Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank nedjustering


104384 Læreren 10/7 2022 22:03
5
Oversigt

Og her gik jeg og troede, at rentestigninger var godt for bankerne : På grund af ugunstige forhold på de finansielle markeder, og især den negative effekt af de hurtige rentestigninger, nedjusterer vi dog forventningen til årets resultat, siger Carsten Egeriis i selskabsmeddelelsen.






10/7 2022 22:45 DjengisCash 5104385



Indlånsrenten i Nationalbanken er stadig minus 0,6 procent.

Markedsrenten er derimod steget med negativ virkning for bankens egen obligationsbeholdning.

Der er renter og så er der renter ;−)



11/7 2022 00:15 bgadk 4104386



Det er lidt spændende om tabet i markedsafdelingen er kurstab på egenbeholdning af obligationer eller det kommer andet steds fra.



11/7 2022 07:31 Vær-kritisk 2104389



Så det kunne måske være i dag at man endelig skal købe lidt Danske Bank aktier?



11/7 2022 12:34 Match 3104394



Jeg har købt op i Danske Bank i dag. Den er for billig på nøgletal/indre værdi. Og jeg forventer, at USA afklarer bødestørrelsen i løbet af juli/august.
Den usikkerhed vil det være rart at få fjernet, selv om det kommer til at koste lidt.



11/7 2022 13:29 DjengisCash 4104395



Jeg ville nok også have købt Danske Bank, hvis ikke lige jeg havde en mindre portion i forvejen.

Den har jeg beholdt for at minde mig selv om, at jeg aldrig må glemme at være kritisk.



11/7 2022 22:12 bgadk 5104400



Problemet med banksektoren generelt er dog, at nu hvor fortællingen skifter fra høj inflation og stigende renter, til krise og faldende inflation og renter, så er det ikke banksektoren som bliver favoriseret.

Danske bank er måske fortsat billig, men sektoren kommer under kurspres.



12/7 2022 07:26 Vær-kritisk 2104408



Flere af de mindre banker nåede at stige en del i kurs på de stigende renter. Men de store nåede hverken rigtig at stige i kurs eller at tjene på de stigende renter inden den fest var forbi. Eller indtil videre i hvert tilfælde, næsten forbi.

Jeg tror vi får recession, eller på sin vis allerede har det, så nu kan man begynde at spekulere på hvor dyb og langvarig den bliver, og om bankerne skal hensætte større beløb til tab. Selv om inflationen måske nok er ved at have toppet, så tror jeg at specielt forbrugerne er ret hårdt ramt og det vil de være et godt stykke tid endnu, så de firmaer, der er rettet direkte mod de privates købelyst, kan godt gå en hård tid i møde.

Og, ikke hvis men når Putin lukker for gassen sådan helt og aldeles og endegyldigt, hvad så? Recession eller ej, så tror jeg vi ser ind i større stigninger både på olie og gas, så måske lidt tidligt at tro inflationspresset er et overstået kapitel? Hvem tør gætte? En af verdens største banker taler om kollaps i olie og en snarlig pris på usd 65, mens en anden taler om snarlig pris på usd 165. Når de mest professionelle, bedst uddannede, højest respekterede analytikere, som tilmed har adgang til en uendelig mængde data, kan være så uenige og tydeligvis i vildrede, så behøver vi ikke være flove når vi er i tvivl.

Hav en dejlig dag




13/7 2022 08:35 Vær-kritisk 2104433



Lortesagerne bliver ved med at vælte ud af Danske, og det kombineret med en voldsomt højt omkostningsniveau og hertil så det jeg vil kalde en kæmpe nedjustering, så havde jeg faktisk troet at kursen ville tage et større dyk. Jeg swingtrader meget men Danske er en aktie jeg kun / typisk vil købe til den lange bane.

Som den er skal den såmænd nok blive ok på den lange bane. Jeg tror bare ikke at aktierne generelt er færdige med at falde, så jeg er stadig lidt afventende, da jeg tror jeg får bedre tilbud. Det skal dog også siges, at jeg allerede har Danske i porten.

Om deres høje omkostningsniveau i øvrigt, så har jeg et lidt sjovt syn på det. Jeg ser det nemlig lidt som et potentiale. På et tidspunkt må de jo for pokker have gravet sig igennem og fri af lortesagerne, så de kan begynde at hive nogle ganske betydelig besparelser hjem.

Hav en god dag derude. Hvis ikke kurserne går op, så må vi håbe at i det mindste Vingegaard kommer hurtig(s)t op.



TRÅDOVERSIGT