Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

OM Danisco A/SVirksomhedsinfo fra Wikipedia

Danisco A/S (OMX: DCO) blev skabt i 1989 gennem en fusion af de to gamle C.F. Tietgen-selskaber De Danske Sukkerfabrikker og De Danske Spritfabrikker samt A/S Danisco (Dansk Handels- og Industri Company). Egentlig blev Danisco allerede skabt 1923 som Dansk Handels og Industri- Compagni af De Danske Spritfabrikker. I 1934 ønskede staten en klar adskillelse mellem sukkerfirmaet og de øvrige virksomheder, der var kontrolleret af sukkerfabrikken. Som følge af loven om Spritfabrikkernes eneretskoncession på fremstilling af sprit og gær, blev Dansk Handels og Industri- Compagni derfor udskilt som en selvstændig virksomhed under navnet Danisco (en sammentrækning af Dansk Handels og Industri- Compagni). Udskillelsen foregik ved, at aktionærerne i Spritfabrikkerne fik en 200 kr. aktie i Dan... (Læs mere)
Danisco A/S (OMX: DCO) blev skabt i 1989 gennem en fusion af de to gamle C.F. Tietgen-selskaber De Danske Sukkerfabrikker og De Danske Spritfabrikker samt A/S Danisco (Dansk Handels- og Industri Company). Egentlig blev Danisco allerede skabt 1923 som Dansk Handels og Industri- Compagni af De Danske Spritfabrikker. I 1934 ønskede staten en klar adskillelse mellem sukkerfirmaet og de øvrige virksomheder, der var kontrolleret af sukkerfabrikken. Som følge af loven om Spritfabrikkernes eneretskoncession på fremstilling af sprit og gær, blev Dansk Handels og Industri- Compagni derfor udskilt som en selvstændig virksomhed under navnet Danisco (en sammentrækning af Dansk Handels og Industri- Compagni). Udskillelsen foregik ved, at aktionærerne i Spritfabrikkerne fik en 200 kr. aktie i Danisco for hver 1000 kr. aktie, som de besad i Spritfabrikkerne. Spritfabrikkernes eksportafdeling, som stod for eksport af gær, tørgær, akvavit, likør og sprit, og selskabets interesser i andre virksomheder, primært Dansk Gærings Industri, De Danske Sprængstoffabrikker, M. Aarsleff & Co. og Dansk Gelantine Fabrik, blev overføres til Danisco A/S, som fik kontor i Kristianiagade 8 i København. I 1939 overtog Danisco endvidere Grindstedværket, og i 1988 Grenaa Papfabrik. (Læs mindre)

HANDLER MED DCO.CO

27/1 19:26shares 50 @ 662.5000
BUYHCInvest
22/3 14:42shares 450 @ 662.0000
SELLlehmanbros
24/1 13:11shares 96 @ 662.0000
SHORTBUYjeppeschmidt

Se flere handler...


LINKS


TILFØJ LINK

OPLOADEDE FILER


TILFØJ FIL