Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Generalforsamling i Greentech 18.maj


10429 stengård 8/5 2009 12:39
Oversigt

Denne streng vil jeg sætte pris på hvis vi kunne holde til det rent praktiske omkring General Forsamlingen hos Greentech den 18. maj 2009.

Først og fremmest – det bedste er selv at møde op, men har du ikke mulighed herfor kan du afgive en fuldmagt, enten til den siddende bestyrelse eller en anden der møder op.

Du bør i din egen interessse gøre enten det ene eller det andet - da der skal sammensættes en HEL bestyrelse - fordi ALLE er på valg og vi ikke ved præcist hvem der bliver stillet op - udover de der allerede sidder i bestyrelsen.

Jeg er godt klar over at det umanerligt fristende for enkelte at lufte deres personlige holdning til hvorvidt man skal gøre det eller ej (altså afgive fuldmagt) - men kunne I ikke gøre os den tjeneste at skrive det i en anden streng - således at vi kan holde denne streng til de der gerne vil vide hvordan de skal håndtere det i praksis,

På Greentechs hjemmeside omkring Generalforsamlingen på Glostrup Parkhotel står følgende:

Adgang til generalforsamlingen kræver adgangskort. Adgangskort kan rekvireres på selskabets kontor på alle hverdage (undtagen lørdag) i tidsrummet 10.00 – 16.00 INDTIL og MED den 13. maj 2009. Efter denne dato kan adgangskort ikke udstedes.

Adgangskort udstedes til den, der ifølge aktiebogen er noteret som aktionær eller til den der på anden vis har anmeldt og dokumenteret til erhvervelse jf. vedtægternes § 12.

Stemmeret kan udøves i henhold til fuldmagt, når den befuld-mægtigede mod aflevering af fuldmagt senest den 13. maj 2009 har løst adgangskort til at møde på fuldmagtgiverens
vegne. Fuldmagtblanket kan findes på www.greentech.dk senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse.

den finder du her:
http://www.greentech.dk/Images/Download%20PDFér/Fuldmagter/Fuldmagt_GF_2009.pdf

Hvis du ønsker at give den siddende bestyrelse fuldmagt - så kan du gøre det ved afkrydsning - herunder kan du også tilslutte dig hvilke af de forslag der kommer til debat du er enig/uenig i

Vi (PI) har modtaget følgende fra Grentech:

I indkaldelsen til generalforsamlingen står der: ”Stemmeret kan udøves i henhold til fuldmagt, når den befuldmægtigede mod aflevering af fuldmagt senest den 13. maj 2009 har løst adgangskort til at møde på fuldmagtgiverens vegne”.

Vi skal have modtaget en faxet kopi af fuldmagten senest d. 13. maj af fuldmagtsgiveren (Dig som aktionær), hvorefter vi vil fremsende adgangskortet direkte til den befuldmægtigede, som så igen til generalforsamlingen skal medbringe både den originale fuldmagt og adgangskort. Uden fuldmagten kan vedkommende ikke udøve sin stemmeret på det modtagne kort.

Citat slut….

Det er ikke den letteste made at håndtere det på – men det er altså de regler der er lavet8/5 2009 14:09 nohope 010459OK, hvad skal der stå i rubrikken med fuldmagtshaver og fuldmagtshavers adresse ? Skal vi bare sende en uden navn, Stengård, Silkeborg duer næppe, PSH/PI cyberspace heller ikke.

nohope8/5 2009 14:28 stengård 010461det er vi lige i gang med at vende AKA m.fl. og jeg. Personligt er jeg ligeglad med om det er mit navn eller en andens der står på sedlen - bare vi er enige om hvem vi gerne vil have valgt ind.

Jeg tager lige kontakt med GES på mandag for at høre om det er muligt på nuværende tidspunkt at løfte sløret for hvem de respektive fraktioner ønsker opstillet og deres "nummer" på stemmesedlen.

Som det har forlydt indtil nu kommer der forslag fra BÅDE Staxbogrupperingen, LasseLindblad-grupperingen - ligesom bestyrelsen (den nuværende) også har et par forslag.

fsva Staxbo har de et "komplet" sæt der vil udskifte hele bestyrelsen, Lasse Lindblad vides ikke helt præcist (men er nok også en all-inclusive løsning) hvorimod den nuværende bestyrelse (og jeg personligt) helst ser en supplering af de nuværende med 2 nye. De 2 mulige kan jeg ikke fortælle hvem er (selvom jeg ved det)

Endelig er der spørgsmåle der skal behandles - nemlig om der skal ske en generel forøgelse af bemyndigelsen m.h.t. konvertible obligationer - jeg er i mod.

Så - bottomline er nok - at du skal bestille dit adgangskort og udfylde det - og afkrydse ud for de bestyrelsesmedlemmer du ønsker (af dem der stiller op) - og kan du sende det til hhv. selskabet eller den som vi nu vælger i PI sammenhæng til at skulle "føre ordet".

Selve diskussionen omkring finansieringsmodel antager jeg nu for at være slut (det håber jeg da) - men den fremtidige ledelse er stadigt det åbne spørgsmål8/5 2009 14:43 nohope 010464Skriver du forkert, når du skriver adgangskort, eller er jeg tungnem ?

Som jeg læser det, skal der bare udfyldes en fuldmagt, adgangskort er noget, som kun kræves af dem der fysisk viser sig på GF

nohope8/5 2009 14:48 stengård 010465du er ikke tungnem - systemet er tungnemt...
I indkaldelsen til generalforsamlingen står der: ”Stemmeret kan udøves i henhold til fuldmagt, når den befuldmægtigede mod aflevering af fuldmagt senest den 13. maj 2009 har løst adgangskort til at møde på fuldmagtgiverens vegne”.

Vi skal have modtaget en faxet kopi af fuldmagten senest d. 13. maj af fuldmagtsgiveren (Dig som aktionær), hvorefter vi vil fremsende adgangskortet direkte til den befuldmægtigede, som så igen til generalforsamlingen skal medbringe både den originale fuldmagt og adgangskort. Uden fuldmagten kan vedkommende ikke udøve sin stemmeret på det modtagne kort8/5 2009 15:14 nohope 010467"Så - bottomline er nok - at du skal bestille dit adgangskort og udfylde det - og afkrydse ud for de bestyrelsesmedlemmer du ønsker (af dem der stiller op) - og kan du sende det til hhv. selskabet eller den som vi nu vælger i PI sammenhæng til at skulle "føre ordet"."

Ordet "adgangskort" skal der stå det ?

Hvad med denne formulering :

Download og udfyld fuldmagten fra GES hjemmeside, fuldmægtigs navn og adresse fremkommer her på PI sammen med det fax nummer du skal bruge.

nohope (går ud og foretager mig et eller andet deprimerende nu)8/5 2009 15:19 H43H 010468Stengård. Jeg har nu læst, hvad der er at læse om fuldmagt, men ved stadig ikke hvordag konen og jeg overlevere en fuldmagt til dig. Vi har ialt 13.500 aktier i GES.

1.000 i et kapitalpensionsdepot
5.000 i et ratepensionsdepot
5.000 i et ApS
2.500 privat ejet.

Hvad skal jeg gøre i de enkelte tilfælde, hvis du skal have fuldmagt ?

Jeg vil være meget glad for en trin og trin vejledning for idioter. Og meget gerne uden forkortelser. Tak.

P.S. hvis kursen når 100 inden GF, bliver de solgt :−)8/5 2009 15:50 stengård 010474Hej H34H

Først skal du lige tjekke om de er navnenoterede... er de det ringer du til GES (33364215 tror jeg nok at InvestorService har) og bestiller adgangskort for de aktier der er navnenoterede. Er aktierne IKKE navnenoterede skal du kunne faxe/maile en depotudskrift (så ny som mulig - den kan din bank sende per mail).
Dernæst printer du fuldmagtsblanketten ud:
http://www.greentech.dk/Images/Download%20PDFér/Fuldmagter/Fuldmagt_GF_2009.pdf

nederst på den anfører du antallet af aktier og skriver under. Så faxer/scanner du fuldmagtsblanketten og sender en til GES.

Derefter sender du fuldmagten og adgangskortet som du modtager per post til PI...

jeg sender dig lige mit navn og adresse via ProInvestors konto-system

tak for tilliden iøvrigt
8/5 2009 15:56 collersteen 010476For nu lige at fuldende forvirringen, så har jeg forstået det sådan at man "blot" udfylder fuldmagtsblanketten og faxer/sender den til GES, som derefter vil fremsende adgangskort til stengård eller hvem der nu bliver befuldmægtiget.

Derefter skal du sørge for at den befuldmægtigede (stengård eller andre) får din originale fuldmagt som skal medbringes og fremvises på GF.

Husk at du i dit tilfælde skal udfylde 3 fuldmagter... (dig, kone og aps)8/5 2009 17:16 whenif 010486Da jeg agter at give Stengård "Carte Blanch", skal jeg så bare skrive Stengård's navn og samtidig lade helt være med at afkrydse nogle felter?
Og hvad med det korrekte navn og adresse på Stengård, hvorledes får jeg fat på det?8/5 2009 18:47 stengård 010490adressen er sendt til dig i konto-systemet8/5 2009 19:47 HenryAS 010497Stengård samme procedure her please som whenif -det er jeg helt tryg ved.11/5 2009 11:55 FAS 010725Hej Stengård,

Jeg ser gerne at du repræsenterer mine interesser på GF 18/5 vedr. mine 900 stk GES aktier. Vil du sende dine data til mig?

Vh
FAS12/5 2009 12:32 stengård 010871er sendt til din profil (og det samme gælder de andre der har været så venlige at spørge)10/5 2009 13:38 stengård 010655På baggrund af weekendens begivenheder med det sandsynlige salg af MG-andelen, er vi kommet til følgende model for PI-initiativet... I prioriteret rækkefølge :)

Forslag 1 - Mød op... Mød selv op og dan dig din egen mening

Forslag 2 - Giv den nuværende bestyrelse fuldmagt

Forslag 3 - send en "privat besked" til mig - så sender jeg dig mit navn og adresse...og stemmer for de løsninger jeg mener tilgodeser ALLE aktionærer.

Omkring udviklingen kan jeg kort sige - at der er kontakter mellem de forskellige grupperinger om at vælge en kompetent bestyrelse, bestående af den nuværende og suppleret med 2 mere - det er derfor muligt at der som sådan slet ikke kommer nogen kampa-afstemning. Ligeledes er det muligt at forslaget om forhøjelse af rammen for de konvertible obligationer trækkes - fordi der nu ikke er behov for den løsning (forudsat Due Dilligence OK inden den 15.)
MEN - det er stadigt usikkert - så derfor er opfordringen stadig utvetydigt - at du skal bruge dine stemmer - enten selv eller via os...

Jeg spørger iøvrigt GES i løbet af ugen om det er muligt at vi (PI'ere) via Greentech/Glostrup Park Hotel kan mødes en eller to time før - i kaffelokalet ved siden af det rum GF'en skal foregå i - hvis det altså har interesse for nogen (udover mig)10/5 2009 16:24 Trombone2 010672På fuldmagten, skal man notere sit kontonummer hos Værdipapircentralen. På de notaer jeg har fået fra Etrade da jeg købte GES, står at aktierne er indlagt i depot nr.....med 15 cifre, medens de GES jeg har købt gennem Eikbank er indlagt i et depot med nr.....11 cifre.
Er det disse to vidt forskellige numre der skal noteres (på to blanketter)?10/5 2009 16:34 collersteen 010674Hvis de er noteret på samme navn, vil jeg tro, at du bare kan skrive begge depotnumre på blanketten.
De kunne ihvert fald godt finde ud af at sende adgangskort ud med det totale antal stemmer selvom mine aktier var fordelt i 2 banker.

VP-kontonummeret hos Etrade begynder med 01187 efterfulgt af dit kontonummer derinde (højst sandsynligt 20000xxxxx)11/5 2009 16:43 collersteen 010771Denne officielle meddelelse er just kommet fra Greentech vedr. GF:

”Idet der hos flere aktionærer er opstået tvivl omkring proceduren i forbindelse med udøvelse af stemmeret ved anvendelse af fuldmagt finder vi anledning til at fremhæve følgende fra indkaldelsen til generalforsamlingen:Adgang til generalforsamlingen kræver adgangskort. Adgangskort kan rekvireres på selskabets

kontor på alle hverdage (undtagen lørdag) i tidsrummet 10.00 – 16.00 indtil og med

den 13. maj 2009. Efter denne dato kan adgangskort ikke udstedes.Adgangskort udstedes til den, der ifølge aktiebogen er noteret som aktionær, eller til den der

på anden vis har anmeldt og dokumenteret til erhvervelse jf. vedtægternes § 12.Stemmeret kan udøves i henhold til fuldmagt, når den befuldmægtigede mod aflevering af

fuldmagt senest den 13. maj 2009 har løst adgangskort til at møde på fuldmagtgiverens

vegne.Dette betyder, at alle, der ønsker adgang til generalforsamlingen, skal have indløst adgangskort. Adgangskortet skal medbringes og forevises ved indgangen til generalforsamlingen.En befuldmægtiget skal også indløse adgangskort for at få adgang til generalforsamlingen. Fuldmagten skal fremsendes til Greentech senest den 13. maj 2009, hvorefter adgangskort vil blive udstedt i fuldmagtsgiverens navn og fremsendt til den befuldmægtigede. Adgangskortet skal medbringes og forevises ved indgangen til generalforsamlingen. Det er således ikke tilstrækkeligt at forevise en fuldmagt ved indgangen. Adgangskortet skal også medbringes.”Med venlig hilsen/Kind regards----------------------------------------------------------------------------------------Mette Marie Hersted

Secretary11/5 2009 17:05 niho 010778Jeg har ca. 9000 ges til støtte for Stengaard / PI initiativet, men ønsker også selv at deltage på GF. Hvordan tackler man lige den ?

Er det noget med et formøde til GF og blive enige om strategi, hvorefter Stengaard tæller støtte stemmer sammen ?

mvh. Niho11/5 2009 17:16 stengård 010782jeg regner med at vi kan mødes et par timer før i Glostrup12/5 2009 11:41 Kenddinvare 010867De laver stemmekort inden GF og oplysningerne fra VP er vel også lidt tid undervejs.
Hvilken dato er vigtig i forhold til antal stemmer ?12/5 2009 12:33 stengård 010873hvis du bestiller adgangskort nu på baggrund af dit aktuelle depotudskrift, samt eventuelel købsnotaer så er det vist OK med GES13/5 2009 12:58 Kenddinvare 011014Fik også telefonisk at vide, at hvis man har erhvervet aktier ud over det man er tildelt stemmeret for kan man medbringe bevis.13/5 2009 23:48 TDAE 011086Er der nogen, der ved hvornår vi modtager adgangskortet med posten? Jeg håber det bliver før lørdag - ellers har jeg et problem.13/5 2009 23:52 collersteen 011087Ellers kan du nok lave en aftale med GES om at de har det liggende til dig ved indgangen til GF.....14/5 2009 11:29 TDAE 011114Fik det med posten i dag!14/5 2009 18:45 karbold 011151hvornår bestilte du dit ,jeg bestilte i tirsdag og har ikke fået det endnu15/5 2009 10:23 TDAE 011196Den 4. maj, så vidt jeg husker.15/5 2009 15:29 moroni 011207Gentlemen,

Håber ikke jeg har overset resultatet af dette issue længere oppe.
Nu er jeg ikke en decideret aktiv blogger, nærmere en passiv, men dog aktiv læser.
Dog vil jeg meget gerne deltage i et evt formøde inden GF primært for at lytte til Stengård og andre der måtte have noget at bidrage med.
Er det gået i orden mht lokalet, da jeg så vil komme en times tid inden GF?15/5 2009 16:31 karbold 011208har fået det med posten idag, så vi ses mandag,håbeer der lige bliver smidt en meddelelse om tid og sted for hvor vi mødes15/5 2009 17:27 stengård 011212jeg er 13.30 ved indgangen til Restaurant Byparken - hvor GF'en afholdes (Glostrup Parkhotel)15/5 2009 18:26 karbold 011218ok så ses vi mandag,det bliver sku en spændende dag for GES og osTRÅDOVERSIGT