Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dansk Industri m.fl. :"Grønt fremstød" i udvalgte lande..!


109947 Urban 31/1 2023 15:14
3
Oversigt

Grønne danske energi virksomheder, bør kigge på det aktuelle spændende fremstød, hvor 30 danske rumvirksomheder, forskere og eksperter besøger en række vigtige potentielle kunder og samarbejdspartnere i USA (bl.a. GomSpace etc.):

"Søndag den 29. januar rejste 30 danske rumvirksomheder, forskere og eksperter til Houston, Texas for at mødes med den blomstrende amerikanske rumindustri sammen med den danske ESA astronaut Andreas Mogensen.

Fremstødet er det største danske rumfremstød nogensinde og skal være med til at promovere dansk rumteknologi og innovation i USA samt øge det dansk-amerikanske samarbejde og handel inden for området.

Det globale marked for rumteknologi er i 2022 estimeret til 469 mia. USD. Markedet vokser i øjeblikket med 9 procent om året og er projekteret til at runde 1 billion USD i 2040.

Delegationen skal blandt andet besøge Johnson Space Center, hvor den danske astronaut Andreas Mogensen arbejder for European Space Agency, som et bindeled til NASA. Derudover skal de besøge Boeing Aviation og Elon Musk's SpaceX nær den Mexicanske grænse på deres Boca Chica raketaffyringssite.

Gruppen skal i løbet af ugen også mødes med amerikanske start-ups, virksomheder og forskningsinstitutioner, som udvikler og leverer løsninger til både NASA's rumprogram og fremtidens kommercielle rumstationer".

https://www.danskindustri.dk/di-business/arkiv/nyheder/2023/1/storste-danske-rumfremstod-nogensinde-er-kommet-til-usa/



31/1 2023 18:02 Stockwatch1 3109949



Tak for at gøre opmærksom på det. Jeg kan se af deltagerlisten, at der er flere af vores børsnoterede selskaber, der er med:

GOMSpace
Rovsing
Danish Aerospace Company

Lad os håbe, at det kan kaste nogle ordrer af sig!
Jeg ejer selv aktier i Rovsing.



31/1 2023 23:39 Urban 2109962



"Kendskabsniveauet" hos målgruppen er jo helt afgørende for et senere salg. Det gælder for alle virksomheder. Hvis man ikke kender en konkret virksomhed, har man ingen anledning, interesse og mulighed for et køb etc.

Derfor skal man løbende opbygge og øge "kendskabet" hos sin målgruppe. Det siger sig selv:−)

"The Purpose of a Business is to create and keep a customer.."!



TRÅDOVERSIGT