Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

ALK/CEO: Frygter ikke italienske og franske reformer

14-11-11 kl. 14/11 2011 09:15 | ALK-Abello 999,00 (-0,05%)

Det trækker op til besparelser i Italien og Frankrig på landenes sundhedsbudgetter, men det vil næppe ramme ALK-Abelló direkte, vurderer administrerende direktør Jens Bager.

- Som vi ser det lige nu, venter vi ikke effekter i den nærmeste fremtid. Italien ud fra det faktum, at brugerne af vores medicin faktisk allerede nu betaler en meget stor del af behandlingen selv. Det, vi har været ramt af i Italien, har derfor i langt højere grad været den økonomiske recession. Men vi venter ikke myndighedsindgreb over for allergivaccinerne, siger Jens Bager og fortsætter:

- I Frankrig er den største del vores behandlinger dækket af private forsikringer. Så der forventer vi heller ikke med vores nuværende produktportefølje at se store ændringer.

I årets første ni måneder leverede ALK-Abelló en vækst i salget af sin tabletbaserede græsallergivaccine Grazax på 13 pct. til 135 mio. kr., og det er især salget i Frankrig, der fremhæves som vækstdriver.

ALK's samlede salg i Sydeuropa steg 14 pct. til 467 mio. kr. En generelt positiv udvikling i Frankrig samt stigende salg af den injektionsbaserede Avanz allergivaccine i Italien og Spanien drev udviklingen.

Jakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - ALK-Abello

RELATEREDE NYHEDER