Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic tildeler betingede aktier til selskabets ledelse

21-03-19 kl. 21/3 2019 07:57 | Bavarian Nordic 258,00 (-0,39%)

KØBENHAVN, Danmark, 21. marts 2019 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at selskabet har tildelt betingede aktier til medlemmer af koncernledelsen. 

Bestyrelsen i Bavarian Nordic A/S er af den opfattelse, at betingede aktier som incitamentsaflønning vil hjælpe til yderligere at øge det langsigtede sammenfald mellem ledelsens og aktionærernes interesser. 

I overensstemmelse med selskabets vederlagspolitik og de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning har bestyrelsen i dag derfor besluttet at udskyde betalingen i 3 år af halvdelen af den kontante bonus for medlemmer af koncernledelsen, idet den udskudte bonus omregnes til betingede aktier. Hver betinget aktie giver indehaveren ret til at modtage en aktie i Bavarian Nordic A/S a nominelt DKK 10. 

Antallet af betingede aktier er blevet beregnet på baggrund af et gennemsnit af lukkekursen over en periode på 15 børsdage forud for tildelingstidspunktet. Erhvervelsen af betingede aktier er betinget af, at modtageren ikke er afgået ved døden ved udløbet af 3-års dagen efter tildelingen. Bestyrelsen har besluttet at der ved udløbet af de 3 år vederlagsfrit skal tildeles yderligere betingede aktier (såkaldte "matching shares"). Tildeling af matching shares er betinget af, at modtageren ikke er afgået ved døden, og at modtageren fortsat er ansat på tidspunktet for tildelingen af matching shares (dvs. 3 år efter tildelingen). Der vil blive tildelt en matching share for hver to erhvervede betingede aktier. Dette indebærer, at der i alt tildeles op til 19.084 betingede aktier, inklusive eventuelle matching shares. 

Værdien af en betinget aktie er DKK 143,8, baseret på et gennemsnit af lukkekursen de seneste 15 børsdage forud for tildelingstidspunktet. 

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling af innovative og mere sikre vacciner mod cancer og infektionssygdomme. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne. Vi leverer en ikke-replikerende MVA-BN-baseret koppevaccine til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager samt til andre landes beredskaber. Vaccinen er godkendt i EU og Canada, hvor den markedsføres henholdsvis under handelsnavnene IMVANEX® og IMVAMUNE®. Ud over vores mangeårige samarbejde med den amerikanske regering om udvikling af medicinske foranstaltninger, har vi inden for infektionssygdomme et egenudviklet program for RS-virus samt vaccinekandidater mod Ebola, HPV, hiv og hepatitis B, der udvikles som led i et strategisk partnerskab med Janssen. Desuden har vi i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, der er udformet til at ændre patienters sygdomsforløb ved at fremkalde et robust og bredt immunrespons mod kræft, og som har en favorabel bivirkningsprofil. I samarbejde med flere medicinalselskaber søger vi at udforske den potentielle synergieffekt ved at kombinere vores immunterapier med andre immunmodulerende lægemidler, som fx checkpoint-hæmmere. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic. 

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov. 

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43 

Selskabsmeddelelse nr. 05 / 2019

2019-05-da
Mar 21, 2019
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Bavarian Nordic

PRIS 258,00
ÆNDRING -1,00 (-0,39%)
ÅBEN 258,50
SIDSTE LUK 259,00
DEBAT Teknisk analyse af Bavarian Nordic
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER