Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

FLSmidth styrker mineportefølje med tilgangen af IMP Automation Group

03-06-19 kl. 3/6 2019 13:45

3. juni 2019
PRESSEMDDELELSE

Med konkurrencemyndighedernes godkendelse indgår IMP Automation Group nu officielt som en del af FLSmidth. Overtagelsen, der blev offentliggjort i februar, er nu endeligt gennemført, og FLSmidths portefølje af automatiserede laboratorieløsninger til mineindustrien er dermed komplet.

IMP er anerkendt som globalt førende inden for automatiserede laboratorieløsninger til mineindustrien, og selskabets kernekompetencer komplementerer i høj grad de produkter, FLSmidth udbyder til kvalitetskontrol og optimering af processerne i mineindustrien.

"Gennemførelsen af købsaftalen markerer begyndelsen på den næste fase i udviklingen af vores produktudbud. Vores kunder får med det samme fordel af den sammenlagte portefølje, og vi har desuden en stærk pipeline. Vi har en stærk forventning om, at vores produktudbud af manuelle og automatiserede prøveudtagnings- og laboratorieløsninger vil åbne nye døre for os hos vores minekunder verden over", udtaler Tina Knudsen, General Manager, Sampling, Preparation and Analysis - Mining.

FLSmidth kan med integrationen af IMP betjene det stigende marked for automatiserede laboratorier, som på det seneste har oplevet vækst som følge af stor efterforskningsaktivitet samt et øget fokus på produktivitet, automatisering og digitalisering.

"Sammen står vi i en stærk position til at skabe innovative, konkurrencedygtige løsninger til processer i mineindustrien. IMP har skabt en stærk forretning med sin innovative tilgang, og standardisering har traditionelt været en af vores forcer. Vi forventer desuden, at samarbejdet med vores nye kolleger vil sikre et stort potentiale for yderligere at styrke udviklingen af vores digitale løsninger til mineindustrien. Vi vil bl.a. kunne bruge data indsamlet fra online-analysatorer til at optimere den samlede procesmodel til minedrift. Udnyttelsen af disse data til at styrke vores tiltag inden for procesoptimering giver os nogle meget spændende muligheder," slutter Tina Knudsen.

IMP's og FLSmidths sammenlagte udbud af automatiserede laboratorieløsninger er nu tilgængeligt for mineindustrien over hele verden. Foruden overtagelsen af IMP's kompetencer styrkes FLSmidth med den ekspertise, som de flere end 130 IMP-medarbejdere herunder IMP's administrerende direktør Boyne Hohenstein kommer med.

IMP konsolideres i FLSmidth med virkning fra 1. juni 2019. Størstedelen af købsprisen udbetales i 2. kvartal 2019.

Tidligere meddelelse: FLSmidth overtager IMP Automation Group


Mediekontakt
Sofie Karen Lindberg
Tlf.: +4530931877
skl@flsmidth.com

 
Investorer
Nicolai Mauritzen
Tlf.: +45 36 18 18 51
nicm@flsmidth.comm

FLSmidth leverer bæredygtig produktivitet til den globale mine- og cementindustri. Som markedsledende leverandør af design, udstyr og serviceløsninger skaber FLSmidth resultatforbedringer og omkostningsbesparelser og sikrer samtidig en reduceret miljøbelastning for sine kunder. FLSmidth har aktiviteter over hele verden, og selskabet er med sine 11.400 medarbejdere til stede i mere end 60 lande. FLSmidth omsatte i 2018 for DKK 18,8 mia. Læs mere på www.flsmidth.com
                                                                                                                                           
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel