Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ALK 2 forskningsnyheder


13147 Kenddinvare 8/6 2009 15:44
Oversigt

klip:
" KØBENHAVN (Direkt) ALK-Abells problemomspundne græspollenvaccine, Grazax, får nu et rygstød af nye, gunstige forskningsdata. I en fondsbørsmeddelelse oplyser allergivaccineselskabet, at et opfølgningsstudie, foretaget blandt allergikere et år efter endt behandling med den tabletbaserede vaccine, viser en fortsættende effekt af midlet.

Høfebersymptomer som nysen, øjne der kløer eller løber i vand og løbende, kløende eller tilstoppet næse er fortsat reduceret med mellem 25 og 60 pct., ligesom allergikernes livskvalitet betegnes som signifikant forbedret.

- For vigtige parametre såsom daglige praktiske aktiviteter, psykisk velvære og søvn ligger forbedringen i livskvalitet fortsat 23 procent oveni hvad patienterne opnår med symptombehandling alene, skriver selskabet. ..."

"KØBENHAVN (Direkt) Der er dobbelt op på gode nyheder fra ALK-Abell mandag. Ud over præsentationen af banebrydende resultater fra græsallergivaccinen Grazax er der også positive tegn for selskabets immunterapitablet mod husstøvmideallergi, som viser signifikant positiv klinisk effekt hos astmatikere.
Midlet har deltaget i et halvandet år langt fase II/III-forsøg i 80 forskellige kliniske centre fordelt over otte europæiske lande. I dag præsenteres resultaterne på den årlige kongres for EAACI, det europæiske akademi for allergi og klinisk immunologi, i Warszawa.
- Resultaterne af dette forsøg demonstrerer overbevisende, at alleriimmunterapi har en effekt på astma, siger Holger Mosbech fra Rigshospitalet, som har været involveret i forsøget.
I gennemsnit var der hos de patienter, der fik den største dosis af tabletten, et fald på 50 pct. i brugen af inhalerede corticosteroider, sammenlignet med et fald på 25 pct. hos kontrolgruppen, der fik placebo-piller."

ser på kort sigt modstand omkring 450-55




TRÅDOVERSIGT