Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Julerally på aktiemarkedet?


108513 ProInvestorNEWS 8/12 2022 15:32
Oversigt

På de sociale aktiemedier og finansmedier bliver der lige nu gættet på livet løs om, hvorvidt vi kommer til at se et julerally i år. Hvad tror Helge Larsen? Og hvorfor? Derudover kommer han ind på Equinor, laksesektoren, Anavex og Genmab.

Som altid er ingen af de nævnte selskaber købsanbefalinger.




8/12 2022 17:08 Aps invest 6108517



Lidt julerally lige nu i USA....DK og europa virker lidt tung i rø... :)



8/12 2022 18:43 Aps invest 5108528



Inflationen må da også snart bøje kraftigt af med de faldende oliepriser/benzin priser vi ser nu, samt faldende fragtrater og ligefrem aflysninger som vi ser i nyhederne fra Mærsk.... Containerrederier aflyser sejladser til Europa og USA på grund af store lagre og mindsket forbrugslyst, og det fik torsdag begge A.P. Møller Mærsk aktier til at falde helt ned i bunden af indekset. Ifølge Bloomberg kommer aflysningerne som en konsekvens af, og dermed for at modvirke, de faldende fragtrater. Eller er jeg helt forkert på den?



8/12 2022 20:10 VærKritisk 6108533



Stærke jobtal desuagtet, så, ja, meget tyder på at inflationen har toppet. Til gengæld er der også en vis forsinkelse i systemet på den måde, at hverken forbrugerne eller firmaerne er færdige med at mærke konsekvenserne af al den inflation vi har haft, ligesom vi utvivlsomt er på vej ind i en periode, hvor også regnskaberne i langt højere grad end hidtil vil være præget af alle de fordyrende ulykker som er regnet ned over os alle. Så igen, jo, der er lys for enden af tunnellen. Spørgsmålet er, hvor langt der er hen til udgangen og hvor megen modgang vi endnu har tilgode???

Om mærsk så vil jeg ikke kalde det aflysninger, men snarere sige, at de helt naturligt tilpasser kapaciteten til efterspørgslen. Jeg tror ikke mærsk gør sig forhåbninger om, at det vil få raterne til at stige. Det handler mere om at udnytte færre skibe bedre, fremfor at sejle med flere skibe der til gengæld er halvtomme, hvilket er enormt dyrt.



9/12 2022 16:50 Aps invest 4108572



Skal Love for at DK vågnede op idag :)



TRÅDOVERSIGT