Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Farvel og tak.


10498 Tyregod 8/5 2009 21:09
3
Oversigt

Ingen tvivl, dette indlæg vil få mange tommelfingre op. Man generer jo ikke ustraffet kliken og dens biskop.

Jeg har lige igen læst aktiechatten fra i aftes. Jeg kan leve med at biskop stengård og hans 58 disciple reagerer på at GEShypen bliver udsat for en kritisk gennemgang af undertegnede. Det må man leve med, når man som jeg er et frit tænkende væsen.

Men at man så får kastet sig over stakkels donlupo, en dygtig og altid seriøs debattør (med enkelte svipsere...), blot fordi han er kritisk over for GES.... Det viser desværre meget godt, at PI er en indspist skare, og.... jeg tror ikke det bliver bedre i fremtiden. Så jeg kan slet ikke se et formål i at debattere her mere.

Det er ærgerligt, men nok en meget naturlig følge at hvordan vi mennesker fungerer. Farvel og tak eller vi ses på den åbne.
Tyregod8/5 2009 21:23 HRmunk 010500Tudefjæs8/5 2009 21:32 MrWater 010501Hej Tyregod

Nu har jeg ikke læst tråden om GES, men jeg synes da det er synd at du forlader stedet.

Dels fordi vi har haft nogle gode saglige diskussioner om RU, dels fordi der fra start var lagt op til at personfnidder her på siden ikke ville blive tolereret.

Mvh8/5 2009 21:42 mobe 010502Hej Tyregod.

Det synes jeg er en kedelig beslutning du her træffer. Med- og modspil er jo netop det der skaber liv i en debat. Du bidrager godt til begge dele.

Jeg vil ønske dig god vind fremadrettet og håber da at se dig igen i debatten når de høje bølger har lagt sig ;−)

venligst

mobe8/5 2009 21:59 stigpoulsen 010503Ærgeligt - men forståeligt.

Siden er i en startfase og har bestemt mange positive sider.
Dog er den meget hurtigt blevet domineret af nogle få skribenter som er særdeles aktive - og det er jo helt fint og naturligt - men det gør det svært for "udenforstående".
Debatten og chatten kører meget på GES, Bioporto og Genmab.

Og generelt er "medlemmerne" positive overfor selskaberne (ellers havde vi jo heller ikke aktier i dem) og skeptikere/negative kan nemt blive "overruled".
Sådan vil det jo være.

Naturligvis ønsker Aka en større debatflade og en konstruktiv og mangfoldig debat og lægger på alle måder op til det. Men det er svært og jeg kender i hvert fald ikke "vejen frem".

Good luck, både til dig, tyregod og ProInvestor.

Vh8/5 2009 22:18 mputin 010504Forståeligt.
Den måde som Tyregod debatterer på er grunden til, at jeg bruger PI i stedet for EI, og hvis man har lyst til at fortsætte samme stil på PI, vil man blive mødt med modstand, da debatten tager en drejning, som de fleste herinde gerne vil undgå.
Det har ikke noget at gøre med om man er uenig i at GES når 200 inden for det næste år (overdrivelse fremmer forståelse), da der ofte er kommet nogle gode ting frem når Tyregod har debatteret, men jeg har alligevel altid været irriteret over den stridslystne, men samtidigt klynkende tone, som Tyregod fører.
Jeg ønsker at siden vedbliver at være et debatforum, hvor man kan få oplysninger og analyser fra kompetente skribenter om små selskaber som GES, men ikke en debat, som handler om hvem der havde ret, og lignende, som ses på EI. Det kan også være et mødested for ligesindede på chatten, og hvis man får ondt bagi over at det ikke altid er lige nuanceret det der foregår der, så er man simpelthen for lille af sind til at man skal deltage i et debatforum på nettet.

Jeg håber snart at debatten bliver renset for indlæg som dette - det må foregå i chatten, eller et andet sted.

Jeg har fået meget ud af sitet og jeg har ikke følt at der har været noget galt med tonen fra de toneangivende, men hvis jeg havde syntes det, ville jeg da være ligeglad, og tage de oplysninger med der var eller lade være med at læse herinde. Andet er ærlig talt lidt latterligt.

Mvh8/5 2009 22:37 Gjern 010505mputin

Flot indlæg og jeg er ganske enig.

Jeg er en af de 58 Tyregod kalder disciple (sådan føler jeg det ikke selv) og jeg ønsker, at der bliver debatteret ud fra en saglig vinkel og gerne såvel positivt som negativt. Derfor har Tyregods indlæg også været velkomne som Stengårds og andres, der har tilført mere viden og synspunkter.

Stengårds initiativ og det store engagement han har lagt i at påvirke GES's fremtid er jeg 100% for og Tyregod kritik af det initiativ deler jeg ikke, men derfor må han jo gerne være uenig.8/5 2009 22:49 doodha 010506Jeg synes, det var et rigtig godt indlæg du havde. Det var nogle relevante spørgsmål, du stillede. Og det var en god debat, der kom ud af det. Jeg ville egentlig have bidraget - men fandt at mine holdninger var godt dækket allerede.

Med hensyn til chatten i aftes... Vi var jo opstemte over, at der endelig kom noget positivt efter den lange tids dårligdom. I kådheden har det så måske kammet over - men herregud: Værre er det vel ikke...

Jeg synes, det er trist - og overreageret - hvis du tager den konsekvens at forlade PI.

Jeg håber, du vil genoverveje.

Mvh
Doodha8/5 2009 22:52 sailor 010507Du må ikke genere høvdingen, så kommer den gule gummiand Powergen bare op fra eccodalen - sammen med resten af Tinsoldaterne8/5 2009 22:59 alpehue 010509Jeg synes, at du skal blive Tyregod.

Du har bidraget med rigtig fornuftig, saglig og velargumenteret grundlag for din opfattelse af forskellige aktieforløb.

Du har haft ret i din opfattelse af uddybning af mulige konsekvenser i "GES" parodien. Ses fra mange sider nødvendig.

Akademiker har vel egentligt også, så godt som, sagt bebe.

Kådheden, humoren, ironi, sarkasmen (eller manglen herpå) i chatten og "disciplene", er både godt og skidt.

Men gi nu PI og (ikke mindst) os en ekstra chance.

Rom blev ikke drukket på en fridag :D

Venligst
alpehue8/5 2009 23:24 DrueAgurken 010511Demokrati er ikke for alle.... (Sokrates)

Og hvis jeg må være så fri, så er her ikke plads til alle, da nogen altid vil føle sig marginaliseret. Disse nogen er så ofte den skare der ikke får den opbakning til de sager de føler de skal have opbakning til, og det er naturligvis beklageligt, men det er menneskelig natur.

Og så er jeg træt af de her "farvel og tak" tråde. Føler du dig forulempet, så sig det og få det ud af verden, men lad være med at skrige fra den anden side af døren, det har jeg sgu altid hadet.8/5 2009 23:39 butterboy 010517Ærlig talt, så så synes jeg godt nok det har været trist kop te at læse dine indlæg. Ligegyldig hvad, så har du taget det modsatte sysnpunkt af Stengård. Det ser ud som du ikke kan tage, at manden får/har ret i noget. Eller at GES skulle kunne lykkes med noget. Eksempelvis med indsamlingen af fuldmagter.

En debat kræver,at man har mod til at lade sig overbevise af andre. Når der kommer fornuftige og saglige argumenter på bordet, så har du reageret med mere eller mindre søgte postulater og tankespind mv.

Nu kan du så bruge Donlupo som argument til at forlade stedet. Iøvrigt en besynderlig forklaring. Jeg synes også, at Donlupo har mange gode indlæg, men var det ikke også ham der ret nedladende har kaldt Greentech aktionærerne for "Damgaard wannabees" mv.9/5 2009 00:42 cyber 010523Held og lykke Tyregod, men her er nu rart...TRÅDOVERSIGT