Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ugebrevet: Derfor forventer vi en positiv vending i aktierne


100390 ProInvestorNEWS 23/1 2022 13:41
1
Oversigt

"Med de seneste ugers kursfald er den negative stemning for alvor ved at bide sig fast på aktiemarkederne. Den rutinemæsssige "buy the dip" adfærd synes at være afløst af "sell on strenght". Udsigten til stigende renter har udløst nervøsitet og negative aktiemarkeder. Men læs her, hvorfor vi tror, at aktiemarkederne snart bunder ud.

En vigtig forklaring bag de nervøse aktiemarkeder er dels, at centralbankerne ventes at skrue markant ned for deres obligationsopkøb. En anden vigtig forklaring er den stigende inflation, som driver renterne op. Inflationen har fået et gevaldigt spark op de seneste måneder, fordi priserne på råvarer, landbrugsvarer, energi og transport er steget meget. Det er nu ved at sætte sig i forbrugerpriserne. Mange af disse prisstigninger kan føres tilbage til klumper i logistikkæderne, så der er opstået vareknaphed".

Læs resten af artiklen fra Økonomisk Ugebrev.

https://ugebrev.dk/flashnews/langers-skarpe-derfor-forventer-vi-en-positiv-vending-i-aktierne/



TRÅDOVERSIGT