Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Skal olien op eller ned?


71528 Michael_Krasnik 15/2 2015 15:09
Oversigt

Jeg har ikke noget svar på dette, men heldigvis er der andre "eksperter" som ved bedre. Citigroup siger USD 20, andre siger USD 200. Jeg er virkelig glad for vi har eksperter på området som kan guide os andre.

Hvad gør vi andre så? Enten tror vi på den ene, eller vi holder med den anden. Hvem siger investering er svært?

MEN hvem bestemmer egentligt hvad kursen skal være? Jo det er egentligt meget nemt, for det gør vi. Ikke dig og mig, men andre med væsentligt større midler, og derfor gælder det om at løbe efter dem. Ikke at de altid har ret, men de har det ofte.

Hvad gør den smarte? Personligt gik jeg "all in" i OKE og REN, sidste uge (Gas og olie) grundet teknikken. Jeg forstår mig ikke på de geopolitiske disponeringer eller på makroøkonomiske forhold, så det er lidt nemmere at kigge på graferne, og løbe i hælende på de andre.

En af verdens største kapitalforvaltere, BlackRock, har næsten fordoblet deres investeringer i olierelaterede virksomheder, og mener selv at olieprisen nu har bundet.
De er enige med mig, eller så er det mig der er enige med dem. ;) Vurder selv, men jeg tror tiden for olierelaterede investeringer er helt rigtig nu.

Held og lykke.

http://seekingalpha.com/article/2899546-blackrock-hints-big-oil-has-bottomed



15/2 2015 16:51 Michael_Krasnik 071529



.



15/2 2015 17:43 Clydesdale 071530



Den sidste tønde bestemmer prisen på de andre.

http://uk.businessinsider.com/crude-oil-cost-of-production-2014-5?r=US

Synes ikke 20 dollar virker realistisk.




TRÅDOVERSIGT