Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Block Inc. versus Hindenburg Research


111659 Match 24/3 2023 18:07
1
Oversigt

På Yahoo Finance kan man i dag læse en særdeles interessant artikel - som er åben - om dynamikken bag shortsælgeres motiver og instrumenter for at nå deres mål.

Jeg ved, at der en chatgruppe om shortning, men jeg synes, at denne artikel fortjener en bred læserskare, fordi den efter min mening skærer ind til benet, når det drejer sig om fordele og ulemper ved shortselling.

Desuden viser den med al tydelighed, at børsnoterede selskab kan slå igen mod større shortsælgere, som kan finde på at ødelægge selskabernes værdier og goodwill.

https://finance.yahoo.com/news/jack-dorsey-block-falls-hindenburg-125821126.html




25/3 2023 00:14 bikube 2111664



Nøjagtig samme teknik, som de engang brugte til at slagte kursen på Bavarian Nordic. De hælder et vognlæs påstande om svindel, fejl i indberetninger og og løse påstande, som det er svært eller umuligt for almindelige investorer at overse eller afvise. Ved sagen med Bava var de lynhurtige til at købe deres shorts tilbage, de er dygtige til det,
de laver der.



25/3 2023 09:29 tommycarstensen 4111669



Hindenburg Research har ramt rigtigt med $NKLA og andre. Hvis man er uenig i deres rapport, så må man køre en injuriesag eller lignende. Ingen har mig bekendt haft held med det trods et hav af rapporter fra Hindenburg Research. Der plejer at blive råbt om juridisk bål og brand, når deres rapport bliver frigivet, og derefter stilner det af igen.

2020-09-10
Nikola: How to Parlay An Ocean of Lies Into a Partnership With the Largest Auto OEM in America
https://hindenburgresearch.com/nikola/



TRÅDOVERSIGT