Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad sker der i Guava?


10000 mortendrost1 5/5 2009 08:32
Oversigt

Jeg kan ikke rigtig gennemskue, hvad der er der sker i Guava lige nu. Håber der er andre der kan berige mig med lidt information.

Skal aktierne holdes, eller skal de bare skippes af?? Evt. bud fra netbooster, hvad kan man forvente ??5/5 2009 08:57 stengård 010001mest sandsynligt er det at den utidige meddelelse om nedskrivning af årets forventninger kommer som følge af en indgået aftale med Netbooster; jeg kan ikke forestille mig at man øger sin andel med 5% af selskabet i sidste uge UDEN at være vidende om at selskabet kommer til at lave et årsresultat inkl. afskrivninger på 50 millioner i underskud...
Om det så er en yderligere øgening af ejerandelen - eller om der kommer et decideret overtagelsestilbud er svært at skønne om...6/5 2009 10:48 AktieWiki 010144Der er nok et eller andet i gære eftersom NetBooster nu ejer næsten en tredjedel af biksen.

Derudover, er der åbenbart også en kapitaludvidelse på vej! (sådan læser jeg i hvert fald denne meddelelse): https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclos..

Citat: "Efter de seneste aktieopkøb på markedet har NetBooster bragt sin ejerandel op på over 15% og har forpligtet sig til at deltage i en kapitaludvidelse i Guava."

OBS! Aktiemængden er angivet forkert nogen steder, der er over 137 mio aktier (Nordnet, f.eks., skriver "kun" 110 mio).TRÅDOVERSIGT