Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

DFDS INVESTERER I UDVIKLER AF BIOBRÆNDSEL, MASH ENERGY

25-04-19 kl. 25/4 2019 13:32 | DFDS 372,30 (+0,49%)

INVESTOR NEWS NO.11
 


DFDS investerer i opstartsvirksomheden MASH Energy ApS, der producerer biobrændstof fra landbrugsaffald, i øjeblikket fra biprodukterne af nøddeproduktion i Tanzania og Indien. Biobrændstoffet er CO2-neutralt og kan bruges i skibe. Herudover er restproduktet en effektiv gødning, der ligeledes bidrager til reduktion af CO2 i atmosfæren.

Sammen med MASH Energy er målet at udvikle et kommercielt bæredygtigt alternativ til fossile brændstoffer, herunder test på en DFDS-færge.

"Vi er yderst glade for at tilføje en stor færgeoperatør som DFDS til ejerkredsen, som giver mulighed for at teste biobrændstoffet i motorer og kontrollere, at vores produkt faktisk er af den kvalitet og pris, der er nødvendig for at sikre brændstoffet succes i shippingbranchen," siger Jakob Andersen, CEO for MASH Energy.

Investeringen omfatter DKK 10 millioner i tre faser for en 24% ejerandel af virksomheden efter sidste fase. Investeringen understøtter DFDS' CSR-strategi, hvor en central ambition er at bidrage til at forbedre luftkvaliteten.

"Investeringen er et resultat af vores ambition om at tage ansvar for udviklingen af kommercielt bæredygtigt biobrændstof, der er et reelt alternativ til fossile brændstoffer,  og derved reducere færgernes emission af CO2. Målet er også at producere tilstrækkelige mængder til at gøre biobrændstoffet kommercielt bæredygtigt samt identificere andre affaldsprodukter, der kan bruges til at producere biobrændstoffer,  " siger Sofie Hebeltoft, CSR-chef hos DFDS.

Kontakt
Søren Brøndholt Nielsen, IR
+45 33 42 33 59

Gert Jakobsen, Communications
+45 33 42 32 97
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - DFDS

PRIS 372,30
ÆNDRING +1,80 (+0,49%)
ÅBEN 372,00
SIDSTE LUK 370,50
DEBAT DFDS
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER