Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad er problemet egentlig... gæld? virkelig?


106334 GreenTea 23/9 2022 11:21
Oversigt

Jeg læste GN's køb af Steelers var fixed rente 0.85% Er der nogle som kan uddybe GN's gæld? Har GN et så stor gældsproblem at det kan forsvare en aktiekurs på 150-160 stykker? Hvis man kigger fx 2 år ud i fremtiden... Lad os bare sige langsom stigende økonomi ovenpå mild/moderat recission. Hvad skulle aktien så værdisættes til? Folk udskyder vel højst høreapparat? Kiggende i elgiganten har de brandede områder med logitech, corsair og steelers så at least i DK har de da hyldeplads.




23/9 2022 11:41 Vær-kritisk 3106335



Jeg er en halvgammel gut og jeg kan ikke huske at forbrugerne, den almindelige dansker, er ramt, så forbandet hårdt, og af så mange ting, og så på en og samme gang. De rige kan nok køre videre, men alle fra middelklassen og ned er ramt så hårdt og voldsomt på købekraften, at de alle i et eller andet omfang kommer til at omlægge deres forbrug, hvis ikke hele deres levevis. Matas er et kanonfirma og et virkelig stærkt brand, men jeg tror altså også at de kommer til at mærke dette.



23/9 2022 11:46 GreenTea 4106337



Tak for svar. Tror dog dette skulle have været i min tråd omkring matas :) Men ja, tror da også Matas bliver ramt... men så hårdt? De klarede covid, de klarede inflation... ja så kommer receission men... Bare overrasket over vi skal så langt ned på måske en af de aktier jeg ville have troet var (troede jeg beviseligt) mest modstandsdygtig. Men ja, dette skulle være i matas tråden :)



23/9 2022 11:54 Vær-kritisk 3106338



Matas, ja. Sorry. Dette er endog meget værre end covid, som jeg ser det.

Jeg tror næsten alle firmaer som er rettet direkte mod den private forbruger får det meget svært i en periode, som endda kan gå hen og blive ganske lang. Matas er rettet mod forbrugeren, og det er gn på sin vis også. Høreapparat er en nødvendighed, men hvis man ikke har pengene, hvad så? Her vil jeg tro forbrugeren i dk nok er bedre stillet end amerikaneren, men usa er til gæld det helt store marked. Og ja, gn har en ret stor gæld, og det er skidt i en tid hvor renterne tordner i vejret.

Gn er en af de aktier jeg holder lidt øje med. Men jeg venter. Jeg tror ikke man kan udelukke at det meste kan falde betydeligt mere. Desværre.



23/9 2022 11:59 GreenTea 3106340



Men GN's gæld er vel fortrinsvis til meget lav rente? Så brude egentlig været lille plus scenarie hvis de kan fastholde en hvis indtjening imens inflation og hvad ellers udhuler deres lån. Det givet selvfølgelig at de kan fastholde vist salg igennem krisen men... Som du selv siger har de marked i USA som vel er det bedste markled at være i trods alt + meget stærkt stigende dollar. (Og antager trods alt fx i hvert fald udviklingsomksotninger fortrinsvis DKK)



23/9 2022 17:22 jgk 4106350



Jeg købte i dag, men om det var for tidligt vides i næste uge, kunne godt bruge 10 dage med pilen opader, nå lad se.



24/9 2022 22:11 stocktiger 2106359



Spekulerer på om Italiens valg søndag, kunne give en kortvarig positiv stemning i aktierne, hvis så fremt valget falder mindre skræmmende ud end frygtet (dvs. hvis hende på højrefløjen, som man frygter vil rende fra regningerne, får et dårligere valg end spået)?



TRÅDOVERSIGT