Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NKT


111862 Rathsack 4/4 2023 14:26
2
Oversigt

Hej alle sammen. Hvad tænker i om NKT's fremtidsudsigt her i 2023 og på længere sigt?
Hilsen en ny og temmelig grøn investor :)



4/4 2023 16:00 VærKritisk 4111865



Velkommen. Selv om du er ny og grøn, så kunne det da have været både sjovt og interessant, hvis du havde startet med selv at sætte et par ord på, hvorfor du synes NKT er interessant?

Jeg har ikke fulgt den tæt, men jeg ved da, at de arbejder i et marked der buldrer derudaf, og det er jo i sig selen interessant. Og de synes også ganske gode til at få hevet nogle store ordrer i hus. Så langt så godt.

Det der gør aktien svær at vurdere her og nu er deres overvejelser om, at udstede helt op til voldsomme 50% nye aktier. Jeg tror mange forholder sig afventede for lige at se hvad der sker på den front.



4/4 2023 16:13 Rathsack 4111866



Mange tak for dit svar.

Jeg har egentlig ikke lavet den helt store tekniske research inden jeg lavede min investering. Jeg valgte at starte ud med min første investering hos netop dem, da jeg langsigtet tror rigtig meget på grøn omstilling og tænker at de vil få en masse store ordre i hus. Da jeg har læst mig til at de skulle være et af de bedste selskaber på den front med kabler.

Jeg anede dog intet om den overvejelse de har omkring at udstede nye aktier - så mange tak for den info.

Hvad er årsagen hvis de gør det? Og hvad vil det mon betyde for aktien?
Og hvor finder man info omkring udviklingen i den slags beslutninger?

Hilsen Nicolai.



4/4 2023 16:22 VærKritisk 4111867



Den grønne omstilling er jo nærmest kun lige startet og nu ligner det at der i de kommende år bliver sat turbo på bl.a. takket være Putin.

De havde det svært for et par år siden, men de er kommet godt igen, og der kommer mange store ordrer ind, så de synes at være i en god position til at høste på den grønne omstilling. NKT har flere både meget dygtige og meget store konkurrenter. Jeg tror faktisk at en af begrundelserne for den store aktieudvidelse er at blive godt polstret så de bedre kan konkurrere med større konkurrenter.



5/4 2023 09:14 Urban 5111890



NKT modtog for ca. 1 måned siden sin hidtil største kontrakt nogensinde - og alt tyder på, at vi vil se flere større ordrer i løbet af den kommende tid.

Planerne om, at der skal lægges utallige kabler ud i forbindelse med den grønne omstilling, må betyde store vækstmuligheder for NKT.

Jeg har i den forbindelse selv købt NKT aktien for kort tid siden;−)




5/4 2023 09:37 binvest 8111892



Provenuet fra kapitaludvidelsen skal bruges til udvidelse af produktionskapaciteten. Det er klart positivt, at ordrene strømmer ind. Med den nuværende kapacitet kan NKT først udføre nye ordre i sidste halvdel af 2020`erne.

Jo før kapitaludvidelsen gennemføres, og desto større den bliver, jo mere kurspotentiale er der efter min mening i aktien.



TRÅDOVERSIGT