Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Mystiske udsving


10111 Kenddinvare 6/5 2009 01:26
Oversigt

Synes der var særligt meget i mærkværdige udsving i dag.
Zepto havde meget stor procentstigning i går og der er meget lidt handel i den aktie og GF i morgen, så dagens fald her tager jeg ikke med.

Langt større handel er der i ØK med SEB som dagens storsælger af 35.000 stk. Men hvor aktiestigningen efter regnskab op til kurs 203 nemt kan forklares med en indtjening på 30% over det estimerede, har jeg svært ved at se forklaringen på tilbagefaldet til 184 i løbet af eftermiddagen. Spekulation?
Også norske REC havde et voldsomt tilbagefald intradag fra 71,2 til 65.

Ligeledes virker en stigning på 25% (efter undervejs at have været over 40% oppe) i Atlantic Petroleum uden nyheder forunderlig. Godt nok er aktien særdeles følsom over for oliepris netop i det aktuelle område men ikke nok til at forklare denne stigning. Insiderviden ?

En anden med stor stigning uden nyhed i dag er Columbus IT.
Er det manøvre op til regnskab?6/5 2009 10:49 Kenddinvare 010132Så kom svaret på ØKs fald, nemlig at det trækker ud med udbetaling af knap 50 mio.$ fra Nationalbanken. Artikkel i Børsen.
Men mon kursen så stiger igen når pengene kommer?
Og hvorfor havde ikke en enste af de 43 nyhedsvisninger i går ikke emnet med?TRÅDOVERSIGT