Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Vestas


111694 ProInvestorNEWS 27/3 2023 06:29
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Sidelænsinterval

Trend:

Lang sigt - Sidelænsinterval

Aktuel pris: 188 DKK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i sidelænsinterval siden marts 2022 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 241 DKK, og med bund og støtteniveau i kurs 131 DKK. I dag kan Vestas aktien handles til kurs 188 DKK.

Lang sigt:

På lang sigt har Vestas aktien bevæget sig i sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i januar 2021 og er fortsat intakt idag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 321 DKK, der ligeledes er aktiens all time high, og med bund og støtteniveau i kurs 131 DKK.

Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 217 DKK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 241 DKK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 285 DKK og dernæst i top og modstandsniveau i kurs 321 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Dette brud vil bekræfte at aktien har brudt ud af sit sidelænsinterval og vendt til optrend. Ligeledes vil aktien have fuldendt en bundformation med toppe i kurs 321 DKK, og bund i kurs 131 DKK. Med denne bundformation vil man teknisk set, kunne have sit target i kurs 450 DKK, der også vil være ny all time high.
Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i kurs 184 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 151 DKK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 131 DKK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har brudt ud af sit sidelænsinterval og vendt til nedtrend.
Afgørende toppe og modstandsniveauer: 217 DKK, 241 DKK, 285 DKK og 321 DKK.
Afgørende bunde og støtteniveauer: 184 DKK, 151 DKK og 131 DKK.

De tekniske indikatorer:

RSI viser svagt faldende momentum og værdien viser 50. MACD er svagt faldende og viser værdien 6 samt er lige under sin signal linje, hvilket indikerer at trenden er faldende i styrke. Ydermere bevæger selve aktiekursen sig i mellem sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt i mellem middle og low band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktiens trend vil fortsætte sit sidelænsinterval.


Af ProInvestors Analyseteam

Tryk på billedet for at gøre det større:

VWS.CO




TRÅDOVERSIGT