Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PARKEN/Video - Snak om den nye strategi


107187 ProInvestorNEWS 21/10 2022 19:16
Oversigt

I eftermiddag havde FCK inviteret fans i Parken til en ny udgave af Klubhuset, hvor man kunne stille spørgsmål om F.C. Københavns nye strategi til Jacob Lauesen og Peter Christiansen.




21/10 2022 19:17 ProInvestorNEWS 2107188






22/10 2022 08:01 VærKritisk 5107191



Der kunne være dejligt hvis Danmark havde et fodboldhold, som bare engang imellem kunne vinde en kamp ude i Europa. Det kunne FCK -engang. Længe, alt for længe har FCK dog lignet et meget ordinært hold, og Parkens ledelse har hidtil på ingen måde brilleret heller, hvorfor, sorry, jeg tror ikke på det. Men ledelsen er da gode til Powerpoint og til ord, og til at formulere fine mål, det skal de ha`.



22/10 2022 12:17 DjengisCash 5107195



Det var tider, da OB i 1994 bankede Real Madrid på udebane 2 - 0. Men det var dengang.

Det er pengene, og ikke mindst TV-rettigheder, der styrer i professionel fodbold i dag, så med mindre en rig oliesheik poster penge i FCK, så kan man glemme af om fast deltagelse i europæisk topfodbold.

Den kommercielle værdi af den hjemlige liga er for lille til, at danske hold kan investere tilsvarende hold fra Spanien, England, Tyskland og Italien.

Så businesscasen holder ikke.



22/10 2022 14:24 VærKritisk 3107199



OB, men især også Brøndby og FCK har spillet fantastiske kampe, det har de da. Men det har mere været sådan i små glimt. Jeg tror simpelthen ikke på det med stabil deltagelse i champions league. Pengene i intl fodbold bliver bare større og større, vildere og vildere, og for ligner det umiddelbart, dvs skudt fra hoften, at FCK sakker længere bagud snarere at de kommer tættere på.



23/10 2022 15:18 5107225



Du har helt ret - i næsten alt hvad du skriver - håber ikke du får ret i alt- for så skrider fundamentet for vores fodboldkultur.
Jeg husker det at vokse op som lille dreng på Højstrupvej som noget helt særligt, der har præget mig igennem mit lange liv. Når de røde skulle spille imod de stribede - det var ikke blot en fodboldkamp - det var så meget mere. Det var en del af vores opdragelse. Det var en del af vores sociale forankring. Men ud over det så var det helt fantastisk som lille dreng at komme til lokalopgør på Odense Stadion. Jeg var vist fem år og forstod ikke så meget af hvad der foregik. For allerede dengang var der en russisk målmand og en portugisisk angriber ud over det. De var de store og Manchester United og Real Madrid var mine idoler som lille dreng.

Men selvfølgelig forandrer verden sig i en grad jeg finder beklagelig når det kun handler om at overgå hinanden på pengepungen.

Det at være en del af en subkultur og genfinde sine værdier der - det betyder mere for mig.

OK - jeg er en gammel mand - og snakker som en gammel mand.

Men jeg kan stadig huske dengang jeg skiftede fra TPI til Næsby Boldklub som juniorspiller.. Wauw - de to år i Næsby Boldklub gav mig ALT, hvad jeg havde brug for som knægt .

Selvfølgelig vil jeg gerne mange år senere i mit liv se et dansk hold langt fremme internationalt.

Men det har vi jo = landsholdet.

Men vigtigst af alt handler det om at skabe en fodboldkultur, så ungdommen får lyst til at spille fodbold.

Som Gunnar Nu sagde det handler ikke om at vinde det handler om at være med.

Fodbold kan og gør langt mere at skabe store stjerner.

Længe leve fodbolden.




23/10 2022 15:56 DjengisCash 4107227



Du har ret, heldigvis har vi landsholdet.

Og så længe de bedste hjemlige talenter kan videreudvikles i de store ligaer i Europa, vil vi have et landshold, der på en god dag kan spille lige op med de bedste.

Kulturen og fødekæden er jeg ikke bekymret for. Lysten til fodbold virker til at være medfødt for mange drenge.



TRÅDOVERSIGT