i olie fordi den vil stige om 2-3 år så ville jeg købe hovedparten i større selskaber. Jeg tror dog på QEC og har valgt et stort frimærke i den branche og kombinerer den så med de andre med små frimærker, der gerne skulle resultere i en værdiforøgelse der kan nå at overføres til giganterne
23/3 17:35
af Mcjean
med tilladelsen til frackering i hånden. Men med vished om at der mangler for 15 billioner$ investeringer i oliesektoren og jo længere tid der går før der investeres jo dyrere vil olien blive fra 2020 så kan man faktisk ligeså godt sprede sin investering ud på de etablerede olieselskaber som exxon, Statoil, Shell etc.. Grunden til jeg har valgt disse små spillere er i håbet om de bliver købt når olieprisen er på vej op, herefter skal der tages stilling til om pengene skal kanaliseres videre over
23/3 17:30
af Mcjean
Jeg mener du skal passe lidt på hvis jeg forstår begrebet massiv på samme måde som dig. Vi taler om oliemyg der intet leverer, de er bitte bitte små. QEC har mange jern i ilden og op til flere jokere. For mig er det det eneste reelle selskab med mulighed for kæmpe vækst på bundlinjen. Grunden til jeg har valgt en lille klat penge på de andre er i håb om at de sælger deres acres, de penge jeg vil få ind vil jeg kanalisere over til QEC i vished om at de har mange jern i ilden og ikke kun vil stige
23/3 10:47
af The Jokers
med den fordeling såfremt du skulle gå ind i alle fire selskaber på en frisk fra i dag?
23/3 10:47
af The Jokers
Tusind tak for link McJean! Har du flere af disse interessante links som kan hjælpe os med at få et overblik over de fire væsentlige explorerer i Quebec? Og må jeg spørge dig, hvor meget du har sat dig ind i Junex? Jeg har selv tabt en hel del skejser på den, men overvejer at gå massivt ind i den på det niveau vi ser i dag. Men det bekymrer mig når du skriver, at du har 70% i Questerre og kun 10% i Junex, Petrolympic, og Altai. Skyldes din fordeling alene gevinster eller ville du også placere
22/3 18:27
af Mcjean
22/3 18:26
af Mcjean
tages udover hele området kun der hvor de har tænkt sig at bore først, hvilket selvfølgelig afhænger at infrastrukturen og øvrige mulighedsbetingelser såsom politikere, lokalbefolkning, økonomi, samarbejdspartnere etc.
22/3 18:24
af Mcjean
Der er syv oliemyg i utica-området på den canadiske side i Lowland. Det er oliemyg og kan vel dårlig kaldes olieselskaber endnu. Det er et meget righoldig område med meget gas og olie og de målinger der er lavet tilbage før moratorium viser at QEC ligger i hotspot, dermed ikke sagt at de andre områder ikke er gode og når der på et tidspunkt er foretaget nye analyser som må formodes taget i forbindelse med godkendelse så får vi et bedre indblik i undergrunden. Nu er det jo ikke sådan ar prøverne
22/3 17:47
af The Jokers
@ McJean og Helge Larsen... De fire mest omtalte olie/gas selskaber Questerre, Junex, Altai og Petrolympic nævnes ofte i denne tråd i sammenhæng med det ressourceholdige Quebec-område... Det nævnes ofte i denne sammenhæng, at Questerre har rettighederne til de bedste områder, mens Junex har ret til endnu større områder som dog ikke spås at være helt ligeså stærke... Må jeg spørge, hvor i har den yderst interessante information om, at Questerre har de bedste områder fra?
21/3 16:45
af denmark442
Spændende MLau rsen. Hvad baserer du det på?
21/3 11:20
af Mcjean
21/3 09:54
af MLaursen
Det lysner i olie industrien, skriver de. Der kunne være upsite i denne aktie..North Atlantic Drilling. (link)
20/3 13:12
af Mcjean
mellem nu og 2023 tror jeg:-) Aner det ikke, men Jordan vil i gang så mon ikke der snart sker noget på den front, selvom systemet i Jordan er meget træg til tider.
20/3 10:48
af sorenhorndrup
hvornår kan vi forvente reserveopdateringer?
20/3 10:30
af nik_hs1990
lyder godt Mcjean.
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/61