Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab


12111 akademikeren 26/5 2009 12:53
Oversigt

Lige som forventet....mere downside end upside på fredag

http://www.finansnyheder.dk/news/ShowNewsStory.aspx?S..26/5 2009 12:59 tumult 012117Meget afhænger af hvem der skriver historien:.

KØBENHAVN (Direkt) Credit Suisse ser fortsat stort potentiale i Genmab-aktien, inden et ekspertpanel under den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, på fredag afgør, om man vil anbefale FDA at godkende Arzerra til behandling af patienter med kronisk lymfatisk leukæmi (CLL).

Børshuset fastholder anbefalingen outperform og et kursmål på hele 370 kr., men fremhæver også, at mødet ikke er uden risiko for Genmab-aktionærerne.

- Mens et positivt udfald er ventet, indrømmer vi blankt, at enhver væsentlig bekymring, som ytres på mødet, kan få en uforholdsmæssig negativ indflydelse på Genmab-aktien, skriver Credit Suisse i et notat.

Den schweiziske bank ser dog også mulighed for en positiv reaktion, hvis ekspertpanelet som ventet kommer med en positiv anbefaling.

Blandt risikofaktorerne noterer Credit Suisse sig blandt andet, at man kender meget lidt til metodikken bag udformningen af de kliniske studier, der ligger til grund for registreringsansøgningen, hvilket kan blive et emne på mødet.26/5 2009 13:22 Stinker 012121Isoleret set mener jeg bestemt også at fredagens indstilling vedr. Ofatumumab indebærer større downside end upside. Dette følger af at at en positiv indstilling generelt anses for væsentlig mere sandsynlig end det modsatte samt af det forhold at en negativ indstilling underminerer virksomhedens potentiale mens en positiv indstilling blot er endnu et skridt på den lange vej.

Når det siges, at en positiv indstilling allerede er indregnet i kursen tror jeg imidlertid ikke på det. For hvad var det da man indregnede i kursen da den hed 400? Og hvorfor ville eksempelvis du være nervøs, hvis du virkelig anså det for 100% sikkert at fredagens udfald vil være positivt?

Uagtet at tilliden til fredagens begivenheder er stor, tror jeg, at vi vil blive vidne til en ikke ubetydelig lettelse i markedet og dermed også en pæn postiv reaktion.
Og, kære Akademiker, det tror du også selv, når du ransager din ængstelige sjæl - ellers havde du aldrig investeret i Genmab.26/5 2009 14:31 Stinker 012130Såvel forventningsfulde som ængstelige kan passende fordrive ventetiden med læsning/gen-læsning af denne udmærkede og opløftende artikel om Ofatumumabs trussel mod Rituxan (Artiklen er fra sep/06, men lige relevant idag så vidt jeg kan se):
http://www.thestreet.com/story/10309622/1/genentechs-..

Derefter kan man kaste et blik på salgstallene for Rituxan:
http://www.gene.com/gene/ir/financials/historical/rit..

Og så kan man jo fundere over om man tør eje Genentech-aktier på fredag.26/5 2009 20:56 dohk 012161Roche-aktier mener du vel;-)26/5 2009 22:51 Stinker 012166Ja det bliver det jo så til i og med at Roche har købt aktierne i Genentech, men ellers tror jeg nu kun, at det er markedsføringsrettigheder (i Europa) som ligger hos Roche.TRÅDOVERSIGT