Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth: Langsigtet incitamentsprogram 2019

01-03-19 kl. 1/3 2019 11:24

Selskabsmeddelelse nr. 4-2019

 Som led i koncernens langsigtede incitamentsprogram har bestyrelsen i FLSmidth & Co. A/S i dag tildelt direktionen og nøglemedarbejdere (165 personer i alt) præstationsafhængige aktier. 

Det maksimale antal præstationsafhængige aktier, der er tildelt, er 164.612, hvoraf 36.640 vedrører direktionen. Optjeningsperioden er tre år, og optjening er betinget af opfyldelsen af ambitiøse finansielle mål. De relevante finansielle mål er EBITA-margin og nettoarbejdskapital i procent af omsætningen, beregnet som tre års gennemsnit. Der er desuden afsat ca. 8.500 præstationsafhængige aktier med henblik på tildeling i årets løb. Omkostningen hertil udgør DKK 2,6 mio.

Ved fuld optjening udgør omkostningerne i forbindelse med programmet DKK 53,0 mio., baseret på den gennemsnitlige lukkekurs fra den 1. til den 7. februar 2019 (de første fem børsdage efter offentliggørelsen af årsrapporten).

Programmets primære formål er at fastholde nøglemedarbejdere og ensrette aktionærernes og deltagernes interesser ved at belønne præstationer i overensstemmelse med strategien og de langsigtede finansielle mål.

Kontakt Investor Relations
Nicolai Mauritzen, 36181851, nicm@flsmidth.com

Kontakt Media Relations:
Sofie Karen Lindberg, 30931877, skl@flsmidth.com


FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer og omkostningsbesparelser og sikrer samtidig en reduceret miljøbelastning for sine kunder. FLSmith har aktiviteter over hele verden, og selskabet er med sine 11.400 medarbejdere til stede i mere end 60 lande. FLSmidth omsatte i 2018 for DKK 18,8 mia. www.flsmidth.com
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel