Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Zealand forhøjer aktiekapitalen som følge af udnyttelse af medarbejderwarrants

23-03-17 kl. 23/3 2017 09:30 | Zealand Pharma 117,50 (-0,42%)

Selskabsmeddelelse - Nr. 6 /2017

Zealand forhøjer aktiekapitalen som følge af udnyttelse af medarbejderwarrants

København, 23. marts 2017 - Zealand Pharma ("Zealand") meddeler at have forhøjet sin aktiekapital med nominelt 9.500 kr. fordelt på 9.500 nye aktier à nominelt 1 kr. Forhøjelsen er sket som følge af, at der er sket udnyttelse af warrants tildelt under et af Zealands medarbejderwarrantprogrammer. Medarbejderwarrantprogrammer er en del af Zealands incitamentsordning, og hver warrant giver indehaveren ret til at tegne én ny aktie i Zealand til en forudbestemt kurs, udnyttelseskursen, i specifikke, fastsatte tidsperioder indtil warrantudløb. For en nærmere beskrivelse af Zealands warrantprogrammer se selskabets vedtægter, der er tilgængelige på hjemmesiden: www.zealandpharma.com.

Udnyttelseskursen er 87,45 kr. pr. aktie og det samlede provenu til Zealand fra kapitalforhøjelsen andrager således 830.775 kr. 

De nye aktier giver ret til udbytte og andre rettigheder fra tidspunktet for warrantindehaverens meddelelse om udnyttelse. Hver ny aktie giver ret til én stemme på Zealands generalforsamling. Zealand har kun én klasse af aktier.

De nye aktier optages til handel på Nasdaq København efter registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervsstyrelsen. Efter registreringen af de nye aktier vil Zealands aktiekapital andrage nominelt 26.151.865 kr. fordelt på 26.151.865 aktier à nominelt 1 kr.

Den opdatering af Zealands vedtægter, der følger af kapitalforhøjelsen, er i dag blevet registreret hos     Erhvervsstyrelsen.

For yderligere information kontakt venligst:

Mats Blom, økonomidirektør
Tlf.: 31 53 79 73, e-mail: mabl@zealandpharma.com

Om Zealand Pharma A/S
Zealand Pharma A/S (Nasdaq København: ZEAL) ("Zealand") er en bioteknologisk virksomhed med fokus på at opdage, designe og udvikle nye peptidbaserede lægemidler. Zealand har en portefølje af lægemidler og produktkandidater under licenssamarbejde med Sanofi, Boehringer Ingelheim og Helsinn samt en pipeline af egne patentbeskyttede lægemiddelkandidater, der primært retter sig mod specialsygdomsområder med store uopfyldte behov.

Virksomhedens først udviklede lægemiddel, lixisenatid, en prandial GLP-1-receptoragonist til dosering én gang dagligt til behandling af type 2-diabetes, er udlicenseret til Sanofi. Lixisenatid markedsføres som Adlyxin® i USA og Lyxumia® uden for USA. Lixisenatid er udviklet i en kombination med basal insulin glargin (Lantus®) og markedsføres som Soliqua(TM) 100/33 i USA og er godkendt som Suliqua(TM) i Europa.

Zealands pipeline omfatter dasiglucagon* (ZP4207, enkeltdosisversion) til nødbehandling af akut svær hypoglykæmi (fase 2), glepaglutid* (ZP1848) til behandling af korttarmssyndrom (fase 2), dasiglucagon* (ZP4207, flerdosisversion) til brug i et bihormonelt, kunstigt bugspytkirtelsystem til bedre kontrol af hypoglykæmi og diabetes (fase 2) samt en række andre terapeutiske peptider i tidlig klinisk og præklinisk udvikling.

Zealand er baseret i København (Glostrup). For yderligere oplysninger om virksomheden og dens aktiviteter henvises til www.zealandpharma.com, og Zealand kan også følges på Twitter @ZealandPharma.

* Dasiglucagon og glepaglutid er foreslåede INN-navne (proposed International Nonproprietary Names (pINN)).
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Zealand Pharma

PRIS 117,50
ÆNDRING -0,50 (-0,42%)
ÅBEN 118,00
SIDSTE LUK 118,00
DEBAT ZEALAND PHARMA - NY LEDELSE I USA
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER