Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ANAVEX NY TRÅD!! FEBRUAR 2022 POSITIV AVATAR FASE 3!


100987 Tasso1 10/2 2022 19:28
Oversigt

Toplinie Avatar - RETT fase 3.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-says-rett-143855843.html

Q1 2022:
https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=167831217

Kommentar Solsen og Tasso1:

Anavex ... CC noter

Missling gennemgik ændringerne i endpoints og var overbevisende i spørgsmålet om, at de har fat i den lange ende. De har bevist meaningfull effect for patienterne ud fra hvad fda anviser som det der skal til at føre beviset.

De skal nu færdiggøre et forsøgsmateriale og sende til fda og herefter bede om møde med fda. Herefter tror jeg det er meget sandsynligt at de søger approval.

Anavex vil give "expanded axcess" til blarcamesine til alle. Det er er super tegn men jeg mener at det er gratis for pts.

I US er der 11.000 rett pts, hvoraf 50% er adult/voksne. Mulig pris for årlig behandling 200-500.000 USD. Så betydelig indtjeningsmulighed så snart approval gives.

Europa og asien har 20.000 rett piger.

Excellence forsøget kommer med data H222. Men sikkert noget forsinket, idet alle deltagere fra nu skal være færdigvaccineret for covid-19. Dvs der går måneder før der rekrutteres igen.

Fragile-x har 6-7 gange flere pts end rett og er også ophan drug med stort prispotentiale. Forsøg startes efter Rett arbejdet er sluttet hos Anavex.

PDD er ikke glemt. Eksperter kigge på en protokol og herefter vil man foreligge fda denne. PD og PDD er altså in process og vi vil høre nærmere.

AD data i H222. Sidste patient slutter forsøget medio 22. Herefter skal alle data renses ved 2-3 kontroller for hver patient på alle data (mange) Den proces tager måneder og herefter låses data og resultaterne kommer indenfor et par uger - så næppe før Q422 er min vurdering.

Potentiale i AD 10-30 bn USD i MC

Vi skal væbne os med tålmodighed.... Men det ser godt ud synes jeg

Anavex Rigtig fint referat Solsen.

En meget positiv CC!

Missling var betydelig mere skarp, end ved sidste CC.
Han beskrev meget omhyggeligt, hvorfor RBSQ (spørgeskemaet) ikke kunne stå alene, hvis man skulle vurdere om patienter fik en reel positiv respons på behandlingen - og at tilpasningen var sket i samarbejde med FDA, som havde samme opfattelse.
Ændringen/tilpasningen var iflg. Missling et sværere opnåelig endpoint.
Man så f.eks. patienter, der kunne begynde at bevæge deres ben igen og andre synlige og reele fysiske forbedringer!
(Fin tilbage visning af grundløse AF kritik)
Selv ellers lidt skeptiske Charles Duncan virkede tilfreds med forklaringen!

Det kom ikke helt frem om den "expanded axcess" for voksne RETT piger, skulle være helt gratis.
Det kunne både betyde, at man også udvidede SASen i Australien til piger, der ikke har deltaget i selve forsøget - men det kunne vel også være en Provisional Aproval?

Synes helt klart, at det fremgik, at Anavex vil gå efter godkendelse i voksne RETT piger først.

Protokollen i Fagile X fase 2/3 bliver en slags "basket" forsøg, hvor patienter deles op i grupper med ensartede lidelser - der kan være stor variation på, hvordan de enkelt patienter rammes af Fragile X og det kan derfor være svært at bestemme effekten på tværs af disse forskellige grupper - lyder som en meget fornuftigt tilgang!

Der blev også gået mere i detaljer vedr. "basket" fase 2 forsøget med 3-71 i FTD, skizofreni og Alzheimer, som reelt ikke bliver et basket forsøg, men med 3 parallelle og separate forsøg med forskellig varighed - skizofreni måske kun 6 uger.
Efterfølgende ville den enkelt indikation antagelig kunne gå direkte over pivotal (fase 3) forsøg. - ( et resultat af det grundige fase 1 forsøg, hvor man havde en super god bivirkningsprofil.)

Så alt i alt mange positive ting - uden at Missling kommer med noget, som han ikke må sige uden en offentlig PR.

Kan også nu se, at Vanguard også lige som Black Rock har øget der aktieandel og nu også er over 5 % andel af Anavex!

Så skal man tro på Missling og de store investorer - eller på meget tvivlsomme indlæg på social medier? - det må være op til den enkelt at vurderer!



Forklaring på tilpassede og forbedring af endpoints:

https://seekingalpha.com/article/4483941-anavex-an-important-step-forward


Næste konference den 16. februar 2022.

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87242817/anavex-life-sciences-to-present-at-the-11th-annual

Webcast kl. 21.00 DK-tid
https://wsw.com/webcast/svbleerink67/avxl/2679350









10/2 2022 20:02 Tasso1 9100989



Anavex MayoMobile analyse pr. 7. februar!

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium

I er meget velkommen til at smide andre gode link/indlæg over i denne nye tråd!



10/2 2022 20:22 MayoMobile 10100991



Notes on Anavex's 1Q 2022 Financial Call

Sorry this took so long, work has me doing strange hours lately. As mentioned by Tasso, see the 1 & 7 Feb entries regarding AVATAR.

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



10/2 2022 20:22 Tasso1 8100992



Anavex Øget pres for en godkendelse i voksne RETT piger?

FDA burde, iflg. vedhæftede link, kunne give en tidlig godkendelse i en sjælden og livstruende indikation som RETT på det grundlag vi har set i RETT US fase 2 og Avatar fase 3. ( i alt 61 patienter )
Nu da Excellence er skubbet ca. 2 mdr. længere ud pga. påbudt vaccination af pigerne inden påbegyndelse af Excellence, så kan det evt. lægge pres på FDA, at godkende for de voksne piger tidligt og ikke først at skulle afvente resultatet fra Excellence?


https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=167838597



11/2 2022 11:33 Tasso1 8100999



Anavex. Institutionals øger deres andel.

Andel "Institutionals" er øget med ca. 2,3 - 2,5 mill. aktier siden udmeldingen fra det meget positive Avatar forsøg - udgør nu 35,35 %.

https://fintel.io/so/us/avxl

Positive resultater fra et fase 3 forsøg i en indikation med Blockbuster potentiale og Fast Track og ekstrem god bivirkningsprofil, må kunne tiltrække nye investorer.
De tre største har nu alle øget og er over den magiske grænse på 5 %, hvor der er påbudt hurtigere opdatering af køb, end de ellers normale 45 dages forsinkede indberetninger.



12/2 2022 11:26 klemmensen 7101018



Jeg fandt på en tidligere Anavex tråd (9. okt) her på PI. Her havde Kyed01 undersøgt opgørelse af "Institutionals" ownerships til ca. 35%. Jf. nuværende opgørelse ses da også at aktierne har skiftet ejer - hvor Park West Asset Management har solgt alle sine, men STATE STREET CORP har købt netto 3,8mill aktier på det seneste.

Den samlede nettotilvækst siden okt. 2021 ser derfor ikke ud til at være særlig stor. Men der er virkelig blevet rørt rundt i gryden på det seneste.

Det kunne virkeligt være fedt hvis Black Rocks analytikere fik publiceret noget positivt analyse arbejde omkring Anavex - men det vil jo nok kræve at de er færdige med at købe ind til tilbudspris.
Uanset er det sgu et unfair game hvor de store spillere får det som de vil have det.



13/2 2022 01:16 Madmax26 7101027



Som tingene er lige nu kunne man kun ønske sig at der blev lavet en gamestop på anavex så der var nogle shortere der rigtig kunne brænde sig på aktien.



13/2 2022 18:48 Tasso1 9101045



Anavex. NDA. New Drug Approval Process.

https://www.fdli.org/wp-content/uploads/2021/04/Mulkey-Elizabeth.pdf

Side 16: Selv med Priority Review, kan vi forvente at det tager min. 6 måneder ( mod normale 10 mdr. ), før myndighederne ( FDA) har taget stilling til en evt. godkendelse af 2-73 i RETT - efter Anavex har fået samlet data og fået dem indsendt til FDA.
Undervejs vil man dog kunne få en ide om, hvordan tingene går, ved udmeldinger fra de møder man har med FDA undervejs.
Der kan f.eks. komme udmeldinger som tildeling af SPA mm., som giver et fingerpeg, hvor positiv FDA vurderer data på nuværende tidspunkt i Review processen.
Disse udmeldinger kan give anledning til større kursudsving - begge veje.

Vi må bare have tålmodig, men Anavex har nu sat så mange "skibe i søen", at vi burde få en større hyppighed af updates fra div. forsøg - og med langt større tyngde fra mere en fremskredende udvikling i casen (fase 2, 3 og NDA/BLA mm.).

Det er korrekt, at andel "Institutionals" har været oppe omkring de 35 % tidligere, men synes at det denne gang er anderledes - denne gang sker det på baggrund af et vellykket fase 3 forsøg og med udsigten til yderligere data fra to andre fase 2/3 forsøg i 2022.
Ydermere har en forsat ekstrem god bivirkningsprofil (i sårbare18-80 årige patienter) fjernet meget af den risikoen, som ofte holder investorer tilbage fra især biotek.
Har heller ikke tidligere set så stor en tilgang af så mange forskellige nye investorer - nu 270 "Institutionals", så det ser ud til, at budskabet spredes ud til en større kreds end tidligere.
Flere køber nok også først et frimærke, som kan øges/ mindskes efterhånden som casen udvikler sig.

Onsdagens CC, den 16. feb., kan måske trække endnu flere potentielle investorer til.

Webcast kl. 21.00 DK-tid
https://wsw.com/webcast/svbleerink67/avxl/2679350



14/2 2022 08:27 Tasso1 5101055



Anavex. Baker Brothers ikke i Anavex - endnu!

Baker Brothers er en af de store med investeringer især i biotek.
De ejer knap 20 % af alle aktier ( 700 mill. $ ) i konkurrenten ACAD ( 4,17 milliarder MC ) , der lige som Anavex netop er kommet med fase 3 resultater i RETT - men med langt dårligere effekt og en masse bivirkninger. Desuden har de Nuplazid i Alzheimer's/Parkinson psychosis, som har haft det lidt svært ved at overbevise FDA om en effekt i følgevirkninger fra AD og Parkinson - skulle angivelig lindre hallucinationer, symptombehandling og ikke behandling af selve årsagen til AD og Parkinson.
På den baggrund er ACAD vurderet til at være ca. 4 gange mere værd end Anavex pt ???
Flere af de øvrige større investorer i Anavex har også aktier i ACAD - men Baker Brothers ejer ikke EN ENSTE aktie i Anavex - ENDNU!!!
Skal Baker Brothers dække sig ind på RETT og Alzheimer området, kan det kun være spørgsmål om tid, før de går seriøs ind i Anavex også!
De har åbenlys fokus/ekspertise på området og kan derfor ikke komme uden om Anavex nu efter det vellykkede Avatar forsøg, samt de kommende resultater i Alzheimer i 2022.

Tror derfor vi meget snart vil se et større køb fra BB i Anavex (+ 5 %) - dette vil give en blåstempling og for alvor sætte skub i opkøb fra andre " Institutionals", reducere antal af "frie aktier" og presse kursen for Anavex mod nye højder.

Så næste 13G udmelding står der måske Baker Brothers på?

https://www.holdingschannel.com/all/stocks-held-by-baker-bros-advisors-lp/



14/2 2022 09:35 Kyed01 4101057



Jeg håber at du har ret Tasso at Baker BROS vil købe stort ind i AVXL da de ifølge flere har meget forstand på BioTec og andre kopier deres køb!

Det link du lagde ind er fra 09/30/2021! Saa meget gammelt.

Der var en på Ihub der sagde han han har hørt fra 3 hånd at de er ved at købe ind i Anavex i oejeblikket, vi må håbe at det er sandt.

De behøver ikke at udfylde en form 13 når de ejer under 5% af udstående aktier.



14/2 2022 17:41 elssan 6101070



Det er en åben invitation FDA sender ud til mødet med Rett pårørende og andre interesserede d. 11. marts. Man kan tilmelde sig i linket herunder.
Så bliver det spændende at høre om der er alternativer til Anavex, som måske fungerer lige så godt eller bedre!
https://rettsyndromenews.com/2022/02/09/rett-community-perspectives-shared-online-fda-meeting/



15/2 2022 08:24 Kyed01 10101083



Disse to professorer siger at RETT resultaterne er meget lovende.

Man behøver jo ikke at værre dybt inde i videnskaben for at tro mere på de to herrer end A. Frankenstein.

Den ene kommer fra et top universitet i Australien og den anden fra King's college London hvad der jo bare understreger "casen".

https://practicalneurology.com/news/blarcamesine-reduces-rett-syndrome-symptoms



16/2 2022 16:07 Tasso1 7101143



Anavex. BP har hele 1700 milliarder $ til opkøb eller partneraftaler.

Mange BP melder helt klart ud, at de stålsat går efter den næste investering og udvidelse af deres forretning.

Anavex med en MC på under 1 milliard $ og med en fremskreden case i nogle af de største områder indenfor CNS, må være et eftertragtet emne.
Håber ikke Missling sælger ud af guldet, men evt. kun indgår en attraktiv partneraftale, så man hurtigere kan få flere af indikationerne godkendt og hurtigere får opbygget et markedet.

https://www.fiercebiotech.com/biotech/biopharma-ma-2022-different-animal-drugmakers-coffers-lined-17t

Husk CC i aften!

Webcast kl. 21.00 DK-tid
https://wsw.com/webcast/svbleerink67/avxl/2679350




16/2 2022 16:17 Solsen 5101144



Jeg vil høre specielt efter PD/PDD i aften. De har datapakken parat.

De har nu "eksperter" til at kigge på data inden de går til fda for en IND.

Håber at disse "eksperter" er mulige partnere, der byder sig ind inden protokollen aftales med fda.

En aftale her ville kunne give aktien den opmærksomhed de åbentlyst mangler.

En aftale med BP her ville også reducere risikoen for et fjendtligt overtagelsesforsøg.




16/2 2022 20:18 poppelkongen 8101153






16/2 2022 22:42 Solsen 8101154



Anavex ... Jeg fangede ikke noget nyt i dagens CC.

De arbejder stadig med Anavex data og har ikke sendt noget til fda. Derfor ingen tid på et evt. møde omkring filing.

Ingen hints omkring forestående udliceseringer/partnerskaber.

Men det lyder stadig godt det hele.

Lidt mere tålmodighed.



17/2 2022 00:41 Tasso1 9101160



Anavex. God forklaring på de forberede endpoints i Avatar.

Danskeren 2014 fra IHUB
Beskriver det Missling ellers fint gjorde rede for på dagens CC.

ACAD`s Trofinitide havde ingen effekt i voksne RETT piger.
2-73 RSBQ var på gennemsnitlig -12,5 i voksne piger mod Trofinitides kun - 4,5 i børn/unge eller ca. 3 gange større effekt - og så endda i voksne piger!! ( Jo større negativ score, jo større effekt )
Missling understregede igen, at man derfor havde store forventninger til Excellence.
ACAD har øget sin MC med 1,4 milliarder $ siden fase 3 data i december.
ACAD skal dele en evt. gevinst med Neuren.
Anavex har tabt 10-20 % siden deres fase 3 data - absurd?
Anavex skal ikke dele en evt. gevinst ved salg 2-73 med nogen!
Missling understregede igen Trofinitides omfattende bivirkning ( diarre og kvalme - mod ingen i 2-73!

Bemærkede at selv under CC`en, var der næsten ingen handel - der var næsten brug for en hjertestarter for at holde liv i handlen.
Må bare erkende, at kun meget få tager notits af Anavex og casen - Endnu!


Her 2014´s fine indlæg:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=167914737



23/2 2022 22:36 Solsen 9101348



Anavex ... Der bliver uddelt bøllebank til biotech og i særdeleshed Anavex de seneste dage.

Nu under $10.

Gode dage i lille plus og på dage med negativ stemning får den mega prygl. Mon ikke banditterne trykker på speederen disse negative dage.

På aktionærlisten er Goldman Sachs sammen med Morgan Stanley i fremmarch. Det er positivt.

Ikke nye oplysninger fra firmaet og meget stille fra deres side gør sit til, at vi ikke kan ramme en positiv trend.

Jeg holder ud og håber alle der har lyst til det også kan slå koldt vand i blodet.

Håber på nyheder omkring afsluttet fda møde og meddelelse omkring igangsat NDA ansøgning snarest.

Gerne også flere forsøg igangsat - ikke mindst Fragile-X som jo burde være igangsat sidste år. Det skylder de patienterne !




23/2 2022 23:00 vestasfan 10101349



Alle holder vejret med den geopolitisk uro. Det ene dårlige signal afløser det andet. Vi er midt i en orkan på aktiemarked. Hvis man ikke har solgt, skal det her morads bare rides af. Jeg har ikke solgt en eneste aktie i mit depot og styrtbløder. Jeg har dog tiden med mig og nægter at sælge med tab. Det er den perfekte storm efter 10 år med aktie fest.



24/2 2022 03:39 Tasso1 9101351



Anavex. Februar præsentation inkl. Avatar topline data.

https://www.anavex.com/_files/ugd/850d88_5640fe64cca344d79217bedd6b8b5a2e.pdf

Inkl. forklaring vedr. endpoints for Avatar.

Signifikant effekt i alt de har afprøvet 2-73 i.
Resultater fra tre fase 3 forsøg i 2022.
Bred og fremskreden pipeline i nogen af de største indikationer indenfor CNS.
Ingen bivirkninger - overstråler alle potentielle konkurrenter.
Store investorer øger deres andel.
Ingen gæld - 150 mill. $ på bogen.
MC = kun 750 mill. $!
Fratrukket likvider, er hele deres pipeline prissat til kun sølle 600 mill. $!!! - 3-71 alene er næste det værd!

Prissætningen var ikke rationelt før - og nu slet ikke efter Putins vandvittige ønske om at skrue tiden 30 eller 100 år tilbage med ønsket om et nyt stort Rusland, der ( igen ) underkuer andre nationers suverænitet!
Manden er bindegal og opfyldt af indædt had til den vestlige verden - og det værste er, at selv herboende russer integretet i det danske samfund, stadig ser manden som et forbillede og stadig tror mere på russiske end vestlige medier!! ( noget svigerfamilie - troede ikke mine egne øre )
Hvordan kan den alm. indbygger i Rusland så se sandheden?

Det er ikke andet for end at håbe på, at Putin "nøjes" med udbryderregionerne og dette er nok til han kan stoppe der, uden at tabe ansigt overfor det russiske folk og stadig virke som en stærk leder - tvivler desværre dog!

Vedr. Anavex ( og andre aktier ) så er det ikke andet for, end at ride stormen af - virker 2-73 som de fleste af os herinde tror, så får Anavex sin markedsgodkendelse uanset geopolitisk uro og vil gøre en investering ekstrem god i sidste ende.

Lige nu har jeg dog mest ondt af de stakkels mennesker i Ukraine!



4/3 2022 10:22 Tasso1 12101606



Anavex. FDA/NDA procedure og tidslinje.

Anavex samler nu alle data for RETT forsøgene og afleverer disse til FDA.
Dette kan måske tage et par mdr. før de så evt. laver en NDA ansøgning for 2-73 i RETT for piger over 18 år.

Her et udmærket link med oversigt over processen.

https://www.fda.gov/media/97229/download

Selv med den hurtigste vej gennem systemet, snakker vi stadig 5-8 mdr. for en evt. godkendelse efter indsendelse af NDA - dvs. tidligst slut 2022/ start 2023.
Anavex har jo bl.a. Fast Track, der burde fremskynde processen.
Der er dog flere milepæle i form af flere møder med FDA undervejs og resultaterne af disse, som kan indikerer hvor positiv/negativ FDA ser på ansøgningen.
FDA kan bl.a. tildele BTD eller AA mm., som både vil fremme processen, men også vise, at FDA højst sandsynlig vil tildele en godkendelse i sidste ende.

Vi kan ikke andet end at afvente - hele casen lever i bedste velgående og om kursen er 10 eller 30 $ er fuldstændig sekundært - især da Anavex har de finansielle muskler, der skal til, for at gennemfører hele processen de næste 5 år, uden at skulle udvande selskabet ved lån eller større salg af aktier.

Mange tanker til Ukraine!



9/3 2022 22:49 Tasso1 7101855



Anavex. Webcast den 16. marts. - Needham Virtual Neuroscience.\n\nhttps://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87501899/anavex-life-sciences-to-participate-in-the-annual\n\nEndnu et forsøg på at udbrede kendskabet til Anavex og især 2-73 - hidtil har dette dog ikke haft den umiddelbare store effekt - selv øgede kursmål preller helt af på prissætningen.\n\nWebcast den 16. marts kl. 14.00 DK-tid\nhttps://wsw.com/webcast/needham118/avxl/2274180\n\n\nFredag den 11. marts afholdes et åbent møde mellem FDA og RETT org. - Anavex er en af hovedsponsorene!\nhttps://rettpfdd.org/\n\nDer kan være delte meninger om sådanne arrangementer, en godkendelse af et produkt skulle helst være baseret på gennemarbejdede forsøg og ikke på måske enkelte forældres oplevelser af behandlingen med f.eks. 2-73 - men det ene udlukker jo ikke det andet. Så måske kan der komme lidt positiv fokus på 2-73 effekt i RETT, fulgt op af vellykkede forsøg.\nRETT US og Avatar var jo meget vellykket - uden det er afspejlet i nuværende kurs.\n\nDet eneste markedet åbenbart lader sig imponerer af er, når vi forhåbentlig får gode resultater i AD fase 2/3 sidst på året.\nOLE Parkinson på 48 uger med ca.132 patienter ventes dog afslutte i april - data herfra måske i juli.\nData fra Excellence burde også komme før AD - og udover dette evt. opstart af de forskellige annoncerede fase 2/3 - 3 i forskellige indikationer.\n\nTingene kommer når de kommer!\n\nEn hilsen fra de norske pister!



11/3 2022 10:48 Tasso1 7101895



Anavex. Iflg. dygtige TTTav66 fra IHUB får vi nyt fra PDD i næste uge - samt mere vedr. 3-71.\n\nPDD news next week. Anavex will have a poster presentation at AD/PD 2022, March 15-20: \nQuote:\nANAVEX®2-73-ANALYSIS OF MOVEMENT (MDS-UPDRS) AND COGNITIVE (CDR SYSTEM) PHARMACODYNAMIC-BIOMARKER OUTCOME MEASURES PLACEBO-CONTROLLED PHASE 2 TRIAL IN 132 PARKINSON\'S DISEASE DEMENTIA PATIENTS \n\nJ. Kulisevsky1 , T. Fadiran2 , E. Hammond2 , C. Missling2 , C. Williams3 , F. Parmentier3 , M. Kindermans3 , M. Afshar3 \n1Universitat Autònoma de Barcelona, Sant Pau Hospital, Barcelona, Spain, 2Anavex Life Sciences, Clinical, New York, United States of America, 3Ariana Pharma, Clinical Analysis, Paris, France \n\nAims: ANAVEX®2-73 (blarcamesine), a novel, oral, investigational SIGMAR1 was assessed for movement and cognition in patients with Parkinson\'s disease dementia (PDD) measuring motor and nonmotor complications (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system) and pharmacodynamic-biomarker analysis including mRNA SIGMAR1. \n\nMethods: ANAVEX®2-73-PDD-001 14-week study was an international, double-blind, multicenter, placebo-controlled Phase 2 clinical study. 132 patients with PDD were randomized equally to target doses of 30mg, 50mg ANAVEX®2-73 or placebo. MDS-UPDRS, which is a validated global test for PD was assessed to evaluate various aspects of motor and non-motor complications, while cognition was evaluated with Cognitive Drug Research computerized assessment (CDR) system, which is an automated test battery validated for use in AD, PDD and other dementias. \n\nResults: MDS-UPDRS Total score improved significantly by -14.51 (p=0.034) for patients treated with ANAVEX®2-73 high oral dose once-daily compared to placebo. The improvement is clinically relevant corresponding to a relative improvement of 18.9% over 14 weeks. Balanced and global improvements were observed: All MDS-UPDRS sub-scores Part I-IV improved with vast majority of individual items between >71% and >92%. SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX®2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) and significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system. \n\nConclusions: ANAVEX®2-73 was generally safe, well tolerated and demonstrated dose-dependent efficacy for both motor impairment (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system), which correlated with SIGMAR1 mRNA as a pharmacodynamic biomarker, respectively. These results support continued development of ANAVEX®2-73 in PD and PDD as well as currently ongoing Precision Medicine biomarker-driven late-stage clinical studies in Rett syndrome and Alzheimer\'s disease. \n\nhttps://adpd.kenes.com/wp-content/uploads/sites/148/2022/03/ADPD22_-_LIST_OF_GALLERY_ABSTRACTS_FOR_WEB_January-5th.pdf\n\n\nAlso of relevance to Anavex and the MOAs of its drug candidates, both the inventor of Anavex 3-71(AF710B), Dr. Abraham Fisher, and the scientist responsible for much of its pre-clinical development, Dr. Ilya Bezprozvanny, will be giving symposium lectures at the conference. Dr. Abraham\'s talk will focus on activation of the M1 muscarinic receptor and Dr. Bezprozvanny\'s is on understanding the signaling functions of the Sigma-1 receptor: \nQuote:\nM1 MUSCARINIC STIMULATION OF POST-SYNAPTIC RECEPTORS FOR THE POTENTIAL TREATMENT AND PREVENTION OF COGNITIVE DECLINE \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/30\nQuote:\nSIGMA-1 RECEPTOR - A ROLE IN NEURONAL SIGNALING AND NEURODEGENERATION \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/51\n\nPDD news next week. Anavex will have a poster presentation at AD/PD 2022, March 15-20: \nQuote:\nANAVEX®2-73-ANALYSIS OF MOVEMENT (MDS-UPDRS) AND COGNITIVE (CDR SYSTEM) PHARMACODYNAMIC-BIOMARKER OUTCOME MEASURES PLACEBO-CONTROLLED PHASE 2 TRIAL IN 132 PARKINSON\'S DISEASE DEMENTIA PATIENTS \n\nJ. Kulisevsky1 , T. Fadiran2 , E. Hammond2 , C. Missling2 , C. Williams3 , F. Parmentier3 , M. Kindermans3 , M. Afshar3 \n1Universitat Autònoma de Barcelona, Sant Pau Hospital, Barcelona, Spain, 2Anavex Life Sciences, Clinical, New York, United States of America, 3Ariana Pharma, Clinical Analysis, Paris, France \n\nAims: ANAVEX®2-73 (blarcamesine), a novel, oral, investigational SIGMAR1 was assessed for movement and cognition in patients with Parkinson\'s disease dementia (PDD) measuring motor and nonmotor complications (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system) and pharmacodynamic-biomarker analysis including mRNA SIGMAR1. \n\nMethods: ANAVEX®2-73-PDD-001 14-week study was an international, double-blind, multicenter, placebo-controlled Phase 2 clinical study. 132 patients with PDD were randomized equally to target doses of 30mg, 50mg ANAVEX®2-73 or placebo. MDS-UPDRS, which is a validated global test for PD was assessed to evaluate various aspects of motor and non-motor complications, while cognition was evaluated with Cognitive Drug Research computerized assessment (CDR) system, which is an automated test battery validated for use in AD, PDD and other dementias. \n\nResults: MDS-UPDRS Total score improved significantly by -14.51 (p=0.034) for patients treated with ANAVEX®2-73 high oral dose once-daily compared to placebo. The improvement is clinically relevant corresponding to a relative improvement of 18.9% over 14 weeks. Balanced and global improvements were observed: All MDS-UPDRS sub-scores Part I-IV improved with vast majority of individual items between >71% and >92%. SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX®2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) and significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system. \n\nConclusions: ANAVEX®2-73 was generally safe, well tolerated and demonstrated dose-dependent efficacy for both motor impairment (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system), which correlated with SIGMAR1 mRNA as a pharmacodynamic biomarker, respectively. These results support continued development of ANAVEX®2-73 in PD and PDD as well as currently ongoing Precision Medicine biomarker-driven late-stage clinical studies in Rett syndrome and Alzheimer\'s disease. \n\nhttps://adpd.kenes.com/wp-content/uploads/sites/148/2022/03/ADPD22_-_LIST_OF_GALLERY_ABSTRACTS_FOR_WEB_January-5th.pdf\n\n\nAlso of relevance to Anavex and the MOAs of its drug candidates, both the inventor of Anavex 3-71(AF710B), Dr. Abraham Fisher, and the scientist responsible for much of its pre-clinical development, Dr. Ilya Bezprozvanny, will be giving symposium lectures at the conference. Dr. Abraham\'s talk will focus on activation of the M1 muscarinic receptor and Dr. Bezprozvanny\'s is on understanding the signaling functions of the Sigma-1 receptor: \nQuote:\nM1 MUSCARINIC STIMULATION OF POST-SYNAPTIC RECEPTORS FOR THE POTENTIAL TREATMENT AND PREVENTION OF COGNITIVE DECLINE \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/30\nQuote:\nSIGMA-1 RECEPTOR - A ROLE IN NEURONAL SIGNALING AND NEURODEGENERATION \nhttps://cslide.ctimeetingtech.com/adpd22/attendee/confcal/show/session/51



15/3 2022 13:24 Solsen 6102008



Anavex - poster med fase 2 PDD data.

https://79bcf7a1-8b8e-483b-b7cf-f5c5192a6d63.usrfiles.com/ugd/79bcf7_ff6b864593fb4418ab306474dd535d35.pdf

Gode data men vi skal videre med fase 3 snarest !



15/3 2022 13:31 Kyed01 5102009



Du kom mig i forkøbet der Solsen.

Meget fine data må man sige!

Dr. Jaime Kulisevsky, MD, PhD, Principal Investigator of the trial, commented, "PDD is a debilitating disorder with significant co-morbidities and there has not been a mechanistically novel medication approved for PDD in over 20 years. Hence, new therapies are urgently needed to alleviate this suffering and disability. I am impressed with the robust improvement of the MDS-UPDRS across all sub-score parts I-IV coupled with the biomarker correlated outcome measures and I support the implementation of the ANAVEX®2-73 Phase 3 studies in Parkinson's disease and Parkinson's disease dementia, respectively."

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-announces-presentation-of-phase-2-clinical-biomarker-data-from-pdd-study



15/3 2022 13:37 Tasso1 6102010



Anavex Overbevisende data i Parkinson!!

Præsentation af yderligere analyserede resultater fra PD fase 2 forsøget på:
2022 International Conference on Alzheimer's & Parkinson's Diseases and related neurological disorders, taking place in Barcelona, Spain, and virtually on March 15-20, 2022.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-announces-presentation-110000370.html

All MDS-UPDRS Part I, II, III, IV sub-scores improved, including substantial majority of individual items between 71% and 92%

SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX®2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) over the course of treatment and was significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system.

Dr. Jaime Kulisevsky, MD, PhD, Principal Investigator of the trial, commented, "PDD is a debilitating disorder with significant co-morbidities and there has not been a mechanistically novel medication approved for PDD in over 20 years. Hence, new therapies are urgently needed to alleviate this suffering and disability. I am impressed with the robust improvement of the MDS-UPDRS across all sub-score parts I-IV coupled with the biomarker correlated outcome measures and I support the implementation of the ANAVEX®2-73 Phase 3 studies in Parkinson's disease and Parkinson's disease dementia, respectively."

Stor dosisafhængig effekt og med meget lille usikkerhed p=0,035!
Patienter forbedrede endda deres motorik!!
At de også blev mindre demente med den højeste dosis på 50 mg, vidste vi jo i forvejen, men ikke at de også forbedrede deres motorik - og igen uden bivirkninger!
Nu må markedet da se at vågne op!!!




15/3 2022 13:47 Tasso1 4102012






15/3 2022 14:55 Solsen 7102014



Anavex ... Eisai dropper samarbejdet med biogen på Aduhelm.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168204060

Det ville være en interessant partner til Anavex. Der er også nogle personrelationer, der kunne være adgang for et samarbejde.

Mener også de er med i "konsortiet"

Læser at Anavex arbejder på at give adgang til Blarcamesine for patienter flere steder - interessant hvad der kan ligge i det.

Data burde være gode nok til en godkendelse, men det plejer ikke at være nemt selv om det ville være oplagt.

10% på kursen er latterlig henset til potentialet endnu en gang er synliggjort.



16/3 2022 11:35 Kyed01 8102039



Fantastisk post fra Veliger som mest poster på Stock Twist:

Veliger

Tuesday, March 15, 2022 8:15:06 PM

Re: Bourbon_on_my_cornflakes post# 354211
Post# of 354315
I'm impatient too. In the past I've shared my analysis of what the fair value and full potential may be here...and full potential is in the hundreds per share. I want to realize it now. I also know I'd be a lot more patient today if the whole bio sector had been flat the past 3-4 months instead of down by nearly 50%, and Anavex was still in the 20's. Unfortunately, that has not panned out.

I've been a holder since 2015, and I'm employed in this sector. I can tell you that at an average burn rate of $2.3M a month, while advancing multiple, late stage trials with > $10B/annual revenue potential....there's not much better in terms of time/dollar value out there. There are CEOs that take home more than the Anavex annual burn per year. Yes,, it could be faster if we partnered for peanuts or had diluted the stock to something > 100M outstanding shares. I'm not going to play Monday morning cornerback on these decision, other than to point out that Chris has in the neighborhood of 6M options, and I trust his goal is to maximize the potential here. That said, when he makes statements about shareholder value he's talking about several years...not days, weeks or months. Like you, I still want to see us move faster, buy I accept where we are and that last patient enrolled in the Alzheimer's study is just finishing up week 40 of 48 this week.

I expect we have another 6 months of waiting before the real deal....a RETT NDA filed, 48-week PDD OLE data (building off the good news today), and Alzheimer's into Sept/Oct. I honestly think the NDA being filed (our first of many) will create a very large adjustment in fair value, as it implies Pre-NDA dialogue has led to the path to file and brings legitimacy (whether FDA, UK, Canada, TGA...) which I feel is lacking today. That NDA filing could be this Summer. Obviously an approval means so much more...and that first approval anywhere will force the market to drastically recalculate the fair value, which today is off by at least 4x. GLTA.


https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168215288



16/3 2022 13:25 Kyed01 6102044



H.C. Wainwright Thinks Anavex Life Sciences' Stock is Going to Recover:

0 star analyst H.C. Wainwright's Ram Selvaraju reiterated a Buy rating on Anavex Life Sciences (AVXL - Research Report) today and set a price target of $42.00. The company's shares closed last Tuesday at $10.65, close to its 52-week low of $9.28.

Ja ja hellere ha en 0 stjernet positiv analyst end ingen.

Interessant at han også har et kursmaal på over 40 ligesom Veliger i min forrige post, men okay Veliger mener nu og ikke om et år.

https://www.tipranks.com/news/blurbs/h-c-wainwright-thinks-anavex-life-sciences-stock-is-going-to-recover?utm_source=stck.pro&utm_medium=referral



16/3 2022 20:05 Solsen 6102077



Anavex ... jeg kunne ikke loade mine egne notater fra Needham. Men her et par gode referater.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168222478

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168223305

Sidstnævnte med en analyse fra Peter Karol.

Jeg kan nævne Eisai som en mulig partner allerede nu fra Asien til AD, idet der sikkert skal nye forsøg til i asiater, idet adiater kan respondere anderledes en europæer og amerikanere.

God webcast med gode spørgsmål.



16/3 2022 20:10 Solsen 4102080



Anavex ... en tråd mere, idet Missling nævnte at der var flere sygdomme Blarcamesine var aktiv i:
https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168223924



17/3 2022 18:43 Tasso1 7102136



Anavex Parkinson News Today!

PDD Patients Given Anavex 2-73 at High Dose Show Range of Benefits

https://parkinsonsnewstoday.com/2022/03/17/anavex-2-73-high-dose-improves-pdd-patients-subscores-mds-updrs-phase-2-trial-update/?fbclid=IwAR34_nF0aSjmaMBdVsFgndHmu8r283rqII0T0a2UfOCRsRXXfVRuidMrmQ0



Fik nu lejlighed til at høre Missling på Needham - har været lidt arbejdsramt.

https://wsw.com/webcast/needham118/register.aspx?conf=needham118&page=avxl&url=https://wsw.com/webcast/needham118/avxl/2274180

Fine referarter længere oppe i tråden!

Anavex køre med fuld damp på alle cylinder!
Det er bare så vildt, hvilket potentiale hele platformen præsenterer.
Alle data har hidtil været meget overbevisende og uden sidestykke til nuværende mulig behandlingsform.
Anavex ved lige nøjagtig, hvad de har og hvor de skal hen.
Tingene tager tid, med RETT godkendelse er meget realistisk indenfor en kortere tidshorisont - afspejles af, at Anavex er ved at opbygge en salgsorganisation.
Partnerskaber sandsynligvis i Japan, kan komme hvornår det skal være - Takeda (konsortium) eller Eisia med tidligere Anavex konsulent Harald Hampel, som udviklingsleder af nye CNS forsøg for netop Eisai.
Dette i sig selv ville skubbe Anavex op i en anden liga og give en blåstempling af casen.

Der er nu mange potentielle nyheder løbende resten af 2022 - med kronen på værket i form af Alzheimer fase 2/3 data, som Missling ikke var forsinket og ville komme i slutningen af 2022.

Holder eller øger og læner mig tilbage og lader tingene komme når de kommer.
Torpedoerne er skudt af - nu venter vi bare på, hvornår og ikke hvis de når målet!



18/3 2022 16:01 Solsen 9102183



Anavex ... Endelig ser det ud til at kursen retter sig efter en urimelig nedkøling efter de gode Avatar resultater.

Det er USA biotech og man skal ikke nødvendigvis forstå kursudviklingen. Big money styrer langt hen ad vejen.

Vi kan håbe, at kursen glider forbi 13-13,5 for så er der åbnet op for yderligere 4-6 point, tror jeg.

Jeg har nævnt eksemplet CLDX før. Uden varsel eller nyheder fløj kursen op fra $2 til $50.

Mon vi kommer op i en rimelig værdisætning nu - eller må vi afvente approval og salgsindtægter ?



19/3 2022 04:30 Kyed01 6102191



Ja det var en fin uge for os Anavex investorer, vores papir penge blev ca 20% forøget hvilket er psykologisk godt.

Det var også voldsomt volumen på, over 3 mill i fredags, hvilket også er meget fint, der er interesse i firmaet.

Hvis man kigger på XBI index kan man se at vi har fuldt det meget nøje men dog med doblet stigning men kurven ligner AVXL kurven meget for 5 dage. Bio Tech er generelt banket helt ned i kul kælderen, måske bunden var nået og folk investerer penge i Bio Tech igen?

Kursen på AVXL burde værre min 40 med den pipe-line og de kan ikke blive ved med at ignorere Anavex, jeg er optimistisk at det store volumen er de tunge drenge som køber ind, de er jo ikke dumme (men grådige).




22/3 2022 18:17 Tasso1 9102279



Anavex Hvad er der sket med søgefunktionen??
Kan ikke finde egen aktivitet mm.



23/3 2022 08:22 Tasso1 9102291



Anavex Positiv Seeking Alpha artikel.

Blarcamesine is one of the very best drug candidates for the treatment of Alzheimer's disease.

The current timeline is for Anavex to release phase 3 clinical trial results for Alzheimer's disease during the latter part of this year, but this timeline could be pushed out into the early part of next year. Most investors in the company are probably used to these delays from previous Anavex trials (which also include Rett syndrome and Parkinson's Disease Dementia). More important is if the results remain positive, will the FDA approve a drug based on a phase 3 clinical trial with no U.S. sites? I suppose that it depends on how good the results are, but if the results match those from the open label trials, it is difficult to conceive that the FDA would not at least grant accelerated approval to blarcamesine. Anavex remains one of the very best investments in the Alzheimer's field.

The following article attempts to explain some of the mechanisms of action that may account for these varied results and why Anavex's blarcamesine may potentially provide a successful treatment for Alzheimer's disease.

https://seekingalpha.com/article/4497180-anavex-blarcamesine-cassava-simufilam-stabilization-period-alzheimers?mailingid=27117338&messageid=2800&serial=27117338.2933&utm_campaign=rta-stock-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=27117338.2933



23/3 2022 09:13 Kikl 7102293



Når jeg får mail om nyt indlæg i denne tråd, virker linket ikke som det ellers plejer at gøre. Tænkte det bare var mig, det driller lidt for...



23/3 2022 09:26 Tasso1 5102294



Anavex Oplever også at flere funktioner ikke virker mere eller som de plejer?
Min historik og søgefunktionen, som plejer at ligge oppe i højre hjørne under login mangler.
På min Ipad er feltet der dog stadig, men virker ikke?
Når jeg er ved at skrive et indlæg og f.eks. vil hente et link, så forsvinder den tekst jeg allerede har skrevet?
Har I problemer på PI Helge eller er I under ombygning?



23/3 2022 10:51 elssan 4102299



Helge Larsen skriver et andet sted:

Vi er i forrige uge flyttet over på en ny platform. Det medfører desværre fejl som løbende bliver rettet.

Også her må vi væbne os med tålmodighed!



23/3 2022 12:59 Helge Larsen/PI-redaktør 4102306



Vi knokler løs næste fra tidlig morgen til sen aften. Det er en stor men meget nødvendig opgave, vi har sat os selv på med at udskifte kodning og i biblioteker i den gamle platform fra 2009. Meld endelig bugs ind på hl@proinvestor.com



23/3 2022 09:31 Budweis 5102295



Der er en fejl i linket. Der mangler et "/" efter .com. Et eksempel fra eneste mail..

https://www.proinvestor.comboards/100987/ANAVEX-NY-TRAAD!!-FEBRUAR-2022-POSITIV-AVATAR-FASE-3!#102294



23/3 2022 13:11 Helge Larsen/PI-redaktør 1102309



Jeps...Der kom fejl i stort set alle vore links ved overflytningen. Vi tager dem fra en ende af.



23/3 2022 10:15 Fandel 2102297



Ditto her Kiki 3



23/3 2022 13:01 Helge Larsen/PI-redaktør 6102307



Vi arbejder på sagen. Vi er på ny platform. Den slags flytninger giver altid problemer.



23/3 2022 12:10 Hyst 3102304



Som nødløsning kan du måske bruge TAG-LISTE, men det bliver altid en gæt hvilken a trådende man skal ind i.
(indtil nye version af debatten er færdig?)



24/3 2022 12:13 Tasso1 4102345






26/3 2022 10:05 Solsen 4102426



Anavex ... Desværre er der ikke mange nyheder lige nu så Ihub er blevet en tråd med covid-19 diskussioner.

Men Peter Karol har beriget tråden med et nyt indlæg
https://piotrpeterblog.com/2022/03/25/blarcamesine-has-been-all-about-mitochondrial-health-for-years-now-parkinsons-study-looks-at-mitochondrial-health-avxl/

At Blarcamesine måske generelt kan forlænge livet kunne jo være top doller :−)



26/3 2022 10:21 Helge Larsen/PI-redaktør 4102428



Googles søgemaskine er fantastisk i relation til ProInvestor. Bare skriv f.eks.

ProInvestor Anavex Skribentnavn





5/4 2022 15:31 MayoMobile 10102658



New AVATAR Biomarker: L-AAA

Hey everyone! Work has been really busy lately but I wanted to put together something on the new biomarker identified in the AVATAR study - L-AAA. I hope you enjoy the read!

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



6/4 2022 06:39 Tasso1 8102663



Anavex. Tak for info MayoMobile.

Er selv lidt arbejdsramt pt, men ellers en stille tid for Anavex.
Afventer Anavexs NDA ansøgningen for RETT i voksne piger - forventer at de trods tabet af voucher ikke afventer resultater fra Excellence, som er skubbet til slut 2022 bl.a pga. af COVID-19.
OLE for Parkinson på 48 uger afsluttes nu i april - her er vi lovet selvstændige resultater af Missling. TLD om 2-4 mdr.?
AD fase 2/3 med 509 patienter afsluttes maj/juni - TLD formentlig i efteråret - burde være klar senest til den vigtige CTAD konferencen slut nov./start dec.

TLD: Top line data

Ellers afventer vi opstart af div. forsøg i Parknson, Fragil X mm. for 2-73, samt forsøg med 3-71.

Er glad vi er nået så langt med især AD fase 2/3 - SAVA udmeldte til sammenligning, at de efter ca. 3 mdr. kun har formået, at indrulle 60 ud af 1750 patienter i deres 2 fase 3 forsøg i AD - de er min. 3 år efter Anavex og har kun det ene skud i bøssen, men er trods det værdisat væsentlig højere end Anavex - dette vil dog efter min mening ændres meget snart!



6/4 2022 19:50 klemmensen 4102677



@Tasso, Tab af voucher. Den information missede jeg. Hvornår / hvordan er det sket?



6/4 2022 20:07 Solsen 9102678



Sker hvis fda godkender Blarcaminesine til voksne med rett før godkendelse kommer til børn.

Så ikke tabt endnu.

Undskyld at jeg blander mig og svarer - men har lidt jeg skal lufte.

Eneste rigtige i min optik, at gå efter en godkendelse i voksne med rett hurtigst muligt om det så må koste en voucher.

God kursudvikling i dag markedet taget i betragtning.

Fatter stadig ikke, at der ikke er opstartet et væld af forsøg. Men Missling skulle have udtalt at der er 10 stks på vej.

Tak til MayoMobile for endnu et spændende bidrag :−)



7/4 2022 13:54 Tasso1 7102717



Anavex Webcast på Needman 14. april 2022

Kl. 21.45 DK-tid.

https://wsw.com/webcast/needham117/avxl/2272873

Det er snart op over med opstart i de annoncerede nye forsøg, især når effekten af 2-73 er eftervist i hele tre indikationer nu - PD,AD og RETT.
Der må også komme mere præcise tidsplaner, hvornår vi kan forvente div. resultater og stadet på NDA ansøgningen i RETT for voksne piger.
Uanset plejer og må der komme en opdatering på de forskellige områder - ellers kunne man jo lige så godt høre en af de sidste CC`er.


https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87781063/anavex-life-sciences-to-present-at-the-needham-vir

PS: Solsen - det var netop det jeg forsøgte at fortælle vedr. RETT i voksne.
Mener Anavex skal gå efter godkendelse hurtigst muligt, uanset voucher eller ej - en markedsgodkendelse f.eks. 6-8 mdr. før og en dermed højere kurs/MC ville kunne opveje gevinsten ved en evt. voucher.
Potentielle partneraftaler ville nok også blive rykket tilsvarende frem og til en større værdi.




8/4 2022 07:19 Tasso1 7102753



Anavex. Medicare dækker ikke Biogens Aduhelm mod AD!

https://www.statnews.com/2022/04/07/medicare-final-decision-alzheimers-coverage-biogen-aduhelm/

Fornuften sejrede i sidste ende over grådigheden!
Mange AD patienter skånes nu for hjerneblødninger og falske håb med en ineffektiv og farlig behandling, der ville have drænet det amerikanske sundhedsvæsen og fyldt lommerne på skrupelløse Biogen!
Samtidig skulle der også være kommet mere fokus på, at fremme medicin, der synes at have en reel effekt.

Anavex var på Needman den 16. marts ( hvilket var en aldeles god CC ) og nu igen her den 14. april - der må alt andet lige være kommet noget "mere kød ned i suppen" siden sidst ellers giver det ikke meget mening, at vende tilbage i samme fora så hurtigt - man kan stadig hente webcastet fra den 16. marts på hjemmesiden.
Er blevet skuffet tidligere, men man kan måske håbe på nyheder, der så skal offentliggøres inden webcastet den 14. april?
Vi nærmer os også snart den årlige generalforsamling og Q2, der skal afholdes inden den 15. maj - max 45 dage efter endt endt Q2 den 31. marts.

Afventer blot på at casen udvikler sig i det tempo og omfang, som tingene nu en gang sker - processerne tager nu en gang den tid det tager.
Alt synes dog at følge planen - der er styr på både videnskaben og økonomien!



9/4 2022 10:36 Tasso1 6102777



Anavex. Ny løn/optionsaftale med Missling frem til juli 2025.

https://sec.report/Document/0001731122-22-000700/

Årsløn 700.000 $ + 500.000 nye optioner ved nedenstående milepæle:
Afslutning fase 2/3 forsøget i Alzheimer.
Opstart fase 2/3 Fragile X
Opstart imaging-focus forsøg i Parkinson ( i samarbejde med MJFF)

Der er også lavet aftaler med andre medarbejder.

Rimelig årsløn og kun mulighed for optioner med køb til dagspris, hvis casen skrider frem og opnåede milepæle indfries.
Optioner tilknyttet godkendelse i f.eks. RETT og evt. opstart af de øvrige annoncerede Parkinson forsøg ville have bidraget til positive forventninger til disse og ville sende et godt signal til markedet.
Generelt dog en fair aftale - især er jeg stor tilhænger af optioner, der fremme incitamentet for at skabe resultater, der kommer alle aktionærer til gavn i sidste ende.
Vigtigt at man fastholder Missling, som trods lidt kritik har formået, at styrer Anavex gennem udfordringerne med COVID-19 og skulle køre og opstarte div. forsøg.
Samtidig har han formået, at sikre en solid økonomi, så der ikke er sket større udvanding og uden at være i lommen på andre parter.


Uddrag fra 8-K:

SECTION 4. The Parties agree that Section 4 of the Employment Agreement shall be amended and restated as follows:

4. Stock Options. In addition to your Base Salary and Bonus, you shall receive the following stock option grants:

(i) You shall be entitled to 500,000 options for shares of the Company's Common Stock which shall be granted upon the filing of an S-8 Registration Statement for the 2022 Equity Incentive Plan. The options shall vest one third each upon the

> Completion of ANAVEX2-73-AD-004 Phase 2b/3 study in Alzheimer's disease

> Initiation of ANAVEX2-73 imaging-focused Parkinson's disease clinical trial

> Initiation of ANAVEX2-73 Phase 2/3 Fragile X clinical trial

Each such option shall have an exercise price equal to the closing price of the Common Stock on the grant date.



9/4 2022 15:29 Budweis 6102779






9/4 2022 16:15 Tasso1 8102781



Anavex Kunne tyde på, at Anavex er inde på noget af det rigtige iflg. denne artikel.

"affaldsopsamlere" - leder uværlig tankerne hen på, at 2-73 beviseligt fremmer Autophagy mekanismen - evnen til at udrense defekte dele i cellekernen under deling.

Endvidere tillægger Anavex også beskyttelse af TAU-proteinet kan understøttes af 2-73.
Anavex mener også at kunne bevise, at 2-73 styrker hel immunforsvaret gennem nedbringelse af inflammationer mm.

Tanken om selektivt og tidligt at sætte ind over for mennesker, der er disponeret for at udvikle Alzheimer, er også en af Anavex`s mantraer og en del af hele precision tilgangen, ved at kortlægge alle patineres DNA og RNA sekvens i samtlige af deres forsøg.

Endelig har vi så den sunde livsstil, som modvirker hjertekar sygdomme - her mener Anavex også, at 2-73 har en positiv effekt.
Anavex indsendte lige her fornylig en patentansøgning den 31. marts 2022, om lige netop 2-73`s mulige effekt på dette område.

TREATMENT OF CARDIAC DYSFUNCTION:

https://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=20220096424.PGNR.&OS=DN/20220096424&RS=DN/20220096424


Så vi må se om Anavex kommer i mål - men tingene ser meget lovende ud efter min mening.

I mellem tiden kan vi selv motionere lidt (meget) mere og spise noget sundere og måske således forebygge en potentiel udvikling af en CNS sygdom - ja måske allerede her i Påsken:)




12/4 2022 11:04 Tasso1 5102841



Anavex Generalforsamling den 24. maj 2022

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87808001/additional-proxy-soliciting-materials-definitive-d

Der er ikke nogen større punkter på dagsorden.
Der skal bl.a. godkendes en optionsplan for ansatte, hvor der skal afsættes/trykkes nye aktier til formålet.
Af nedenstående link fremgår det også, at Anavex ønsker at øge og styrke organisationen, hvilket er nødvendigt, hvis de annoncerede nye forsøg skydes i gang.
Tidligere har vi set og fået at vide, at de samtidig opbygger egen salgsorganisation - primært nok i forbindelse med RETT.
Ved aflønning af gl. og nye ansatte spiller tildeling af optioner en vigtig rolle.
Og igen - hvis skidtet ikke virker eller trækkes tingene i langdrag, så forsvinder værdien af tildelte optioner, hvilket nok vil være et stort incitament for at yde en ekstra indsats - men for at der kan ske en tildeling af nye optioner, skal der kunne trykkes nye aktier, selvom de måske ikke bliver indløst i sidste ende, hvis kursen skulle blive laver end ved tildelingstidspunktet. (Ved evt. fejling af casen)
Så - hvis alt går godt, har jeg intet problem med, at de ansatte belønnes tilsvarende for indsatsen.

https://www.anavex.com/job-opportunities

I 2021 fik vi 10-Q rapporten den 13. maj, så der burde komme en inden sidste frist den 15. maj 2022 - 45 dage efter endt kvartal.

Så mon ikke vi får lidt nyheder med kød på inden da - OLE PDD afsluttet (april 2022), AD fase 2/3 (maj/juni 2022) afsluttet, NDA i RETT voksne eller opstart af nye forsøg mm. - bare et eller andet, der indikerer, at casen stadig er rigtig god og i fremdrift.

Har stadig en fidus til, at der må komme et eller andet nyt den 14. april (eller før) på Needham, når det kun er en mdr. siden sidste optræden på selvsamme sted - uanset kvaliteten af "suppen", så ville det i min optik ikke give mening, at gennemgå nøjagtig samme materiale/informationen så kort tid efter - og for samme publikum og endda nok med selvsamme interviewer fra Needham!




14/4 2022 18:10 Tasso1 6102887



Anavex Husk webcast i aften den 14/4 21.45!


https://wsw.com/webcast/needham117/register.aspx?conf=needham117&page=avxl&url=https://wsw.com/webcast/needham117/avxl/2272873


Vi fik ingen nyheder her kl. 13.00 i dag, så vi skal nok ikke forventet de helt store nyheder i aften.
Håber på en dygtig og ivrig interviewer fra Needham - som sidste gang i marts.
Ellers må materialet/slides være næsten identiske - men kan igen håbe på, at vi får nogle guldkorn mellem linjerne, selvom det næppe vil påvirke markedet, men måske kan tjene det formål, at os indviede kan blive bekræftet i at casen er intakt og på rette kurs.



14/4 2022 22:49 Tasso1 9102888



Anavex Webcast - intet nyt!

Eneste forandring til sidste Needham webcast var, at Missling var afløst af den relative nye CMO Edward Hammond, der nok skulle have sin relative nemme ilddåb.
Forstår simpelthen ikke meningen med at præsenterer samme omgang en gang til - kun en mdr. efter sidste gennemgang??
Kunne faktisk meget bedre lide Misslings gennemgang - han brænder mere for sagen.
Anavex er bundet sammen med kursudsvingene med XBI-indekset - dette bliver først ændret, når vi får seriøse nyheder og først for alvor, når vi får resultaterne fra PDD OLE og/eller AD fase 2/3 - Avatar nok først i start 2023.
Vedr. NDA for RETT i voksne piger, så forventer Anavex indsending og feedback fra FDA midt 2022. (tror nærmere vi er henne i efteråret med Anavex tidsregning)

Som først kommende udmelding af en hvis tyngde, ser jeg udmeldingen om, at PDD OLE og AD fase 2/3 er afsluttet - for så startes nedtællingen til TLD mere håndgribeligt.

Eneste nye positive udmelding i dag, er at Ukrainerne fik ram på russersv...... flagskib!






15/4 2022 15:11 Solsen 8102897



Anavex ... Synes faktisk, at Hammond gjorde en god debut. Tror mange bedre forstår ham bedre end Misslings tyske accent. Men jeg kan også bedst lide CEO på deres CC.

Eneste jeg fik ud af Needham indlægget var nok en fornemmelse af, at Anavex er i tættere kontakt med FDA end hvad Missling tidligere har udtrykt.

Men jeg er stadig forundret over det langsomme tempo. Håber sandelig de ser at få ansat mange flere kvalificerede medarbejdere så forsøgene kan komme i gang og de kan analyseres væsentlig hurtigere end tilfældet er i dag.

Enten flere medarbejdere eller partnerskaber - tror stadig på, at Anavex har fat i noget ekstraordinært og som vil give mange CNS syge et nyt liv samt give store kursstigninger de næste år.




17/4 2022 09:32 Makingmoney 6102904



Anavex. På FB findes en side med seriøse aktionærer, med humor og selvironi som side dish. Vores Maya ( Jesse) er der også. En af dem undersøger p.t interessen for om der skal forsøges at få en repræsentant i ledelsen, for at "pleje vores interesser ". Han er endnu ikke så konkret, men det vil han blive hvis interessen viser sig stor nok. Måske følger i det, eller kunne tænke jer at gøre det. De fleste af os er jo enige om at det går for langsomt, især når vi ser på kapitalen til rådighed. CEO har for øvrigt udstedt lidt flere aktier så jeg for nylig på tallet på Yahoo.

God påske fra Thailand



18/4 2022 10:45 Tasso1 7102906



Anavex. Zoom møde Anavex/RETT UK den 18. maj.

https://www.reverserett.org.uk/informevents/bitesize-anavex-clinical-trial-explained/

Walter Kaufmann vil forklare videnskaben bag 2-73 i RETT og der vil blive gennemgået resultater fra Avatar, hvor forældre til patienter i Avatar forsøget også vil dele deres oplevelser.
Dette møde giver samtidig info vedr. opstart til Excellence studiet, hvor af der skal køres 5 steder i UK.

Reg. til Zoom kl. 13.00 - 14.00 DK tid:

https://www.eventbrite.co.uk/e/dr-banka-and-dr-kaufmann-anavex-clinical-trial-tickets-302835458007

Super MM, hvis vi alm. aktionærer kunne komme lidt tættere på ledelsen.
Har ofte det indtryk, at den manglende opdatering og ringe nyhedsstrøm indikerer, at ledelsen nogle gange flyver i et andet luftlag end os alm. investorer - måske pga. travlhed og fokus på et større mål.
Mener dog at ledelsen generelt har gjort det godt, men glemmer bare deres forpligtigelser til at holde os og offentligheden løbende ordentlig orienteret og ikke bare tage opbakningen for givet.
Husker bl.a. en Q-10 CC, hvor der var presset 4-6 gode nyheder ind, som sagtens kunne være formidlet løbende, i stedet for en unødig nyhedstørke på flere mdr.
MAYO ville være et eminent bud på en sådan repræsentant!



18/4 2022 20:25 poppelkongen 6102907






19/4 2022 03:24 Makingmoney 4102916



Anavex Artikel om Cassava, skidt læsning. Henset til den historiske korrelation der har været mellem kurserne ryger vi nok under 10 i dag. Vi må se

https://www.nytimes.com/2022/04/18/health/alzheimers-cassava-simufilam.html



19/4 2022 09:06 Kyed01 5102920



Kan desværre ikke læse artiklen da den er bag ved en betalings væg.
Har aldring haft tiltro til SAVA anyway så ikke overrasket.

Det vil værre skidt hvis vi går under kurs 10, helt urimeligt, biotech er bare banket helt ned i kul kælderen men vores tid i solen kommer jo ret sikkert en dag så der er ikke andet at gøre and a bide tænderne sammen og ignorere det.



19/4 2022 09:16 Makingmoney 4102921



Kyed linket fandt jeg på fb gruppen, det nyeste indlæg. Den er gratis, vi sidder jo samme sted, kan ikke være det der gør det.



19/4 2022 09:34 Hyst 4102922






19/4 2022 09:57 Solsen 7102923



Vi har set en langsom afkobling af Anavex kurs til SAVA, idet marketcap snart er lige store.

Det er jo markedets dumhed, hvis de straffer Anavex på den artikel. Det modsatte skulle jo være den logiske konsekvens.

Jeg er fuldstændig ligeglad med kursen på Anavex på den korte bane. Markedet er skørt og det kan man måske trade lidt på. Men på den lange horisont ligger vi stadig med et utroligt spændende potentiale.

Min fornemmelse er at vi får stigninger indenfor de næste 3 mdr. Men hvornår de store investorer træder på speederen er rent gætværk.

De mæsker sig lige nu billige Anavex aktier.



19/4 2022 11:55 Tasso1 7102928



Anavex SAVA kontra Anavex

SAVA er blevet kunstig pustet op på tvivlsomme resultater fra et åben forsøg i Alzheimer.
Ledelsen har været utrolig grådige med kontante bonusser på mange millioner $, hvor de så genivesterede en meget lille del, for at give et indtryk til markedet, at de havde tillid til casen.
Sidste bonusaftale var på hele 320 millioner $ kontant til fordeling i ledelsen, hvis SAVA holdt en MC på min. 5 milliarder $ i min. 20 dage handelsdage - dette skete dog heldigvis ikke.
Deres 2 x fase 3 forsøg med flere tusinde patienter er knap nok startet og forventes først klar med resultater i 2025 eller senere -
og de har absolut INTET andet af betydningen i mellemtiden.

Til sammenligning har Anavex unikke resultater fra flere placebokontrollerede forsøg i forskellige indikationer og får inden for de næste 5-6 mdr. resultater fra deres større fase 2/3 forsøg i Alzheimer + udvikling i en ekstrem bred vifte af andre indikationer.
I løbet af 2022/start 2023 kan de endda have en et godkendelse i RETT, med et milliard potentiale!

SAVA er milevidt væk fra potentiallet i Anavex!
Investorerne fra SAVA burde hoppe over til Anavex, hvis de stadig ønsker at investerer på CNS området!
Men som Solsen skriver, er markedet ikke rationel og slet ikke nok inde i de enkelte selskabers case - så mod al logik vil Anavex blive tynget af SAVA, indtil vi ser de næste afgørende resultater eller at investorerne tager chancen og begynder opkøb umiddelbar inden de forventes at blive udgivet.

Holder selv fast og er iskold over for kursudviklingen på den korte bane - det er de hårde fakta/resultater, der i sidste ende betyder noget - alt andet er bare støj!



19/4 2022 13:17 Solsen 5102930



Anavex..."The results from a phase 2b/3 clinical trial for blarcamesine due later this or early next year may be pivotal in the history of Alzheimer's disease treatment"

Et citat fra seeking alpha artikel: https://seekingalpha.com/article/4502064-pathways-impacting-alzheimers-drug-development?mailingid=27412451&messageid=2850&serial=27412451.500&utm_campaign=rta-author-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=27412451.500

SAVA 20% ned i premarket.



20/4 2022 06:58 Tasso1 9102935



Anavex. Anavex har nu hele 14 stillinger åbne!

https://form.jotform.com/220467700042142

Tryk på " Position Applying For".

Ligner et selskab/case, der er under kraftig udvikling med tro på en lys fremtid.
Man afventer ikke evt. grønt lys fra FDA for f.eks RETT - Feedback fra de åbne forsøg i både RETT, PDD og AD kan måske være med til give Anavex stor tiltro til, at videnskaben er velfunderet, holdbar og ikke mindst - effektiv!
Var man i tivivl, havde man måske afventet den relative kraftige opskalering af ansatte efter en evt. godkendelse i RETT eller de vigtige resultater fra Alzheimer sidst på året.

Er overbevist om, at ledelsen ved langt mere om effekten af 2-73, end vi andre og markedet har mulighed for.



20/4 2022 08:51 Makingmoney 7102939



Reelt Ca det halve, når man kigger på hjemmesiden. Tænker at linket viser nuværende opslag, samt valgmuligheder som tidligere er oprettet i databasen, og som måske bliver aktuelle igen.
Fedt er det dog,lige den slags som kan speede tingene op. De stillinger som fremgår af hjemmesiden er ikke lige i bunden af lønskalaen, måske derfor han altid er hooket på flere penge i kassen.
Jeg overvejer at sende en uopfordret ansøgning som privat (eye) secretary. Når nu du siger at de ved en masse ville det være godt med en med store ører til fælles bedste.....

Måske bliver vi alligevel rige (dumme?) svin.

MM



25/4 2022 14:57 Tasso1 8103019



Anavex Værdiansættelse af Alzheimer.

Har lagt den op tidligere, men siger lidt om, hvor skævt værdiansættelsen af Anavex umiddelbar er.

https://www.ipwatchdog.com/2021/10/26/assessing-much-alzheimers-drug-worth/id=139154/#

Adjusting Aducanumab's $10.6 billion value to Biogen as Phase 3 drug candidate by Biogen's 53.2% share and Neurimmune's 4% share, the total market value of Aducanumab as a Phase 3 drug candidate would be $20.7 billion. Applying the same adjustments, the entire market value of Aducanumab as an approved drug is estimated to be $43.4 billion.

Dvs. bare det, at Anavex har et fase 3 forsøg kørende i Alzheimer, burde alene give en MC på ca. 10 milliarder $.
MOA er endda ekstra underbygget af super gode PDD fase 2 data og RETT resultater.

For nuværende hænger vi næsten uløselig sammen med XBI-indekset - eller "tidsvandskræfterne"
Men uanset krig og inflation mm., så ændrer det ikke på, at Anavex skal værdiansættes på et helt andet niveau, når de endelig får myndighedernes blåstempling for, at skidtet virker og må sælges.


Lidt løse rygter med alle mulige forbehold! - angiveligt fra Australien:

"I've had my ears to the ground in Melbourne for a while.

I've heard anecdotal evidence from the family of a number of AD Phase III trial participants attesting to the wonders of ANAVEX®2-73.

Take for example the case of Dave* who, after 11 months on ANAVEX®2-73, has regained the ability to score in tennis - a skill that has eluded him ever since being diagnosed with AD by his geriatrician, and which was the main reason why he had withdrawn from the sport.

Dave is delighted to be playing social tennis again.

*not his real name."



26/4 2022 15:28 Tasso1 4103061



Anavex Webcast den 27. april hos B. Riley.

Anavex Life Sciences Invited to Present at the B. Riley Securities' 2022 Virtual Neuro & Ophthalmology Conference

Onsdag den 27. april kl. 17.00 DK-tid:

https://www.webcaster4.com/Webcast/Page/2875/45353

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87907856/anavex-life-sciences-invited-to-present-at-the-b

Har ikke de store forventninger om meget nyt.
Kunne være fint med en udmelding, at PDD OLE var afsluttet og måske lidt om tidshorisonten for kommunikationen med FDA vedr. NDA for RETT.
Ellers alt andet der kan bidrage med oplysninger om udviklingen af hele casen.
- Anavex skylder os snart lidt gode nyheder

Catalysts for 2022

> All participant (132) in the PDD OLE trial will have completed treatment before the end of April 2022

> All participants (509) in the Phase 2b/3 trial for early Alzheimer's disease will have completed treatment before the end of May 2022.

>Top-line data EXCELLENCE: Potentially pivotal Phase 2/3 pediatric RTT clinical trial - expected 2H 2022

> Top-line data ANAVEX®2-73-AD-004: Potentially pivotal Phase 2b/3 AD clinical trial - expected 2H 2022

> Initiation of ANAVEX®2-73 imaging-focused Parkinson's disease clinical trial - expected 2022

>I nitiation of potentially pivotal ANAVEX®2-73 Phase 2/3 Fragile X clinical trial - expected 2022

> Initiation of potentially pivotal ANAVEX®2-73 Phase 2/3 clinical trial for the treatment of a new, rare disease indication - expected 2022

> Initiation of ANAVEX®3-71 Phase 2 clinical trial for FTD, schizophrenias and Alzheimer's disease - expected 2022

Derudover burde vi også kunne få følgende i 2022:

TLD for PDD OLE

Udmelding for NDA vedr. RETT i voksne piger.

Opstart fase 3 PDD

Opstart fase 3 Parkinson motorik


Dvs. ca. 12 vigtige milepæle, hvis alt går rigtig godt, men mindre kan også gøre det.



27/4 2022 02:22 Kyed01 6103070



En af de skrappe drenge på Ihub har lavet nedenstående beregning om de såkaldte "super responders" som han understreger er meget baseret på gætterier.

Dybt deprimerende at kursen er hvor den er, men jeg beholder selvfølgelig mine aktier da vi jo kommer tættere og tættere på data selvom det går utroligt langsomt.

boi568

Tuesday, April 26, 2022 3:44:34 PM

Re: Investor2014 post# 358403
Post# of 358536
How many super responders in the 2b/3 AD trial?

I do believe that the APOE status of the trial participants will be a critical element of the ability of 2-73 to effectively stimulate cognitive function. So I went looking for APOE incidence stats among the AD population, and quickly came up with this (US source):

."Human ApoE isoforms have been shown to confer differential susceptibility to AD. As the most common isoform, ApoE3 is present in approximately 75% of the population and is believed to play a neutral role in AD. ApoE2 is relatively rare, with only 5% incidence, and is considered to be a protective variant against AD. By contrast, as the most potent genetic risk factor for AD, ApoE4 exists in only about 20% of the population; however, it is present in nearly 50% of AD patients. It is estimated that individuals who carry two ApoE2 alleles or one ApoE2 allele and one ApoE3 allele are 40% less likely to develop AD than those who carry two ApoE3 alleles; whereas, people who have one ApoE4 allele and one ApoE3 allele or two ApoE4 alleles are 3.2 or 14.9 times more likely to develop AD than those carrying two ApoE3 alleles."
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4829000/

However, the trial wasn't run in the US, but in Australia, Great Britain, the Netherlands, and Germany. From what I've read, APOE4 incidence increases with northern latitudes, and it seems the British population APOE4 carriers are a bit higher than the US numbers:

"Approximately 25% [versus ~ 20% in the US] of the general population carries at least one e4 allele of the Apolipoprotein E (APOE e4), the strongest genetic risk factor for late onset Alzheimer's disease."
https://alzres.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13195-020-00740-0

I will assume the British incidence is also representative of Germany, the Netherlands, and Australia (a former British penal colony).

So, assuming that super responders will consist of non-APOE4 subjects (even of one allele), here is the math:

Super-responder group {per non APOE4 status}:

170 (high dose arm) minus APOE4 carriers are potential super responders. So, let's find and then subtract that group. I am going to stay away from a percentage calculation until the end. Instead, I will use raw number predictions for each subgroup.

APOE4/APOE4. (Note: People with this combination are more likely to develop AD at an early age (40-60 years old), and deteriorate more quickly, and so may be underrepresented in a trial of 60-85 year olds with mild/moderate AD.) For any 100 people, about 6 (.25*.25) are double carriers of APOE4. Those 6 get a 14.9 multiplier into the AD group, i.e., 93.

APOE4/APOE3: About 19 out of 100 in GB etc. will be APOE4/APOE3 (.25 - 0625). These 19 get a 3.2 multiplier into the AD group, i.e., 60

APOE2: About 5 out of 100 in GB (using the US number here as a default) will have at least one APOE2 allele. Double alleles are so rare they will be negligible or absent in the A2-73 170 person high does arm. These 5 get a .6 multiplier into the AD group, i.e., 3

APOE3/APOE3: That leaves 70 out of 100 in GB as APOE3 double-alleled. No multiplier applies, i.e., 70

So now we use all these numbers to constitute a representation of the GB APOE population. Total pop for purposes of this exercise is 93+60+3+70, or 226. The non-APOE4 population is 73 (70+3), or 32 percent. Thirty two percent of 170 is 55.

That's not the end of it, though. There are more variables: The APOE4/APOE4 group is very likely overestimated in my calculation compared to the real world protocols used by Anavex in the 2b/3 trial. How much? I can only guess, but I would apply a 25 percent discount in that number, dropping it from 93 to 70, which has the effect of raising the projected super responder figure to 61. And, although it won't show in this trial, I expect 2-73 to have better super responder numbers in the U.S. population -- about 73 -- given the lower incidence of APOE4 here. On the other hand, those 61/73 figures assume 2-73 will have a 100 percent efficacy rate on non-APOE4 participants. I can't assume that, either.

Finally, it's reasonable to assume that APOE4/APOE3 carriers will do better than double APOE4 carriers, who may be untreatable. These would simply be "responders," and probably better than the standard of care. In the 2b/3 trial, I would expect to find 50 in that group (adjusting for APOE4/APOE4 underrepresentation).

Even with some real numbers to plug in, there is a significant element of guesswork. So I am going to guess we will see ~ 47 super responders and about an equal number of responders in the high dose arm when the AD trial reports its top line. That would be, without question, a game changing result that would transform the AD market and finally transform the Anavex market cap. And none of the trial numbers we will see will be affected in any way by the price of AVXL now or later.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168666709



27/4 2022 10:05 Makingmoney 7103075



Spændende læsning, især for mig som har APOE4. Mange gode betragtninger, men godt han disclaimer hvor det er på sin plads. Det er anavex's måde at ( i mine øjne) fremstille resultaterne på gennem tiden som gør markedet ekstra nervøse. Det ER meget svært det her, også for vìdenskabsfolkene ansat. Statistik er svært i sig selv (tag en bog på biblioteket og slå op på en vilkårlig side), det bliver ikke nemmere når der skal indregnes så mange parametre, udledes sikre tal af et datasæt. Som biotek firma skal man derfor virkelig være skarp når man fremlægger, gøre det på en forståelig måde. Ikke (kun) uoverskuelige grafer og plancher, men faktiske tal ( så mange ud af så mange kunne der måles forbedringer på). Det har jeg været inde på før.
Der er sure tider for biotek, spørg bare undertegnede, hvis pensioner er halveret på under 6 måneder. Jeg sælger dog heller ikke så længe der ikke er dårlige nyheder, har stadig mine anavex.

Pøj pøj til os



27/4 2022 16:00 Tasso1 6103084



Anavex Anavex præsenterer også i et RETT fora i dag. - Husk webcast kl. 17.00 i dag på Riley.

Psychometric Evaluation of the Rett Syndrome Behaviour Questionnaire (RSBQ) and Burden of Illness (BOI) study in Rett syndrome

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87923904/anavex-life-sciences-announces-presentations-at-th

Som jeg ser det, er det bl.a. en beskrivelse af den måde man i dag analysere effekten i RETT patienter.
Samtidig også nok en belysning af, hvordan og hvorfor Anavex (sammen med FDA) har valgt en efter deres mening mere fyldestgørende måde at tolke og måle effekten af bl.a. 2-73 i RETT patienter.
Dette har de forsøgt at fortælle på de seneste to webcast, men i dette tilfælde sker det til fagfolk inden for området.







27/4 2022 19:38 Solsen 5103087



Anavex ... Endnu et opmuntrende indlæg af Missling på dagens webcast https://www.webcaster4.com/Player/Index?webcastId=45353&g=356e2212-43f4-4cd1-b99a-6a814b07b832&uid=6388716&sid=

Men ingen oplysninger om hvordan det går med NDA'en og FDA i Rett. Egentligt kunne man få mistanken, at de afventer Excellence - men det blev ikke udtrykt direkte.

Stadig heller ikke nyt om igangsatte forsøg.

Virkelig underligt, at der ikke skubbes mere på at få forsøgene i gang.

Man bliver lidt træt af at høre Missling takke MJF foundation og Rett organisationen for deres bidrag - småpenge i det store billede.

Igen kommer en bemærkning om, at vi senere høre mere til de forsøg der skal i gang. Håber dælme det bliver snart !

Selv om jeg er utålmodig og lidt gal over, at der ikke sker en ski. så er jeg stadig positiv på casen :−)



28/4 2022 16:38 Solsen 3103106



Anavex ... Imens et hovedløst kursfald i Anavex udfolder sig kan man kigge på et par gode videoer omkring Parkinson og 2-73/Blarcamesnine:

Fra ca. 41 min

Fra ca. 30 min





28/4 2022 17:41 Tasso1 7103111



Anavex Vigtig med eksterne betragtninger.

Dr. Mcfarthing ser 2-73, som nok det bedste bud på en lovende behandling af Parkinson pt.
Markedet er fuldstændig koblet fra al sund fornuft.
Det eneste, der kan frigøre selskaber som Anavex fra f.eks. XBI-indekset, er gode data.
Der er ikke levnet plads til investeringer i selskaber i udviklingsfasen uanset potentialet.
Fratrukket beholdningen på bogen på 150 mill.$, er Anavex og hele dets omfattende og fremskredende pipeline værdiansat til sølle 550 mill. $
Ja Solsen - synes også Missling var både skarp og meget positiv på sidste webcast.
Under ham også et større antal optioner, men disse skulle være betinget af positive resultater fra bl.a. AD og ikke bare afslutning af forsøget og opstart af 2 andre forsøg - dette er lige grådig nok!
Men med hans og resten af ledelsens mulighed for at tilgå de åbne forsøg, så er man måske meget sikker på gode resultater.



28/4 2022 20:27 Solsen 6103135



Anavex...Markedet vendte indtil videre med Anavex nu i plus :−)

Data afgør fremtidig aktiekurs og selv om vi skal teste $7,48, som der skulle ligge et gap i så holder jeg fast.

Typisk læge/videnskabsmands betragtning at være forsigtig (McFarthing) i lovprisning af Blarcamesine i Parkinson eller rettere PDD (Parkinson's Disease Dementia). De er kun overbeviste med store fase 3 randomiserede forsøg.

Det refererede forsøg blev offentliggjort ultimo 2020 og blev kald proof of concept (POC) https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-presents-proof-of-concept-controlled-phase-2-clinical-trial-data

Et fase 2 randomiseret forsøg med 132 pts i tre grupper hhv med 35, 50 mg og placebo. Forsøget opfylder de basale kriterier for, at kunne bruges til godkendelse - dog lidt få pts, men alligevel blev signifikans opnået og resultaterne kan også karakteriseres som givende pts en meningsfuld effekt.

Jeg har undret mig meget over, at man ikke hurtigt efter Anavex kendte data fik stablet et fase 3 på benene ?

Alle pts (132) har ved forsøget afslutning fået tilbudt at få Blacamesine i høj dosis. Dette går under OLE (Open label extension) betegnelsen. Forsøget er sikkert afsluttet i denne måned og resultaterne kan vel ventes i dette halvår.

Det kan meget vel være et afgørende tidspunkt for kursudviklingen, idet data muligvis kan være overbevisende nok til en NDA ansøgning - min undren kunne så vendes til begejstring :−)

På Stocktwitz har Veliger følgende betragtning:

Quote:
we haven't seen a commitment to start a Phase 3 Parkinson's study because they're betting on not needing it. They are finalizing the 48-week PDD OLE...they'll have the Alzheimer's data in Q3...I fully expect that if the data is as good as I expect it to be for both the Alz and PDD OLE they will NOT need to run another trial for PDD, and this is the reason for the radio silence on Parkinson's. They may need more time in clinic for PD motor-related impairments, but not dementia. I see no other explanation that makes logical sense."




29/4 2022 00:03 Tasso1 8103150



Anavex. Samtale med IR fra Anavex - med forbehold.

BigBIOboom fra Stocktwits:

"discussion with IR. . Everything is Alzheimer's. . They are hiring and gathering data. . Just a few patients actually left to finish the trial!! When for RESULTS!! He said we could try for 3rd Quarter to early 4th. .so September October. .is in line with my thoughts. . Rett! They want an ok to file for approval on that. . May get news by July!
Parkinson's why full genome scan? He said we don't need 2000 patients if we can prove with biomarkers we can get approval on 500 patients! Excellence results in 2022 still. . I said you are waiting for alzheimer's results to soar the stock then start Parkinson's . He also felt the alzheimer's trial can make Blarcamesine the biggest drug in history! So my sights remain on the Alzheimers results. .I said the trial should finish near may 17. He said that is about right. . And later 3rd Q early 4th September October alzheimer's potentially pivotal results."

Skal som nævnt tages med forbehold, da intet er verificeret!
- men en vild tanke, at Anavex måske selv tror på, at 2-73 kan blive den hidtil største pille i historien!!!
Vi kan få resultaterne fra Alzheimer i september/oktober i år.
Ser også ud til at Anavex går efter en godkendelse i RETT for voksne piger - afventer ikke Excellence.



29/4 2022 07:39 Solsen 6103153



Anavex...Tak Tasso.

Mit indlæg omkring Parkinson er jo rent gætteri, men i min optik meget plausibel.
Anavex har ikke meldt den plan ud men har pt udmeldt, at de planlægger PD og PDD fase 3 studier. Man kunne tænke, at disse også kunne være fase 4 studier :−)

Hvis Alzheimers falder positivt ud, som forventet af mange og vi stadig ikke ser bivirkniner er vi i mål med vores investering i rigt omfang.

Sker det vil et godt udfald af OLE PDD også gøre, at Parkinson pts efterspørger Blarcamesine, når en approval er en realitet. I US er off label salg mulig.

Super spændende !



3/5 2022 14:12 Tasso1 6103258



Anavex Q2 og webcast 10. maj 2022 kl. 22.30 DK-tid.

Webcast via hjemmesiden www.anavex.com

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/87990758/anavex-life-sciences-to-announce-fiscal-2022-secon

Nok ikke noget der rykker ved kursen.
Håber som altid på skarpe og kritiske spørgsmål fra analytikerne. (Hvilket nok er berettiget, når de nu tidligere har udmeldt forventning om kursmål på 2-3X nuværende kurs)
Sidste chance for Missling at overbevise aktionærerne om, at han skal have tildelt hele 500.000 aktieoptioner for afslutning AD fase 2/3, opstart Fragile X og opstart Parkinson med MJFF.
Afstemning den 18. maj 2022 på den årlige generalforsamling.

Afslutning af PDD OLE og NDA i RETT voksne piger, kunne hjælpe lidt på til en mere positive stemning.







9/5 2022 00:32 Tasso1 8103346



Anavex De 20 største BP kunne købe hele MidCap biotek!

https://www.barrons.com/articles/big-pharma-mergers-biotech-cash-51651844327

De 20 største BP har en estimeret cashbeholdning på hele 300 milliarder $ og kunne således i princippet næsten opkøbe samtlige biotekselskaber med en MC på under 5 milliarder $!
Mange af disse BP vækster via. lovende pipelines fra opkøb af mindre biotekselskaber.
Med nuværende kursniveau i f.eks. XBI indekset ( hvor Anavex også befinder sig), må der snart være nogle, der trykker på opkøbsknappen - før andre gør det!
Dette kan samtidig indikerer en vending til en mere positiv kursudvikling i segmentet - pipelines og ny forskning er måske ved at være for billig eller billig nok til at blive et attraktivt køb!
Et par handler/opkøb kan måske sætte gang i tingene igen?
I dag den 8. maj er det 48 uger siden, at Anavex den 8. juni 2021, annoncerede indrulning af den sidste patient ud af 509 patienter i det 48 ugers Alzheimer fase 2/3 forsøg.

PDD OLE forsøget på 48 uger burde være afslutte denne april mdr.

En udmelding omkring dette ville være en fin optakt til Q2 på tirsdag den 10. maj - eller senest til GF den 24. maj.
- men som jeg kender Missling, så trækker det hele altid længere ud end man tror.
Bare skidtet virker, som vi ud fra alle hidtil gode resultater kan have en positiv forventning om, så skal aktiekursen og MC nok rette sig tilsvarende.

Tålmodighed og is i maven er påkrævet lidt endnu!



9/5 2022 11:11 Tasso1 8103354



Anavex 2-73 en af de mest lovende nye behandlinger af Parkinson.

American Parkisnon Disease Association.
THE FUTURE OF PARKINSON'S DISEASE TREATMENTS.

https://www.apdaparkinson.org/article/new-parkinsons-treatments-and-medication-in-clinical-trials/

Selv for eksperter inden for Parkinson, kan landskabet med nye behandlingstilgange for Parkinson være uoverskuelige.
Dr. Kevin McFarthing har dog gjort et stort arbejde og lavet en liste over de mest lovende nye tilgange.
- 2-73 og Anavex er øverst på denne liste og samtidig en af dem, der er længst fremme i udviklingen!




9/5 2022 17:08 Kyed01 6103361



God aften fra Thailand.

Ak ja så røg vi ned igennem kurs 8 og skal faktisk ud på 5 års grafen for a se +, der var der nok ikke mange der havde regnet med.

Mit overskud i AVXL er skrumpet helt ind til næsten ingenting!!

Men det ændrer jo ingenting på længere sigt, og jeg vil i hvert fald ikke sælge nu når vi er så tæt på mål (hmm har vi ikke hørt det udtryk før, ha-ha).

Vi kommer tættere på, men i Missling's skildpadde tempo.

Regnskab i morgen, håber på lidt krummer fra Missling (hmm den har vi sgu da vist også hørt før!).

Paa et personligt plan er mit portfolie reddet af BrainChip (BRN) som nu er min største position pga rigtig god profit og jeg har som sagt ikke solgt ud af Anavex men overskuddet er bare raslet ned siden slutningen af sidste år.

Jeg tror stadig på Anavex og deres 2-73 men market er jo helt ad H til og den gale mand i Rusland hjælper overhovet heller ikke på situationen.




9/5 2022 18:47 vestasfan 7103368



alt biotek i USA bliver smadret sønder og sammen - herunder Anavex. Der er absolut ingen logisk sammenhæng mellem disse kursfald og pipeline. Vi er ofre for algorithmernes salgs indstillinger. Det er udsalg big time over hele linjen



10/5 2022 13:27 Solsen 6103392



Anavex ... Nu åbner de for hvad der sker.

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-provides-business-update-reports-fiscal-2022-second-quarter-financial-results

Bl.a. annoncering af R&D day -:)

De fastholder cash beholdning fra sidste Q.

NU bliver det spændende !



10/5 2022 14:07 Fandel 4103393



Det er helt utroligt, så mange ting de har gang i. Der vil ovenikøbet komme flere nye studier i pipeline - sideløbende med de mange ting der sker nu. Dejligt...



10/5 2022 14:11 Budweis 5103394



Jeg ville sætte pris på vi snart fik en eller flere partnere involveret i eksekveringen. Potentialet overgår den lille organisations eksekveringsevne. Jeg kunne godt frygte for at endnu flere pipeline studier får det hele endnu mere ned i tempo.



10/5 2022 14:20 Fandel 4103395



Mon ikke der allerede har været interesserede/henvendelser, som måske kunne booste deres forretningsplan - hvis det blev til noget. Jeg har ikke nogen fornemmelse af, om de selv ønsker en eller flere partnere.



10/5 2022 14:41 Tasso1 7103396



Anavex Opkøbssæsonen er måske startet for alvor.

Med henvisning til et af mine tidligere indlæg, så holder jeg øje med begyndende opkøb fra PB.
I dag har Pfizer købt Biohaven for 11,6 milliarder $ - + 73% over sidste kurs.
Samtidig har XBI-indekset tangeret lavest kurs siden 2017.
Måske er tingene ved at vende - på et tidspunkt får vi jo et skifte, hvor tingene er blevet for billige og hvor hegefondene skal have realiseret deres gevinst på shortede aktier.
Spændende hvad den 21. juni går ud på og flot, at de stadig har 153 mill. $ på bogen.
Ellers i de helt store nyheder - håber som altid på skarpe spørgsmål i aften på CC` en kl. 22.30.
Ja synes Anavex har brug for en større motor til at håndterer deres omfattende pipeline, som de endda lægger op til at udvide endnu mere - så dog helst en partneraftale - ville være meget ked af kun +73 % gevinst ved et evt. salg så tæt på mål.



10/5 2022 14:48 Fandel 6103397



Dejlig du holder styr på opkøb fra PB.
Jeg er helt enig med dig i, at et partnerskab ville være at fortrække frem for et salg. Nu har man været med så længe i modgang og medgang - og så tæt på nogle forhåbentlig fantastiske resultater, så ville jeg heller ikke være tilfreds med 73% gevinst.



10/5 2022 16:05 Solsen 8103398



De har kun meldt ud, at de gerne vil have en partner i Asien. Til de store indikationer, som alzheimers, parkinson etc vil de også gerne have partnere.

Idet de ikke har igangsat ph3 parkinson kunne man forvente, at den indikation udliceteres samtidig med alzheimers, når ph3 i alzheimers foreligger - med forhåbentligt godt resultat.

Ikke noget opkøb nu !



10/5 2022 17:26 Tasso1 6103401



Anavex "We hope you are as excited as we are"

En af de sætninger Missling har brugt et par gange nu, når han har fremlagt på en CC.
Fra +11 % til -4 % på 11/2 t og ny 1 års bund - jo vi er meget "excited" - næsten som limet til XBI-indekset.

Missling og Anavex skal snart leverer, så vi kobles fra den alm. kursudvikling ellers må de have hjælp til at sætte skub i casen.
Solsen - ja måske sker der en udlicitering af dele af pipelinien til BP.
Skal Missling tilkomme 500.000 optioner, skal han snart komme med et eller andet, ellers risikerer han, at forslaget bliver forkastet den 24. maj på GF.



10/5 2022 18:35 Solsen 6103403



Det siger han ikke i dag. Så pisser han på aktionærerne.

Selv om kursen er ligegyldig nu så er deres langsomme fremfærd et større problem. Sæt nu skub i tingene og hvis det ikke kan klares af Anavex så lej et firma til det eller partner.

På linie med Budweis så er jeg i tvivl om de har kapacitet til at drive de forsøg uanset hvor små de måtte være.

Lad os høre lidt om holdbare tidslinier i dag.

Vildt sving i dag !



10/5 2022 23:19 Solsen 9103409



Anavex...Q2 webcast.

Desværre intet væsentligt nyt !

- Man er ikke færdig med analyse af Avatar

- Ikke haft møde med fda omkring Rett

- Lyder lidt til, at man nu tror Excellence studiet skal med i NDA. Men man ved det ikke pga manglende fda-møde

- Arbejder på at optimere FragileX mht homogenitet blandt deltagerne, idet sygdomsbilledet er meget forskelligt.

- Afventer OLE/PDD opfølgningen før fda-møde om parkinson.

- Mange milestones mht data og igangsætninger af forsøg i H2.

- Cash beholdningen er opretholdt ved salg af aktier

Alt sammen meget spændende, men der er ikke rigtigt noget der rykker kursmæssigt.

Men vi kommer stadig tættere på alzheimers ph2/3 data, som nok er de mest afgørende data i år.

De snarlige OLE/PDD data er jeg også meget spændt på.

Rett NDA og approval kan blive i år, men kan også udskydes til næste år, hvis man skal afvente Excellence - data fra sidstnævnte bør være nogenlunde sikre.

Men mere tålmodighed og yderligere undren over hastigheden, der arbejdes med.



11/5 2022 07:34 Solsen 6103411



Lige en forglemmelse...

Missling oplyste, at over 90% af deltagerne i ph2b/3 alzheimers forsøget deltager i efterfølgende OLE - open label extension forsøget.

Umiddelbart meget positivt, men kan også tilskrives, at der ikke er nogen god alternativ behandling.

Mht kursudviklingen er vi nok stadig bundet til XBI nogle måneder - dog tror jeg, at OLE/PDD kunne skubbe lidt på i den bedre retning.



11/5 2022 08:27 vestasfan 4103412



Mange gode og spændende ting til fremtiden enig. Dog er det bekymrende, at kursen kan stige 10 procent for kort efter at falde 5 procent. Hvorfor er marked ikke mere bullish på Anavex casen?



11/5 2022 12:09 Tasso1 6103420



Anavex Super referat Solsen!

Det var også det jeg fik ud af det i hovedtræk.
Som forventet ikke meget nyt, men heller ikke noget, der indikerer, at casen ikke er 100 % intakt.
Afslutningen af PDD OLE (maj?) og især afslutningen af Alzheimer fase 2/3 (maj/juni?) - dvs. når sidste patient har afsluttet forsøget, kan evt. godt give lidt på kursen. Især da AD afslutningen er en af de tre milepæle, som skal opnås før Missling kan få tildelt evt. aktieoptioner og derfor nok bliver meldt officielt ud.

Lidt spændt på denne særlige begivenhed den 21. juni, hvor Anavex vil samle hele ledelsen og måske vil fremlægge en slags overordnet strategi mm. - der ville blive udmeldt noget mere specifikt inden.
(Missling virkede meget positiv omkring dette.)
Kan ikke lige mindes om Anavex har gjort noget tilsvarende tidligere?

Endvidere kan RETT seancen den 18. maj, hvor resultaterne fra RETT forsøgene i voksne patienter fremlægges. Her deltager også forældre til patienter fra forsøgene med deres oplevelse af behandlingen - kunne godt blive interessant!
Walter Kaufmann og en af lederen fra behandlingsstederne Dr. Banka gennemgår.
Har fået min gratis adgang via. registrering på denne side:
https://www.eventbrite.co.uk/e/dr-banka-and-dr-kaufmann-anavex-clinical-trial-tickets-302835458007


Måske har XBI vendt i bunden for denne gang? - godt + 2% i premarket og godt + 5 % i går.
Når der endnu ikke er så meget specifik fokus på Anavex, kan vi håbe på, at den også følger med XBI-indekset den anden vej også?

Konklusion - alt køre forsat i den rigtig retning (bortset fra kursen), men det hele tager bare noget længere tid end jeg havde forestillet mig.





11/5 2022 21:10 Solsen 5103429






12/5 2022 11:51 Tasso1 5103446



Anavex Gennemsnitlig kursmål på 39 $ eller + 407 % potentiale.

https://www.tipranks.com/news/blurbs/analysts-offer-insights-on-healthcare-companies-anavex-life-sciences-avxl-and-oncocyte-ocx?utm_source=advfn.com&utm_medium=referral

BTIG har 39 $ og Jones Trading 40 $

I nuværende markedssituation (manipulation), har div. kursmål dog ingen betydning.
Trenden skal vendes eller der skal komme gode og vigtig nyheder fra Anavex.
Alt er lidt som en hønsegård lige pt. - ingen (især ikke de såkaldte eksperter) ved reelt ikke hvor de rigtige markedsværdier skal være.
Læst en artikel i mandags, at der nu var over 200 selskaber på Nasdaq, som blev handlet under deres cashbeholdning - dvs. at man til sammenligning kan købe en 100 kr. seddel til 80-90 kr.
Dette skal nok vende igen - vi så hvordan trenden meget hurtig vendte i midten af marts 2020.











12/5 2022 22:55 Tasso1 5103457



Anavex XBI indekset måske ved at være attraktiv.

Fra Stocktwits: "XBI was just showcased on Fox Business as the place to start legging in as a good investment. (I've heard that all over the street) If yesterdays low holds (which is the 52wk low which we've made dozens of recent new ones) Imo we're at or very near our bottom."

( Anavex er i XBI-indekset )

Måske og ofte er det sådan en trende ændring sker ved, at der langsom breder sig en opfattelse af, at der både teknisk og værdimæssig set er nået en sund bund, så nye investorer uden større risiko kan begynde investerer eller geninvestere uden større risiko - dvs. at sandsynligheden for at få en gevinst ved en evt. kommende stigning er større end risikoen ved at tabe penge.
Shorterne kan jo også have en stor interesse i at realiserer en gevinst på en formodet bund for så at gå lang og tjene på en optur, for derefter på en formodet ny top, at starte spillet forfra igen på en ny nedadgående trend. - det er ved udsvingene de tjener tjenes penge med deres algoritmer og super computer - de har ingen interesse i en flad kursudvikling.




13/5 2022 00:19 Tasso1 5103459



Anavex Ny bred patentansøgning for 2-73 i CNS indikationer.

Pr. 12. maj 2022.

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220142968%22.PGNR.&OS=DN/20220142968&RS=DN/20220142968

Med tanke på de hidtil opnåede resultater og ledelsens viden fra de åbne forsøg, sammenholdt med det meget omfattende arbejde, der ligger i udformning af en sådan kompleks ansøgning, så virker Anavex tilsyneladende meget overbevist om en signifikant effekt med 2-73 i forskelige indikationer indenfor CNS.

Da PDD OLE forsøget er helt åben og burde være afsluttet nu eller meget snart, så er det ikke utænkeligt, at Anavex kan have Top Line Data klar til deres særlige begivenhed den 21. juni?



13/5 2022 07:25 TDT123 2103463



Investor og short

https://shortsqueeze.com/shortinterest/stock/AVXL.htm
https://insider-analysis.com/search_whales.php?ticker=TABLE_AVXL

Det har ikke været super sjovt at være aktionær de sidste mange uger.

Mvh

Torben

God weekend

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




13/5 2022 08:58 Solsen 4103473



Anavex ... Patent.

Det ligner patentansøgning på "aspirin". Er du lidt dårlig så tag en pille. Virker det ikke tag to (Den ansøgning bliver min bededagslæsning)

Patentet ud til at have god sammenhæng til, hvad Missling for noget tid siden indikerede, at Blarcamesin piller kan tages som aspirin piller.

Vi har et zoom møde den 18. maj om Rett pigerne og så deres R&D day den 21. juni at se frem imod.

Hvis FDA mener noget med, at de gerne vil fremme godkendelsesprocessen med gode midler imod unmet need sygdomme, så må Blarcamesine være et oplagt emne, hvis OLE/PDD kommer godt i mål.



13/5 2022 10:57 Tasso1 6103478



Anavex. Patent - ja udover en tro på effekten, så synes bivirkningerne ved 2-73 heller ikke at være et problem - ligesom aspirin i mindre dosis.
Missling har iøvrigt selv ved flere lejligheder draget sammenligning med 2-73, som en form for aspirin til CNS.

XBI-indekset nu i 3,8 % i premarket - holder det i dag og måske lidt ind i starten af næste uge, så kunne vi måske have set en bund for denne gang - men absolut intet er normalt i disse tider og et lille "vindstød" kan forandre billedet fuldstændig igen.

Udover Zoom mødet den 18. maj og R&D den 21. juni, så har vi også en generalforsamling den 24. maj - her kunne Anavex måske også " lukke lidt mere op for posen" - det plejer jeg da at gøre i mit selskab.

Ja vi må se om FDA og de andre myndigheder kommer ud af busken - Anavex har jo tilrettet forsøgene efter deres anvisning og herefter opnået særdeles positive resultater, så nu skal de rykke, hvis de mener noget med det.

Ser meget positiv på tingene herfra!



13/5 2022 19:32 Solsen 6103482



Anavex... Blackrock har solgt 3,4 mio aktier.

https://fintel.io/so/us/avxl

De har fulgt markedet og solgt ud.

Vanguard har øget med over 1 mio aktier.

Mon ikke Blackrock kommer tilbage meget snart.



13/5 2022 21:38 Solsen 6103483



Anavex...Patent.

Af en eller anden årsag kan jeg ikke åbne Tasso1 link til omtalte patent.

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220142968%22.PGNR.&OS=DN/20220142968&RS=DN/20220142968

Ved hurtig gennemlæsning findes mange interessante oplysninger.

Voldsomt mange indikationer er omtalt og det er som om, at patentet kan være opskriften på, at FDA kunne godkende Blarcamesine med en generel tilladelse til mange genetiske neurologiske sygdomme:

Down's syndrome, William's Beuren syndrome, Prader-Willi syndrome, Angelman syndrome, Smith-Magenis syndrome, velo-cardio-facial syndrome, ATR-X syndrome, Barth syndrome, Fragile X- syndrome, ICF syndrome, Neurofibromatosis, Rett syndrome, Smith-Lemli-Opitz syndrome, an addictive disorder, ADFID, an anxiety disorder, Asperger's syndrome, an autistic disorder, depression, dyslexia, an eating disorder, epilepsy, infantile spasms, fetal alcohol syndrome, hydrocephalus, manic depressive illness, mental retardation, schizophrenia, spina bifida, or Tourette's syndrome.

Dosering kunne evt være fleksibel afhængig af vægt, alder, sygdommens fremskredenhed etc.

Der omtales biomarkerkorrelationer, som kan være vigtige i forhold til bl.a. måling af korrekt dosering således, at korrektion let kan fortages ud fra f.eks. en blodprøve.

Ikke at jeg tror, at FDA giver bred godkendelse - men det kunne man håbe, hvis bivirkningerne er så minimale, som patentet også omtaler - hovedpine og svimmelhed (hvilke er normale med CNS midler).

Casen er ikke blevet mindre spændende !



13/5 2022 23:03 Tasso1 6103484



Anavex Nyt link til patent - det andet virker ikke mere?

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220142968%22.PGNR.&OS=DN/20220142968&RS=DN/20220142968

Ja Solsen, der er faktisk en hel del informationer gemt i patentet.
Bredden af potentielle indikationer er ekstrem omfattende!

Et eller andet sted kunne FDA godt forsvare en bredere godkendelse i en eller anden form - med de meget milde bivirkninger i mente.
Jeg ville faktisk mene, at det ville være direkte uetisk ikke at kunne tilbyde 2-73, når Anavex mere og mere sikkert får bekræftet MOA af 2-73 i CNS indikationer og fraværet af alvorlige bivirkninger.
Hvis man skulle gennemfører nye fase 2 og 3 forsøg for hver enkelt lille indikation - med en testperiode på flere år hver især, ville rigtig mange patienter i de mindre sjældne indikationer aldrig få chancen for at komme i behandling med 2-73 - hvad har man at miste ifht. alternativet?

Måske er det noget af det Missling til kryptisk hentydede til ved sidste CC, at Anavex fik mulighed for en større udbredelse af platformen?

En anden tanke, som jeg har luftet tidligere - kunne det tænkes at Anavex har trukket div. forsøg lidt ud, fordi de ikke har fået afklaret patentdelen? - det ville da være træls, hvis andre løb med guldet, bare fordi man ikke havde fået helt styr på denne del?


Udskrift af de indikationer patentet omfatter:
( Forsøgte at lægge en kopi af hele patentet over, men man kan max bruge 65000 ord pr. indlæg - siger bare lidt om, hvor omfattende et arbejde med et enkelt patent indebære!!! )

United States Patent Application 20220142968
Kind Code A1
Missling; Christopher U. ; et al. May 12, 2022
ANAVEX2-73 FOR THE TREATMENT OF GENETIC NEURODEVELOPMENTAL DISORDERS

Abstract
The present invention provides methods for treating a genetic neurodevelopmental disorder, such as Rett syndrome or Fragile X-syndrome, comprising evaluating a subject for his/her occurrence and/or severity of symptoms and/or specific biomarker levels before administering a dosage formulation of ANAVEX2-73 to the subject, administering the dosage formulation of ANAVEX2-73 to the subject for a period of time, re-evaluating the occurrence and/or severity of symptoms and/or specific biomarker levels, and optionally modifying the dosage of ANAVEX2-73 administered to the subject based on the re-evaluation results.

[0026] In one aspect, the subject selection is for treating the subject having a genetic neurodevelopmental disorder selected from the group consisting of Down's syndrome, William's Beuren syndrome, Prader-Willi syndrome, Angelman syndrome, Smith-Magenis syndrome, velo-cardio-facial syndrome, ATR-X syndrome, Barth syndrome, Fragile X- syndrome, ICF syndrome, Neurofibromatosis, Rett syndrome, Smith-Lemli-Opitz syndrome, an addictive disorder, ADHD, an anxiety disorder, Asperger's syndrome, an autistic disorder, depression, dyslexia, an eating disorder, epilepsy, infantile spasms, fetal alcohol syndrome, hydrocephalus, manic depressive illness, mental retardation, schizophrenia, spina bifida, or Tourette's syndrome. a genetic neurodevelopmental disorder selected from the group consisting of Down's syndrome, William's Beuren syndrome, Prader-Willi syndrome, Angelman syndrome, Smith-Magenis syndrome, velo-cardio-facial syndrome, ATR-X syndrome, Barth syndrome, Fragile X- syndrome, ICF syndrome, Neurofibromatosis, Rett syndrome, Smith-Lemli-Opitz syndrome, an addictive disorder, ADHD, an anxiety disorder, Asperger's syndrome, an autistic disorder, depression, dyslexia, an eating disorder, epilepsy, infantile spasms, fetal alcohol syndrome, hydrocephalus, manic depressive illness, mental retardation, schizophrenia, spina bifida, or Tourette's syndrome.



14/5 2022 09:31 Solsen 8103486



Anavex...Flere patenter.

Tasso1 du fik kopieret afsnittet med flest sygdomme nævnt :−)

Nidan7500 (Ihub skribent) har fundet et patent fra januar 2022, som omhandler diagnose og behandling af neurologiske sygdomme:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=168857068

Han mener, at patentet kan støtte en NDA til fda. Nok rigtigt, men også interessant at læse for os investorer.

Nedenstående link åbner en lidt bedre metode og læse patentet men også viser figurerne. Klik på "Drawings" i venstre side og bladre patentet igennem. Figurerne kommer først og på side 14 beskrives figurerne, hvis det er nødvendigt. De fleste figurer er data fra 6 Unge Rett piger - må antages at være u. 18 år, men jeg er ikke lige klar over deres alder og om det er fra et forsøg.

https://pdfaiw.uspto.gov/.aiw?docid=20220142968&PageNum=14&IDKey=1471FEC40853&HomeUrl=http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1%2526Sect2=HITOFF%2526d=PG01%2526p=1%2526u=%25252Fnetahtml%25252FPTO%25252Fsrchnum.html%2526r=1%2526f=G%2526l=50%2526s1=%25252220220142968%252522.PGNR.%2526OS=DN/20220142968%2526RS=DN/20220142968

Signifikans all over !

Lidt lørdagslæsning :−)



14/5 2022 09:37 Tasso1 6103487



Anavex. Solsen - iflg. dit link har Blackrock kun solgt 65.000 aktier pr. 12. maj 2022?

De er stadig største aktionær med godt 5,3 mill. aktier?
Andel større investorer nu oppe på 36,54 % - ca. 2 % mere end før.
Endelig liste opdateres på mandag den 16. maj.



14/5 2022 09:59 Solsen 8103488



Anavex... Indberetningen er rettet !

Da jeg postede linket var institutional nede på 30%, nu er vi igen tilbage i 36%.

Indberetningen vist minus 64% for Blackrock. Men det har de tilsyneladende fortrudt :−)



14/5 2022 10:09 Tasso1 11103489



Anavex Oversigt over de patenter Anavex ejer/ har ansøgt!

Sidste fra den 12. maj er øverst.
Adgang til indholdet burde også virke bedre via. denne hjemmeside.

https://patents.justia.com/assignee/anavex-life-sciences-corp

Alt dette arbejde ville i princippet være værdiløst, hvis "skidtet" ikke virkede!
Giver et indtryk af, at Anavex mener det alvorligt og har stor og begrundet tiltro til casen.
Giver også en ide om, hvorfor tingene tager tid, hvis disse patenter løbende skal være på plads for at afdække al risiko for plagiarisme.



14/5 2022 10:14 Solsen 10103490



Anavex... Data vist i nævnte patent ovenfor er fra forsøg afsluttet i 2019 https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-announces-preliminary-data-of-its-u-s-phase-2-clinical-trial-of-anavex-2-73

Interessant at Morgan Stanley øger pænt i Anavex.

Vi er på relativ kort tid gået fra 35% til ca 37% institutionals.

Lad det fortsætte :−)



16/5 2022 19:26 Tasso1 9103508



Anavex. De 3 største institutionals har alle øget!

State Street Corp. har øget med hele 1.743.000 aktier og har nu overhalet Black Rock, som største aktionær med nu hele 5.577.000 aktier.
Andel insti. nu 37,21 % mod godt 34 % tidligere - og man skal have i mente, at Anavex løbende også har solgt lidt flere aktier i perioden.
De store tror åbenbart på casen - plejer at smitte af på andre investorer også.

https://fintel.io/so/us/avxl

Shorts pr. 29. april er på højste niveau i næsten et år med 8.133.000 shortede aktier.
Spørgsmålet er så, hvem der får ret? - bliver casen bekræftet eller yderligere styrket, skal disse jo dækkes ind fra en forholdsvis mindre mængde "frie aktier" og på et tidspunkt må hedge fondene vil også skulle realiserer den gevinst de formodentlig har kunnet score ved et næsten uafbrudt kursfald i + 6 mdr.
Sad jeg med shortede aktier pt, ville jeg nok begynde en delvis inddækning i nuværende kursniveau.



18/5 2022 11:56 Tasso1 4103532






18/5 2022 17:13 Budweis 5103535



MayoMobiles bemærkninger til webinaret!!

https://stocktwits.com/MayoMobile/message/460381431




18/5 2022 17:53 vestasfan 3103537



Jeg studsede over denne i forbindelse med radioprogrammet om demens, (alzheimers), her bekræfter forskeren problemstillingen, med proteinet som ikke bliver renset hos disse patienter; (18.30 inde). https://www.radio4.dk/program/spoerg-laegen/



18/5 2022 19:15 Tasso1 8103539



Anavex En positiv men også lidt sløj omgang.

Walter Kaufmann var positiv, men brugte nok 70 % af tiden, som vi nok vidste i forvejen og tog fornuftig nok en masse forbehold indtil den komplette analyse for Avatar foreligger.
Det mest positive var nok den del med en af patienters far, der selv og plejerne til datteren, havde oplevet flere fremskridt - så som bedre mobilitet, humør og udtale af hendes første ord siden hun var 3 år. ( Hun var 41 år nu )
Tror vi var 39 deltager på mødet, så det er ikke noget der vil sprede sig langt omkring op påvirke noget som helst i markedet.
Næste opdatering fra Anavex den 24. maj på GF.



20/5 2022 13:08 Tasso1 3103593



Anavex H. C. Wainwright den 25. maj

Webcast kl. 18.00 DK-tid

https://journey.ct.events/view/d7873309-2f78-4c44-8956-1d45574a7435

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88159824/anavex-life-sciences-to-present-at-the-h-c-wainw

Dagen efter GF og evt. vedtagelse om 500.000 aktieoptioner til CEOen.
Tildeles optionerne sættes prisen typisk til dagens kurs på den pågældende dag - dvs. slutkursen den 24. maj.
Det ville derfor være nemme penge at tjene for Missling, hvis han kunne få tildelt optioner til f.eks. kurs 10 $ den 24. maj og så gå på med evt. gode nyheder på CC hos Wainright dagen efter.
Ren spekulation!!!



20/5 2022 13:12 Tasso1 7103594



Anavex H. C. Wainwright fastholder kursmål 42 $!

Spændende at se, om de også mener det samme efter webcastet den 25. maj, som afholdes hos dem selv.
Men 42 $ ville da være en fint til en start!

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88170851/h-c-wainwright-reaffirms-their-buy-rating-on-anav



20/5 2022 17:10 Hyst 5103600



"... en fin start". Nu skal vi først lige hen til startlinjen!



24/5 2022 15:14 Makingmoney 4103662



Anavex Måske ikke så interessant som i håber på, men her lige lidt.
Jeg får hver dag mail 2 gange fra virksomheden i vedhæftede link. Hvis man har US biotek er det en mega god måde at følge med på, også i dem man ikke ejer. Mails kl 15 om premarket movers, samt nyheder fra pipelines (om nogen). Senere om natten om lukkekurser, de største fald/stigninger på dagen.
Denne mail er interessant for dem som ikke helt er med på hvad der menes med alle de fine ord i PR fra viksomhederne. Anavex er brugt som eksempel, selvom det er gamle nyheder nyheden eksemplet omhandler. Her link:
https://mailchi.mp/biopharmcatalyst/topnashcompanies22-474469?e=7ee7d05409

Det er gratis

VH
MM



24/5 2022 15:24 Solsen 2103663



Hvori ligger information omkring at Anavex skulle være mindre interessant ?



24/5 2022 15:41 Makingmoney 3103665



I det jeg skriver, at det er gammelt nyt, derfor ikke interessant. Gider ikke ævle, har aldrig ævlet. Har stadig mine, hvis det kan ændre dit billede.



24/5 2022 15:43 Solsen 4103666



Misforstod dit indlæg - beklager



25/5 2022 14:10 Tasso1 5103686



Anavex Generalforsamling og H.C. Wainwright.

Havde ikke mulighed for at koble på GF den 24. maj.
Iflg. indlæg IHUB og Stocktwist, var der som forventet ikke meget nyt - ellers skulle dette også have været annonceret før GF.
Anavex nævnte dog, at de går efter "compassion" brug i RTT - hvornår og hvordan blev ikke omtalt.
Div. milepæle/tidshorisonter fra forsøgene blev gentaget.
Der var dog heller ingen negative udmeldinger - så en lidt lunken omgang.
Der skulle dog komme en officiel udmeldelse vedr. vedtagende forslag mm. fra GF.
(Har bl.a. ikke kunnet finde ud af, om forslaget om de 500.000 optioner til CEO´en blev vedtaget - men det forventer jeg, da "instutionals" normalt tilslutter sig ledelsens forslag)

I dag den 25. maj kl. 18.00 er Missling så på Wainright.
Forventer heller ikke her noget afgørende - ellers havde vi nok fået noget her kl. 13.00.
Af og til på større konferencer, dels nye oplysninger ofte umiddelbart før man går på, men tror ikke Wainright tæller her.

https://journey.ct.events/view/d7873309-2f78-4c44-8956-1d45574a7435

Man må nok afvente tilbagemeldinger fra de forskellige forsøg - resultater og opstart mm.
Der blev på GF skruet lidt op forventninger til der R % D dag den 21. juni, hvor der ville komme nyheder/opdateringer op til mødet.

Mit bedste bud på kommende udmeldinger i nærmeste fremtid:

OLE 48 uger PDD afsluttet.
Fase 2/3 48 uger AD afsluttet.
R & D den 21. juni.( div. nyheder )

Herefter:

TLD OLE PDD ( juli - sep. )
TLD fase 2/3 AD ( okt. - dec. )
TDL RTT Excellence nok først i slutning 2022 eller start 2023.

Slutning 2022/start 2023:

(2-73) Opstart af Fragil X, Parkinson fase 3 og Parkinson MJFF mm.

(3-71) Opstart af fase 2 i AD, FTD og skizofreni.

Vi kan kun afvente og indtil da følge XBI-indekset og ellers håbe på en konturændring.




25/5 2022 18:40 Tasso1 7103693



Anavex H.C. Wainwright.

Igen en rigtig fin gennemgang af pipeline og de hidtil opnåede resultater, men intet nyt.
Der var dog en lille slutbemærkning vedr. cashbeholdingen, der rækker til 5 år - her bemærkede Missling, at så lang tid ville det ikke gå før Anavex blev kommerciel.
Der hersker hos Anavex/Missling (som forventet) ingen tvivl om effekten og casen.
Vi må bare hænge på lidt endnu.
Missling henviste igen til R&D dagen den 21. juni - her må Anavex alt andet lige have noget nyt med i posen - for gennemgangen, uanset kvaliteten, så kunne de fleste trofaste aktionærer nok hele dagens gennemgang næsten i søvne.

US markedet er åben torsdag og fredag, men har lukket mandag den 30. maj.

God ferie!



25/5 2022 20:26 Solsen 5103698



Anavex... Tak Tasso1 - Læser på IHub , at Misslings hair looked well. Så det går fint :−)

Vil høre HC Wainwright i morgen.

God ferie fra Tyrkiet ;−)



25/5 2022 21:31 Solsen 5103699



Anavex...Fik tid til at høre webcastet.

Stadig vanvittig spændende og vildt potentiale.

Han taler rigtigt nok om, NÅR de bliver kommercielle og er meget overbevisende omkring Blarcamesines virkning.

Der blev også varmet op til R&D dagen, hvor de vil forklare hvorfor kvinder får AD tidligere end mænd.

Jeg glæder mig til den 21. Juni og kursen bekymrer jeg mig ikke om.



27/5 2022 10:39 MAB 2103727



Hvad og hvornår er næste store kurstrigger i Anavex? Den er godt nok blevet bombet i smadder i år...



27/5 2022 18:37 Tasso1 9103733



Anavex MAB - et bud kunne være mit 5 indlæg længere oppe - "103686"

Alt er stort set "bombet i smadder" i år - bogstaveligt talt!
Men grundlaget/casen for min nu 7 års investering i Anavex, er kun blevet bedre og bedre - vores tid skal nok komme, når afgørende data bliver leveret allerede i indeværende år!



1/6 2022 17:59 Solsen 7103815



Anavex ... Institutional ownership er på relativ korttid steget fra ca 35% til godt 40 %
https://images.fintel.io/us-avxl-so.png

Tendensen har været der længe jf figuren.

Håber profferne også er overbeviste om at noget spændende er forestående.

Pærenemt at banke kursen ned for herefter at akkumulere.




2/6 2022 13:18 Tasso1 4103834



Anavex Ja Solsen - det højeste andel "Institutionals" hidtil.

Bemærk, at andel ikke er opdateret af en eller anden grund på linket - andelen er reel 40,42 % pt.

https://fintel.io/so/us/avxl

Bemærk også, at andel opkøb via. XBI-indekset er øget med 62,2 % fra 2.500.000 til nu 4.100.000 aktier pr. den 27. maj 2022.
Dette kunne tyde på en større og tilbagevende risikovillighed i hele sektoren (mindre/opstarts biotek) generelt.

Tror også, at disse "Institutionals" ikke har øget for sjovt, men at de ren faktisk satser på at få et afkast!
Samtidig indskrænkes andelen af "frie" aktier også på markedet, så shorts har lidt færre aktier at lege med og måske kan komme lidt i klemme ved evt. gode nyheder.

Tålmodighed!



2/6 2022 13:34 Solsen 5103838



Anavex ... Linket jeg lagde ud ligger nederst på dit link og blev benyttet for, at kunne se den overbevisende historik i udviklingen af de institutionelle investores stigende ejerandel målt i antal aktier.

Kursudviklingen er tillige vist over tid på linket.

Glæder mig til den 21. juni, hvor de vil fortælle mere om deres sigma1 platform.



2/6 2022 14:30 TDT123 7103841



Hej med jer...

Institutionels opkøb, er ikke nødvendigvis altid positivt, det kan være opkøb til udlån, da anavex ikke lige trender Bull pt. Så kan muligheden også være der satses på yderligere fald.

Jeg bryder mig ikke om at den kan falde med 10% på en volume på kun 500.000 det voldsomt.

Har dog akkumuleret lidt i går. Men det bliver i småtingsafdelingen, hvis den kan falde 10% i går kan den falder yderligere 10 i dag og muligvis 10 i morgen, hvem ved....

Satser dog på at det hele ender lykkeligt, også selvom den er noget tung at danse med i år, og tiden den bare går og går

Jeg har været med en del år og har tjent på aktien, jeg er dog med hele vejen til den bitter ender.

Mvh

Torben

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




2/6 2022 14:35 Fandel 2103842



Forhåbentligt ikke til den bitre ende!!



2/6 2022 14:58 Solsen 5103844



Anavex ... Nu er jeg ikke ekspert i short, men hvordan skulle nogen købe Anavex blot begrundet i udlån ?

Linien kunne jo også tolkes som udbrud og gentest af linien.

Men data tæller i biotech. Aktiekurs er underholdning, som en skriver på et IHub, der tydeligt er frustreret.

JPMorgans udtalelse om, at endnu et ben ned i bearmarkedet er en betydelig risiko der holder køberne i ro og flere nervøse sælger.



2/6 2022 15:27 Solsen 2103849



Anavex ... Nu er institutionel owners 34% - kan ikke se nogen ændring i listen ?

https://fintel.io/so/us/avxl



2/6 2022 15:36 TDT123 3103850



Fandel
Nej jeg satser på en lykkelig slutning...

@Solsen
Man bliver beriget med en fin rente ved udlån, derudover er du stadigvæk ejeren af aktien..

Så forventer du ikke at der kommer nogle kurstrigger lige rundt hjørnet, som kan få aktien ud af en nedadgående trend, så der fine penge at hente på udlån...

Så man kan vel sige, du tjerne penge mens du afventer en evt. trendvending..

Jeg ikke expert, så byd gerne ind hvis det ikke forholder sig som skrevet.

Mvh

Torben



2/6 2022 15:43 Solsen 5103851



Man har jo risikoen for, at det går helt galt, hvis man benytter den strategi, hvis ikke man trorgodt og vel på casen.

Derfor vil jeg vurdere den slags køb for positive set med mine briller.



2/6 2022 17:05 TDT123 5103855



Solsen
Udlåner har ikke risikoen, det har låneren/ skulle aktien pludselig mod forventninger (af låneren af aktie) stige voldsomt, skal den indfries og retuneres til udlåneren, der ligger en aftale om hvad grænsen er, hvis det skulle ske ( derfor vi også ser disse squeeze) så har udlåneren tjent renter og er stadigvæk ejeren af aktien.

Jeg vil godt oplyses, hvis jeg ikke har forstået det korrekt.

Iøvrigt er der risiko ved alt handel med aktier, nogle vinder andre taber.

Jeg prøver ikke at ændre casen til negativ/dårlig investering, jeg forholder mig bare til at man ikke kan forudse agendaen hos inst. Investorer.

Jeg er selv aktionær, så håber da de køber op fordi de er positive på casen.

Jeg ville dog fortrække at der kom noget indsidder køb i stedet, det er efter min overbevisning meget mere positivt og en klar indikation til aktionærene om at casen er intakt og udsigterne er lovende.

Mvh

Torben



3/6 2022 07:19 Tasso1 10103863



Anavex. Lane Simonian fra SA tror på 2-73 i Alzheimer.

Som sædvanlig, synes han at kunne underbygge sin tilgang med faglige argumenter - nok bedre og med mere indsigt i mekanismerne end de fleste andre analytiker på området.


" Based on its apparent mechanism of action and previous trial results, Anavex has the potential to set a benchmark which its competitors may not be able to reach.

Phase 2b/3 clinical trial results for blarcamesine for Alzheimer's disease should be available near the end of this year or the beginning of the next. If the results replicate those from small open label trials for blarcamesine, then one can expect at least accelerated approval by the FDA (blarcamesine could then be sold while a confirmatory trial is run)."


Anavex's Blarcamesine: Why It May Treat Alzheimer's Disease
Jun. 02, 2022 7:28 PM ETAnavex Life Sciences Corp. (AVXL)SAVA, ALEC, ANVS, ATHA, IBB, XBI, ARKG, FBT, LABU, BBH, PBE, IDNA, GNOM, SBIO, BIB, LABD, BTEC, IEIH, BBC, BBP, BIS, WDNA, CNCR7 Comments17 Likes
Lane Simonian profile picture
Lane Simonian
2.03K Followers

Follow
Summary

Directly or indirectly, peroxynitrite is responsible for much of the damage done to the brain in Alzheimer's disease.
As a sigma-1 agonist, blarcamesine limits peroxynitrite formation by inhibiting intracellular calcium release.
Blarcamesine likely scavenges peroxynitrite. Its main oxidation product, butyrolactone, converts some of the remaining peroxynitrite into nitrate.
Blarcamesine reverses some of the damage done to the brain by peroxynitrite by acting as an antioxidant and through the de-nitration of critical receptors, transport systems, and enzymes.
Phase 2b/3 trial results for blarcamesine may be available as soon as the end of this year. If the results are positive, the FDA will likely grant the drug accelerated approval.

The manner in which Anavex Life Sciences Corp.'s (NASDAQ:AVXL) blarcamesine fits into the following quote and chart helps explain why it should help treat Alzheimer's disease:

The inflammatory mediator peroxynitrite, when generated in excess, may damage cells by oxidizing and nitrating cellular components. Defense against this reactive species may be at the level of prevention of the formation of peroxynitrite, at the level of interception, or at the level of repair of damage caused by peroxynitrite (source of quote).

Primary Pathway to Peroxynitrite (ONOO-) Formation and the Consequences of Peroxynitrite Formation in Alzheimer's Disease (original chart):

G protein-coupled receptor or Receptor Tyrosine Kinase



Phospholipase C



Intracellular Calcium Release and Diacylglycerol



Protein Kinase C



NMDA Receptor



Calcium Influx



Superoxide Anions and Inducible Nitric Oxide



Peroxynitrite



Neuronal Cell Death (via caspase-3 activation and Bax translocation)

Mitochondrial Dysfunction

DNA Damage

Neuroinflammation (via toll-like receptors and microglia activation)

Lipid Peroxidation

Tau nitration

Reduced regeneration of neurons, synapses, and axons (via nitration of the pro-survival phosphatidylinositol 3-kinase/Akt pathway).

Decreased levels of neurontransmitters needed for the retrieval of short-term memories, balanced mood, sleep, social recognition, and alertness (multiple studies).

Reduced blood flow in the brain

Damage to the blood-brain barrier

Reduced transport of glucose in the brain

As a sigma-1 receptor agonist, Blarcamesine (Anavex 2-73) inhibits the formation of peroxynitrite by limiting the release of intracellular calcium.

Some of the potential benefits of sigma-1 receptor agonists are as follows:

In an Alzheimer cell line, sigma-1 agonist fabomotizole decreased caspase-3 and Bax levels while limiting microglia activation, thereby reducing inflammation and apoptosis of cultured neurons. With such effects, sigma-1 [receptor] agonists could save neurons and slow disease progression, thereby limiting associated dementia symptoms (source of quote).

However, if a compound only acts as a sigma-1 receptor agonist, it probably only modestly slows down the progression of a variety of neurodegenerative diseases.

Blarcamesine Intercepts Peroxynitrite

Blarcamesine is a tetrahydrofuran derivative. When oxidized by hydrogen peroxide, tetrahydrofuran forms butyrolactones which act as peroxynitrite decomposition catalysts. Put another way, tetrahydrofurans first scavenge/reduce hydrogen peroxide (by donating hydrogen atoms and electrons) and then its oxidation product butyrolactone further detoxifies some of the remaining peroxynitrite. Compounds that scavenge hydrogen peroxide don't always scavenge peroxynitrite, but they often do.

Aricept (donepezil) and Cassava Sciences' (SAVA) simufilam contain ketone groups that can also act as peroxynitrite decomposition catalysts (by changing peroxynitrite to nitrate: ONOO- to NO3-), but there is no evidence that either are peroxynitrite scavengers (ketones are not easily oxidized). Moreover, Aricept is and simufilam may be sigma-1 receptor agonists. They thus fulfill two of the three conditions set out in the opening quote to treat peroxynitrite-mediated neurodegenerative diseases. That is probably one of the reasons why each leads to some minor improvements in cognition at one year (simufilam better than Aricept). However, only blarcamesine appears to fit the third requirement.

Blarcamesine Repairs Part of the Damage Caused by Peroxynitrite

Blarcamesine acts as an antioxidant by donating hydrogen atoms and electrons. As a probable peroxynitrite scavenger, it produces water which helps de-nitrate critical enzymes, transport systems, and receptors in the brain. Blarcamesine produces greater improvements in cognition over longer periods of time than other Alzheimer's drug candidates and produces improvements that are on a par with panax ginseng at a year and a half (a natural product that also matches the criteria set forth in the opening quote) (previous article). As such, it provides a unique opportunity for investors and a major source of hope for Alzheimer's patients and their caregivers.

Financial Considerations

Despite a recent substantial drop in stock value (which has affected almost all drug companies working in the Alzheimer's space), Anavex has more than sufficient resources to complete its current trials: approximately $150 million in cash and cash equivalents (fiscal report). It is ahead of many of its competitors such as Cassava Sciences, Alector (ALEC), Athira (ATHA), and Annovis (ANVS) in terms of completion of a large-scale clinical trial for Alzheimer's disease. Based on its apparent mechanism of action and previous trial results, Anavex has the potential to set a benchmark which its competitors may not be able to reach.


Phase 2b/3 clinical trial results for blarcamesine for Alzheimer's disease should be available near the end of this year or the beginning of the next. If the results replicate those from small open label trials for blarcamesine, then one can expect at least accelerated approval by the FDA (blarcamesine could then be sold while a confirmatory trial is run).


Lane Simonian:

History instructor. Alzheimer's disease researcher for the past decade.My goal is to give investors solid advice based on the mechanisms of action of Alz




3/6 2022 08:22 Makingmoney 7103865



Anavex. Hvis han køber nogen dobler jeg min position. Men ja, meget flot arbejde han laver



3/6 2022 09:57 Solsen 5103866



Anavex ...TDT123 ikke fordi jeg vil diskutere, men køberen af Anavex aktien har tabsrisiko på aktien, idet han får aktien tilbage, når shorteren har lukket positionen.

At han får den tilbage fra shorteren, hvis kursen stiger over et vist niveau kan næppe betegnes for en risiko for ejeren af aktien :−)

Men lad os ikke diskutere det :−)

God dag til alle.



3/6 2022 13:58 TDT123 3103871



Hej Solsen...

Præcis ejerne har ikke risikoen, han tjener renter på udlån..
Men ja, der er da altid en risiko ved at være aktionærer, ens beholdning kan tabe værdi...

Men vi lukker den der, for som skrevet er jeg ikke expert, og det svært at finde information, der kommer med en forklaring som kan tolkes 100%

Rigtig god weekend

Også til alle andre

Mvh

Torben



3/6 2022 14:32 Steen# 3103873



Alt andet lige behøver udlåner vel ikke eje aktien, den kunne blot ligge i depot (eksempel Nordnet udlåner mine)?



3/6 2022 14:58 TDT123 3103874



Hej Steen...

Ja Nordnet udlåner, hvis ikke man modsiger sig..

Men du ejer dem jo stadigvæk, selv om de er "lånt" ud

Mvh

Torben

Måske Helge Larsen kan komme med en forklaring omkring udlån/renter/ tilbagelevering osv ?



5/6 2022 07:10 Makingmoney 7103898



Anavex her en artikel hapset fra FB gruppen. Den styrker troen på vores tilgang. https://neurosciencenews.com/autophagy-amyloid-alzheimers-20726/

God pinse



5/6 2022 08:38 Makingmoney 8103899



Og må jeg indskyde: Hvis det er den samme mus som Missing brugte i 2014 , ja så er vi sgu godt på vej.

God pinse derude, også i Thailand
MM



5/6 2022 10:35 Solsen 4103901



Anavex .... En af de rigtigt gode skribenter på IHub har fundet denne
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajmg.a.62853

Blacamesine in FragileX works :−)



6/6 2022 20:20 Tasso1 7103918



Anavex Konferencer i juni.

10. juni RTT i Italien:
https://www-airett-it.translate.goog/convegno-airett-2022-il-programma/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp&fbclid=IwAR25IQPP4uGIUsof3nNlI3GtQTQZTHzNs9PnnPViNHKSb6PrWJMAgOzQt3k

20. juni R & D
Anavex har lovet nyheder/opdateringer før.

22.-23. juni:Rare & Genetic & Neurodegenerative:

https://rare-genetic-neurodegenerative-development.com/whats-on/speakers/

MM - fin artikel!
Bekræfter kun igen det vi nok vidste, at fedtdannelser i hjernen kun er symptomer på at noget er galt i hjernen og ikke årsagen.
Anavex går efter behandlingen af årsagen og ikke symptombehandling!

Solsen - Det kan igen undre mig, at Anavex ikke lige smider en lille PR på dette?

Brain cell signaling abnormalities are detected in blood in a murine model of Fragile X syndrome and corrected by Sigma-1 receptor agonist Blarcamesine

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajmg.a.62853

Anavex ville jo komme med et eller andet mere, som skulle vise, hvorfor de mente, at 2-73 ville have en god effekt i Fagile X og dermed opstart af et fase 3 forsøg - er denne afhandling mon ikke en del af dette?

Ellers er ingen nyheder ensbetydende med, at vi pr. autohandel blot følger XBI-indekset.

Ser i første omgang frem til de lovede nyheder op til R & D dagen.



7/6 2022 16:25 Tasso1 5103929



Anavex Nasdaq er lukket på R&D den 20. juni.

Opdagede lige, at US markedet er lukket mandag den 20. juni!

https://seekingalpha.com/article/4434733-stock-market-holidays-and-hours?gclid=EAIaIQobChMI4ILl4sKb-AIV8AWiAx0npASSEAAYAiAAEgKuaPD_BwE&internal_promotion=true&utm_campaign=16160107180&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_term=138882500331%5Eaud-1171660966205%3Adsa-1485125202378%5E%5E581249220948%5E%5E%5Eg

Dvs. at Anavex i princippet kun har denne og næste uge til de lovede nyheder.
Ved ikke hvor normalt det ellers er at komme med nyheder/udmeldinger på en lukkedag?

Ville være rart med lidt positive nyheder med en efterfølgende større omsætning i aktierne - nuværende handel er jo næsten gået i stå og fortæller reelt ikke noget om hvilket kursniveau Anavex burde befinde sig i efter min mening - ingen køber og ingen sælger for alvor!



7/6 2022 17:10 Solsen 5103930



Anavex ... Mig bekendt er R&D dagen den 21. juni :−)



7/6 2022 17:58 Tasso1 4103931



Anavex Helt korrekt Solsen med den 21. juni!

I princippet ændre det måske ikke det store angående forventninger til nyheder i denne eller næste uge - ellers skal Anavex vente helt hen til kl. 13.00 den 21. juni - og sådan opfattede jeg ikke hans udmelding.
Han gav efter min mening udtryk for, at man fik oplysninger/nyheder lidt/noget før selve mødet - at give disse umiddelbart før mødet giver ikke den store mening i min optik, hvis man ønsker at tiltrække sig opmærksomhed til denne særlig og hidtil ikke tidligere afholdte mødeform.
- Vi kan ikke andet end afvente!



7/6 2022 18:53 Solsen 5103932



Anavex ... Det er jeg enig i :−)

Håber dælme, at de kommer med en forløsning af den viden de sidder inde med. Ikke mindst de mange data vi mangler og forklaring på deres SIGMAR1 platform.

De kan heller ikke blive ved med at udskyde igangsætning af de mange udmeldte forsøg.

FragileX håber jeg snart starter. Denne indikation sammen med rett er i sig selv mangedobling af kursen værd, hvis data holder til en godkendelse.

Jeg er bekymret for, at de ikke formår, at analysere data fra alzheimers i år henset til det tempo de tidligere har udvist omkring lignede arbejdsopgaver.

Den akkumulering af aktier hos profferne ser godt ud.



7/6 2022 19:09 Budweis 6103933



Det er mig lidt en gåde, hvorfor de ikke går sammen med en partner og for forløst potentialet. Det er som om de er mere drevet af forskningen (nusse med data) end at få produkterne ud af døren. Det efterlader alt for meget rum for fortolkning. De har tidligere indikeret, at de ville gå sammen med en partner når Alzheimers skulle realiseres. Vi får snart syn for sagen.



7/6 2022 19:17 Solsen 6103934



Helt rigtigt !!!

Lad os håbe vi får lidt indblik i deres ageren og hvorfor de afventer og afventer den 21. juni.



8/6 2022 09:55 Tasso1 7103939



Anavex Authophagy - fjernelse af affaldsstoffer fra cellerne er sandsynligvis en del af løsningen.

Ny forskning understøtter igen det Anavex længe har postuleret: - At fedtet i hjernen først dannes, når skaden er sket.
Samtidig understøttes også Anavex`s MOA, at Authopagy - fjernelse af affaldsstoffer i hjernecellerne vil kunne modvirke at mekanismerne opretholdes/forbedres og dermed kan modvirke bl.a. udviklingen af Alzheimer og en række af andre CNS indikationer (platform).
Samtidig har 2-73 også den egenskab, at det modvirker fejlbehæftet MRNA (softwareprogrammet til dannelse af nye celler), at få lov til at indgå i cellemekanismen.

Anavex`s 2-73 understøtter/fremmer bevisligt Authopagy!
Når en gang dette, sammen med de andre egenskaber 2-73 har, siver ind hos de større aktører i markedet/sektoren og understøttes af snarlige håndgribelige resultater - så vil Anavex få et helt andet niveau af anerkendelse!!!

Det er måske bl.a. dette Anavex igen vil forsøge at underbygge og skære ud i pap på R & D dagen den 21. juni?

"This new evidence changes our fundamental understanding of how Alzheimer's disease progresses," said study senior investigator Ralph Nixon, M.D., Ph.D. "[I]t also explains why so many experimental therapies designed to remove amyloid plaques have failed to stop disease progression, because the brain cells are already crippled before the plaques fully form outside the cell."


"The new findings add to a growing body of evidence supporting issues with the cellular waste management process as a key sign of Alzheimer's." - AUTHOPAGY!!!

https://www.fiercebiotech.com/research/new-research-hints-alzheimers-treatments-may-be-hunting-down-amyloid-plaques-wrong-place



8/6 2022 10:34 Hyst 4103940



Det der undrer mig er at ingen af de store spillere i medicinalindustrien tilsyneladende ser dette?
De burde jo have ekspertisen in house til at kunne se dette - hvis der er rigtig?

Eller har de forbeholden over vor noget vi ikke er vidende om?



8/6 2022 12:01 Tasso1 8103941



Anavex Iflg. CEOen har der også været interesse/dialog fra div. aktører, men at det ville være "premature", at lave en aftale på nuværende tidspunkt, umiddelbar før de ventede gode data ville kunne give Anavex et meget bedre udgangs for at lave en mere attraktiv aftale.
Missling har gentagene gange meldt ud, at planen er et partnerskab i Alzheimer i erkendelse af, at markedet og omfanget overgår Anavexs kapacitet.

Med den eller de rigtig partner, ville Anavex kunne opnå en større markedsandel meget hurtigere - så gør det ikke noget, at man skal dele lidt i porten med nogen der har hele det kommercielle setup på plads i forvejen.
En pæn upfront betaling fra en evt. AD partner ville også kunne speede Anavexs udvikling af resten af pipelinen op.



8/6 2022 13:14 Tasso1 9103942



Anavex. Peer-reviewed Fragile X udgivelse!

Peer-reviewed publication in American Journal of Medical Genetics

Anavexs Publication Supports Clinical Biomarker for ANAVEX®2-73 in Fragile X Syndrome

https://flashalert.me/?symbol=AVXL&source=PR&referer=https://stocktwits.com/&url=https://www.globenewswire.com/news-release/2022/06/08/2458553/29248/en/Anavex-s-Publication-Supports-Clinical-Biomarker-for-ANAVEX-2-73-in-Fragile-X-Syndrome.html&s3=AVXL/2022-06-08/07-01-58_000000/glob/036048077a92d56e6cd1657cf552f0ab/Anavex-s-Publication-Supports-Clinical-Biomarker-for-ANAVEX-2-73-in-Fragile-X-Syndrome.html

Nu må der langt om længe være grønt lys for fase 3 forsøget i Fragile X!!!



11/6 2022 08:02 Tasso1 6103987



Anavex Er bunden i bioteksektoren nået?

Ingen ved om bunden i sektoren er nået, men en ting er sikkert - der er en bund!

Historisk længste bearmarket i biotek.
Mere end hver 3. biotek selskab har mistet 75 % af værdien på et år.
Over 200 selskaber handles under deres cash- beholdning.



https://www.pharmexec.com/view/are-we-closer-than-ever-to-a-biotech-bottom

Are We Closer Than Ever to a Biotech Bottom?
June 9, 2022
Barbara Ryan
Pharmaceutical Executive, Pharmaceutical Executive-06-01-2022, Volume 42, Issue 6


Some observations point to hope for an upturn.

figure image
As we live through the steepest and longest bear market in biotech history, historical precedents offer little value in assessing how much lower we could fall or for how long. According to a recent biotech market update from Tim Opler and team at Torreya, over one-third of biotechs have lost 75% of their value since the market peaked in early 2021, over 200 companies are trading below enterprise value, and two-thirds of biotechs have an enterprise value below $100 million (vs. 36% in November 2021).

That said, it is likely true that we may be closer than ever to a bottom. In fact, the week of May 16 was the first up week for the sector in the seven weeks prior-shockingly, it was actually the top-performing sector.

Perhaps, this may have been ushered in part by the increasingly pervasive fears about an impending recession fed by disappointing earnings reports from leading consumer and retail companies flooded with excess inventory and facing soaring costs. Apparently, customers are trading down to cheaper private-label items and appear to be buying what they "need" vs. what they "want," and the inventory bulge is in the products that fall into the latter category. Inventory markdown risks are running high.

Giants like Walmart and Target have seen their worst stock declines since 1987 and took a sharp ax to their forecasts. Investors fear it could get worse, as the likes of Costco, Dollar General, and Best Buy report their results.

A rapid acceleration in the economy had investors rotating out of expensive growth stocks (like biotech), while rising expectations for rates penalized long-dated assets, such as the highly risky development-stage biotechs, years away from the market, and serial capital raisers highly dependent on capital markets. With the sputtering in the economy and prevailing expectations for a recession, investors may rotate back into growth, including biotech.


Green shoots suggest optimism for biotech
While still slow and selective, a window into accessing the capital markets does appear to be opening with IPOs and follow-on offerings picking up. We are hearing that the sector specialists do believe there is opportunity in the carnage, and money appears to be coalescing with a goal of identifying and capitalizing on them. Restructurings are reducing cash burns and ring-fencing lead programs. Firepower among the large-cap biopharmas, according to a report published by EY, is at all-time highs, and M&A, partnerships, and alliances remain a key pillar of growth strategies, particularly as the industry heads into a substantial patent cliff and industry blockbusters face losses of exclusivity. New funds continue to pour into the sector earmarked for investments in the innovation renaissance underway. ATLAS is closing a $3 billion fund, Sofinnova is bringing in $1.5 billion from Apollo, along with other VCs and financial sponsors with rising interest in the sector. Flagship and many others have all raised record amounts of capital for investment in biotech.

Smart money looks to invest more in biotech
"This is not 2000, when biotech investors often bet on a one-product company, which by definition is binary. Today, savvy healthcare investors have an opportunity to buy platforms of IP, with multiple paths to value creation, some of which have the potential to provide cures," says Meghan Fitzgerald, a private equity investor who is also a founder in K2Healthcare Ventures and an active life sciences fund investor. "For those with the right teams to assess the science, it's a compelling time to roll up assets trading at or below cash."

Interest in reverse mergers is also growing, which have the potential to create new companies with better funding and broader pipelines. Reverse mergers could consolidate the public biotech space. According to select equity capital market desks, dialogues with prominent funds in the sector are calling for a bottom. Let's hope they are right.

Barbara Ryan is Founder, Barbara Ryan Advisors, and a member of Pharm Exec's Editorial Advisory Board.



11/6 2022 10:11 Makingmoney 7103989



75 % rammer vist meget godt nedturen i min portefølje. Det er da helt vildt det her. Så længe det fundamentale er intakt må man bare bevare roen, holde isen kold. Mon ikke det retter sig. Spændende om jeg skal pensioneres i 2027 eller 2030. Hvis dette fortsætter truer en forlængelse af kontrakten, uha, en grim tanke.

Pøj pøj til os biotekker



16/6 2022 04:32 Makingmoney 9104033



Anavex her lidt mere vand til vores mølle. Ham her tror endda på det han skriver, har selv købt: https://www.biotechtoinvest.com/research/2022/5/15/the-answer-was-here-all-the-time-why-anavex2-73-can-stop-alzheimers-disease



16/6 2022 06:45 Fandel 4104034



Det er da en fantastisk artikel Makingmoney.Så venter vi blot med spænding på de sidste resultater. Jeg tror det bliver rigtig stort, og vil gøre rigtig mange menneskers liv meget bedre.



16/6 2022 08:27 Tasso1 6104038



Anavex Rigtig god artikel MM!

Om BIOTECH CHANGES LIVES:
https://www.biotechtoinvest.com/about

Virker som en seriøs og umiddelbar kompetent tilgang.
Selvom de selv har investeret i Anavex, synes de at have styr på argumenterne, hvorfor Anavex adskiller sig fra øvrige tilgange på området.
- ja men rart, at nogen med forståelse på dette komplekse CNS område og som også tør at sætte penge bag ordene.


(Lay Summary: There are thousands of S1R agonists around. Why Anavex2-73 seems to work better. Our modeling studies suggest that Anavex2-73 is unique in that it could also be a potent FKBP12 inhibitor, even Anavex (the company) is not aware of it! Most likely Anavex2-73 will succeed in clinical trial in AD because it works in both pathways!)

Have we finally found a compound that can do both, activate S1R and inhibit FKBP12? Is there light at the end of the tunnel in AD drug development? All of us are waiting with abated breath for the trial results from Anavex. Maybe, just maybe, we can relax knowing the mechanisms of Anavex2-73. The possible dual actions of Anavex2-73 might project altered course of disease progression as well as improved memory and cognition for AD patients.

(Lay Summary: Upon laboratory confirmation of the modeling studies, Anavex2-73 could change the way we treat or see Alzheimer's disease. It could restore memory function and completely change the trajectory of disease progression. As a matter of fact, it should work on other diseases as well such as Parkinson's, ALS, Fragile X syndrome, Rett, and possibly others. As for the ongoing trials, the results could be so spectacular that we would have never expected!)



16/6 2022 08:41 Solsen 7104039



Tak Makingmoney.

Han er gået videnskabligt til sagen med en imponerende referenceliste !

Vi er tæt på R&D dagennså spændingen stiger om end vi nok måske må nøjes med det videnskablige samt lidt analyser. Sikkert ikke meget om deres forretningsmæssige syn på fremtiden.

Så for nogle dage siden på Ihub en interessant ansættelse af en erfaren NDA (erfaring med filing af resultater til myndighederne) mand :−)

En søgning på LikedIn viser også der nok er ansat en del medarbejdere i Anavex. Så håb om at de har lidt flere ressoucer fremover, hvilket er nødvendigt for at få lidt speed på tingene.

Jeg har også hørt på Rett webcastet fra 18. maj. Meget opmuntrene at gøre at en 41 årig Rett pts for første gang siden hun var tre år kunne noget vokalt. En anden pts kunne udtale investigatorens navn, hvilket han ikke forventede ved forsøgets start.

Kaufmann fra Anavex oplyste, at fda var presset på bemanding, hvorfor alt med dem tog dobbelt så meget tid end sædvanligt. Et forhold der delvis forklarer, hvorfor vi synes det går for langsomt.

Lad os håbe, at det lykkes i CNS sygdommene for Anavex. Senest til morgen har jeg læst at endnu et forsøg i Alzheimers er fejlet (Genentech).




16/6 2022 08:48 Fandel 4104040



Dejligt "skriv" Solsen.



16/6 2022 15:58 TDT123 3104064



Har akkumuleret en lille bitte smule i dag....

Mvh

Torben



16/6 2022 16:40 Makingmoney 3104065



Ser at Skarpelos har udnyttet 50000 warrants den 25 maj. Køb 0.96, salg i 9,06. Han havde åbenbart ikke tid til at vente på nyheder.....



16/6 2022 17:06 TDT123 3104067



Ikke rart for de hårdtprøvet og tålmodige aktionærer, at se en volume på 200.000 kan få kursen ned med 10% og indsidder samtidig sælger fra ( måske han er blevet anbefalet af sælge i dette bearmarked ) dårligt signal

Men som skrevet før, den kan falde 10 den ene dag og 10 den næste dag, så derfor er jeg også meget forsigtig med mine køb/ det samme gælder i andre suppleringer

Men hen over tid, har market det med at stiger, der er dog meget geopolitisk uro i øjeblikket- inflation- krig stigende forbrugerpriser- energipriser- og jokeren coronavarianter mm.

Mvh

Torben



17/6 2022 13:40 Solsen 4104087



Anavex ... Utroligt at de ikke er kommet med et program for R&D dagen den 21. juni ???

Mht insidere udnyttede Missling den 29. Juni sidste år sine warrants (50.000 stk) og solgte aktierne for $26.

Det kunne være interessant, hvis han kunne gentage bedriften i år :−)



19/6 2022 14:13 Tasso1 8104103



Anavex. Syv grunde til at biotek kan være et godt køb nu!

Seven reasons the beleaguered biotech sector is now a 'buy'

https://www.marketwatch.com/story/seven-reasons-the-beleaguered-biotech-sector-is-now-a-buy-11655475446

Et par af de årsager jeg især også kan tilslutte mig:

Især begyndende opkøb fra BP indikere, at der er værdier i biotek selskaber, der overstiger nuværende kursleje.

Biotek er ikke cykliske selskaber, men skal værdisættes efter deres videnskabelig resultater/værdier - biotek har dog trods dette taget turen ned med det øvrige marked.

Der er et relativt positivt nyhedsflow fra sektoren og især shorterne vil komme i klemme, nå de kommer fra kunstig pressede biotek selskaber - shorterne slipper deres tag i aktien og går videre.

FDA er måske nu mindre overbebyrdet af COVID-19 relaterede ansøgninger mm. og begynder at kunne fokusere mere på normal situationen og behandlingstider. Ved sidste CC nævnte Anavex, at hele proceduren med FDA var trukket meget ud netop pga. af COVID-19.

Sammen med det historiske markante fald i bl.a XBI-indekset til et relativt meget lavt niveau, har man tidligere set en trendvending fra netop dette kursleje.

Uanset geopolitiske og markedsøkonomiske forholde, vil der altid være et behov for ny og bedre behandlingsmuligheder - ja måske endnu mere nu, da en bedre medicin måske ville kunne være med til at aflaste pleje/sundhedssektoren, som jeg er overbevist, at bl.a Anavex ville kunne bidrage med i form af 2-73 of 3-71.

Solsen - ja meget underligt, at Anavex ikke kommer med mere vedr. R & D dagen - især da Missling gjorde så meget ud af begivenheden på sidste CC?
Håber lidt naivt på, at de lige kan nå at få nogle data fra PD OLE forsøget med, som burde har haft deres sidste patient igennem de 48 uger i april 2022?

Vi kan kun afvente med det i mente, at data/videnskaben hidtil kun har været positiv - der har absolut intet negativt været fra hverken prækliniske eller kliniske forsøg!
Uden nogen som helst form for seriøse bivirkninger!


PS: Anavex er tilmeldt AAIC den 2. aug. 2022:

Anavex presents at AAIC, 2 Aug 2022: "Study of the mechanism of action of Blarcamesine (Anavex 2-73): whole blood transcriptomics analysis identifies treatment impact on compensatory pathways by restoring key neurodegenerative pathways functionality, including Alzheimer's Disease Pathway"

Der er også et nyere abstrakt tilgænglig vedr. 3-71 i Alzheimer ( jeg har ikke set den før ), som er særdeles positive:
Selv efter udvaskning efter 3-71, bibeholdes den meget positive cognitive effekt.
Der nævnes også, at 3-71 sandsynligvis vil have en præventiv effekt mod udvikling af cognitive indikation/ Alzheimer.

One abstract discussing 3-71 at AAIC already available:
(Note, not from the company, independent)

An M1/sigma-1 receptor agonist prevents cognitive deficits, reduces amyloid plaques and neuroinflammation in a transgenic rat model of Alzheimer's amyloid pathology.

Abstract ID: 69100

Abstract:

Chiara Orciani, MSc; Sonia Do Carmo, PhD; Morgan K Foret, PhD; Hélène Hall, PharmD, PhD; Quentin Bonomo, BSc; Agustina Lavagna, MSc; Chunwei Huang, MD and Claudio A Cuello, MD, McGill University, Montreal, QC, Canada

Background: Acetylcholinesterase inhibitors represent four out of six drugs for treating Alzheimer's disease (AD), with time-limited efficacy likely due to the progressive loss of cholinergic neurons. The selective allosteric M1 muscarinic and sigma-1 receptor agonist Anavex 3-71 (aka AF710B) [1] takes advantage of the fact that acetylcholine postsynaptic M1 muscarinic brain receptor levels remain unchanged in AD. Previously, Anavex 3-71 treatment attenuated AD hallmarks in McGill-R-Thy1-APP transgenic rats when administered at advanced stages of the AD-like pathology [2]. However, preventive strategies instead of late treatment should be more effective in AD. Therefore, we tested whether Anavex 3-71 administration during early amyloid pathology stages could prevent cognitive impairment, plaque deposition and neuroinflammation.

Method: Pre-plaque, seven-month-old McGill-R-Thy1-APP rats were subjected to daily oral administration of Anavex 3-71 (10 µg/kg) for seven months. After one month of drug interruption (wash-out), we performed Novel Object Recognition (NOR), Morris Water Maze (MWM) and Social Preference (SP) behavioural tests. Subsequently, brains were extracted, fixed and analyzed by histochemistry and immunohistochemistry.

Result: McGill-APP rats had deficits in discriminating the novel object in the NOR and locating the hidden platform in the MWM compared to wild-type littermates. Anavex 3-71 restored the abilities of McGill-APP rats in the NOR task to wild-type levels and partially rescued the deficits in the MWM. In the SP task, Anavex 3-71-treated McGill-APP rats exhibited diminished deficits in SP interaction time with a "stranger rat". Treatment significantly reduced the number of mature Thioflavin-S positive plaques in the subiculum compared to vehicle-treated McGill-APP rats and diminished the number of diffuse plaques in the cortex and hippocampus. Furthermore, Anavex 3-71 treatment significantly reduced microglia and astrocyte recruitment towards CA1 hippocampal Aß-burdened neurons compared to untreated McGill-APP rats.

Conclusion: The long-lasting effect of Anavex 3-71 in preventing cognitive decline of McGill-R-Thy1-APP rats, even after a wash-out period would suggest some preventative, disease-modifying, properties of the compound over the AD-like amyloid pathology. This is supported by the attenuation of extracellular Aß deposition and reduced glial cell recruitment towards hippocampal neurons. [1] Fisher et al., 2016; Neurodegenerative Diseases. DOI:10.1159/000440864 [2] Hall et al., 2018; Alzheimer's & Dementia. DOI:10.1016/j.jalz.2017.11.009





21/6 2022 14:05 Solsen 6104113



Anavex...R&D day blev en video...

https://www.anavex.com/vnrjune2022

Vender tilbage :−)



21/6 2022 14:21 Fandel 3104114



Tak Solsen



21/6 2022 14:57 Solsen 6104116



Anavex...R&D video.

Vel ikke noget revolutionerende nyt.

Anavex poisoned for significant success var et af udsagnene :−)

Et andet at patienter vil kunne undgå alzheimers, parkinson, demens ets ved profylaktisk at indtage Blarcamesine/2-73

Flere ansatte deltog og var overbevisende.

Ikke sikkert det rykker på kursen.

Min tid tillader desværre ikke mere lige nu. Men mon ikke nogle mere kloge end jeg har noget mere end dette.



21/6 2022 14:59 Fandel 4104117



Tak igen...



21/6 2022 16:27 Makingmoney 9104122



Anavex her et link til vores ven Jesse's side hvor han fremhæver det han synes er positivt https://www.sotcanalytics.com/update-compendium

Jesse er Mayamobile by the way



21/6 2022 16:51 vestasfan 7104124



Det som jeg tænker er, at det er en salgsvideo til big pharma selskaber. Man gør sig lækker. Hvem vil joine os og få disse spændende kandidater videre ud?? Det ser unægteligt meget meget spændende ud.



21/6 2022 18:58 Hyst 5104128



Der må bare laves flere videoer - det sætter sig i kursen. :−)



22/6 2022 08:51 Makingmoney 5104136



Anavex Jeg tog sidste år noget gevinst hjem, og genkøbte (desværre for tidligt) efterfølgende. Nu står vi så overfor den mest afgørende periode i selskabets historie. Ved positive resultater i ALZ 2b/3 inden længe vil kursen helt sikkert langt overstige sidste års max lige rundt 30 dollar. Derfor skal vi,i hvert fald jeg selv til at overveje en strategi i.f.t at tage yderligere gevinst. Kommer der gode resultater er risikoen taget ud,og så alligevel, der kan altid komme noget uventet i biotek.
Mener i stadig at de kan undgå opkøb (poison pill intakt?). En partner, som jo er nem at få i dette tilfælde, vil jo i udgangspunktet være af det gode. Det vil dog så være evig slut med at gå alene tænker jeg. Altså vi kommer i mine øjne, over tid, til at dele hele biksen med denne partner hvis Missing ikke er skarp.

Tanker anyone



22/6 2022 09:41 MAB 3104140



Kan vel ligeså godt ende med "sell the news" på gode resultater, ligesom det har været tilfælde de sidste 6-9 måneder? Jeg tror desværre, vi skal kigge langt efter kurser over 10 USD i 2022 med det nuværende klima i biotec og makro...



22/6 2022 09:48 Fandel 2104141



Ved et positivt resultat, vil kursen ryge langt over 10 USD - også i disse tider.



22/6 2022 12:06 Kyed01 6104146



Goddag fra Langeland

Enig Fandel, alle er meget optaget af Alz som jo bekendt er den store pengemaskine men folk glemmer at alle indikatorer vil give gode penge til det firma som faar noget på market. En Rett godkendelse boer give en aktie kurs på ca 30-40 for Anavex, Fragile X er ca 8 gange mere hyppigt end RETT, så man kan jo hurtigt regne ud at den kan give mange penge i kassen.

Et opkøb er ikke ønskeligt efter min mening, et opkøb er typisk ca X2 af MC når de begynder at forhandle, dog i enkeltle sjælene tilfælde X5 men det sker ikke ofte. Når man tænker på hvad Anavex har på hylden som ikke rigtigt er testet endnu vil et opkøb værre meget dårlig for os men lad os da endelig faa nogle partnere ind saa vi kan fremskride processen og BP har forbindelser til FDA og allerede folk til markedsføring på plads.



22/6 2022 18:29 MAB 5104153



Sidste gang, der kom positivt resultatnyt fra Anavex, faldt aktien som en sten. En banalitet om ændre endpoints (som egentlig gjorde resultatet _bedre_) gjorde, at gode nyheder blev dårlige nyheder. Indtil Anavex har en godkendt fase 3, så er jeg ikke sikker på noget som helst, men jeg krydser fingre og håber.



22/6 2022 19:22 lyngpower 4104154



Hvis man er til mere faverige twits :
https://stocktwits.com/symbol/AVXL



23/6 2022 14:09 Solsen 6104166



Anavex med pricetarget $40 fra Berenberg https://quantisnow.com/insight/3061069

Kunne vi komme over $10 på den analyse ?



23/6 2022 14:27 Fandel 4104167



Det tror jeg bestemt, at den kan. Godt fundet Solsen...



24/6 2022 08:09 Tasso1 9104174



Anavex. Super "salgsvideo" fra Anavex og øget fokus.

Hilsen fra ferielandet.

Med disse to links kan man på relativ kort tid få et overblik over casen Anavex:

https://www.anavex.com/vnrjune2022

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium

På dette tidspunkt sidste år fik vi super data fra PDD fase 2 for 14 uger - og en kursstigning til ca. 30 $.
Derfor burde vi kunne forvente data fra PDD OLE 48 uger her 1 år senere.
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04575259

Samtidig må AD fase 2/3 forsøget også være afsluttet inden for de næste uger.
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03790709

Vi ved også at nogle patienter fra AD forsøget nu er på +2 år i ekstension, hvor Anavex har adgang til udviklingen/effekten over en længere periode.
Sammen med øget opmærksomhed fra anerkendte analytiker, der nu kun vil øges fremadrettet, så bliver Anavex svært at komme udenom for investorer, der har fokus på biotek og for nogle af de allerstørste indikationer overhovedet.

Anavex er en tikkende bombe - både for investorer, men især også for de ca. 8.500.000 shortede aktier, der vil kunne smide benzin på bålet ved inddækning som følge af evt. gode nyheder i den nærmeste fremtid.
Spænd sikkerhedsselen og nyd turen!









25/6 2022 10:51 Tasso1 7104188



Anavex Positiv og sammenfattende artikel pr. 24. juni.

AVXL is among the most compelling stories in small caps targeting the holy grail of medicin!!

https://microcapdaily.com/anavex-life-sciences-corp-nasdaq-avxl-running-on-berenberg-coverage-as-anavex2-73-blarcamesine-takes-on-alzheimers-retts-parkinsons/



25/6 2022 17:53 Hyst 6104193



Ser frem til en ny tråd - tager lang tid a) at finde indlæg b) at komme ned til nyt indlæg.

Forhåbentlig er der snart grundlag!



27/6 2022 11:58 Tasso1 8104211



Anavex HYST - tænkte at starte en ny tråd ved først kommende lejlighed - forhåbentlig med noget godt nyt/milepæl allerede i denne uge.
Der er efterhånden en del gode link mm. i denne tråd, f.eks. R & D linket - håber I så evt. vil tage de vigtigste med over i en ny tråd, som I finder nødvendige.
Finder det vigtig, at en evt. ny investor får hovedpunkterne i casen fra starten af i en ny tråd.
Tasso1



27/6 2022 12:03 Fandel 2104213



Tak Tasso1



27/6 2022 13:21 Solsen 8104215



Anavex...Da selskabet står overfor store data readouts og vi må forvente gang i kursen - op og ned i kommende måneder - kunne det måske være en ide, at spørge Helge om en chat. Med historik knappen i chatten vil man kunne se hele chatten igennem så langt den har eksisteret.

Hvad mener I ?



27/6 2022 13:30 Steen# 5104216



Jeg mener ikke det fremmer kvaliteten i (noget) indhold at køre parallelle spor i chat/Facebook/Instagram.

Hilsen den sure gamle mand

:−)



27/6 2022 14:29 Fandel 2104217



God idé Solsen...



27/6 2022 14:51 Hyst 5104218



Tykkede lige forkert her - kom til at trykke på like - men det var en fejl!

Derfor:

Ingen chat til mig! Umulig at finde ud af hvem er reflekterer over for hvem.

Særlig ikke med så meget faglig indhold.



27/6 2022 15:20 Tasso1 7104219



Anavex Solsen - er ikke helt med på hvad du mener. Det vigtige for mig og nok en del de som følger denne tråd er, at kunne finde de sidste relevant indlæg og links nemt og overskueligt - synes nuværende form fungerer ganske udmærket for mig.
Samtidig er det også relativt nemt at finde tilbage til ældre indlæg og links - ved ikke om det er det du mener kan forbedres?
Synes i det hele taget at der er flere og flere, der bidrager til en meget fin dækning af casen - mange tak for det!!!

Ja de næste uger og måneder kan blive særdeles hektiske og afgørende for Anavex!



27/6 2022 15:54 Helge Larsen/PI-redaktør 8104221



Hej Solsen, I siger bare til hvis I ønsker det. Det har jo fungeret suverænt med Genmab gennem 14 år. Det høje faglige indhold kan ikke beklikkes der.



27/6 2022 17:39 Solsen 5104222



Anavex... Chatten ligger nede i højre hjørne af ProInvestor. Klik på "Chat" så åbnes den. I øverste bjælke kan man så vælge, hvilken chat man vil se og evt. deltage i.

Fordelen vil for mig at se være, at vi slår op på aktuelle indslag med det samme. Og med "Historik" funktionen kan ældre indlæg findes og fastholdes. Man skal altså ikke finde gamle debattråde at søge i.

Mit foreslag var ikke, at både have debattråde og chat kørende sideløbende. Men som med Genmab, at have chatten som hovedleverandør til nyheder, links, kommentarer, etc.

Blot et forslag, som der naturligvis skal være tilslutning til ellers er en død chat jo ligegyldig. Dobbeltindlæg er også uden værdi.



27/6 2022 18:23 Steen# 2104223



Er chat indhold søgbar på Google? Mon Mayomobil havde fundet os der?



27/6 2022 19:24 Tasso1 5104224



Anavex Har ikke noget chat i højre hjørne, men kan godt finde f.eks. Genmab under chatgrupper og kan også se aktiviteten - men har efter ca. 40 min. stadig ikke fundet ud af, hvordan man skriver et indlæg???
Så dukker der pludselig en chat op i en mindre forme i højre side af skærmen, men heller ikke her kan jeg lægge noget op - men historikken er hurtig at overskue, hvilket er et plus.
Har ingen problemer med gl. og nye indlæg i det gl. format, som Anavex kører i nu - synes dog stadig at det er lidt bagvendt og akavet at søgning via Google nogle gange er nødvendigt, hvis Anavex tråden ikke lige har været aktiv i længere tid eller figurer som mest læste.

Må sige at jeg pt ikke er meget varm på chatten, med mindre jeg kan få lært funktionerne i chatten.



27/6 2022 19:27 Solsen 3104225



Anavex har ikke en chat nu, men Helge tilbyder, at få en oprettet ?



28/6 2022 09:08 klemmensen 4104234



@Tasso - Vedr. chat. Tror måske du først skal tilmeldes en chatgruppe (under Chatgrupper -> Tilmelding) før du får en sort bar nederst, hvor der th. er et chat icon. Der er fordele og ulemper ved en chatgruppe. Den er primært egnet til kortere indlæg og er som standard sorteret med nyeste øverst - der er såvidt jeg kan se ikke mulighed for at indsætte grafik ud over smileys. Så grafer og andet skal være links til andre websites.



28/6 2022 09:33 Helge Larsen/PI-redaktør 4104235



Klemmesen...Det behøver man ikke længere. Alle og enhver kan skrive i de forskellige chats bare de er logget ind med alias på sitet.

Grafer og grafik m.m lægges debatindlæg. Der kan så linkes til dette. Denne praksis har være den almindelige siden 2008 i chats.

En flittig bruger af dette er f.eks. Stockbull med teknisk analyser og Darvin med opdaterede kursmål på Genmab.

Jeg selv og ProInvestorNyheder deler på denne måde dagligt i de relevante chats.

PS: Det er altid nemmest, at trykke på "åben chat" i menulinjen til at starte med.







28/6 2022 00:12 MayoMobile 12104226



Speaking of which, I hope you enjoy my newest update: https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



28/6 2022 06:33 Fandel 2104227



fantastic...



28/6 2022 09:40 Tasso1 7104236



Anavex. Super indlæg som sædvanlig Mayo!
Værdsætter meget dine input.

Tak klemmelsen - fandt til sidst den lille chatknap nederst på min IPAD-skærm.
Kan som du se plusser og minusser ved chatmodellen - det historiske overblik er bedre, men er nok selv mere til færre og større indlæg, hvor man f.eks. kan lægge indhold fra artikler op, som ikke alle har adgang til uden tilmelding.

Vil ikke bestemme om vi skal køre Anavex på den ene eller anden form - eller begge parallelt for den sags skyld.
Det kan vel komme an på en prøve - det sker vel ikke noget ved at oprette chatfunktionen.
Jeg vil følge og skrive i begge formater foreløbig - så kan vi jo se hvilket format folk er størst tilhænger af.

Andre?



29/6 2022 23:59 Tasso1 9104247



Anavex. Tildeling af 50.000 aktieoptioner til ledelsen!

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88484029/statement-of-changes-in-beneficial-ownership-4

Hele ledelsen udover Missling, indtil videre, har pr. 27. juni fået tildelt 50.000 aktieoptioner til kurs 10,09 $, hver især!
Dette er jo efter en forudgående aftale og typisk betinget af en opnået milepæl.
Mon det er Alzheimer fase 2/3 forsøget, der er afsluttet?
Dette var jo også 1 ud af 3 milepæle Missling skulle opnå, før der blev udløst hele 500.000 aktieoptioner til ham! (De andre 2 var opstart af Fragile X og Parkinson forsøget med MJFF)
I betragtningen af størrelsen af antallet af tildelte optioner, må det være en betydelig milepæl - så mit gæt vil være afslutningen af Alzheimer forsøget - dvs. den sidste patient er færdigbehandlet i det 48 uger lange forsøg og resultaterne kan nu sendes til analyse af uvildig forsker/analytiker.
Så måske en PR i morgen og dermed start af nedtællingen til TLD i første omgang - noget der må kunne tiltrække opmærksom fra det øvrige marked.

Der er ikke mange andre selskaber der snart har afgørende fase 2/3 resultater klar i Alzheimer - og især ikke nogen, der er så vel underbygget fra tidligere forsøg og i andre indikationer.
Skal evt. positive data følge værdien i andre bioselskabers præsentation af bare nogle endda meget svage eller dårlige resultater, burde gode resultater fra Anavex betyde +5-10 milliarder $ i forøget MC - men sådan er virkeligheden nok ikke, hvis man bare hedder Anavex og ikke eksempelvis Biogen eller Merck - men mindre kan også gøre det - i første omgang!




30/6 2022 06:38 Fandel 2104249



Vildt spændende om der kommer nyt.



1/7 2022 08:57 Tasso1 5104271



Anavex Novartis betaler 100 mill. $ for voucher.

https://endpts.com/novartis-buys-mallinckrodts-fda-voucher-for-100m-but-remains-mum-on-where-to-use-its-7th-prv/

Anavex kan få tildelt en tilsvarende voucher af FDA, hvis 2-73 godkendes i RETT for piger under 18 år.
Så måske er det værd at afvente Excellence forsøget her i slutningen 2022/ starten af 2023, når vi nu er så tæt på.
Godkendes 2-73 i RETT plus 18 år først, bortfalder voucheren.
Der er rigelig med milepæle udover RETT i 2022 og 100 mill. $ ville bolstre Anavex finansiel og samtidig styrke dem i en forhandlingssituation med en evt. partner i Alzheimer.

Nyheder fra Alzheimer fase 2/3 og PDD OLE, må være meget tæt på nu!
Hvis afslutningen af AD fase 2/3 var en betingelse for tildeling af optioner til ledelsen, så har markedet haft mulighed i går for at købe aktien til tilsvarende kurs, som de 10,09 $, disse optioner var sat til.
Virker også mere fair og man kan ikke klandre ledelsen, at de har kunnet drage fordel af indersiderviden - det er jo offentlig tilgængelig, at både ADD og PDD OLE er afsluttes nu her.




2/7 2022 22:22 MayoMobile 11104283



For your consideration:

Projected Blarcamesine Revenues & Market Cap

Considered best genomic Alzheimer's patients in the U.S. ONLY

Please see below for an update on my site: https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



3/7 2022 00:10 Kyed01 6104284



Awesome MM, much appreciated



3/7 2022 05:33 Tasso1 9104285



Anavex. Super arbejde igen MAYO!

Forudsætning:
At 2-73 virkelig bliver den første og foreløbig eneste medicin, der reelt kan give en effektiv behandling i Alzheimer - uden bivirkninger!

Baseret på en fremtidig markedsandel på 65 % af alle Alzheimerpatienter alene i Alzheimer og kun i US, vurderer MAYO, at Anavex bør få en MC på 195-264 milliarder $ - eller 250-300 x nuværende MC, svarende til kurs 2500-3000 $!
Hertil kommer så resten af verden og alle de øvrige indikationer i pipelinen!!!

Anavex ville blive en af de største selskaber ikke bare indenfor Pharma, men overhovedet i hele verden!

Meget mindre kan dog gøre det og der kommer formodentlig partner og måske et opkøb inden det kommer så langt, men illustrere hvor vildt et potentiale en potent og effektiv behandling indenfor Alzheimer og CNS generelt kan udgøre.

Får vi først de tidligere resultater fra PDD fase 2 eftervist i det 48 uger OLE forsøg og senere ligeledes eftervist resultaterne i Alzheimer fase 2/3 forsøget indenfor det næste halvår med virkelige signifikant data, så kan vi potentielt kigge ind i en fremtid, som det MAYO beskriver!
( Begge forsøg burde nu være næsten afsluttet iflg. de officielle oplysninger og skal nu evalueres )

De næste 6 mdr. bliver derfor de mest afgørende i Anavex`s eksistens!



3/7 2022 06:39 Makingmoney 9104286



MM Respect from another MM, not near your level of professionalism, and structered approach to this investment. Maybe if im lucky, some of it will rubb of on me :−)
Despite what boi568 points out on IHUP its difficult not to reach the level of MC your insinuate. Most calculations i have seen points in that direction, no matter the angle used for the matematics. Therefore its SO nice to have yet another of those articles, in such gloomy times for biotech.
It seems like the market are only awaiting AD results, that the rest is regarded as a "side show". With good results later this year even I can relax. This will no be possible for BF. They will be in line to secure their part of future earnings from our little (hopefully) gem of a company.
There is no doubt that a quick market penetration is a lot worth (money now is better than money later and all that...).
This is were Missing will have to step up, not sell to cheap, whatever deal he will be making. IF 2-73 is that superiour like earlier results indicate, then what is the rush. The patients will be standing in line to get the medicine. One first year of slow market penetration (alone) will be substancially be paid back when positive cash flows kicks in. well, maybe its not that easy to start alone taking into account the production and logistics to make sure that its awailalble everywere at all times, quickest way after approval.

Well, thanks again. When reading post like yours i almost feel like buying more, which would be totally insane. Greed is a tough enemy :−)

Pøj pøj til os allesammen, for satan det kan blive året over alle.



3/7 2022 08:33 Fandel 9104287



Det bliver næsten ikke til at holde ud, at der måske går et halvt år, inden vi får de så vigtige resultater. Resultaterne kan jo ændre hele ens økonomiske hverdag.



3/7 2022 11:04 Tasso1 6104289



Anavex AAIC og CTAD.

Der behøver ikke at gå et halvt år før vi ved, hvor pilen peger hen.
For maksimal disponering kunne et bud være:

AAIC 31. juli - 4. august 2022:
TLD fra PDD OLE
( Vi ved at Anavex er tilmeldt med ekstrakt fra 3-71 indtil videre )
https://aaic.alz.org/overview.asp

CTAD 29. nov - 2. dec. 2022:
TLD fra AD fase 2/3
https://www.ctad-alzheimer.com/

Der er jo ca. 70-80 % sammenfald af endpoints mellem PDD og AD, så gode data i PDD ville kunne skabe meget store og realistiske forventning til AD data - og begyndende afspejling i kursen.
(Hertil kommer så de øvrige ventende annoncerede udmeldinger fra resten af pipelinen)

Først vil vi dog gerne have en udmelding om afslutning af de to vigtigste forsøg.
Men ja - en ekstrem spændende kommende tid i resten af 2022!




3/7 2022 13:37 MayoMobile 5104290



Thank you for the kind words and response Tasso & Makingmoney



5/7 2022 14:57 Makingmoney 5104307



Anavex I denne video er der intet specifikt om anavex, ikke desto mindre er den ret interessant og skræmmende med tanke på den kommende aftale med BF vi ikke kommer udenom ved gode resultater i Alz.Kom i øvrigt til at tænke på biogen i slutningen
. https://www.youtu.be/-z_W3yRA9I8



5/7 2022 20:35 Tasso1 8104310



Anavex Bekræfter kun at BP er både kynisk og grådig.

BP skyr ingen midler for at beskytte og op nå maksimal afkast til sig selv og dets aktionærer.
Skridt til at holde evt. ny lovende medicin og selskaber ude i kulden, hvis de ikke vil lade sig overtage eller lade BP få en andel, kan være mange.
Er også helt overbevist om, at der benyttes midler som shorting via. stråmænd mm. for at gøre livet surt for selskaber som Anavex.
Anavex må være mange BP værste mareridt - 2-73 og 3-71 kan potentiel gøre mange af deres medicin fuldstændig overflødig.
De har både en bred og effektiv behandling med rigtig god bivirkningsprofil - og værst af alt for BP, pengene til selv at gennemføre tingene.
Videoen bekræfter også, at BP finansiere en del af FDA!
Har ofte tænkt tanken, at hvis BP havde Anavex's pipeline, havde de kunnet presse 2-73 og 3-71 langt hurtigere gennem systemet (FDA).
Det er dog ikke utænkeligt, at de muligvis ville lægge pipelinen på is, så den ikke kunne skade deres egen pipeline og salg herfra!
En beskidt og penge fikseret verden, hvor ve og vel af patienterne ikke er hovedformålet.

Håber at Anavex spiller spillet rigtigt, så vi både får billig og effektiv behandling ud til flest mulige patienter og indikationer - og samtidig genere afkast til selskabet ( og lidt til os aktionærer, som ved investering i selskabet har bidraget med finansiering og understøttet udvikling af casen ), så de kan forsvare sig mod BP.




6/7 2022 07:27 Fandel 4104314



Læst i Børsen her til morgen, at FDA giver høj prioritet til nyt Alzheimersmiddel fra Biogen og partner. Hvad vil det betyde?



6/7 2022 07:33 Makingmoney 7104315



Med vores resultater vil vi, med forsat succes, ende med at vinde. En god oversigt i link herunder. Generelt kan jeg se at dem som ender på MAB ikke har en chance ( det må være en gruppe af stoffer).
https://seekingalpha.com/news/3853361-as-amyloid-targeting-therapies-for-alzheimers-fail-where-might-success-lie?utm_source=mystocksportfolio.app&utm_medium=referral

Pøj pøj til os



6/7 2022 07:47 Fandel 3104316



Tak Makingmoney. Det beroliger at se, hvor godt Anavex gør det ifht.konkurrenterne.



6/7 2022 19:46 Kyed01 6104320



Gudskelov har Anavex kørt forsøg i rigtigt mange lande, så FDA er ikke altafgørende vigtig for Anavex om 2-73 bliver godkendt der eller ej. Hvis freks de bliver godkendt i EU og udmeldinger om effekten af 2-73 positiv vil presset på FDA blive enormt og de vil blive tvunget til en godkendelse.
EU ville ikke godkende BIIB's hjerne blødnings medicin selvom FDA godkendte deres lort, kæmpe skandale og viser tydeligt at EMA ikke danser efter FDA's pibe men kan tage deres egne beslutninger.
Jeg håber at Missling er i dialog med nogle af de tunge BP og har et partner skab klart når der kommer data i AD 2/3 forsøget.

Dejligt at kursen er gået ca 40% op på en måned, marker cap nærmer sig nu 1 billion, håber at vi aldrig kommer under 10 igen, hvis resultaterne er som vi regner med sker det nok heller ikke, jeg er helt rolig.



7/7 2022 17:50 Budweis 5104342



Det går op og ned i showbizz! Det ligner mønsteret fra sidste år. FOMO forud for et nyhedrigt H2?



8/7 2022 14:45 Solsen 8104360



Anavex ... Abbvie dropper ud af et alzheimers projekt med Alector. Blot et af uendelig mange projekter, der skrinlægges.
https://endpts.com/abbvie-dumps-an-early-stage-drug-in-225m-alzheimers-alliance-with-alector/

Teknisk skulle den store prøve komme over $13. Vi ramte lige nøjagtig en gammel top i går på $13,1

Lige nu er det svært, at se om ikke vi blot driver med strømmen (XBI) eller en reel optur er på vej inden data medio dette halvår.

Oftest ses en stigning imod datafrigivelse og så viser data det videre forløb.

Jeg har et stille håb om, at NBA på Blarcamesine i adult rett kunne ligge en bund inden alzheimers data. Men chancen er nok under 50%.

Vær obs på risiko op til data.



9/7 2022 18:37 Tasso1 13104379



Anavex. Anavex er på 3 gange den næste mdr.

15.-16. Juli Fragile X Walter Kaufmann
22. Juli Fragile X Missling
31. Juli - 4. Aug. Foreløbig kun med 3-71.

Ja Solsen hele XBI indekset trækker også godt i Anavex.
Som jeg tidligere skrev for 3-4 uger siden, begyndte forskellige finanshuse/analytiker at se muligheder i bl.a. XBI på baggrund af et historisk lavt kursniveau og generel TA-mæssige signaler.
Dette har nu spredt sig som ringe i vandet og med selvforstærkende effekt fået kursen til at stige.
Ser denne TA udvikling som en perfekt "løfteraket" til en kommende resultatbaseret kursudvikling i Anavex - forudsat, at videnskaben bliver bekræftet de næste uger/mdr.
Sammen med den historisk største andel af shortede aktier på ca. 8,7 millioner, er der sat i kakkelovnen til en potentiel voldsom kursudvikling!
Når alt kommer til alt betyder alene det, at videnskaben holder vand - alle data hidtil, samt Anavex ageren med et større antal nyansættelser, tildeling af optioner og en mere gennemført formidling af deres videnskab - tyder dog på, at Anavex er 100 % overbevist om, at de har fat i noget stort! - f.eks så må ledelsen alt andet sidde inde med meget mere viden fra de hele 52 forskellige sites i Alzheimer alene + fra de mange sites, hvor PDD OLE forsøgene bliver kørt.
Husk at der både i ADD og PDD forsættes i ekstension!
Godt nok er data i princippet forseglet, men fra andre forsøg ved jeg, at der naturligt og løbende pågår en kontakt mellem sites og medicinalselskaberne.

Vedr. RETT, ville det egentlig være ganske udmærket, hvis Anavex/FDA afventede Excellence forsøget, hvor man dermed havde mulighed for at score potentielle 100 mill. $ i en voucher, ved en mulig godkendelse for piger under 18 år først.
Der er rigelig med milepæle i 2022 med PDD og Alzheimer mm., så en RETT milepæl i Q1 2023, ville understøtte et evt. positivt momentum fra 2022 og samtidig lukke et evt. hul med afventning af feedback fra myndighederne vedr. PDD og Alzheimer.

Som tidligere skrevet, så tror jeg bare vi kan spænde sikkerhedsselen og nyde turen den næste tid.
Anavex skal bare leverer, som de har stillet os i udsigt, så skal markedet nok klare resten!



11/7 2022 22:01 TDT123 3104398



Desværre vokser træerne ikke ind i himlen, lille volume i dag, så ikke så bekymrende....

Satsede på 16$ fredag, hvilket selvfølgelig stadigvæk kan nås, vi får at se om min forventning holder stik.

Mvh

Torben



13/7 2022 14:07 MayoMobile 12104437



New Article Regarding Fragile-X and ATR-X Treatments with S1R Agonists

Fairly comprehensive review to commemorate Fragile-X month and remind the audience of our upcoming presentation this week at the International Fragile-X Conference. This new article takes some 17-23 minutes to read.

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



13/7 2022 19:59 Solsen 5104442



Anavex ... MayoMobile thanks for your great work and your contribution to understand what huge potential Anavex have.

In coming month we will possible be confirmed in this.

I hope our expectations will be met.

What a difference the drugs Anavex have in the pipeline can possible do for patients with some very nasty diseases.

I still cant understand the slowmotion in developement. No new trials started in years ?



14/7 2022 06:48 Tasso1 7104445



Anavex. Så kom 2-73 med på AAIC den 31. juli 2022!!

Alzheimer's Association International Conference®
ALZHEIMER'SQ, ASSOCIATION
AAIC>22

Study of the mechanism of action of Blarcamesine (ANAVEX®2-73): Whole blood transcriptomics analysis identifies treatment impact on compensatory pathways by restoring key neurodegenerative pathways functionality, including Alzheimer's disease pathway

Sun, Jul 31
7:00am - 11:55pm (Pacific)
10:00am - 2:55am+1d (Eastern)

Fase 2 forsøget i PDD dannede bl.a grundlaget for " the mechanism of action" - forståelsen af mekanismen af 2-73.
Det store spørgsmål er så, om Anavex har formået, at få TLD fra Parkinson OLE forsøget med til AAIC?
Dette ville kunne sætte en afgørende streg under hele casen, hvis man kunne eftervise/bekræfte MOA i 132 patienter over 48 uger!
Sket dette, vil det åbne op for en markedsinteresse på et helt andet niveau end hidtil.
Vi har dog ikke fået en officiel PR på, at PDD OLE er afsluttet, kun en bemærkning på en CC i maj, der godt kunne tolkes som at dette var tilfældet.

Inden da kører Anavex hårdt på i Fragile X den 15. og 22. juli, hvor de vil redegøre 2-73 MOA og effekt i Fragile X.
Igen et fantastisk arbejde fra MAYO på netop dette område - tak!!

Alt spidser til nu for eftervisning af effekten af 2-73!
Kronen på værket bliver nok CTAD den 2. dec. i år, med formodentlige TDL fra AD fase 2/3, men tror vi får flere svar løbende inde da, som vil vise, hvad vi kan forvente.

Uanset om casen skulle udvikle sig som vi håber, så vil kursen ikke bare gå lodret op - de nu hele 9.7 mill. shortede aktier ( der skal inddækkes på et tidspunkt ) og andre større spillere, der vil ind i Anavex i laveste mulig niveau, vil skabe nogle udsving.

Videnskaben vil dog vinde i sidste ende!



14/7 2022 12:20 Kyed01 5104449



Tasso, Jeg kan ikke finde noget specifikt på programmet om Anavex.

Ham der "gud velsigne dig" George skriver nogle mærkelige posts nogle gange.

Personligt tror jeg ikke på gud men videnskaben!

https://aaic.alz.org/program/scientific-sessions.asp



14/7 2022 13:52 Tasso1 3104451



Anavex Ham George plejer ellers at være god nok på det område.

Beklager ikke at have verificeret det fundne!
Kan heller ikke umiddelbar finde noget på AAIC´s hjemmeside, men det er ikke første gang, at programmet ikke er helt opdateret/overskueligt - der sker altid løbende tilpasning.
Måske er det i første omgang bare som en poster?
Skulle vi mod min forventning evt. få data fra PDD OLE, så er Late Breaking også en mulighed i sidste øjeblik.
Har dog tidligere selv set, at Anavex er på med 3-71 på AAIC -denne kan jeg heller ikke umiddelbar finde igen?

Ved jeg ofte forventer for meget af Anavex´s PR.-afdeling, men hvis Anavex er på AAIC med noget nyt fra 2-73, så får vi vel en PR inden?

Vi må bare afvente næste træk!



14/7 2022 15:09 TDT123 3104453



Opdateret short den 13-7 http://shortvolumes.com/?t=AVXL

Vi når nok ikke 16$ i morgen, men så i næste uge måske

Torben

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




14/7 2022 18:39 Tasso1 5104456



Anavex Opdatering status forsøg i dag den 14. juli 2022!

Kopi fra Stocktwits, men verificeret på:
https://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=Anavex+Life+Sciences&Search=Search

AD fase 2/3 står som afsluttet pr. 30. juni 2022!
Dvs. TLD burde være muligt til CTAD den 30. nov.-2. dec i år.
En PR. fra Anavex på dette, ville måske kunne give positiv opmærksomhed fra markedet. Phase 2b/3
Primary Completion: Changed from "May (Anticipated)" to "June 30, 2022 (Actual)"
Study Completion: June 30, 2022 - changed from "Anticipated" to "Actual"

Some changes/wording changed in the primary, secondary measures. Moved Sleep Score from Secondary measure to "Other Outcomes"

Excellence Study Phase3
Now recruiting in:
Royal Hospital for Children
Manchester CGM, St Mary's Hospital

OLE of AD Phase 2b/3 Study ANAVEX2-73-AD-004 (ATTENTION-AD)
Primary Completion: From "May" to "July 31, 2024" [Anticipated]
Study Completion: From "June" to July 31, 2024 [Anticipated]

PDD OLE er først afsluttet 31. juli - flytte fra maj/juni.
Dvs. ingen TLD fra dette forsøg til AAIC slut juli/ start aug.

RETT Excellence er langt om længe kommet i gang i UK, efter forsinkelse bl.a. pga. påkrævet dobbelt vaccination til pigerne.
Afslutning står forsat til 1. dec. 2022, så næppe nogen data i 2022 - men som tidligere nævnt fint med Q1 2023.


Phase 2b/3
Primary Completion: Changed from "May (Anticipated)" to "June 30, 2022 (Actual)"
Study Completion: June 30, 2022 - changed from "Anticipated" to "Actual"

Some changes/wording changed in the primary, secondary measures. Moved Sleep Score from Secondary measure to "Other Outcomes"

Excellence Study Phase3
Now recruiting in:
Royal Hospital for Children
Manchester CGM, St Mary's Hospital

OLE of AD Phase 2b/3 Study ANAVEX2-73-AD-004 (ATTENTION-AD)
Primary Completion: From "May" to "July 31, 2024" [Anticipated]
Study Completion: From "June" to July 31, 2024 [Anticipated]



14/7 2022 18:50 Tasso1 6104457



Anavex. PDD OLE står stadig til afslutning juni 2022!

Indlægget fra Stocktwits omtaler AD ekstensionforsøget!

PDD OLE står stadig til afslutning juni 2022, så vi får TLD herfra noget før AD forsøget - der er stadig et lille håb for PDD OLE på CTAD!



14/7 2022 21:37 Solsen 5104459



Anavex ... Interessant omsætning i september 2022 $20 calls på godt 5500 stks - svarende til 550.000 aktier.

https://finance.yahoo.com/quote/AVXL220916C00020000?p=AVXL220916C00020000&.tsrc=fin-srch

Det mest underlige er udløb, idet man ikke med sikkerhed kan forvente væsentlige data inden dette tidspunkt.

Er kursen ikke over $20 den 16. September er de out of money.

Men generelt kan vi nok forvente en kursmæssig god periode op imod data release.



15/7 2022 09:48 Solsen 5104465



Anavex ... Tasso1 og Kyed01 - Piotr har allerede i juni henvist til AAIC og jeres omtalte præsentation, der blot er flyttet til 31. Juli.
https://piotrpeterblog.com/2022/06/19/blarcamesine-biomarker-cure-or-strong-efficacy-aaic-san-diego-2022-avxl-anavex2-73/

Mht optionshandelen er der en del diskussion om, hvad vi kan ligge i det. Rent gætværk, men en mulighed kunne være, at forsøge at drive kursen op. Forskellige kilder vil referere til optionsinteressen og tiltrække lykkeriddere.

Ville ikke undre mig, at ren spekulation kunne trække kursen højt op uden, at der er fundamentale nyheder.



15/7 2022 10:58 Makingmoney 4104472



Anavex Håber i følger gruppen på fb. Der er mange gode indlæg. P.t diskuteres ændringerne i ordvalg i forsøgene. Gider ikke copy/paste.
Han skal til at passe på med hans ændringer ham missing.

Pøj pøj til os, det strammer til



15/7 2022 13:12 Tasso1 3104475



Anavex Optimistisk optioshandel i september.

Som Solsen skriver, så virker det højst besynderligt, at nogen har købt hele 5609 optioner/calls til 1,48 $ til kurs 20 $!
( 1 call er lig med 100 aktier )

Dvs. skulle Anavex ligge under kurs 20 $ den 16. september 2022, har man tabt 5609x1,48$ - eller ca. 62.000 Dkr.
Tror vedkommende dog at kursen på Anavex f.eks. er oppe på 30 $ den 16. september og dermed en gevinst på 10 $ pr aktie, så har gevinsten været 560900 aktier a 10 $ = 5,6 mill. $ (godt 41,7 mill. Dkr) for en indsats på 62.000 Dkr.

I min optik en noget vild satsning, selvom jeg tror på Anavex.
Omvendt skulle man næsten tro, at der kunne vente en god stigning forude - kan heller ikke se umiddelbar, at væddemålet/satsningen er hedget de anden vej?

Stadig ingen PR. fra Anavex om status/bekræftelse af forsøg her kl. 13.00?
Kommer desværre ikke bag på mig!
I og med, at afslutningen af AD fase 2/3 var en af milepælene for uddeling af optioner, burde dette meddeles når dette sker, selvom Anavex opfylder forpligtigelserne på de offentlige tilgængelige hjemmesider.
Ganske almindelig god kommunikation til os aktionærer ville være på sin plads, så man ikke hele tiden behøver at gætte sig frem til tingene!


https://finance.yahoo.com/quote/AVXL/options?p=AVXL&date=1663286400

AVXL220916C00020000 2022-07-14 3:19PM EDT 20.00 1.48 0.00 0.00 0.00 - 5,609 0 25.00%



15/7 2022 13:33 Solsen 3104476



Anavex ... kostprisen er per call, som sælges i lot af 100 stk. Så købet er 100 gange dyrere.

Et sats, men også små penge for dem der har mange :−)

Men udløbsdatoen er for mig svær at forstå. Men lad os håbe at eksempelvis AAIC giver klarhed over hvad vi står med.



15/7 2022 16:01 Solsen 2104478



Anavex ... Det ligner en dag i udbrud ;−)



15/7 2022 16:32 Tasso1 2104479



Anavex. Pris på calls - Solsen

Mener du at det koster 1,48 $ pr. aktie at spille på de min. 20 $ - dvs. 560900 aktier a 1,48 $ = 830.132 $ og ikke de 8.301 $ jeg skrev?? - det er godt nok vildt!

Lidt fra IR ( Stocktwits med forbehold! ):

Igen en uklar tilbagemelding fra IR/Anavex.
https://charts.stocktwits.com/production/original_471909243.png

Der må komme en PR i næste uge på det nok afsluttede AD fase 2/3 forsøg, samt en forklaring på de lidt ændrede endpoints på de officielle sider.
Nu skal Anavex ikke lave samme selvmål, som ved Avatar, hvor ledelsen amatøragtig gav unødvendig ammunition til shorterne, med ellers ganske udmærkede tilpasninger/ændringer i definerede endpoints 14 dag før offentliggørelse af data!

Håber de har lært af lektien!



15/7 2022 16:43 Kyed01 3104480



Jeg har lidt svært ved at få puts & calls ind i hovedet selvom jeg har læst lidt om det. Saa det holder jeg mig fra.

Ja det strammer til som MM skrev, det sagde vi vist også sidste år men nu er AD2/3 færdigt så dette år bliver helt sikket knald eller fald for Anavex, tror alle her på tråden er positive som kan man læse og det er jeg så sandelig også selvom jeg har været noget frustreret nogle gange.

Missling siger som sædvanligt intet, han og andre i firmaet har jo fået deres options så det er kan ikke værre grunden til tavsheden, må håbe at der kommer noget i næste uge. Ifølge "god bless you" George så kommer der nyheder, nå nej: det var i denne uge og ugen før, ha-ha.

Market cap ligger nu på omkring 1 billion$, lidt over SAVA men ikke meget (endnu).



15/7 2022 18:38 Solsen 3104482



Anavex ... Tasso1 ja det er det store tal. Så et pænt sats.

Nå det lignede lige et udbrud den første time og så døde omsætningen.

Mon ikke der snart kommer lidt pr, som Tasso1 er inde på.

Men det er ikke voldsomt meget tid de bruger for at holde aktionærerne ajour. Håber det er et godt tegn.



16/7 2022 02:46 Kyed01 4104487



Michelle Robinson Moran
SVP Quality Assurance, Anavex Life Sciences

Hun er ny i firmaet, det må tages som et ret positivt tegn, men ansætter selvfølgelig ikke flere folk hvis man ikke regner med indtægter og fremgang i firmaet, isaer i denne type firma.

Man kan også se at de har søger en del folk og det er alle i ret høje postioner.

https://www.linkedin.com/in/michelle-robinson-moran-38785651?original_referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

https://www.anavex.com/job-opportunities



17/7 2022 10:21 Budweis 4104509



Det her klip ser ret lovende ud for RETT studiet..

https://stocktwits.com/kspar1/message/472123440



18/7 2022 17:51 TDT123 3104543



Hej med dig...

Fik løst til at nævne at Fingerprint også ansatte på de øverste hylder, og det er løbende, og det kun gået en vej og det er ikke op, investor regnede også her med at det måtte være fremtidige indtægter.

Forventer dog som resten af jer, at der er blus under kedlerne, og man derfor ansætter og søger flere til nye poster.

Lidt øv, at anavex er eneste med røde fortegn, på en ellers dejlig grøn børsdag...

Den må åbentbart ikke kommer over 13$, var kortvarig over, men blev hurtigt banket tilbage til under sidste børsdags luk....

Meget kan dog ændre sig, dagen er stadigvæk ung..

Mvh

Torben


Anavex, Anavex - Rett, Avxl




18/7 2022 18:13 Solsen 3104544



Anavex ... Vi har været udsat for store udsving og der er modsatrettede interesse i aktien. Så når modstanden holder skal vi ned.

Kun data viser den rigtige og holdbare vej for kursen.

Vi nærmer os den store prøve i alzheimers.

For mig er alzheimers forsøget ikke alene afgørende. Der er masser af muligheder herudover for at det kan blive en god investering.




18/7 2022 19:32 Budweis 2104545






18/7 2022 20:30 TDT123 2104547



Ja ham Jesse, har kun negativt at sige om avxl....
Stadigvæk imponerende at en volume på 1 mil kan sende den ned med 12%



18/7 2022 20:54 Solsen 4104548



Ren underholdning. Fornuftigt at sætte showet op efter flere dage, hvor der ikke kunne brydes en væsentlig modstand.

Spørgsmålet er, hvor mange aktier shorterne sælger af den samlede omsætning.

Det var helt sikkert et koordineret short attack, hvor der åbentlyst var deltagere på Ihub med. En forudsagde helt præcist, hvornår der skulle købes (der skulle så være solgt i stedet)

Vi må afvente de afgørende data. Og dermed sagt, at det ikke er uden risiko at være investeret i biotech.



18/7 2022 20:56 Tasso1 4104549



Anavex Typisk short angreb - forvirre med falske udsagn!

Jesse Brodkin er samme type som Adam Feuerstein!
Vi så det med Avatar resultaterne, hvor man med falske udsagn og halve sandheder bevist forsøger at skabe tvivl om videnskaben.
I min optik bare et forsøg på at manipulerer kursen ned, hvilket især mindre biotekselskaber ofte er nemme ofre for, når de endnu ikke har et godkendt præparat.
Shorterne udnytter det faktum, at menneskers angst for at miste penge er ca. 10 gange større end glæden ved at score en gevinst.

Som Missling flere gange har udtalt: "we will lad the data speak for it self"
Men biotekinvestering er som en "rollercoaster"!



18/7 2022 22:09 TDT123 3104556



Jeg har tyndet lidt ud i de små suppleringer jeg har lavet siden 7,8$... holder stadigvæk min lange position... plus det løse..

Tror ikke et fis på mr. Jesse, men der kan være noget nervøsitet omkring aktien de næste par dage, og uden nyheder og market generelt, så snupper jeg den gevinst og afventer et genkøb hvis uroen fortsætter.

Der kommer måske en udmeldning fra anden kant, tror dog ikke avxl selv kommentere på udokumenteret spøgelser, men muligvis anden analytiker som følger casen.

Casen er jo uændret.

Vi må se om jeg kan lave en lille skilling igen.


Mvh

Torben



22/7 2022 01:00 Tasso1 6104636



Anavex. Biogen betaler 900 mill. $ i et forlig for bestikkelse af læger og grov markedsføring!

https://www.fiercepharma.com/pharma/biogen-pays-900m-resolve-ms-drugs-doctor-kickback-whistleblower-suit-competition-mounts

Endnu et eksempel på, at flere BPer ikke skyr nogen midler for at få solgt deres præparater - igen grådighed af værste skuffe.
Er glad for at Anavex for ca. 5-6 år siden sandsynligvis sagde nej til Biogen i forbindelse med testning af 2-73 i Multiskelrose.
Håber at Anavex sandsynligvis har et effektiv præparat anvendelig i flest mulige indikationer og vil forsøge at gøre det tilgængelig til en overkommelig pris og samtidig tjene nok til, at kunne forsvare sig overfor de grådige BPer.
Denne grådighed har iflg. denne artikel vildledt og manipuleret forskningen inden for Alzheimer med fedtfjernelsestilgangen i mere end 16 år og har kostet mange milliarder $.
https://www.telegraph.co.uk/news/2022/07/21/manipulated-alzheimers-data-may-have-misled-research-16-years/

Missling er på en Fragile X konference i morgen den 22. juli.
De to vellykkede RETT forsøg skulle nok kunne danne grundlag for opstart af det lovede forsøg i Fragile X.
I morgen ville være et fint tidspunkt og sted, at annoncerer en start af et sådant - men Missling har de den grad formået at trække tingene ud ifht. udmeldte tidsplaner, så vi kan kun blive overrasket!

https://www.linkedin.com/posts/wuxi-apptec_fxresearch-targetedtherapy-fragilex-activity-6954887533394636802-xNNi







22/7 2022 15:37 Tasso1 6104648



Anavex Endnu en patentansøgning!

Vidner bare om, hvor komplekst også biotek er. Det er ikke nok at udvikle og teste ny medicin, men man skal hele tiden bruge omfattende resurser på at beskytte sig med udførlige beskrevne patenter, for andre ikke bare stjæler hele videnskaben.
Kunne godt forstille mig, at BP bruger meget energi på at finde huller i patentbeskyttelsen, som kan udnyttes til egen fordel.
Når der så mange penge i skidtet som i biotek, så har vi set, at mange vil gå rigtig langt.

En af punkterne i dette patent er bl.a. anvendelse af dna/gen analyser for at kunne beregne det optimale dosis for den enkelt patient.
- viser igen, hvor innovative Anavex`s tilgang er.

Nå stadig ingen PR. på f.eks. deltagelse på AAIC - dette skal man igen som investor selv finde frem til.
Man har stadig heller ikke bekræftet på den formodentlige afslutning af AD fase 2/3 eller kommenteret på den mindre ændringer der er lavet på endpoints - desværre Anavex i en nøddeskal!


https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220220226278%22.PGNR.&OS=DN/20220226278&RS=DN/20220226278



25/7 2022 21:13 MayoMobile 14104714



Good evening to Denmark!

New post comparing ADAS-COG: https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



27/7 2022 13:43 Solsen 5104784



Anavex ... SAVA (Cassava Science) anklages for fusk med data https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169507092

SAVA anses for en af de nærmeste konkurrenter til Anavex vil få tæsk i dag. Tiden må vise om de er skyldige.

Anavex burde stige på konkurrenters fejl, men det modsatte er nok tilfældet. Mistanke til hele sektoren som rådden vil blive bestyrket.

Håber at Anavex vil shine som anderledes og fokuseret på patienterne mere end fokuseret på penge !



27/7 2022 14:31 Hyst 3104785



@solsen

De bliver ikke anklaget (juridisk) - det bliver undersøgt!

At andre mener der er fusket er en anden sag, om det er rigtig vil først undersøgelsen vise.

(har kun aktier i Anavex på dette område)



27/7 2022 21:59 Pharmafar 3104791



Hvor meget indflydelse/promo har AAIC d.31/7 ?



27/7 2022 22:25 TDT123 3104794



Jeg har bladret det meste af programmet igennem...
Det lidt tung og der er meget info, men kan ikke se at anavex skulle være med på programmet. https://aaic.alz.org/

Mvh

Torben

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




27/7 2022 22:39 Pharmafar 4104796



Jeg kan heller ikke se dem nævnt, det var bare Tasso der havde nævnt det d.14/7.



28/7 2022 00:10 klemmensen 5104803



Anavex er faktisk nævnt i programmet dog som virtual poster 31/7 kl. 7am - 11.55pm, hvad der så end menes med det.

https://eppro01.ativ.me/src/EventPilot/php/express/web/planner.php?id=AAICLITE22
søg på "anavex®" i søgefeltet.



28/7 2022 11:21 Tasso1 9104810



Anavex. AAIC kun som poster - indtil videre.

Iflg. anden fora, så skulle man kunne få adgang til det materiale Anavex fremviser på AAIC dagen før - dvs. lørdag den 30. juni.
Det er uklart, om en "Late Breaking" stadig er en mulighed.
Den 10. maj 2022, bekræftede Missling på Q2 mødet, at PDD ekstension forsøget (132 patienter på høj dosis 2-73 i 48 uger var afsluttet) - data skulle nu analyseres.
Dette er nu min. 2 1/2 mdr. siden.
Disse data skulle ligeledes indgå i et møde med FDA om det videre forløb i Parkinson - noget nok vi først høre fra, når mødet er afholdt. ( Håber her på en BTD eller AA )
TLD efter 3 mdr. virker ikke umuligt, selvom datamængderne må være større for 48 fremfor 12 uger, men nu burde man have et bedre tilpasset analyseværktøj, da endpoints stadig er de samme.
Uanset må Anavex kun lægge inde med vigtige resultater i ganske få dage for bl.a. at undgå mulighed for insiderhandel.
En undtagelse kunne måske netop være ønsket om at fremlægge data på en større konference som AAIC - i dette tilfælde ville data være forseglet til umiddelbar før fremlæggelsen.
Aner ikke om dette er tilfældet her, men uanset må data fra PDD ekstension være lige på trapperne og vil komme helt uventet for langt den største del af markedet.

Igen et fantastisk arbejde fra MAYO!!!
Giver stor hjælp til forståelse af casen!



28/7 2022 20:42 Pharmafar 5104830



Tak Tasso for endnu en meget udførlig update!!



28/7 2022 13:04 TDT123 6104813



Godt fundet...
Ville godt lige have bekræftet, at de oprigtigt er nævnt ved konferencen, på den ene eller 2 måde...

Så det fint for mig



31/7 2022 16:06 Budweis 8104877






31/7 2022 16:38 Kuur 4104878



Er der noget nyt i det? Skal vi lægge noget i, at de anvender ordet "kontekstualisere" resultaterne fra readout? Er det fordi, at geneffekten ikke er et primært endpoint?



31/7 2022 18:13 Makingmoney 3104881



Tyndt pis på en søndag, UDEN en overskrift som gode resultater ville have afstedkommet just my 5 cent



31/7 2022 19:07 vestasfan 5104882



Hvis disse data står til troende, bør det være breaking news på CNN og CNBC! Hvorfor er der ingen opmærksomhed på disse banebrydende data?



31/7 2022 19:39 Kuur 5104883



Efter at have genlæst er det nye vel, at man kan supplere de "subjektive" skalaer for cognitiv evne med objektive målinger af, at 2-73 går ind og modvirker degeneration af de omtalte gener? Det ved jeg ikke om man har kunnet påvise før. Det kan være, at de ikke kan vise specifikke data (for modvirking af degeneration af gener), da det skal komme sammen med readout?

Håber at der kommer et positivt readout!



31/7 2022 19:51 Solsen 8104885



Det er ikke nemt stof. Men jeg tror, at dette afsnit bringer de gode nyheder:

While genes are known to be down-regulated in Alzheimer's disease [1] and Parkinson's disease [2], representing pathology for these diseases, ANAVEX®2-73 singularly impacted expression levels of these genes in multiple pathways by countering the pathological down-regulation of genes in both Alzheimer's (p<0.005) and Parkinson's disease (p<0.005) and other degenerative diseases (p<0.005).

Men glæder mig til eksperternes vurdering.

Tror dog vi skal afvente alzheimers forsøget før vi får væsentlige kursbevægelser.



31/7 2022 20:33 Solsen 9104887



En del Ihub skribenter har efter den lange ventetid og uvished kommet i et negativt bias.

Det mener jeg ikke, at denne offentliggørelse berettiger.

Vi vidste, at 2-73 virker i form af signifikante resultater på de originale endpoints (alle) i PDD. Nu er det også bekræftet, at 2-73 opregulerer nogle gener, som ved alzheimers og parkinson er nedreguleret og som er årsag til nævnte sygdommes patologi.

Det at man har en forklaring på at 2-73 virker er vigtig i forhold til fda og en evt. godkendelse. Det må være baggrunden for at bruge ordet "kontekstualisere" - man vil bruge denne viden, når alzheimersforsøget skal evalueres. Biomarkører er identificeret :−)




31/7 2022 21:08 Budweis 6104888






31/7 2022 21:27 TDT123 5104889



Til dem der ikke lige er med på hvad der omtales, så er der et link her. https://www.anavex.com/post/anavex-announces-first-entire-clinical-alzheimer-s-gene-pathway-data-of-anavex-2-73-at-aaic-2022 Jeg syntes det lyder godt, en vigtig del af hele processen og et skridt tætter på Fda...

Mvh

Torben



31/7 2022 22:30 Boersboe 7104890



Jeg har fulgt med her på tråden, men skriver sjældent pga travelhed... blot hvis nogle husker mig fra tidligere. Jeg har for vane at slå skår i glæden, og det gør jeg også igen. Jeg maner i hvert fald til besindighed. Jeg har lige skimtet posteren, og jeg har også skimtet den pseudo-videnskabelige udtalelse af Falconer på Ihub. Jeg vil forsøge at fatte mig i korthed.

1) Nu kender jeg ikke specifikt AAIC, men har kendskab til andre sundhedsvidenskabelige konferencer. Og her er praksis den, at har man store, velgennemførte studier af potentiel stor klinisk betydning, ja, så får man lov til præsentere sine data mundtligt - oral presentation. En poster presentation er til "alle" de andre studier, som måske/måske ikke er så væsentlige. Alene af den grund er jeg ikke oppe i det røde felt mht. Anavex' præsentation. Dog med forbehold for, at jeg ikke kender formatet på denne konference. Jeg indrømmer dog, at data er spændende og lader til at være endnu et skridt i den rigtige retning. Absolut.

2) Falconers skrivelse er i mine øjne ren pseudovidenskab. Han skriver ikke noget direkte forkert, men påpeger heller ikke problematikken i at man formentlig har udført en frygtelig masse statistiske tests. Falconer har ret i, at en p-værdi <0.05 normalvis accepteres som statistisk signifikant. Det betyder dog også, at hvis man udførte 100 statistiske tests på samme datasæt, så vil der 5% af gangene - helt tilfældigt - være statistisk signifikans. Det er derfor problematisk, når studier skyder med sprede hagl. God praksis er, at man INDEN studiet går igang, angiver hvad det primære outcome er. Er dette datasæt - altså for det primære outcome - signifikant forskelligt mellem grupperne, så er ssh for at det er "ægte" relativt stor. Særligt hvis p-værdien eksempelvis er 0.001. Med forbehold for at jeg ikke har stor indsigt i Anavex' studier pga mangel på tid, så indikerer posteren, at der er gennemgået enormt meget data, og at outcome (ekspressionen af forskellige gener) er defineret posthoc; altså efter data er indsamlet. Det er egentlig ikke dårlig praksis, hvis man ikke ved hvad man leder efter. Til gengæld kan man ikke vide sig sikker på, at det man finder er "ægte/sandt", da det kan være helt tilfældigt jf. ovenstående. Man bør jo så i princippet lave et nyt studie eller måske koble det med deres AD studie. Det kunne feks være den/de specifikke markører man kigger på i deres AD studie INDEN man har "åbnet/unblinded" data. Kan man her finde sammenhæng mellem klinisk effekt og gen-ekspressionen, ville det være svært at få hænderne ned. Særligt hvis de ved hvilke proteiner generne koder for og her også kan måle signifikante ændringer. Man må huske på, at det i sidste ende er produktionen af proteiner på baggrund af gen ekspression, som har betydning - ikke gen ekspressionen i sig selv, selvom det må antages, at de er tæt forbundet.



31/7 2022 22:40 MayoMobile 13104891



Hello everyone! I wanted to share my preliminary analysis for the AAIC poster:

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium

Thanks for reading



31/7 2022 22:41 Kuur 5104892



Ville linke til Mayo - meget, meget fin analyse fra Mayos hånd!



1/8 2022 09:32 Solsen 8104898



Boersboe ... posteren er en analyse af et allerede kendt studie, hvor predefinerede endpoints blev nået med signifikans.

Analysen er forsøg på, at påvise under hvilke forudsætninger (genvarianter) effekten af 2-73 indtræffer. Det påstår de dog uden at være helt specifikke med hvilke gener, der betyder mest og med hvilken størrelse af effekt. De henviser dog til at 2-73 positivt påvirker de gener, som har patalogisk effekt på alzheimers og parkinson. Vi kan tro på dem eller lade være. Men som Mayomobile også refererer, så indeholder børsmeddelelsen en uafhængig fagkyndigs udtalelse, hvoraf jeg har kopieret en lille del:

"It is very intriguing to confirm this robust correlation of the clinical improvements of motor impairment (MDS-UPDRS) and cognition (CDR system) with compensation of expression levels of dysregulated neurodegenerative genes, especially Alzheimer's disease and Parkinson's disease, through the therapeutic effect of ANAVEX®2-73"

Jeg er sikker på, at der underliggende foreligger et spændende datasæt som fda får indsigt i.

Af konkurrencehensyn tror jeg, at de stadig holder kortene lidt ind til kroppen. Når Alzheimersforsøgets data kommer er der frit løb (hvis de er positive).

Posterpræsentation er ikke så prestigefuldt som orale. Men den omtalte manglende specifikation kan være årsag til at det kun blev en poster.




31/7 2022 22:44 MayoMobile 12104893



Sunslen, I came to the exact same conclusion. This is big news, perhaps it just needs to be explained why.

"The fact that you have an explanation that 2-73 works is important in relation to the fda and a possible approval. That must be the reason for using the word "contextualize" - you want to use this knowledge when evaluating the Alzheimer's trial. Biomarkers are identified "



1/8 2022 12:51 Tasso1 12104902



Anavex. Håndgribelig og specifik videnskab.

Anavex har på et hidtil uset detaljeret niveau formået at klarlægge, hvilke mekanismer der sker og er årsag til udvikling af AD og PDD.
Samtidig har de også med stor signifikans dokumenteret den positive effekt og regenerative virkning 2-73 har på disse mekanismer.
De vil højst sandsynlig via. blodprøver/genanalyse kunne forudsige, hvilke patienter der vil kunne have størst mulig gavn af en behandling med 2-73. (Ikke bare i AD og PDD, men også i mange andre CNS relaterede indikationer)
Dette understøtter samtidig sandsynligheden for, at både AD fase 2/3 og PDD ekstension får meget positive resultater.
Har ikke fantasi til at Anavex ville bringe denne AAIC analyse/poster, når både PDD ekstension og AD fase 2/3 er afsluttet på dette tidspunk og ledelsen må have en eller anden ide om, hvordan disse forsøg er faldet ud.
Anavex ville fuldstændig miste troværdighed, hvis de få uger/ mdr. efter offentliggjorde data, der modsagde AAIC nyheden!
Oral eller poster på AAIC, så ændre det ikke ved den videnskabelig konklusion på forskningen.
Om markedet tillægger dette en større værdi er dog tvivlsomt - som regel tæller her kun signifikante resultater fra annoncerede forsøg eller en blåstempling fra myndigheder eller interesse fra BP og kapitalfonde mm.
Premakedet med 250 omsatte aktier tyder ikke på den store interesse eller forståelse.
Dette er for mig også ligegyldigt - det jeg har set bekræfter kun casen endnu mere og giver bare større forventninger til snarlige positive resultater i PDD ekstension og AD.

Igen fantastisk arbejde fra MAYO!

Forventer en CC for Q3 omkring den 10.-12. august.



1/8 2022 20:45 TDT123 3104909



Du har helt ret, ingen nævneværdig handel i PM og ikke meget handel i det åbne market, så der tillægges ikke data meget opmærksomhed...

Lidt af en fuser syntes jeg, og sjovt som Sava vender næsen opad samtidig med at avxl vender den nedad, sker helt synkron....

Torben

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




1/8 2022 21:08 Solsen 4104911



Interessant iagttagelse.

Kig på data ikke kurser ;−)



1/8 2022 21:26 TDT123 4104913



Solsen det overlader jeg til jer kyndige (Data), vi andre i tråden er yderst heldige, at i dele jeres viden på området, med os andre uvidende.

Det sagligt forståeligt og veldokumenteret jeres indlæg/skriv

I gør det godt, og mange tak for det


Mvh

Torben



1/8 2022 22:27 poppelkongen 7104915



gav vide om den stiger den dag fda siger godkendt, eller falder den også den dag, hø hø

Jeg håber bare der er nogle selskaber der får et middel igennem mod als, min nabo er lige komme på plejehjem pga. als, meget træls for min nabo, der var meget aktiv løb flere gange Berlin maraton. men det var skræmmende at se når han skulle hente skraldespanden oppe ved vej og han skulle hjem igen og så han gik den forkerte vej og vi blev nød til at stoppe ham inden han kom forlangt væk.

min far hade det også i flere år inden han døde , han prøvet tit at skjule det, men vi kunne se det ved at avisen vente på hovedet, og når han kørte bil kunne det godt tage flere timer inden han fandt hjem, også selv om vi tog bilen fra ham blev så tosset over det at vi gav ham bilen tilbage, men kort tid efter døde han, så heldigvis kørte han ikke nogle ned.

Det kunne være godt hvis det danske sundhed væsen åbnet op for forsøg med nyt medicin, men det kommer nok aldrig til at ske

forsat god dag



1/8 2022 22:28 TDT123 3104916



Det er noget af dette, vi forhåbentlig kan se frem imod.
Her skulle man lige have smidt 10k. I dag.

Undskyld spam, men kunne ikke lade være

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




2/8 2022 02:59 Kyed01 6104919



Konkurrenten som er nævnt i linket (Vivoryon) og som også deltog AAIC gik op over 15% i mandags og SAVA som før nævnt gik op med 10%.
Jeg har ikke rigtigt noget bud på hvorfor/hvordan de holder kursen nede som de gør, vil ikke rigtigt tro på at Adam Frankenstein har så meget magt!
Der er som om market ikke er rigtigt overbevist om at 2-73 virker!
Der er ikke andet at gøre end at holde på hvis man tror på videnskaben og som vi har sagt mange gange; kursen betyder intet på kort sigt.

https://www.biospace.com/article/aaic-2022-updates/



2/8 2022 07:37 Tasso1 10104920



Anavex Fin sammenfatning af posteren fra AAIC.

https://www.insideprecisionmedicine.com/topics/patient-care/neurological-disorders/anavex-study-points-to-gene-network-in-parkinsons/

Previously, this study demonstrated dose-dependent, statistically significant improvement of dementia assessment, Quality of Episodic Memory with ANAVEX2-73, as well as significant improvement of Parkinson's assessment, MDS-UPDRS Total score, in patients treated with the drug high oral dose once daily during the 14-week trial.

SIGMAR1 mRNA expression significantly increased in ANAVEX2-73-treated patients vs placebo (p=0.035) over the course of treatment and was significantly associated with improvements of MDS-UPDRS scores and cognitive efficacy endpoints CDR system.

Dvs. med en relativ lille usikkerhed på 3,5 %, er der sammenfald mellem gen-analysen og den synlig effekt af 2-73.
Dette er endnu en meget fin biomarkør, der håndgribeligt indikerer effekten af 2-73.
(Kravet er max 5 % usikkerhed, hvis metoden skal kunne anerkendes af myndighederne)
Vi skal huske på, at dette er bare yderligere en biomarkør i tillæg med andre, som Anavex har fundet ved effekten af 2-73.
Det Anavex formår er, at få alle "legoklodser" til at passe sammen, så der skabes et samlet og detaljeret billede af årsag og effekten i ikke bare AD og PDD, men i flere andre indikationer generelt.
Den ultimative eksamen kommer i AD fase 2/3 forsøget, med forventet TLD her i efteråret.
Generalprøven i form af TLD fra PDD ekstension forventer jeg dog inden for de næste 3-6 uger.

Denne nye gen- biomarkør er sikkert en del af det grundlag, som skal indgå i det videre forløb i Parkinson.
Sammen med myndighederne dannes strukturen for nye forsøg - og vigtigt med hvilken "designation" denne/disse kan ske. (AA, BTD mm.)
En tildeling af f.eks. Breakthrough Therapy designation ville give en voldsom positiv effekt på aktiekursen.
https://www.fda.gov/patients/fast-track-breakthrough-therapy-accelerated-approval-priority-review/breakthrough-therapy

Bliver for hver ny "legoklods" mere overbevist om, at videnskaben holder vand og vil vinde i sidste ende!
Havde dette været fra en BP, ville vi have set en helt anderledes markedsreaktion - nu er det bare fra lille Anavex, som stadig forsat flyver under radaren hos mange analytiker - overbevisende data fra et vellykket fase 3 forsøg i AD, vil dog kunne ændret dette med et slag!



2/8 2022 07:43 Fandel 7104922



Tror fuldt og fast på deres case. Bliver vildt spændende i den kommende tid.



2/8 2022 08:27 Solsen 7104926



Anavex ... Jeg tror, at den største udestående udfordring er dosering af patienterne.

Af patenterne kan man se, at en variabel dosering spøger.

Missling har også tidligere udtalt, at de pts der ikke opnår tilstrækkelig virkning måske skal have højere dosis. Andre patienter er måske dækket med lav dosering.

Mon ikke den seneste analyse på PDD forsøget har lidt på dette doseringsspørgsmål, idet der er to doser i spil hhv 30 og 50 mg.

Ikke noget afgørende for den videre proces, men en finetuning af behandlingen med en forhåbentlig objektiv analyse (blodprøve eller lign) som løsning.



2/8 2022 10:53 Kyed01 3104935



Et par af de skrappe drenge på Ihub er nu ikke så sikker på at AD2/3 vil gå igennem men at et nyt AD3 forsøg er nødvendigt.
Vi må spændt vente på PDD TLD extension data som nævnt af Tasso nok kommer rimeligt snart.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169558538

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169549830



2/8 2022 11:16 Solsen 6104937



Det bliver kvaliteten på fase 2a/3 forsøget i alzheimers, der afgør skæbnen.

Alt andet er gætværk i min optik.

Intet i tidligere forsøg eller seneste analyse taler imod godkendelse - tværtimod.

Håber snart på start af FragileX forsøget. Det kan klares relativt hurtigt.

Mon ikke der kan komme lidt yderligere oplysninger ved forestående regnskab.



2/8 2022 11:26 Makingmoney 7104939



Det er præcis folk som ham i link 2 vi skal have fat i. Statistik er så svært at man nemt kan finde det svar man leder efter, eller i hvert fald undgå at fokusere på de svar man ønsker overset. Dette uden at vi almindelige mennesker opdager det.Jeg har for ikke længe siden, uden sammenligning i øvrigt, set et godt eksempel i en anden aktie VERU. De offentligtgjorde resultater med en reduktion i antal dødsfald på 55 % sammenlignet med placebo. CULPER,en hedgefond, har shortet aktien Max. Dette fordi de har skilt tallene fra fase 3 forsøget ad, mere end påvist bedragerisk brug af grundata og deres ophav.Vi skal virkelig passe på her, nu hvor flere lægger op til udskydelse af endelige resultater. Det ser jeg selv som en konsekvens hvis de virkelig vil bruge denne gentilgang om jeg så må sige. Det kan ikke nu, fremadrettet, undlade at medtage den tilgang. De er gået ned af en sidevej om jeg så må sige.
Jeg har ikke solgt endnu

Pøj pøj



2/8 2022 12:17 Kyed01 4104940



Jeg er enig Mm, det lyder meget kompliceret det de har gang i men tror dog ikke at Anavex fusker med data (som SAVA jo er blevet beskyldt for!).

En anden skribent forklarer fint hvorfor Anavex ikke gik op i går og kun gennemsnitlig volumen:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169558608

This is mostly correct. Sometimes large funds recognize they are late to the game, or that an upcoming catalyst is imminent and they'll try to acquire cheap shares by "shaking the tree" and seeing who will sell to protect profits or minimize losses. Once they've taken a position the stock price will begin to climb toward intrinsic value.

But that's not what happened yesterday. Anavex was the victim of bad timing. A forced Sunday PR because of a weekend presentation + an overall down day in the market led to reduced momentum as money went to the sidelines as fears of recession grow stronger.

You are correct that had this news event been a revenue defining moment it would have had more buyers than sellers. The fact that Avxl closed red doesn't mean the PR data was negative or unimportant. It means that the data was not urgent.

Less sophisticated investors and most traders fail to understand the distinction.

Jeg vil vente på den næste PR før jeg vil tage en beslutning om jeg bliver nødt til at reducere min aktie beholdning (nok 50%) og minimere riskoen da jeg synes "det lugter lidt".
I min alder har jeg ikke tid til at vente i en alt evighed på deres forsøg, som trækker ud og ud. En stor partner nu kunne nok få sat gang i tingene men det ser ikke ud til at ske.



2/8 2022 12:31 Solsen 8104941



Jeg har også noteret indlæg i link 2, da jeg læste det første gang.

Men det er nu alzheimersforsøget, der afgør skæbnen for 2-73 i første omgang og ikke PDD forsøgets analyse, som jo modsat ikke afkræfter, at 2-73 virker.

Jeg har svært ved at se, at fda ikke giver approval, hvis forud definerede endpoints opnås med statistisk sikkerhed i nævnte forsøg. Selv hvis det kun er i undergrupper der er signifikans på så er fda interesseret i, at få en behandling ud med meget få bivirkninger.

Alzheimers er virkelig en samfundskristisk sygdom med større og større udbredelse og uden reel behandlingsmulighed.

En anden meget dygtig skribet, som bl.a. skriver på stockwits er Peter Karol. På linket nedenfor og efterfølgende tråd på Ihub er hans mening.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169549318

Men intet er sikkert i biotech og manipulation skal man være på vagt overfor. Og hver investor skal jo gøre op med sig selv, om han/hun vil tage chancen/risikoen....

Jeg holder til enden, idet mange anekdotale historier også overbeviser mig om, at der er nok noget der virker. Samt at bivirkninger ikke er set som et problem.



2/8 2022 12:42 Fandel 4104942



Enig Solsen. Jeg er også med hele vejen.



2/8 2022 13:05 Budweis 6104944



Endnu en AAIC poster fra Anavex

An M1/sigma-1 receptor agonist prevents cognitive deficits, reduces amyloid plaques and neuroinflammation in a transgenic rat model of Alzheimer's amyloid pathology.

https://79bcf7a1-8b8e-483b-b7cf-f5c5192a6d63.usrfiles.com/ugd/79bcf7_ebfbe5fa6e924647a3272c209977cbe5.pdf?mc_cid=314a22ea6e&mc_eid=3e05d383fb



2/8 2022 13:20 Tasso1 10104945



Anavex 3-71 effektiv i prækliniske forsøg med AD.

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88733509/anavex-announces-long-lasting-effect-of-anavex-3-7

Håber ikke der bliver fodret 3-71 til rotterne generelt - de banditter er kloge nok i forvejen :)

Dette er endnu en brik, der understøtter videnskaben for Anavex`s tilgang, at stimulering af Sigma-1 receptorer spiller en meget afgørende rolle for behandling og endda præventiv behandling af CNS relaterede indikationer.
3-71 er endda nok mere potent og alsidig end 2-73.

Måske vi kan ende i plus i dag - vildt!:)



2/8 2022 13:26 Fandel 6104947



Ja har lige læst det. Det er for vildt.



3/8 2022 06:59 TDT123 8104960



Købs anbefaling target 35$ fastholdes.

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




3/8 2022 07:22 Fandel 4104961



TDT - Det bliver bedre og bedre. Fedt fedt fedt...





3/8 2022 07:38 Fandel 4104963



Dejligt Tasso1



4/8 2022 09:02 Tasso1 11105025



Anavex Q3 den 9. august!

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88746050/anavex-life-sciences-to-announce-fiscal-2022-third

Webcast kl. 22.30 DK-tid. den 9. aug. 2022.

Link til webcast på Anavex's website www.anavex.com.

Forventer en mere præcis status/tidshorisont på især PDD OLE og AD.
(Har et meget lille håb om TLD for PDD OLE inden den 9. aug.)
De burde også kunne sige noget mere konkret om møder med myndighederne/FDA og forventet opstart af de annoncerede forsøg i PD, Fragile X mm.
De må snart have samlet de nødvendige data for at kunne udforme protokollen i samarbejde med myndighederne for de forskellige forsøg.

Håber også på kritiske/nærgående spørgmål fra analytiker, der aftvinger konkrete svar fra Missling.
Evt. nye analytiker, der kan gå lidt tættere/hårdere til CEO`en.

Som udgangspunkt er disse lovpligtige Q webcasts ikke noget, der påvirker aktiekursen, men håber vi dog får lidt med noget kød på.



4/8 2022 13:37 vestasfan 6105037



Du kan også forsøge den rigtig frække Tasso, at tilmelde dig CC med disse super relevante spørgsmål.



4/8 2022 19:05 Tasso1 10105055



Anavex Ved disse Q CC`er er det næsten udelukkende analytiker, der får lov til at stille spørgsmål.

Ved at andre fra bl.a. IHUB har forsøgt at komme igennem, men tror aldrig det er lykkes på nær en enkelt gang.
Hvis bare de rigtig spørgsmål bliver stillet, så er det også fint med mig - synes bare ofte de kunne være lidt mere nærgående/kritiske. Der skal holdes en vis diplomatisk tone og tingene skal pakkes meget ind ved spørgerunden.
Har lykkes med at få skriftlige spørgsmål igennem, eller der blev i hvertfald stillet tilsvarende umiddelbar efter på andre typer CC`er.
Tror jeg efterhånden er blevet blacklistet på mailsiden, når jeg har været lidt for direkte og mindre diplomatisk i mine spørgsmål:)
Det er over et år siden sidste svar fra deres PR på mine mails - udover den årlige nytårshilsen.



5/8 2022 13:30 Tasso1 6105077



Anavex Deltager på en CC hos BTIG den 9. aug.

Samme dag som Anavex afholder Q3, deltager de på en konference hos en af de analytiker firmaer, som også dækker Anavex - kursmål 35 $.
Det afholdes som en "fireside chat", hvor man via. BTIG kan få en eksklusiv chat med Anavex.
Bliver ofte brugt til at div. interesserede selskaber, kapitalfonde mm. kan få en dialog med ledelsen, uden offentlighedens bevågenhed.
Efterfølgende kan man f.eks. se, at nye investorer har købt sig ind.
Det ikke noget man som mening mindre investor får adgang til.

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-to-participate-at-the-btig-biotechnology-conference-2022?fbclid=IwAR2XJEtkV0LZaHiErGnsSk_ucacaJxi5SVn4IiPPlfMC11NW3I-1troNetE



5/8 2022 20:09 Kuur 6105085



Anavex klarer sig godt i et down-market i dag. Oppe med 5,72 % pt.



6/8 2022 09:04 Tasso1 10105089



Anavex Stimulering af S1R kan både forebygge og forbedre kardioproblemer!

https://molmed.biomedcentral.com/articles/10.1186/s10020-022-00517-1

Prækliniske for viser at stimulering af S1R, har både en forebyggende og afhjælpende virkning på kardioproblemer.

Google oversættelse ( oversæt evt. selv resten )

Aktivering af sigma-1-receptoren udøver kardiobeskyttelse i en gnavermodel for kronisk hjertesvigt ved stimulering af angiogenese

Kernen i hele Anavex`s platform bygger på stimulering af S1R!
Hidtil har de dog fokuseret på effekten i CNS-relaterede indikationer og har som bekendt en hel del kliniske forsøg kørende.
I form af Anavex1-41, har de dog vist, at de udmærket er klar over sammenhæng mellem S1R stimulering og kardiofunktioner - begrænsede midler har dog nok tvunget dem til at prioriterer, hvilke indikationer der skal satses på i første omgang.
https://www.anavex.com/therapeutic-candidates

Denne stimulering af S1R og bl.a evnen til at dæmpe betændelsestilstanden i cellefunktionerne, vil efter min mening komme til at spille en afgørende rolle i fremtidens behandling af en meget stor del af forskelllige indikationer!

Anavex kan være pionererne, der evner at få denne videnskab omsat til gavn for mange mennesker fremadrettet!

God weekend!



6/8 2022 09:35 Fandel 5105091



Jamen det er da fantastisk. Hvis det lykkedes, så vil det jo hjælpe rigtig mange mennesker med at få et meget bedre liv.



6/8 2022 09:45 Boersboe 4105092






6/8 2022 10:04 Solsen 7105094



Vi ved, at 2-73 har blodtryksregulerende effekt - så en effekt rigtigt mange steder og mig bekendt ikke med nogen væsentlig negativ påvirkning.
https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-reports-potential-normalization-of-hypertension-with-anavex-2-73



6/8 2022 13:13 Budweis 13105099



En bruger ved navn Jesse Brodkin har over en periode kørt en række meget kritiske indlæg på Twitter. Samme melodi som Adam Feuerstein. Deres stil og tilgang er den samme. Meget kritisk over for det videnskabelige og de stiller en række meget kritiske spørgsmål,men ofte åbne, der kraftigt insinuerer Anavex tilgang er uhæderlig, manipulerende og ikke videnskabelig. Denne tråd er et eksempel..

https://twitter.com/jesse_brodkin/status/1548399304158547970?s=21&t=CfS6e0F0jxMdW61xNLxpDg

Det rejser naturligvis stor bekymring, hvilket også virker til at være hensigten. F.eks. i denne tråd. https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169581827

Man skal være varsom med at motiv fortolke, men stilen syntes meget enstrenget, og ikke særlig objektiv.

Her er det godt med gode folk der med fakta kan sætte anklagerne i perspektiv. MayoMobile giver et godt svar, der giver afklaring på en række af de rejste anklager.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169581999

Det er med at holde tungen lige i munden for vi er i et svært domæne, hvor de økonomiske interesser er store. Anavex har åbenlyst store økonomiske interesser. De kan naturligt have store interesser i at fremstille deres resultater i et positivt lys. Her nyder jeg stor værdi af det aktive investor miljø (bl.a. her på proinvestor), som med faglighed drøfter resultaterne. Objektivt og fagligt.

Jeg syntes dog der er mere og mere støj på bl.a. iHub og Twitter. Shorting syntes, at blive et mere og mere beskidt spil, hvor misinformation og tvivl bliver brugt som effektive instrumenter. Anavex har ikke just brilleret i IR, og har ved flere lejligheder lavet basale fodfejl. Det har medført en åben slagside, der har gjort det nemt at stille spørgsmål og rette angreb, som har fået lov at hænge uafklarede.

Tak til alle jer der bidrager til en altid ordentlig og saglig dialog her på ProInvestor. Det er nogle spændende måneder vi går i møde, så der skal nok blive høj bølgegang.



6/8 2022 14:23 Hyst 3105100



@Boersboe

Kunne du sætte et par ord på i relation til Anavex for os der ikke er så dybt inde i problematikken?

Sætter pris på dine lejlighedsvise indlæg.



6/8 2022 16:16 Kikl 3105101



@ boersboe. @ hyst
Det er noget af en tekst, du henviser til , Boersboe . Det ville tage mig mange timer/dage at læse og forstå teksten. Jeg går ud fra , at du med teksten maner til forsigtighed med at tro på casen , selv om du jo også tidligere har skrevet, at du finder casen interessant?
Tasso skriver et sted , at Anavex KAN være pionererne , for hvem det lykkes at få denne viden om effekten af stimulering af Sigma R 1 omsat til gavn for menneskeheden. Jeg har især hæftet mig ved udtrykket
" dæmpe betændelsestilstanden i cellefunktionerne".
Af og til tænker jeg på Anavex som kejserens nye klæder. Kan det passe??
Spændende er det under alle omstændigheder. Jeg beholder mine få aktier ?



6/8 2022 18:01 Tasso1 9105102



Anavex. Prækliniske forskning omsat til godkendt medicin.

Al præklinisk forskning skal selvfølgelig tages med et vist forbehold.
Det er ikke sikkert, at man i sidste ende får samme effekt i mennesker, som i mus og rotter, selvom der er et relativt stort sammenfald i mekanismerne.
Hidtil synes det dog, at Anavex har kunnet omsætte mange positive elementer fra dyr til mennesker i flere forskellige indikation, uden alvorlige bivirkninger - ja faktisk i alle dem de har afprøvet især 2-73 i.
Om casen holder hele vejen hjem, får vi snart en afklaring på i specielt AD fase 2/3 forsøget - enten falder hammeren eller så bliver 2-73 en af de mest værdifulde stoffer i medicinverden.
Havde casen været afklaret med en entydig udgang på nuværende tidspunkt, så ville aktiekursen ikke ligge i nuværende leje, men i 100-200 $!
Så ja - intet er afgjort endnu og der vil især i biotek være en høj risiko for, at tingen ikke går som man håbede. Omvendt er det også her, man har muligheden for at få en ekstraordinær stor gevinst, hvis tingene går som alt har peget på hidtil.
Short manipulation og andre økonomiske interesser er fuldstændig ligegyldig i sidste ende - hvis resultaterne er entydige fra især AD, så får vi en afregning som fortjent ifht. videnskaben og ikke fra et pilråddent og grådigt WallStreet.



6/8 2022 18:56 Fandel 5105103



Fuldstændig enig Tasso.



6/8 2022 21:39 Solsen 9105104



At læse Ihub nu om dage er total forvirring. Fyldt med folk der gentager sig selv og indlæg, der er decideret vildledende.

Anavex har selv været årsag til megen polemik, men slet ikke i det niveau som Ihub har udviklet sig til.

Desværre ser det lige nu ikke ud til at rett forsøget (Avatar) ikke giver anledning til ansøgning om approval. Håber at næste uge kunne byde på, at jeg tager fejl :−)

Fokus er rettet på de forestående resultater i fase 2b/3 alzheimers. Forventet omkring 1. Oktober.

Et kik på resultaterne det gamle fase 2a i alzheimers kan ses her:
https://alz-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/trc2.12013

Et meget diskuteret forsøg og resultater, som jeg er forholdsvis tryg ved at holde min position på.

Et lille forsøg, der begrænser sikkerheden i konklusionerne, men dog stadig optimistisk mht til det store forsøgs udfald.

Figur 2 viser, at høj dosering af 2-73 giver god effekt på de to målepunkter.

Tabel 3 viser, at MMSE over 20 ved indgang til forsøget forbedrer analysen. Tilsvarende eksklusion af en SIGMAR1 variant samt to COMT varianter.

Netop sidstnævnte tre eksklusionskriterier er gældende i den kommende fase 2b/3 analyse jf Anavex's præsentationsposter side 41 https://www.anavex.com/_files/ugd/79bcf7_02b343eb47da4dfcb7e099f378b3b5f4.pdf

Derfor er det i den sidste linie i tabel 3 (jf første link), at man skal finde bl.a. cohen's d effekten i størrelsesordenen 1 for begge målepunkter - "stor effekt", når man vurderer chancerne for et godt resultat.

Men for det ikke skal være for let så målepunkterne ikke ens fra fase 2a til fase 2b/3, idet et af de to endpoints er ADAS-Cog og ikke MMSE.

Der er dog en god chance for at de to forskellige målepunkter giver samme resultat jf denne artikel

https://n.neurology.org/content/90/15_Supplement/P5.178

Lidt til nattelæsning :−)






6/8 2022 23:16 Boersboe 18105105



Anavex Hyst

Det var ikke for at virke kålhøgen, at jeg blot smed et link her i tråden. Det var for at undgå at gentage mig selv - denne tråd er immervæk en anelse lang efterhånden :)

Jeg er sundhedsfagligt uddannet og har god indsigt i akut hjerneskade og afledte effekter heraf. Har herigennem også hørt lidt om sigma-1-receptor agonister tilbage i 2018. Har desuden beskæftiget mig en del med præklinisk forskning, hvorfor jeg er bekendt med faldgruber og ikke mindst en del litteratur inden for emnet. Det er med afsæt heri, at jeg indimellem skriver en kommentar hernede.

Typisk lægger jeg en dæmper på stemningen, når jeg synes den bliver lidt for euforisk. Jeg bliver selv let grebet af stemningen som investor - og ja, jeg er stadigvæk ret tungt lastet i Anavex. Jeg har lovet mig selv at holde til casen enten er død eller mange penge værd. Så på den måde kan man sige, at jeg stadigvæk tror på casen... ellers havde jeg jo ikke turde holde min position. På den ande side er jeg også realist. Nedenfor et par af mine tanker om Anavex og forsøgene omkring Anavex.

1) Jeg tror ikke på, at sigma-1-receptoren er nøglen til den hellige gral. Enten søger Anavex alle disse patenter for at beskytte deres medikament, hvilket er meget fair og fornuftigt i et aggresivt og grådigt marked. Alternativt lægger de et røgslør ud, fordi stoffet alligevel ikke er så fantastisk, som de får det til at lyde via alle mulige prækliniske studier og mere eller mindre gode kliniske studier (og afledte data heraf. Nogle af dem så vi med seneste præsentation). Biologi er ikke sort/hvidt og uendeligt komplekst, så det ville virkelig, virkelig overraske mig, hvis en enkelt agonist på en sigma-1-receptor pludselig kan kurere diverse sygdomme. Når det er sagt, så er det ikke utænkeligt, at den kan have en positiv effekt i CNS (centralnervesystemet til de uindviede). Særligt ved kronisk CNS sygdom, tror jeg på der er potentiale.

2) Prækliniske studier er vigtige og skaber typisk vigtig grobund for de kliniske studier. Man kan på ingen måde forvente, at det man finder i en dyremodel kan eftervises i mennesker. Det er der mange årsager til, hvoraf jeg har listet flere i tidl. indlæg. Genetikken spiller ind, men mest af alt er der mange flere ubekendte faktorer som spiller ind på menneskers biologi - faktorer som er svære at implementere i dyrestudier. Det er nok også derfor, at de prækliniske studier ikke for alvor rykker på Anavex' kurs, hvilket i min optik er fair.

3) Jeg synes ikke Anavex kommunikere specielt godt. Jeg har hørt et par oplæg fra Missling samt et par calls, og jeg synes egentlig han forsvarer sig okay. Når det er sagt, så kommer der meget lidt ud til offentligheden. Deadlines skubbes. Små studier tager uendeligt lang tid at analysere osv. Det virker efter min mening uldent. På den anden side har jeg arbejdet i USA, og deres system er rigidt og super bureaukratisk. Det er måske bare tungt og langsomt at bedrive biotech i USA, hvis man ikke vil snydes af de store spillere eller "køres over". Det kan dog undre, at studier som for år siden viste positive takter tager meget lang tid om at blive reproduceret i større studier, så de kan få de godkendelser i hus. Her tænker jeg på de mere sjældne indikationer.

Nå, jeg kunne skrive flere sider om mine tanker, men jeg lader det blive ved ovenstående. Jeg følger med på sidelinjen, og afventer særligt Alzheimers studiet med spænding. Jeg tror på Anavex, men jeg vil omvendt heller ikke blive ekstremt overrasket ved et negativt udfald. PDD ole vil måske kunne give lidt på kursen, men studieforlængelsen er vel ikke ordentligt blindet etc? I så fald vil det helt sikkert få kritikere til at råbe højt, da man altid kan så tvivl om data i disse tilfælde.

PS: Et gammelt velkendt stof som binyrebarkhormon dæmper også betændelsestilstanden i cellefunktioner - via intracellular signalveje. Så heller ikke her kom Anavex først :)



7/8 2022 05:54 Kyed01 13105106



God morgen fra Thailand,

Jeg skal love for at der har været rigtigt mange flotte og inspirerende indlæg her over det sidste stykke tid, det er dejligt at se og at tonen altid er holdt.

Siden Anavex går efter "the holy grail" i CNS; Alzheimer's, vil der altid værre stor interesse og som Budweis skrev, både negativ og positiv.
Ham der Jesse Brodkin er Adam Frankensteins tro følgesvend og skriver intet på Twitter som bekymrer mig, han fik 19 "likes", så tyder på at ikke mange tager ham alvorligt.

Boersboe; Mange tak for at få os lidt ned på jorden igen med din tydeligvis store viden om emmet, intet er sikkert før en godkendelse er i hus, sådan ligger landet bare!
Jeg har på fornemmelsen at du er en ret prominent skribent på Ihub (gliterne cykler til jul)? Hvis der er dig vil jeg lige sige at jeg elsker dine indlæg som ofte har en god del toer humør men meget intelligente hvad der ikke altid falder i god jord hos "we got this" gruppen, ha-ha.

Jeg er stadig optimistisk, synes man kan se overalt mange positive ting selvom det går laaaaaaaaaangsomt.

Lad os se hvad Tyskeren siger på tirsdag!






7/8 2022 11:37 Tasso1 13105108



Anavex Sund, saglig og kritiske debat.

Dette synes jeg udmærker denne tråd om Anavex - tak for det:)

Kigger selv efter de redflags der måtte være i casen. Er også langt fra altid enig med ledelsens ageren og manglende kommunikation med os aktionærer.
Data og div. udtalelser fra f.eks. læger fra sites, har dog hidtil udelukkende været positive.
Synes også de formår at redegøre for deres MOA og samtidig meget tidlig i forløbet begrundet, hvorfor den nu fejlede og hidtil dominerende fedtfjernelsestilgang ikke ville være løsningen i AD.
Kan som tekniker godt lide, hvis man kan redegøre for hvorfor tingene ikke virker. Dette kan ofte danne grundlaget for, hvordan mekanismerne kan komme til at virke.

Ja tråden er blevet mega lang og forslår også at vi snart starter en ny.
Ville dog gerne kunne starte med en af de kommende vigtige milepæle, som PDD OLE, AD eller anden afgørende nyhed.
Skulle Anavex mod forventning komme med et eller andet i forbindelse med tirsdagens Q3, så var det måske en mulighed.
I så fald er I meget velkommen til at tage vigtige link mm. med over, så evt. nye og gl. investorer kan få et samlet overblik over casen til dato.

En spændende tid de næste uger/mdr. - det kan blive kurs 3 $ eller 50 $!



7/8 2022 17:17 Hyst 5105110



@Boersboe

Mange tak!



9/8 2022 13:38 Tasso1 8105147



Anavex. Q3 rapport

https://quantisnow.com/insight/3256972

AD fase 2/3 blev afsluttet slut juni 2022 - TLD i efteråret.
PDD OLE blev afsluttet i dette kvartal - TLD slut 2022.
RETT EXCELLENCE forventes afsluttet slutning af 2022.

Planlagte møder med FDA og opstart af div. nye forsøg.

153 mill $ på bogen og 77 mill. aktier

Ikke de helt store nyheder, men rart at få startet nedtællingen på TLD for AD fase 2/3 - så data sep.-nov. 2022.
Underligt, at TLD for PDD OLE er senere end AD, men er også primært AD vi og markedet ser mest frem til.

Fint, at de stadig er velpolstret med 153 mill. $, selvom det har kostet en relativ mindre udvanding på ca. 7 mill. aktier det seneste år.
De har en sund og god økonomi, så de kan agerer frit på det de har sat sig for.

Vi må se om analytikerne kan presse lidt mere ud af Missling i aften kl. 22.30!



9/8 2022 16:27 TDT123 4105152



Det hæfter jeg mig også ved, økonomien er også fornuftig, de øger udgifterne lidt ved udviklingen hvilket er fint, da det indikere de arbejder, så det ikke kun er det administrative der vokser på udgiftssiden.

Deres Q aflæggelse er normalt uden betydning, men fint der bliver givet information omkring deres planer, og der præciseres hvornår man forventer diverse data.

Torben

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




9/8 2022 13:41 Solsen 8105148



Anavex ... Dagens regnskabstal mv.
https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-provides-business-update-and-reports-fiscal-2022-third-quarter-financial-resul

AD topline data stadig forventet omkring okt/nov.

Cash $153 mln ved salg af godt 1 mio aktier er den status quo

PDD OLE sidst på året og rett excellence nok skudt til H1 2022.

Ingen yderligereforsøg igangsat i Q2 2022.

Stadig fodslæbende tempo.

Lad os høre hvad de siger i aften.



9/8 2022 14:15 Solsen 11105149



Anavex...beklager at komme med et kopiindlæg :−)

Men det er ikke til at se, at en anden er igang.

Jeg kunne godt tænke mig, at der bliver spurgt til deres meget langsomme tempo i aften. De må da have en eller anden forklaring på det.

Man skulle tro, at PDD OLE data headlines kunne være interessante for investorerne.

Er det virkelig sådan, at de holder alt tilbage indtil AD data foreligger og de kan få udlicenseret de store indikationer og dermed sikret finansieringen videre frem. Forudsat positive data.







9/8 2022 19:53 Thorkild01 5105154



Ang. evt. motiver til sendrægtigheden, så er Misslings mål måske at gå over i historien som business verdens svar på Quintus Fabius Maximus Verrucosus :) Det viste sig heldigvis på den lange bane at ende godt :)



9/8 2022 20:25 Steen# 4105156



Der er stadig mange ledige poster;
https://www.anavex.com/job-opportunities



9/8 2022 23:25 Solsen 11105157



Anavex ... Noter fra dagens CC:

- Der er aktive partnersamtaler !!!
- Nok Blarcamesine produceret til kommercialisering i rett
- Der søges NDA efter Excellence read out if positive ( Sikkert først data i 2023, men vi får meddelelse, når førsøget er fuldt indrulleret)
- FDA har fået de færdige rett resultater fra adre rett forsøg sammen med protokollen for Ecellence således, at alt gerne skulle være klart til NDA, når data foreligger fra Excellence (herved sikres vaucher til omkring 100 mio usd i værdi)
- Blarcamesine virker tilsyneladende på begge Sigma1 varianter, dog kan wild type være bedste kandidat, hvorfor Anavex udvikler en test således, at pts evt hurtigt kan findes, hvis evt. godkendelse kun sker på wild type.
- Missling fremhævede de robuste PDD data
- 93-94% ad AD pts i fase 2b/3 er indrulleret i OLE forsøget
- Starter mange forsøg snart jf meddelelsen i dag

Samlet set en god cc.



9/8 2022 23:45 Tasso1 12105158



Anavex Rigtig god Q3 webcast!

Alt køre på skinner!

Et par ting, som stak positivt ud:

Anavex har indsendt data fra deres 2 første RETT forsøg i voksne piger til FDA.
Vil sikre at FDA er helt inde i protokollen for Excellence forsøget, da de vil afvente data fra denne for at lave en samlet NDA ansøgning, så voucheren kan blive tildelt ved godkendelse i børn. ( Rydde alle evt. forhindringer )
Man ville meddele et evt. svar fra FDA.

Missling nævnte også, at de allerede har fremstillet nok 2-73 til RETT-markedet, hvis de får godkendelsen.
Missling lovede, at der ville komme en PR., når Excellence var afsluttet.

Missling nævnte også, at der blev arbejdet på potentielle stratetiske samarbejdsaftaler/partnerskaber for pipelinen.
Bekræftede også, at Anavex har været meget omhyggelig med inddækning af patentbeskyttelse - også i Asien og Kina, som der blev spurgt ind til.

Gen-analyserne implanteres også for 3-71, da det for 2-73 vedkommende, har givet stor værdi for at forstå mulighederne i anvendelsen.

I det 3. års OLE forsøg i forlængelse af AD fase 2/3 forsøget, er 93-94 % af patienterne forsat i AD OLE.
Dette må i min optik afspejle, at bivirkningsprofilen må være rigtig god!

Synes der var mange gode kritiske spørgsmål, som blev besvaret meget fyldestgørende af Missling.

Virker ikke som om, at der er nogen slinger i valsen.
Anavex tror fuld og fast på, at deres videnskab er både robust og effektiv.
Lyder i hvert fald til, at de ser frem mod de kommende data fra AD fase 2/3 med stor optimisme!

Der var flere gode oplysninger og putter nok lidt mere på, når jeg får tid til at genhøre/læse rapporten med spørgsmål - men fyld meget gerne ind:)



10/8 2022 00:02 Tasso1 14105160



Anavex Ser ud til, at vi er meget enige Solsen:)

Vores kære MAYO, synes også at være begejstret!

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium#h.piozvv6tu1kq


Især synes diskussionen med potentielle partner, at blive mere vedholdende og konkret.
Disse aftaler kan jo sagtens blive indgået før en evt. godkendelse, men selvfølgelig betinget af en godkendelse.
Her kan vi sagtens vågne op til en partneraftale, der altid kommer som et lyn fra en klar himmel.
Alene denne mulighed, ville afholde mig fra at være evt. short i Anavex fremadrettet.


Har lige vedhæftet deres 10-Q:

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88797843/quarterly-report-10-q



9/8 2022 23:53 MayoMobile 13105159



Really liked the third quarter CC. A couple of exciting updates and insights IMO.

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



10/8 2022 04:58 Kyed01 9105162



Her er webcastet i ord på Seeking Alpha, det er noget nemmere at få ind i hovet på denne måde og man kan lige fin tænke over det undervejs og læse det igen hvis nødvendigt;

https://seekingalpha.com/article/4532232-anavex-life-sciences-corp-avxl-ceo-dr-christopher-missling-on-q3-2022-results-earnings-call

Alt i alt en meget positiv webcast må jeg sige, ingen grund til panik, det går stødt fremad.

Mange tak MayoMobile for dine altid fine og kompetente analyser.



10/8 2022 07:35 Budweis 9105168



Stærkt opløftende CC. De virker mere afklarede og klare i deres svar end tidligere. Håber virkeligt at partnerdialogen begynder at give frugt. Vi har virkeligt brug for nogle kræfter, der kan få eksekveringen op. Lad håbe data er så entydigt gode, at partnerne står i kø :−)



10/8 2022 07:48 Fandel 6105169



Det ville være et fantastisk scenarie...



10/8 2022 09:57 Solsen 7105172



Anavex... Gårdsdagens cc indeholdte en understregning af de gode PDD data i deres fase 2, som blev kaldt proff of concept (POC).

Nu dukker spørgsmålet op igen om hvorvidt vi har data nok her til en approval.

Missling trak disse data frem i dag og snakkede om, at de ville indgå i planlægningen af et PD fase 3.

Hvad med et PDD fase 3 ?

Missling nævnte også, at et godkendt stof også ville åbne for anden finansiering end udstedelse af aktier (udvanding) samt, at det kunne være tilfældet VERY SOON.

Er det blot almindelig biotek snak, der dækker over en tidshorisont på et par år ?

Eller er der noget på vej vi ikke ved - patienterne står i kø for at blive hjulpet og FDA/US har særlig fokus på at få noget brugbart på markedet imod demens, alzheimers, parkinson etc.

Nok blot ønsketænkning ......



10/8 2022 16:33 Solsen 3105180



Anavex...Pessimisterne på Ihub udfolder sig.

De mener, at kunne konkludere, at der skal flere AD forsøg til på baggrund af, at Missling går efter vaucheren.

Resonnementet er, at AD godkendelse på grundlag af det forsøg i venter på ville ske før Rett og dermed bortfalder vaucheren.

I biotech går man forsigtigt og sikkert frem. Hvis AD svigter med usikre data så vil de 100 mio usd man kan få for vaucheren gøre godt. Og modsat hvis AD godkendes inden rett er de 100 mio usd ligegyldige. Så intet kan konkluderes omkring evt flere forventede AD forsøg på den baggrund.

Jeg er helt på linie med Mayomobile omkring, at der vil komme en approval på overbevisende data i AD forsøget. Dertil er lidelserne og de økonomiske omkostninger for store i AD. Husk det er livstruende og -ødelæggende at få den diagnose. FDA har derudover tilstrækkelige oplysninger allerede nu omkring safety til en godkendelse, er min vurdering (set i lyset af sygdommens karakter)

En interessant oplysning omkring, at fda har fået alt materiale på de to afsluttede rett forsøg lyder ganske underlig i mine øre. Anavex må have fået en eller anden særstatus, som vi ikke er blevet bekendt med. Normalt vil en NDA blive sendt i en pakke !

Optioner med udløb 19. august ligger i store mængder med strike 15 og 20 usd. Gad vide om køberne vil have dem "in money"





10/8 2022 17:26 Kyed01 3105181



Er sådan set ikke uenig Solsen men hvad der undrer er: Missling sagde i går at han vil gå efter den Excellence RETT voucher!

Som jeg har forstået det kan han ikke fa den hvis AD er godkendt før Exe RETT! Excellence forsøget er ikke færdigt før sidst på året.

Saa hvad han indirekte sagde er at AD 2/3 ikke bliver godkendt, men at enten et P3 eller P4 er nødvendig, hvis man læser imellem linerne.

De 100mill$ er jo små penge i forhold til en AD godkendelse som du selv nævnte, så en AD godkendelse hurtigst mugligt er selvfølgelig meget mere vigtigt end den voucher.

Jeg håber så sandelig også på en AD2/3 godkendelse men jeg må indrømme at ovenstående er lidt bekymrende da det forsinker hele processen et år.

Okay hvis AD bliver godkendt kun udenfor USA er voucheren stadig "in play" som jeg har forstået det.



10/8 2022 18:07 Solsen 4105183



Der er jo altid en risiko for, at AD forsøget ikke kommer i mål. Derfor bruger Missling Excellence til at sikre sig en voucher og dermed ca 100 mio usd.

Det betyder jo ikke, at AD ikke forventes at komme i mål - hvilket er pointen. Det kan kun data vise.

Hvis nu de søger begge indikationer samtidig - Rett/AD - og AD godkendes først er det så stor en gevinst, at de 100 mio usd der "tabes" på rett. voucheren er fuldstændig ligegyldig. Småpenge i forhold til evt. milestones fra licenstager og fremtidige salg.

Så der er kun ud fra et forsigtighedshensyn, at man også gerne vil have rett vaucheren i spil.



10/8 2022 18:21 Kyed01 3105185



Ja det giver mening Solsen.

Der bliver også snakket om "rullende" RETT data bliver jævnligt sendt til FDA in forbindelse med "fast track godkendelse" og kunne give extra hurtig godkendelse/behandling og voucheren kan bruges til hurtig AD behandling ved FDA men det er ikke noget jeg har forstand på overhovet må jeg indrømme.

Spændende er det i hvert fald.



10/8 2022 18:34 Solsen 5105186



Voucheren tildeles først ved godkendelse af rett. Så efter min tidslinie for sent til at gøre en forskel i AD ansøgningsprocessen.

https://www.fda.gov/media/90014/download side 17

Jeg tror på godkendelse i begge indikationer i H223.

Men er før blevet snydt/skuffet af tidslinier ;−)



11/8 2022 15:20 TDT123 6105205



Betyder ikke det store i det samlet billede, men skal da med på den positiv liste, ville nok give noget hvis DB MS UBS eller andre større finanshuse komme med det kursmål..

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




12/8 2022 13:18 Kyed01 3105233



Et par artikler på Seeking Alpha.

Den første er lidt mærkelig, forfatteren er lidt negativ fordi Adam Frankenstein er negativ! Hmm okay.

Den anden er skrevet af Anavex fan, Lane Simonian som skriver negativt om SAVA. I bemærkninger under artiklen er SAVA fans rasende, ha-ha.

Seeking Alpha artikler er noget man skal passe lidt på med hvis man vil bruge dem som investerings research. Alle og enhver kan skrive og sende deres skiveri ind, de får imellem 50 til 75$ for en article der bliver offentligt gjort. Forfatteren kan så promenere de fimaer han/hun selv tror på og skrive negativt om konkurrenterne, dog skal det siges at Lane Simonian ikke ejer aktier i AVXL. MayoMobile skrev en article om Anavex men den blev aldrig godkendt, desværre.

Anavex And The Debunking Of The Amyloid Hypothesis

https://seekingalpha.com/article/4532940-anavex-and-the-debunking-of-the-amyloid-hypothesis#comments

Cassava's Simufilam And Acetylcholinesterase Inhibitors: Similar Results

https://seekingalpha.com/article/4533039-cassava-sciencess-simufilam-and-acetylcholinesterase-inhibitors-similar-results#comments



13/8 2022 16:54 Tasso1 6105264



Anavex. Positiv omtale i Fragile X News Today!


Treatment with Anavex2-73 (blarcamesine), an experimental therapy that Anavex Life Sciences is developing to treat fragile X syndrome led to certain signaling pathways in immune cells normalizing in mouse model experiments.

https://fragilexnewstoday.com/news/fragile-x-mouse-model-signaling-pathways-normalize-with-anavex2-71/?cn-reloaded=1



14/8 2022 02:59 Kyed01 5105266



Vores dygtige ven Peter har grebet pennen igen og skrevet om dette emne: The Addage That Prevention Is Better Than Cure In Alzheimer's and Dementia

https://piotrpeterblog.com/2022/08/13/the-real-mccoy-in-pursuit-of-alzheimers-cure-is-prevention-of-deterioration-not-a-cure-anavex-sciences-narrative-goes-this-way-blarcamesine-avxl/



22/8 2022 22:00 TDT123 5105497



Så kan man snart begynder at genkøbe lidt som sidegevinst, og den kan vel godt ramme under 9$ hvis market fortsætte som nu, og helt sikkert uden nyheder.

Det minder lidt om perioden 2,2 - 2,7$ som den lå og rodet rundt i, i mere end et år...

Mvh

Torben



23/8 2022 15:54 Tasso1 8105525



Anavex Underbyggende artikel om sammenhæng mellem Sigma1 og Alzheimer.

This independent paper provides further evidence of the relevance of sigma-1 receptor activation as a compensatory mechanism to chronic CNS diseases, which is currently being tested in a late-stage placebo-controlled ANAVEX®2-73 Phase 2b/3 clinical Alzheimer's disease study with expected read-out this fall 2022," said Christopher U Missling, PhD, President and Chief Executive Officer of Anavex.

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/88896540/anavex-life-sciences-reports-new-publication-in-me

Selvom videnskaben løbene styrkes og underbygges, så er det ikke noget markedet åbenbart tager notits af og tillægger nogen værdi?
Selve omsætningen i handlede aktier viser, at Anavex får minimal opmærksomhed.
Her hjælper nok kun data fra de ventede forsøg!
For os andre burde det dog styrke troen på casen og øge chancerne for positive resultater fremadrettet.



23/8 2022 15:58 Fandel 3105526



Tasso1 jeg er med hele vejen.



24/8 2022 14:22 Solsen 6105560



Anavex ... Piotr er bullish på AD fase 2/3 resultater https://piotrpeterblog.com/2022/08/24/sigmar1-as-cell-stress-indicator-in-alzheimers-points-to-great-results-in-phase-2b-3-for-blarcamesine-avxl/

MayMobile mener, at Excellence slutter optag af nye pts i denne måned. Dermed skulle der være mulighed for data i december, idet studiet er på 12 uger.

Som bekendt er der muligvis en rolling submission i gang på rett indikationen.

Vi nærmer os :−)



24/8 2022 14:39 Fandel 4105564



Mega spændende...



24/8 2022 15:21 Solsen 8105566



Anavex ... Ja så sandelig spændende !

For mig er det nye i den seneste artikel, at Sigmar1 receptoren i tidlig AD er overudtrykt og det er derfor Blarcamesine har så god effekt på sygdommen i det tidlige stadie.

Den store optimisme omkring resultaterne i kommende read out er jo netop fordi patienterne er udvalgt som værende i det tidlige stadie.

Senstadie AD patienter har en underudstrykt Sigmar1 receptor og er svær at behandle, idet skaden allerede er sket i hjernen.

Tingene begynder at falde på plads omkring Misslings udsagn omkring profylaktisk behandling i AD, PD, demens etc.

Gode diagnostiske metoder vil være afgørende for at fange alle til profylaktisk behandling.

Kæmpe perspektiver for disse alvorlige sygdomme....

Ser frem til MayoMobiles opdatering ;−)



24/8 2022 18:14 Kyed01 6105570



Ja det ser ganske godt ud selvom market ikke rigtigt synes det.

SAVA op 11% og ANVS +8%, vi må nøjes med 3%.

Okay dagen er ikke omme endnu.



24/8 2022 23:50 TDT123 6105576






25/8 2022 06:54 Fandel 6105577



Håber virkelig, at de kommer positivt ud på den anden side. Både for os aktionærer, men så sandelig også for de mennesker, som lider af disse forfærdelige sygdomme.



25/8 2022 08:30 Tasso1 9105583



Anavex Som Solsen skriver og som det fremgår i den Peer Reviewede afhandling, giver det god mening med en tidlig behandling i et AD stadie, hvor der stadig er tilstrækkelig mængde S1 receptorer, som kan stimuleres af 2-73 ( og 3-71 ) og derved hjælpe cellerne og aktiverer de naturlige mekanismer i hjernen - og sandsynligvis i andre dele af kroppen.
Er AD for fremskreden er der simpelthen ikke tilstrækkelig nok tilbage, som kan reddes eller reetableres.
Dette har Anavex allerede indset på et meget tidlig stadie i forløbet og udformet protokollerne for deres AD forsøg herefter.
Dette og den meget tidlige afvisning af fedtfjernelsestilgangen viser, at Anavex meget vel kan have fat i den lange ende med forståelsen af de komplekse mekanismer der sker i hjernecellerne.
Lover godt for deres AD fase 2/3 forsøg.

Det er stadig påfaldende, at rigtig mange af disse "eksperter" og analytiker indenfor CNS området ikke følger eller i det mindste har en mening om Anavexs nu meget fremskredende videnskab, med fase 2/3 resultater i AD lige om lidt ( okt.-dec. 2022 ).
(Der er kun 5-6 stykker, der følger Anavex pt med kursmål på ca. 40 $)
Jeg synes det ville være flovt og dybt kritisabelt, hvis Anavex kom med positive data og disse "eksperter", som bl.a jo udstikker kursmål for deres investeringskunder, end ikke har opdaget, hvad der kunne være på vej i form af måske skelsættende videnskab på en af de største områder i CNS og indikationer overhovedet.
Håber de vågner op en dag inden for de næste par mdr. og tænker - "hvad skete der lige der - hvordan kunne vi overse dette?"




25/8 2022 08:52 Fandel 5105584



Det kunne ikke være sagt mere sandt...



25/8 2022 11:10 Milito 8105594



Tak til alle herinde for en fantastisk tråd med et meget højt vidensniveau. Jeg har nu over den seneste uge forsøgt at sætte mig ind i Anavex og købt mig ind, men det er lidt svært når man har en maskinteknisk baggrund indenfor energiområdet og ikke meget viden indenfor biotek. Godt nok har jeg tidligere arbejdet for Biogen undervejs i deres udviklingsfase af aducanumab/aduhelm, hvor man blev tvunget igennem en del intern "propaganda" e-learningskurser, men detaljerne ved 2-73 har jeg svært ved at fange.

Det er derfor fedt at i deler så meget herinde. Det giver mig en mulighed for at lære mere og mere. I øvrigt er jeg helt enig med hensyn til big pharma. Jeg håber virkelig at Anavex kører det her igennem hele vejen og ikke at Biogen m.fl. hopper ind og smadrer den positive udvikling. Det vigtigste må være fokus på patienterne og ikke på at fylde lommerne med guld.



26/8 2022 06:48 Solsen 5105621



Anavex ... Wolfram Syndrome:
https://www.drugdiscoverynews.com/a-drug-that-protects-against-alzheimer-s-disease-may-help-with-wolfram-syndrome-15484

En ny indikation 2-73 angivelig virker på.

Ikke nogen stor indikation og kommercielt ikke så interessant. Men det der er interessant er, at der også her se virkning :−) Godt for patienterne.

Lidt om sygdommen og forekomsten:
https://medlineplus.gov/genetics/condition/wolfram-syndrome/#frequency



26/8 2022 07:10 Fandel 6105623



Solsen tak for artiklen. Jeg blev rigtig glad, da jeg læste den. Sikke et potentiale der er i 2-73. Det er da fantastisk, at han vil arbejde videre med forskningen. Det er vildt godt for patienterne, for det er også en forfærdelig sygdom.



26/8 2022 07:14 Tasso1 6105624



Anavex. Bemærk, at der i nævnte forsøg ikke er anvendt 2-73, men noget der hedder PRE-084:
"Delprat and his team demonstrated that using another S1R agonist, PRE-084, to activate S1R"

Et stof med tilsvarende egenskab som 2-73, som evner at stimulerer S1 receptorerne.
PRE-084 blev valgt ud fra forskernes tidligere positive erfaringer med netop 2-73.
Forsøget underbygger dog Anavex casen med, at stimulering af S1R har en vital betydning i CNS generelt.

Så ja - et meget positivt input, der underbygger videnskaben og MOA!



26/8 2022 07:22 Solsen 5105626



Anavex... Korrekt at det ikke er 2-73 der er brugt.

Men understreger endnu en gang at platformen Anavex benytter har mega potentiale.

Lidt mere om virkemekanismen, som jeg endnu ikke helt forstår :−)

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169786480



26/8 2022 08:02 Solsen 8105628



Anavex...Lidt TA som måske er i spil.

Inverted head and shoulder:
https://stockcharts.com/h-sc/ui?s=AVXL&p=D&yr=1&mn=0&dy=0&id=p29176865071

Ikke at jeg vil anbefale at købe på dette signal, men der er en mulighed nu for at vi ryger op gennem modstanden omkring $+13 med target lige under $20

Ihub er blevet et diskussionsfora, hvor al tvivl bliver smidt ind. Men på baggrund af det vi har set tidligere med Blarcamesine i AD mv samt AD forsøgets størrelse og begrænsninger i forhold til rekruttere patienter så er jeg meget positiv på forventede resultater.

Vi har set signifikante resultater (p<0,05) og potente Cohens D estimater på meget små forsøg så det relativt store AD fase 2b/3 med 509 pts giver os en god mulighed for at komme godt i mål.



26/8 2022 09:26 Fandel 4105634



Tak Solsen. Det er næsten, som da man var barn, og glædede sig til juleaften...



28/8 2022 21:13 Tasso1 5105695



Anavex En sjov detalje - Anavex`s Nell Redbowe kender åbenbart moren til Elon Musk, hvis man da kan stole på de sociale medier?
Det er nemt at manipulerer billeder mm. i dag.

https://stocktwits.com/symbol/AVXL?q=AVXL

Havde jeg som Elon muligheden for at fremme udviklingen af noget medicin, der evt. kunne forhindre ens forældre i at udvikle demens, så gjorde man det nok.

Elon er jo lidt skæv og vild, så ikke utænkeligt, at han kunne finde på at investere voldsomt i Anavex.
Et pudsigt sammenfald, men med kommende og efter min overbevisning gode resultater, så vil alle stå i kø for at få en bid af potentialet og investerer i Anavex.

Indtil videre må vi bare afvente nyheder - ellers følger kursen bare resten af XBI-indekset og påvirkninger fra rentepolitik og anden geopolitiske situationer.



29/8 2022 15:12 Kyed01 5105730



Markerne er meget dystre i oejeblikket takket værre Powells 8 minutters tale hvor de rigeste i USA mistede ca 78 milliarder $.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-26/powell-s-jackson-hole-speech-erases-78-billion-from-richest-americans-fortunes

Os små investorer har også mistet et god del af værdierne i portfoliet, jeg har i hvert fald.

I casen med Anavex er det selvfølgelig ikke nu man skal sælge hvis man tror på casen, data fra AD2/3 kommer jo som bekendt til efteråret.

Synes nu at der er en del negativ skriveri på Ihub men jeg læser kun nogle få posts nu om dage da nogle af dem diskuterer det same dag efter dag og jeg gider ikke at høre på dem mere, data vil snakke for dem selv, punktum.

Elon Musks mor er jo også foto model så Nell Redbowe og hende har nok mødt hinanden igennem den branche.

Hvad der kan komme ud af det mht Anavex er kun vild spekulation så her kommer lidt fra mig:
Man ved aldrig hvor man har den meget excentriske Mr Musk, ha-ha, men har hørt at han vist godt kan lide flotte damer (nå ja, host-host), så hvis hans mor nu itruducerer Nell til ham så ...................

Ser ud til en rød dag igen i dag men det er vi jo vandt til nu.



29/8 2022 17:57 TDT123 5105735



Jeg vil afvente at den går under 9, og gerne tæt på 8 før jeg shopper ind.

At jeg afventer dette niveau, kan selvfølgelig betyder at nyheder kan trække kursen op, og man dermed mister chancen for en hurtig gevinst, men jeg har nok pt. Så skal jeg Trade lidt, skal der være bedre odds, set ud fra market generelt i øjeblikket.....

Ser da meget gerne at vi stiger mod 40$ frem for at kursen falder under 9. Men som market er nu, og med den lille volume der er i anavex, så det "bare" en sur investor der trække børneopsparingen ud igen af casen.

Vi har set flere gange at en lille volume i anavex, stadigvæk kan giver kursfald på op mod 10% Desværre.

Håber snart på noget nyhedsstof med kød på, og ikke kun nyheder om allerede annoncerede data på hylde 2 og 3 og nye prækliniske forsøg, vi skal helt op på hylde 1 før investor og market rigtig tager anavex alvorlig.

Jeg tror dog på at vi rammer jackpot på et tidspunkt.

Mvh

Torben




30/8 2022 07:51 Solsen 6105757



Anavex...Et længere indlæg fra MayoMobile, som jeg glæder mig til at læse :−)

https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



30/8 2022 09:05 Makingmoney 6105762



Anavex for de som vil læse kan jeg indskyde at obfuscate=skjule ?. Nå spøg til side, en svær omgang for os dødelige. Mayas delkonklusioner er dog til at tage og føle på. Alt i alt tegner det stadig godt, men maya mener at der skal mere forskning til før det bliver endeligt bevist om vi står med hønen eller ægget om jeg så må sige.

Heldigvis får vi snart, om ikke endelig vished, så i hvert fald en stærk nok indikator på om vi har en vinder. Alzheimer's 2b/3 lige om lidt afgør for mig om jeg beholder eller sælger. Jeg håber at han pr vil være skarp, med præcise entydige data, og ikke indeholder ordet intriguing.

Pøj pøj til os



31/8 2022 21:47 TDT123 3105792



Atxg burde udskifte T og G med V og L ;) kun 2 * har jeg prøvet stigninger som denne i Kbio og NBY ...
Jeg er ikke med på denne kineser ......

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




31/8 2022 22:10 TDT123 3105795



Den var oppe i 1000$ i starten af AH...
Mon reddit har en finger med i spillet https://finance.yahoo.com/news/addentax-group-corp-announces-uplisting-204000739.html

SÅ ER DER IKKE MERE SPAM...

Men det vel det vi alle håber sker i lille anavex

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




1/9 2022 07:08 Fandel 3105796



Det kunne da være fantastisk at prøve - bare en gang i sit liv...



1/9 2022 12:45 Tasso1 7105806



Anavex. Annelise gør forsat fremskridt i RETT OLE.

https://www.instagram.com/p/Ch3vvc7Jw4H/?igshid=NmNmNjAwNzg%3D

Hun er datter af formanden for RETT org. AUS og er forsat i Excellence OLE forsøget.
Det var ham der fik Missling overtalt til at åbne RETT forsøg op i Australien.

Anavex bruger også Instagram til for at få rettet opmærksom på deres case - indtil videre uden større held, hvis man skal dømme ud fra handelsaktiviteterne.

https://www.instagram.com/anavexlifesci/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D



4/9 2022 18:43 Tasso1 11105933



Anavex. Min. 7 milepæle på 4 mdr. iflg. sidste CC.

Dvs. ca. 1 hver 14. dage i gennemsnit resten af året + det løse - evt. FDA udmeldinger, partneraftaler, større investorer mm.
Tror dog at bl.a. Excellence først bliver i starten af 2023.
Bare vi får gode data i Alzheimer fase 2/3 i år, så må resten godt trække ud for min skyld.


1. Top-line data ANAVEX®2-73-AD-004: Potentially pivotal Phase 2b/3 AD clinical trial - expected fall 2022

2. Data of 48-week OLE PDD Phase 2 study - expected by end 2022

3. EXCELLENCE completion: Potentially pivotal Phase 2/3 pediatric RTT clinical trial - expected by end 2022

4. Initiation of ANAVEX®2-73 imaging-focused Parkinson's disease clinical trial - expected 2022

5. Initiation of potentially pivotal ANAVEX®2-73 Phase 2/3 Fragile X clinical trial - expected 2022

6. Initiation of potentially pivotal ANAVEX®2-73 Phase 2/3 clinical trial for the treatment of a new, rare disease indication - expected 2022

7. Initiation of ANAVEX®3-71 Phase 2 clinical trial for FTD, schizophrenias and Alzheimer's disease - expected 2022



6/9 2022 09:29 Solsen 12105960



Anavex...Præsentation af Kaufmann i Rett (Canadisk rett organisation)
https://www.youtu.be/ZZvPIFcrRFI

London og Canada åbner eller har åbnet sites. Så nu er den endelige rekruttering begyndt til Excellence studiet, der tager 12 uger.

Vi skal nok være heldige, hvis vi ser data i år. Men Kaufmann sagde dag, at de arbejdede med stringente timelines.

God interesse fra deltagerne i at melde deres rett børn ind i studiet.

Kaufmann sagde afslutningsvist, at hans motivation for at arbejde i Anavex var, at han besluttede sig for at skulle være en del af noget der kunne gøre en forskel - noget i den retning og meget opløftende for rett pts og investorer.



6/9 2022 09:52 Fandel 4105961



Meget meget spændende Solsen...



6/9 2022 18:14 TDT123 2105974



Vi er på vej mod mit supplerings område, desværre :(
Tror jeg forsøger med første skud omkring 8,6-8,3 og næsten gang omkring de 8

Det bare som sidegevinst, mens vi afventer et eller andet

Mvh



7/9 2022 10:51 vestasfan 3105991






7/9 2022 13:24 Tasso1 7106005



Anavex Annelise i RETT - for os der ikke har FB.

Annelise er som tidligere nævnt datter af formanden for RETT.org AUS og ham der fik Anavex og 2-73 til AUS - vi ved hun får 2-73 i et OLE forsøg.
For en sygdom, som ellers kun går en vej, så virker det meget overbevisende, at hun endda oplever fremskridt - over en 3-4 årig periode.
2-73 må alt andet lige spille en rolle i hendes fremskridt - træning og omsorg alene har også en stor betydning, men tror ikke ligefrem at det kan give en regenerering af RETT.


A snippet of our day. Thank to to all who have helped make today a success.

In 2018 Annelises scoliosis worsened and it was no longer safe for Annelise to be out of her wheelchair at school. 2018 was also the year Annelise had her first back surgery and lost her ability to walk independantly.
It has been 4 years since Annelise was able to walk around her school, UNTIL TODAY!
I am so incredibly proud of Annelise, The first few laps where with the assistance of her walker and she finished off with a final lap with just mum helping. This inspiring young lady bought some to tears to see her reach this accomplishment. Annelise was overjoyed and indeed was so proud of herself.
In the past 4 years to reach this goal we have had a lot of help to get Annelise to where she is today, from her surgeon, her therapist, medications including Anavex 2-73 and most of all the love and support from our friends and family. annelise im so happy you stood tall today, you where so proud of yourself and so you should be, In the end all the hard work comes down to you. Your strength will and determination shone today. I am so proud of you.




7/9 2022 14:59 Fandel 4106008



Det er en dejlig historie.



7/9 2022 15:19 TDT123 3106010






7/9 2022 17:23 TDT123 1106011



Ser ikke ud til at min ordre bliver eksekveret i dag, selv man kan aldrig vide med avxl. Den har flere gange været i stort plus, men lukket i minus...

Håber dog ikke den ordre kommer hjem, og at vi snart kan begynde at se grønne dage, og rigtig mange i træk

På forhånd tak ;)


Mvh



7/9 2022 22:26 Tasso1 8106016



Anavex. SA Lane Simonian meget positiv på Anavex!

Han ser 2-73 som det bedste bud på en behandling i Alzheimer!
Nu er det over 2 mdr. siden forsøget blev afsluttet her i juni.
Om max knap 3 mdr. kender vi og resten af verden svaret - TLD måske noget før og detaljer på CTAD slut december 2022.

https://seekingalpha.com/article/4539470-anavexs-blarcamesine-and-other-disease-modifying-treatments-for-alzheimers-disease?mailingid=28978023&messageid=2800&serial=28978023.2819&source=email_2800&utm_campaign=rta-stock-article&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha&utm_term=28978023.2819

The main take away for investors is that based on its likely efficacy and safety the FDA will probably grant Anavex's blarcamesine accelerated approval.

For the time being at least, this leaves Anavex's blarcamesine as the best current hope for the near stabilization of Alzheimer's disease over the long-term. Results from Anavex's 48 weeks phase 2b/3 trial may be known late in the Fall. It is possible that the company will be able to present the results at the CTAD conference in late November and early December. The pattern of early improvement in some patients that carried all the way through to 109 weeks should be replicated in a much larger trial at 48 weeks. From there even without U.S. trial centers, the FDA should grant accelerated approval, allowing for the sale of the drug, but with continued testing, with U.S. sites, over longer periods of time. Nothing is for certain, but all of this should give long-time investors in the company considerable optimism and perhaps draw a few new investors before the release of trial results.



8/9 2022 02:34 Fandel 5106018



Det er virkelig positivt Tasso1...



8/9 2022 19:07 Tasso1 7106033



Anavex. På hos HC Wainwright 12.-14. sep.

Desværre kun for større investorer.
Både fysisk og virtuel, samt mulighed for 1 on 1 møder - måske det kan få flere større spillere til at investerer og dermed give en positiv afsmitning på kursen.
Der er stadig mange, der end ikke kender til eksistensen af Anavex. Og med AD data inden for relativ kort tid, så må der absolut være nogle nye investorer, der måske vil med på vognen.
I "gl. dage" ville der være et naturligt opløb op til så vigtige data, men mange ting har ændret sig og "gamet" er blevet meget mere udspekuleret og manipuleret.

https://www.anavex.com/post/anavex-life-sciences-to-present-at-h-c-wainwright-24th-annual-global-investment-conference-2022



8/9 2022 23:32 poppelkongen 7106037



Hold da op en laaaaaaaaaaaang tråd der må snart komme nogle nyheder,så vi kan få en ny



9/9 2022 11:12 Thorkild01 3106052



Ang. kursen som p.t. synes TOTALT resistent over for hvad der normalt må betragtes som positive nyheder.

Måske skulle man blot forsøge at plagiere "bedstemor" fra Annovis, der igår udsendte en pressemeddelelse indeholdende en pipeline update, og aktien steg ca. 20%, :) se
https://finance.yahoo.com/quote/ANVS?p=ANVS&.tsrc=fin-srch



9/9 2022 13:31 Kyed01 6106056



Ha-ha Thorkild, de små bio tech er meget votale for at sige det mildt, hvis man kigger på et års grafen kan man se at de er raslet ned fra over 30$ men er helt enig i at AVXL burde værre over mindst 20-25$ på forventning af AD data men vi må håbe at raketten bliver startet snart.

Jeg kan se at "Fireman" på Ihub har solgt meget ud af hans AVXL og gået kraftigt ind i NWBO (hans største investering nogen sinde i en enkelt aktie).
Han skrev at han tjente 1.13mill $ på AVXL sidste år ifølge ham selv!
Jeg kan godt lide ham Fireman, han posts er helt nede på jorden og han har "næse for det" er mit indtryk.
Jeg er også ret kraftigt inde i NWBO (ca 40% af AVXL) men ikke på bekostning af mine Anavex aktier, jeg har fulgt den meget nøje over de sidste 2-3 måneder og synes det ser rigtigt godt ud, de har været i forsøg i 18 år med deres DCvax, yes 18 år sgu, så vi skal ikke pive for meget her på tråden, ha-ha.
Ironisk nok er mine 2 største biotech investeringer nogle af Adam Frankensteins kæp heste!! Jeg er ret ligeglad med hvad idioten skriver men han er en irriterende karl!

Tråden her er meget lang som før nævnt, lad os håbe at der snart kommer en "milestone" nyhed så Tasso kan åbne en ny tråd.



9/9 2022 21:43 Milito 2106058



På Northwest Biotherapeutics hjemmeside er seneste video fra 2019. Er det ikke en døende patient?



10/9 2022 04:11 Kyed01 5106059



Milito , nej det er det i høj grad ikke efter min og mange andres mening, du bliver nødt til at researche mere, check bla Ihub, et af de mest debatterede firmaer der.

Okay nok om NWBO.

Anavex sluttede ugen i over 10$ så det er da dejligt.

Lidt mere nyt om Anavex:

We are going to have Guangzhou Zhiyi Biotech, Senlang Biotechnology, Anavex Life Sciences Corp and Lonza to present at our BAW Global Cross-Border BioPharma event on September 20th at Knowledge Sharing part, they will share leading technology and trend in CGT/cell therapy/LBPs etc. Let's look forward to their sharing.

https://www.linkedin.com/posts/m%2Es%2Eq%2E-ventures_innovation-healthcare-china-activity-6973989486972018688-bw-i



11/9 2022 08:57 Milito 2106064



Når jeg læser op på NWBO kan jeg se at de længe har været i gang med et fase 3 studie. Første gang i 2006. Så igen i 2015, hvor FDA efterfølgende spærrede det i 2 år. Kommunikationen omkring hvad, hvornår og hvorfor fremgår ufattelig ringe af NWBOs ledelse. Selv er jeg rigelig træt af elendig kommunikation fra andre erfaringer, men derfor undrer det mig alligevel at du ser en case i NWBO. Det kan være at jeg finder lidt tid i aften til at læse lidt mere op. Hustruen er dog sat med terminsdato i morgen, så dagene her bruges primært på lidt andre ting :−)

Men enig lad os diskutere Anavex her.



19/9 2022 10:50 TDT123 1106193



Så opstod muligheden igen, mon ikke vi går under 9$ I dag eller i morgen.... Market generelt er ikke noget at skrive hjem om, 1 grøn så alle lige trykker på købsknappen, og derefter 4 røde, så kaster alle deres depoter, derefter forfra osv.

tror ikke resten af året bliver særligt opløftende på markederne generelt, der skal styr på Putin og hermed energikrisen før det lysner. 30% kontant her.

Mvh



20/9 2022 05:09 Makingmoney 5106205



Anavex Når Lane Simonian skal nævnes, skal hende her også. Hun har en objektiv tilgang
https://seekingalpha.com/article/4541935-anavex-life-sciences-upcoming-readouts-in-alzheimers-and-parkinsons-disease-dementia



20/9 2022 07:05 Fandel 2106208



Det var en rigtig fin gennemgang, som jeg tolker som et positivt syn på aktien. Jeg hæftede mig blandt andet ved, at Anavex sikkerhedsprofil, er meget bedre end konkurrenternes. Venter med spænding på de første udlægninger.
Held og lykke til os alle...



20/9 2022 13:38 Kyed01 2106216



Den meget kompetente Investor2014 på Ihub var ikke imponeret over artiklen, hvortil MayoMobile svarer: Yup, this article was a raggedy piece of garbage imo.

Well lad os vente på AD2/3 data, forhåbentlig er de gode men jeg er ikke helt så positiv som jeg har været før, ved ikke rigtigt hvorfor?

Jeg vil i hvert fald sælge ud ca 20-30% hvis der kommer en kraftig stigning før data så jeg er dækket ind hvis det hele falder på gulvet, jeg er meget kraftigt inde her, ret overvægtet for at sige det mildt og aerger mig meget over at jeg ikke solgte da den var oppe at vende ved 30$. Investor2014 solgte det hele og købte ind igen senere og hans aktier er "gratis" nu.

Ak ja man skal lære så længe man lever og grådighed på aktie marked kommer man ikke langt med og man er heller jo ikke "gift" med firmaet, ha-ha.




20/9 2022 21:29 TDT123 6106232



Mine er også gratis, heldigvis
.... tror du mister lidt troen, fordi det virker som om, at der hele tiden dukker lige ved og næsten artikler/PM op, men ikke noget med rigtig kød, det som om det trækkes i langdrag, og man bare ikke vil levere data som alle og enhver kan læse som positivt, og ikke mindst kan forstå.

En video her, en mus der osv. jeg er lidt undrende over tidshorisonten på data, bevist om at Corona har forlænget indr. af test/forsøgspersoner, men stadigvæk virker det bevidst/ubevidst, som om at man skubber tiden.

Det okay at tvivle, og det gør jeg også selv lidt, og det sundt, så bliver man knap så skuffer hvis det hele er luftkasteller.

Jeg skal dog ingen steder, jeg er med hele vejen...

Man kan jo håbe på at den laver klassikeren, når man mindst tro på casen, og har lagt papiret i skuffen, så sker det man havde forvente første gang man investeret i papiret, og alt tvivl er gjort til skamme.

Kom så anavex, too The moooooooon ->

Mvh


Torben

Ps. Trader lidt i denne, det samme med amtd Gevo muln osv.



20/9 2022 22:01 TDT123 2106233



Glemte lige at: indsidder køb også er en kæmpe tilkendegivelse over for aktionærene, og er i denne casen en ikke eksisterende begivenhed, tror jeg på at ledelse og ansatte kun er interesseret i kuren, og ikke kroner njaaaa.

Kunne være fedt at se noget tilsvarende i anavex, som i en del andre cases.


Mvh

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




21/9 2022 15:09 poppelkongen 3106251



Så kom der lidt gode nyheder vedrørende. Patent. SÅ skal ikke have en tråd tak .den her 6 måneder gammel nu



21/9 2022 15:13 Fandel 2106252



Ja poppelkongen det er da gode nyheder. Såer det på plads.



22/9 2022 03:25 Kyed01 7106266



Alzheimer's disease: major drug trial results to watch in 2022 and beyond

Fin artikel om AD og Anavex er prominent nævnt fordi de bruger en anden metode end de 3 andre nævnte pharma giganter som alle bruger Amyloid beta metoden.

Because the Sigma-1 receptor is a drastically new target in AD, Perry says the upcoming results will be key to determining if this approach could work: "This new target is promising, but the proof is in the pudding."

https://www.clinicaltrialsarena.com/analysis/alzheimers-disease-clinical-trials/




22/9 2022 10:01 elssan 3106280



God artikel, Kyed. Men den bidrager også lidt til usikkerheden, ligesom flere andre links. Håber på Tasso snart kommer med et skriv, der får troen på Anavex tilbage på sporet i denne lange ventetid.



22/9 2022 10:55 Makingmoney 5106284



Det er ligegyldigt hvad tasso skriver uagtet hans store viden. Der ER usikkerhed i biotek. Det er der til et afgørende fase 3 har opfyldt endpoints. Trods det kan der forlanges et mere. Derefter er der usikkerhed til der ligger en godkendelse.

Det er ikke godt kun at læse/vægte det positive, slet ikke.

Pøj Pøj til os



22/9 2022 11:23 Kyed01 5106285



Fuldt ud enig MM.

Selvom mange skriver positivt om 2-73 er der overhovet ikke sikkert at det virker så godt godt som mange tror, har som MM sagde ikke noget med casen at gøre overhovet hvad vi/andre siger, det er kun resultaterne (data/endpoints meet) der tæller.

Det er derfor jeg rigtigt godt kan lide Investor2014 posts på Ihub, han er det man kan kalde forsigtig optimistisk.
God bless you George er blevet rasende på ham flere gange og skrev sågar på Stocktwist at han er en shorter, ha-ha, hylende morsomt, at nogle bliver dybt fornærmet hvis man skriver negativt om en aktie er vildt grinagtigt, jeg læser faktisk de negative posts lidt mere nøje så man ikke selv bliver alt for selvsikker og sågar måske overveje sin position hvis den negative post er bekymrende.

Man kan jo ikke basere sine investeringer på at folk gejler hinanden helt vildt op.



22/9 2022 13:47 Tasso1 8106291



Anavex Ja - Tråden er blevet for lang.

Tænker at lave en ny tråd indenfor de næste dage, selvom der ikke skulle komme nyheder.

Har desværre været hænget ekstrem meget op den seneste tid, da jeg arbejder indenfor energisektoren - så behøver jeg hvis ikke at uddybe nærmere!!!

Investering i Biotek er meget risikofyldt, dette gælder også for Anavex.
Vi kan ikke gøre andet end afvente data og det tager bare den tid det tager.
TLD tager min.3-5 mdr. for AD, så vi er snart indenfor målområdet.
Det eneste vi kan støtte os på, er alle de udelukkende positive data/forskning man har fremvist indtil nu og så de udtalelser ledelsen giver os. Samtidig har bl.a. FDA, der jo har set samme data givet deres positive tilkendegivelser i form af forskellige designations fasttrack mm. - bivirkningsprofilen i samtlige forsøg er også blevet godkendt af eksterne myndigheder.
De relative få analytikere, der burde have en baggrund for at vurderer casen, estimerer et kursmål på ca. 40 $ - tiden vil vise om disse eller et gennem manipuleret aktiemarkedet får ret.

I sidste ende tæller kun resultaterne i afgørende fase 3 forsøg og det kan kun være op til den enkelte at vurderer, hvor stor risiko man tør at løbe.

Læser meget mindre på IHUB, som efterhånden har udviklet sig til lidt af en hysterisk hønsegård med personangreb mm.
Der er dog meget dygtige skribenter, der godt kan analyserer konkrete data, når vi forhåbentlig meget snart får nogle igen.

Jeg tror dog stadig fuld og fast på casen, men kan ikke afvise, at jeg ville tage lidt af toppen ved en større stigning, vi har jo kun for ofte set, at selv rigtig gode data kan fordrejes af div. elementer!



22/9 2022 13:56 Fandel 3106293



Fint skriv Tasso1



22/9 2022 13:58 Solsen 5106294



Anavex...MayoMobile, som vi også har med på PI, er kommet med denne vigtige post på Ihub

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=169936979

Han har sat sig ind i tingene og mere end måske alle andre.

Hans påstand er at også de pts med APOE-4 varianten kommer positivt ud af det offentliggjorte fase 2a forsøg.

Det har jeg ikke kunne se på kurverne, men peer review artiklen om forsøget viser, at over tid forbedres også disses tilstand med en sandsynlighed på p<0,0001 som jeg lige husker.

MayoMobile må meget gerne rette mig !!!

En ting er sikkert og det er at selv en halmstrå af signaler der forbedrer blot 10-20% af pts tilstand kan være meget værd for aktionærerne.

Med den store mængde data man har på hver pts vil det nok være muligt, at identificere de pts der vil have gavn af blacamesine. Dermed vil blot 20% respondere guld værd. Myndighederne skal kun bruge penge på pts der har gavn af behandlingen....

Men det er biotek så der er jo ikke garanti, men dog god sandsynlighed ;−)



22/9 2022 14:02 Fandel 2106295



Det bliver vildt spændende...



22/9 2022 18:17 TDT123 1106308



Indsidder rykker godt

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




22/9 2022 21:07 Solsen 8106316



Anavex...En opfølgning på mit tidligere indlæg i dag.

Jeg håber på omkring 20% super responderes i 50 mg gruppen i forestående Alzheimers forsøg.

Mindre vil også være en succes.

Kan nævne, at Genmab udviklede Amivantamab til JNJ. I forsøg gik stoffet efter EGFR mutationen Exon-20, som kun er repræsenteret i 4% af NSCLC (lungekræfttype). Mutationen havde en dårlig prognose og var det man kalder en "unmet medical need" sygdom (mangler behandlingsmulighed). Amivantamab er i dag godkendt behandling.

Derfor kan en lille gruppe respondere være "gode resultater" idet Alzheimers også er en unmet need sygdom.



23/9 2022 05:16 Makingmoney 3106318



Helt sikkert, det tager bare en stor del af omsætningen væk. Hvis der har en virkning er det forhåbentlig på flere, hvilket jeg da også tror på. Ellers var jeg ude



23/9 2022 08:16 Solsen 5106321



Anavex...next apple.

Jeg tror også på mange indikationer. Vi skal blot have nogle resultater der åbner for første approval.

Det kunne godt være en delmængde af AD patienterne, men forhåbentlig 80%

Anavex er på forkant med opsamling af store datamængder på patienterne, hvorfor man har god mulighed for, at kunne beskrive/identificere, hvilke pts der responderer på Blarcamesine

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=170012004
Nogen drømmer stort :−)



23/9 2022 09:05 Fandel 3106322



Det er bare så godt. Jeg håber virkelig det lykkedes for ham, og alle de mennesker som er ramt af sygdommene.



23/9 2022 09:11 Makingmoney 7106323



Next Apple, ja hvorfor ikke. Nogen skal jo ramme jackpot. I disse tider ville det være fedt med en solstråle ned i potten af ynkeligt afkast. Kommer vi på 3 cifre, som jo ikke er utænkeligt, om det virker, kunne man ligefrem flotte sig, give kage på job.Dette inden man sætter sig ud i bilen og kører hjem for sidste gang. Dette uagtet et tab i alle fremtidige pensionsudbetalinger på 17%.

God weekend



23/9 2022 09:17 Fandel 3106324



Skøn scenarie. Også god weekend herfra...



23/9 2022 10:06 Solsen 6106326



Midt i de optimistiske indlæg skal vi huske, at der ingen fuld sikkerhed er for at det går som forventet.

Sæt ikke hus og hjem over styr i en alt for stor satsning !

God weekend herfra.



25/9 2022 05:39 Makingmoney 6106360



Denne har vist ikke været delt, synes heller ikke at huske at Alzheimer's har været nævnt som en auto immune sygdom https://neurosciencenews.com/alzheimers-autoimmune-disease-21456/



25/9 2022 11:14 Thorkild01 6106362



"Tags" nederst i artiklen henviser til en masse aktuelle studier, der antyder man p.t. har flere forskellige teorier om årsagerne til AD, PD o.a. aldersbetingede sygdomme.

Var i mandags til foredrag med den danske "wunderkid" der er forfatter til bestselleren "Gopler ældes baglæns". Nogle af de teorier, der omtales i artiklen, er også nogle af de spor Nicklas Brendborg præsenterede i foredraget.



28/9 2022 09:08 Tasso1 7106425



Anavex Har indtil den 30. sep. med "Late Breaking" på CTAD nov./dec 2022.

Iflg. IHUB:

CTAD abstract submission deadline - Fri. Sept. 30
CTAD presenting author registration deadline - Mon. Oct. 10

Forudsat at Anavex har data fra AD fase 2/3 forsøget her 3 mdr. efter afslutning i juni, så har Anavex indtil fredag den 30. sep. til at ansøge/at blive optaget som evt. "Late Breaking" indslag på CTAD.
Dette kræver selvfølgelig også, at CTAD komiteen mener, at resultaterne er gode nok til at opfylde kriterierne.

Håber at kunne starte en ny tråd med en annoncering af CTAD deltagelse med AD resultater en af de kommende dage.
Andre selskaber er begyndt at annoncerer deres deltagelse på CTAD.

Det ville kunne starte en større interesse og forventning til et positivt udfald på AD forsøget - for hvem går på CTAD i "Late Breaking" med fejlede resultater!
Anavex var på CTAD i 2021 med deres PDD resultater, selvom det egentlig er forbeholdt Alzheimer relateret forskning.

Spørgsmålet er bare, om Anavex kan nå at få min. AD TLD inden fristen?



28/9 2022 10:32 Thorkild01 6106436



Bioartic er p.t. oppe 152% efter offentliggørelsen af Esais' AD data som viser en reduktions effekt på 27%. Hvor stor vil stigningen mon blive, hvis/når AVXL kommer med data som har en endnu større effekt? :)



28/9 2022 10:36 Budweis 5106438



https://news.cision.com/bioarctic/r/lecanemab-phase-3-clarity-ad-study-in-early-alzheimer-s-disease-meets-primary-and-all-key-secondary-,c3637732

Lecanemab phase 3 Clarity AD study in early Alzheimer's disease meets primary and all key secondary endpoints with high statistical significance



28/9 2022 13:25 Kyed01 6106470



Jeg tror at Anavex's data bliver bedre end 27% bremsning i AD.
Vi har jo disse så kaldte "super responders" som får det bedre, så hvis ca 20% på den høje dose for det bedre burde det blive et home run for Anavex.
Resten på den høje dose får vel en næsten 100% bremsning i sygdommen? Okay gaetvaerk fra min side!

Glemte at nævne bi-effekterne, her står 2-73 fra Anavex også meget stærkere med næsten ingen, det kan FDA rigtigt godt lide!

Håber at vi kommer med til CTAD men okay hvis dataene er ikke klar, så er de ikke klar.

Pre-market:

AVXL: 4%
SAVA: 12%
BIIB: 42%

Frankfurt:
EISAI: 64%



28/9 2022 14:46 Solsen 10106482



Bindegalt med de stigninger til BIIB og Eisai. Men viser blot hvor sulten markedet er for noget der virker.

Nu må de gerne komme med data fra Anavex så vi ved om Blarcamesine har en fremtid i AD !

Jeg tror på, at superresponderes kan trække en godkendelse alene.



28/9 2022 14:50 Fandel 6106483



Ja nu begynder det at kilde i maven...



28/9 2022 15:13 vestasfan 4106486



Hej gode folk; hvad er primary endpoints for 2-73 fase 2/3 i Alzheimers?



28/9 2022 16:09 Solsen 4106493






28/9 2022 15:25 Tasso1 9106487



Anavex Vigtigt at markedet igen har fået troen på at behandling i AD er mulig.

Med alle de skandaler vi har haft indenfor Alzheimer den sidste tid, har mange investorer ikke ville rører Alzheimer aktier med en ildtang.
Det er derfor opløftende at se, at en behandling i en eller anden grad er mulig.
Anavex skal nu bare bekræfte deres resultater fra de mindre forsøg i det ventede AD fase 2/3 forsøg, så slår de nemt de 27 % reduktion i ovennævnte forsøg.
Vi har dog fået en lille ide om, hvad der venter os ved et positivt udfald.
4 eller 40 $ inden udgangen af 2022!



28/9 2022 16:00 Tasso1 8106489



Anavex BIIB stiger ulogisk hele 40 % på Eisai data?

BIIB med deres dødsdømte og giftige Aduhelm, øger deres MC hele 12 milliarder $ i kølvandet på Eisai/Bioartic data - eller hele 17 gange MC på Anavex!!!
Manipulation i fuld udblæsning - FDA og andre har jo dumpet BIIB pga. manglende virkning og alvorlige bivirkninger!
Hvad skal MC på Anavex så være, hvis 2-73 endda stabiliserer og ikke kun bremser AD med 27 %?



28/9 2022 17:49 Tasso1 7106499



Anavex EIsai ikke meget bedre end BIIB!

Aduhelm: 41% in high dose with brain swelling OR bleeding
22% CDR-SB [slower decline]

Lecanemab: 29.5% in high dose with brain swelling OR bleeding
27% CD-SB [slower decline]

På kurveform ligger Lecaemab lidt over og forskudt ifht. Aduhelm, men i praksis udskyder det den kristiske udvikling i AD med måske 6 mdr. til 8 mdr. ifht. placebo, men med risiko for alvorlige bivirkninger.
Så bestemt ikke en mirakelkur, men nok tilstækkelig til, at FDA sandsynligvis vil godkende Lecanemab.

Et rigtig fint tidspunkt for Anavex at præsenterer gode data, når der nu igen er fokus på Alzheimer.



28/9 2022 20:36 Makingmoney 9106504



Anavex Sidste nye fra Mayo, lækkert skriv. Hvis i lytter til audioen så spids ører Ca 7 min 28 SEK inde https://www.sotcanalytics.com/update-compendium



29/9 2022 06:41 Fandel 6106510



Kom så med nogle gode data.



30/9 2022 13:07 Tasso1 6106549



Anavex Hvornår forventes TLD på AD?

Fra sidste CC i august:
Jones Trading asked about when Missling thinks the results would come out. He said something along the lines of End of Q3 "or JUST SLIPPING into Q4".

Dvs i morgen den 1. oktober 2022, "slipper" vi over i Q4!
Fristen for "Late Breaking" til CTAD udløber i dag.

Ikke alle falder på halen over resultaterne fra Eisai - Lecanemab!
Håber det igen vil tage fokus og forskningsresurser væk fra en reel behandling for AD, uden indsprøjtninger og blødninger i hjerner.
Tror og håber på, at data fra Anavex er så overbevisende, at det vil ændre billedet og forståelsen for AD, men også for mange andre CNS indikationer.

https://www.nature.com/articles/d41586-022-03081-0


Amyloid is "associated with the problem, but it isn't 'the' problem", says George Perry, a neurobiologist at the University of Texas at San Antonio and a sceptic of the amyloid hypothesis. "If you modulate it, of course you can have some small benefit."




30/9 2022 13:09 Tasso1 7106551



Glemte et IKKE!

Håber det IKKE igen vil tage fokus og forskningsresurser væk fra en reel behandling for AD, uden indsprøjtninger og blødninger i hjerner.
Tror og håber på, at data fra Anavex er så overbevisende, at det vil ændre billedet og forståelsen for AD, men også for mange andre CNS indikationer.



30/9 2022 14:00 Thorkild01 4106553






30/9 2022 15:15 Fandel 3106558



Det ville være det helt rigtige tidspunkt, at komme med fantastiske data, ifht. Eisai - Lecanemab...



3/10 2022 10:14 Fandel 2106622



Kan vi forvente data idag eller i morgen?



3/10 2022 21:54 MayoMobile 12106665



Some tensions over on the ihub board. Pretty typical around important news release I suppose. Hope everyone is doing well here.

We will likely not get a CTAD PR until after the official CTAD website is already updated. At least, that is how it has been in the past.

I suppose there is a light possibility we don't present at CTAD. I believe the "full genome" query of every patient takes a lot of time. I wasn't aware of this, but Missling mentioned recently we are the only company to have ever done this for Alzheimer's. Very exciting. Very necessary. In any case, the "fall" deadline really does seem to fall directly on CTAD so I'll be checking the CTAD page daily.



4/10 2022 00:11 Tasso1 11106666



Anavex 1066 præventiv/behandling af Corona!

TTTav66 fandt denne nye afhandling udgivet den 29/9 2022.

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2022204431&_cid=P22-L8T9GW-71760-1&fbclid=IwAR2-UWhGqD6DhDQGJkACi7o2MXEmbWJNg9PD1QcCPITT9RVZ4mulVZzHB3k

Anavex har bare en rigtig bred pipeline, men lige nu drejer alt sig om AD data.
Super godt, hvis du - MAYO vil holde os opdateret vedr. CTAD hjemmesiden - det ville ikke forbavse mig, hvis du fandt ud af evt. en Anavex deltagelse på CTAD, før vi fik en PR fra Anavex - dette har vi set før.
Forudsætningen for en CTAD præsentation er jo først og fremmest at Anavex har modtaget analyserne af data fra 3. part.
Anavex må heller ikke "gemme" evt. dårlige resultater væk, men skal informere markedet indenfor, hvad jer mener er max. 3 dage. Mener dog at have læst, at man godt kan trække evt. gode data lidt til en større konference, hvis myndighederne siger god for det.
Som udgangspunkt, skal data dog ud hurtigst muligt, for at minimere risikoen for indsider handel.
Vedr. CTAD mener jeg godt, at man kan reserverer en slot/taletid ( pladeholder ), hvis Anavex overfor CTAD kan sandsynliggøre, at man har spændende/banebrydende data klar til slut nov./ start dec.
CTAD vil jo nok gerne kunne promoverer sig på, at man her får det sidste nye forskning indenfor Alzheimer og Anavex har jo tidligere netop på CTAD tidligere fremlagt de super gode resultater fra PDD fase 2 forsøget. Det ville derfor være meget passende, hvis Anavex også her præsenterede AD data.

Håber snart at kunne starte en ny tråd med positive data fra AD fase 2/3 som overskrift.
Verdens længst PI-tråd trænger til at blive afsluttet for at give plads til en ekstrem afgørende milepæl i Anavex fortællingen.



4/10 2022 07:14 Fandel 5106670



Så enig...

Verdens længst PI-tråd trænger til at blive afsluttet for at give plads til en ekstrem afgørende milepæl i Anavex fortællingen.



6/10 2022 23:06 TDT123 2106746



Spændingen stiger, man kan næste mærker der er noget i luften.... Kom så anavex tik tak

Anavex, Anavex - Rett, Avxl




7/10 2022 06:33 Fandel 3106749



Ja TDT123 man kan mærke det i maven, hver gang man tjekker op på Anavex, eller man kan se, at der er et skriv herinde. Det bliver helt vildt, når de forhåbentligt gode data kommer....



8/10 2022 09:36 Tasso1 10106815



Anavex. PR fra Ariana den 4. okt. 2022.

Ariana er det eneste analyseselskab, der er FDA godkendt til brug af en AI ( kunstig intelligens computer/metode ) til at analyserer data fra bl.a kliniske forsøg - herunder input af patienters komplette genkort og andre normale parameter/målbare testresultater.
De har haft et samarbejde med Anavex i en årrække nu og har bl.a. udført analyserne i PDD fase 2 forsøget, som denne PR henviser til og blev præsentere på AAIC for et par. mdr. siden.
( Anavex får lavet en komplet genkort analyse hos Ariana af samtlige patienter i alle indikationer )

Konklusion:
Blarcamesine significantly restores functionality in key molecular pathways including Alzheimer's and Parkinson's disease, KEM® xAI analysis shows.

https://www.arianapharma.com/ai-driven-analysis-of-parkinsons-disease-dementia-clinical-trial-reveals-potential-molecular-mechanism-of-blarcamesine-anavex2-73-in-restoring-key-neurodegenerative-pathways/

Ariana har også udført eller må være langt henne i processen med at analyserer tilsvarende data fra AD fase 2/3 forsøget - dvs. her godt 3 mdr. efter forsøget blev afsluttet.
De må alt andet lige have en ide om, hvor data fra AD forsøget bærer hen ad - husk der er godt 70 % sammenfald mellem patologien mellem PDD og AD iflg. Anavex.

Spørgsmålet er så!
Ville Ariana gøre opmærksom på deres analysemetode/resultater fra PDD netop nu, hvis de havde en formodning om, at Anavex`s AD fase 2/3 forsøget så ud til at fejle ???
Dette ville ikke kun ramme Anavex, men også stille spørgsmål ved Arianas teknologi!

Man kunne godt foranledes til at tro, at Ariana har et godt kendskab til udfaldet af AD forsøget og lige vil gøre opmærksom på, at de har bidraget med deres innovative AI teknologi - timeingen af deres PR er meget påfaldende i min optik, når der er et par mdr. siden AAIC præsentationen, hvor de også lavede en lignende PR!!

Er Ariana færdig med deres analyser, skal Anavex lige have tid til at gennemgå og gøre dem klar til en præsentation.
Tror vi er meget tæt på AD data - vi et nu "slippet" godt en uge over i Q4, som det nok ville ske iflg. Missling.



8/10 2022 09:58 vestasfan 4106816



Fra teksten;

"Importantly, Down-regulation of genes involved with neurodegeneration was observed in the placebo arm, however, was compensated in the blarcamesine arm."



8/10 2022 10:35 Fandel 6106817



Her er oversættelsen. Blarcamesine genopretter væsentligt funktionaliteten i vigtige molekylære veje, herunder Alzheimers og Parkinsons sygdom, viser KEM® xAI-analyse.

Siger det ikke næsten alt.



8/10 2022 14:25 Kikl 3106818



PDD trial Anavex.
Jeg har været med her på siden ca 3 år og ventet med spænding.
Jeg har stadig mine aktier og indtil videre investerer jeg mere end gratis, hvis man kan bruge det udtryk.
Mine alarmklokker ringer, hvis man forventer store mirakler så som helbredelse. . Men mindre end mirakler kan nu også gøre det.
En progression i parkinsonudviklingen , eksempelvis en forværring, der for en given patient ville tage 5 år kunne måske strækkes til 10 år, forestiller jeg mig. Vildt fantastisk; også hvis kun en mindre brøkdel af parkinsonramte kunne hjælpes.
For mig er det dog vigtigt at PDD forsøget kun strakte sig over 14 uger. Jeg kan dårligt forestille mig, at der kan påvises tydelige forbedringer på så kort tid.
Og HVIS forbedringerne virkelig ER tydelige..... Hvorfor falder parkinson - verden og dens forskere ikke totalt i svime.?
SigmaR1 aktivering bliver så at sige ikke nævnt i parkinsonforeningens forskningsartikler her i Danmark, så vidt jeg kan se. ( måske er jeg bare ikke i stand til at finde det)?
Ja , jeg ved godt jeg gentager mig selv.
Og jeg er klar over at min viden er på et meget lavt niveau.
PS : der er ikke noget jeg hellere ville, end at tro på en god effekt ?



9/10 2022 06:32 Kyed01 4106826



Kiki, ja PDD forsøget er noget mærkeligt, som vi ved kørte de patienterne over i OLE efter fase 2 (well dem som ville fortsætte) og derefter har der mere elle mindre været tavshed om PDD selvom top line data var virkelig gode!

Se artiklen i Parkinsons news fra march 2022 nedenunder hvor de er meget positive.

Jeg ved ikke om Missling måske pønser på en direkte godkendelse i PDD hvis PD 2/3 forsøget bliver godkendt?

Spændingen vokser som året kommer til sin ende, nogle af os har chancen for at blive miljonair snart hvis AD 2/3 data er overbevisende, man har vel lov til at drømme lidt.
Det ser ud til at min ugentlige LOTTO ikke rigtigt virker, har dog vundet 60 kr i ny og næ, ren underskuds forretning, ha-ha.


https://parkinsonsnewstoday.com/news/anavex-2-73-high-dose-improves-pdd-patients-subscores-mds-updrs-phase-2-trial-update/




12/10 2022 09:34 Fandel 2106884



Burde der ikke snart komme data?
Først i oktober er da vist gået!!



12/10 2022 16:02 Tasso1 6106898



Anavex 10.260.000 shortede aktier - højeste hidtil!

https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/avxl/short-interest

Vi må se hvem der får ret?

Men synes godt nok de er modige med at shorte Anavex i denne størrelsesorden lige før de ekstrem vigtige AD data.
Får shorterne ret og der kommer meget dårlige resultater, så vil de nok kunne score 50-65 % på et fald fra 11 $ til måske 4-5 $.

Får vi dog data, der bekræfer de resultater vi har fået fra Anavex hidtil, så taber de 200-300 % ved en stigning fra f.eks. 11 $ til 30-40 $!

Ved gode resultater vil shorterne skulle købe de lånte aktier tilbage, samtidig med at nye og større investorer ville købe op, når videnskaben viser sig at være valid.

Vi kan ikke andet end hver især, tage en beslutning om vi vil gå med Anavex eller ikke.
Resultaterne kommer når de kommer og er klar, gode eller dårlige - Anavex kan som sagt ikke "gemme" dem mere end de 3 dage uanset udfaldet.

Alt det støj og aktivitet i aktien op til dette, har ingen betydning og er bare et spil indtil vi får fakta.

Kommer der data en af dagene, bliver al handel nok suspenderet i premarkedet fra kl. 13.00, så har markedet mulighed for at vurderer resultaterne, inden SEC åbner for handel i normal børsåbningstid.

Så tålmodighed!




12/10 2022 17:09 Budweis 5106903



Udfordringen med de mange shorts er der er stærke interesser i at skabe tvivl om resultaterne. Det er kompliceret stof. Selvom data er gode, så er det tidligere lykkedes at skabe så meget tvivl at det bliver høj bølgegang. Spændende bliver det.



12/10 2022 20:29 Solsen 10106908



Anavex opstarter Fragile X i år iflg en ny video med Missling.



God at høre, at virksomheden eksisterer endnu :−)



14/10 2022 19:26 vestasfan 2106958






14/10 2022 19:35 Tasso1 2106960



Anavex BEMÆRK HAR STARTET NY TRÅD!!!

Anledning: Dato på resultater af Alzheimer fase 2/3 forsøget - CTAD den 1. december 2022!

https://www.proinvestor.com/boards/106959



1/12 2022 15:52 Helge Larsen/PI-redaktør 1108243



Genmab, Novo Nordisk, Zealand Pharma, Hansa Biopharma og Anavex er bl.a. de selskaber, som Helge Larsen tager et kig på i denne ugekommentar.




TRÅDOVERSIGT












































102297 Ditto her Kiki 3 ..
23/3 10:15 Fandel 2


















































































103600 "... en fin start". ..
20/5 17:10 Hyst 5


















103850 ..
2/6 15:36 TDT123 3


103855 ..
2/6 17:05 TDT123 5



103866 Anavex .....
3/6 09:57 Solsen 5
























104040 Dejligt "skriv" Solsen...
16/6 08:48 Fandel 4







104114 Tak Solsen..
21/6 14:21 Fandel 3


104117 Tak igen.....
21/6 14:59 Fandel 4
















104213 Tak Tasso1..
27/6 12:03 Fandel 2



104217 God idé Solsen... ..
27/6 14:29 Fandel 2











104227 fantastic.....
28/6 06:33 Fandel 2






































104482 Anavex ... ..
15/7 18:38 Solsen 3


























































104963 Dejligt Tasso1..
3/8 07:38 Fandel 4
















105105 Anavex ..
6/8 23:16 Boersboe 18



105110 @Boersboe Mange tak!..
7/8 17:17 Hyst 5




























105564 Mega spændende.....
24/8 14:39 Fandel 4







































106059 ..
10/9 04:11 Kyed01 5















106293 Fint skriv Tasso1..
22/9 13:56 Fandel 3



106308 Indsidder rykker godt ..
22/9 18:17 TDT123 1