Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab + 3 måneder


13646 akademikeren 17/6 2009 11:17
Oversigt

Det har kostet en del på kursen. Det har så også været det sidste strå for Goldman Sachs der har pillet dem af conviction buy listen, hvilket jeg faktisk finder foruroligende. Er den ikke ENDNU mere i overbevisende køb end før kan man spørge.

Credit Suisse fyrer et kursmål på 350 af, hvilket for et år siden var konservativt, nu må det vel karakteriseres som super optimistisk.

Vinkel går på en præsentation i morgen og så må vi se hvordan markedet modtager dette.

Som aktionær lider man nu og med udsigten til masser af nyheder i 3. kvartal, som nu bliver et sandt fyrværkeri af triggers eller sinkers.

Desværre begynder 3. kvartal altså i juli og jeg tror hverken juli eller august undgår en stor sommerferie bølge af inaktivitet.

Jeg har et stort spørgsmål. Hvad fik GSK og Genmab til at indsende data d.5. juni? Det gav fda smuthul til at udsætte det hele 3 måneder. Har FDA efterspurgt det? eller følte GSK sig kaldet til det? Er data fremsendt efter ODAC mødet? Hvorfor er det mødet anledning til at sende fremstillingsdata frem igen.

Måske bør vi formulere en mail til Helle Husted? Er der andre spørgsmål som I har?17/6 2009 11:48 dheena 013650Det lyder som en god ide med en mail til Husted. Forhåbentlig kan hun berolige os småinvestore lidt, og gerne meget.
Vi bliver trukket lidt rundt i manegen i øjeblikket.
De fleste af os havde vist forventet en kurs på +240 og stigende mod 1. aug.17/6 2009 11:48 fillipa1 013651Hej akademiker... Underligt at sænke anbefaling men det fremgår ikke om kursmålet holdes... tiden må arbejde for os tror vi snart er on track igen...

Fillipa17/6 2009 11:57 Stinker 013652Givet, at vi nu har Goldmans ord for, at casen ikke blot er blevet dårligere, men at den også er blevet så meget dårligere, at kursfaldet ikke kan matche forringelsen, så synes jeg, at det må være korrekt, om vi tager skeen i den anden hånd og begynder at dunke Genmab i hovedet med den.

Den seneste tid giver anledning til en række spørgsmål, men i relation til den konkrete sag kunne jeg godt tænke mig svar på følgende:

1. Hvad er anledningen til indsendelsen?

2. Uanset om anledningen til indsendelsen er en anmodning fra FDA eller om den er foretaget på eget initiativ, hvad er da årsagen til at indsendelsen først skete efter ODAC-mødet og ikke allerede i forbindelse med filing? - Kunne behovet/problemet ikke forudses?

3. Hvilke underliggende problemer kan eventuelt gøre sig gældende i forhold til de indsendte data - Hvad er det FDA ønsker at forvisse sig om/ sikre sig imod og hvad er scenariet dersom data ikke falder i FDA's smag?

4. Hvorfor skal vi trakteres med hovent og intetsigende informationsniveau, der i tiltagende omfang bærer præg af en inkompetent ledelses forsøg på at dække over fundamentale problemer? - Hvorfor indeholdt gårsdagens pressemeddelelse ikke svar på ovennævnte helt elementære spørgsmål?17/6 2009 12:03 akademikeren 013653Mail sendt! Selvfølgelig måtte jeg udlade de tydeligvis indebrændte perfiditeter17/6 2009 12:18 akademikeren 013655Kære Peter Hildebrandt,

Tak for jeres interesse og forhåbentlige fortsatte støtte.

Vi arbejder hårdt på denne ansøgning om tilladelse til at markedsføre selskabets første produkt. Desværre vil forlængelse af gennemgangen hos FDA betyde at produktet potentielt kommer på markedet senere end vi havde håbet.

Nedenfor har jeg indskrevet svar med blåt.

Med venlig hilsen
Helle Husted

From: Peter Hildebrandt [mailto:psh@proinvestor.dk]
Sent: 17. juni 2009 10:03
To: Helle Thalund Husted
Subject: Fra de bekymrede aktionærer

Kære Helle Husted,

Vi er en del bekymrede aktionærer, som udover at være hårdt prøvede også tilbringer tiden med at forstå hvad det er der sker med hele den proces om BLA´en for Arzerra. Vi debatterer livligt inde på ProInvestor og vi har nogle spørgsmål, som jeg ikke ved om du kan/må svare på. Men man kan jo ligeså godt stille dem.

Det drejer sig om den indsendelse af informationer om fremstillingen der er sket 5. juni.


1. Hvad er anledningen til indsendelsen? - Hvad fik GSK og Genmab til at indsende nye data d.5. juni? Det gav fda smuthul til at udsætte det hele 3 måneder. Har FDA efterspurgt det? eller følte GSK/GENMAB at det ville hjælpe ansøgningen?

HH: Vi har ikke givet nærmere oplysninger herom. Mens behandlingen af ansøgningen pågår kan vi ikke diskutere detaljerede dele af ansøgningen.

2. Uanset om anledningen til indsendelsen er en anmodning fra FDA eller om den er foretaget på eget initiativ, hvad er da årsagen til at indsendelsen først skete efter ODAC-mødet og ikke allerede i forbindelse med filing? - Kunne behovet/problemet ikke forudses? Er data fremsendt som følge af spørgsmål fra ODAC mødet?

HH: Dette er ikke oplysninger vi har gvet.

3. Hvilke underliggende problemer kan eventuelt gøre sig gældende i forhold til de indsendte data - Hvad er det FDA ønsker at forvisse sig om/ sikre sig imod og hvad er scenariet dersom data ikke falder i FDA's smag?

HH: Det er svært at svare på, i virkeligheden er det nok et spørgsmål til FDA. GSK og Genmab arbejder tæt sammen med FDA om denne ansøgning og vi svare på de spørgsmål der naturligt kommer i et sådanne forløb.

17/6 2009 12:31 troldmanden 013657Her er et par enkelte afsnit af det Lisa fortalte Direkt i går


"Det er en løbende proces, hvor FDA ser på dokumenter og stiller spørgsmål. FDA bad os om yderligere kemi- og fremstillingsdata, som vi sendte for nogle dage siden, og det er årsagen til, at FDA nu forlænger gennemgangen af Arzerra.

Når et nyt produkt skal godkendes, skal producenterne i flere omgange indsende kemi- og fremstillingsdata, der dokumenterer, at der bliver produceret eksakt det samme produkt i hver portion, samt at det ikke ændrer sig under opbevarelse. Der skal indsendes den type data til FDA i flere år som kontrol, også efter et lægemiddel er godkendt."

"Jeg ved ikke, hvor ofte det sker, at FDA forlænger godkendelsesprocesser på grund af kemi- og fremstillingsdata, men jeg har set eksempler på det før, fortæller topchefen og tilføjer, at Genmab ikke kan udelukke, at FDA vil bede om yderligere fremstillingsdata en gang til, da processen fortsat pågår"
17/6 2009 12:36 Stinker 013659Det er jo en svært beroligende udtalelse, som man virkelig må undre sig over ikke (delvist i det mindste) indeholdtes i pressemeddelelsen.17/6 2009 12:20 fillipa1 013656Mest optimistisk er fortsat Goldman Sachs, hvis kursmål lyder på ikke mindre end 593 kr. Goldman Sachs har dog fjernet Genmab fra sin prestigeliste 'conviction buy', men alene af den årsag, at aktien nærmer sig det såkaldte 'stop loss'-territorium. Genmab-aktien er faldet hele 48,4 pct., siden Goldman Sachs den 2. marts 2007 satte aktien på 'conviction buy'.17/6 2009 12:33 Stinker 013658Hej fillipa, Hvorfra har du den positive oplysning at nedgraderingen alene skulle skyldes stop-loss? Post endelig, hvis du har nogle detaljer vedr. anbefalingen.17/6 2009 12:48 fillipa1 013660Genmab/Credit Suisse: Forsinkelse koster en 20'er på kursmålet

17-06-09: 09:59 | opd. 17-06-09: 10:00 | af: Nyhedsbureauet Direkt

KØBENHAVN (Direkt) Analytikerne er over en bred kam enige om, at de amerikanske sundhedsmyndigheders forlængede behandling af Genmabs registreringsansøgning for lægemiddelhåbet Arzerra ikke betyder noget i det lange løb.

Hos Credit Suisse skæres kursmålet dog med en 20'er til 350 kr., hvilket dog stadig er dobbelt op i forhold til det aktuelle kursleje omkring 175 kr. Den schweiziske storbank begrunder det lavere kursmål med den forskudte lancering samt ændrede valutaforventninger.

Som kursmålet antyder, er Credit Suisse fortsat meget positive omkring Genmab, og det samme gælder i Jyske Bank, der fastholder anbefalingen 'køb', da forsinkelsen ingen umiddelbar betydning får for hverken slagsestimater eller værdiansættelse.

Hos UBS fastholdes anbefalingen 'køb' også med kursmålet 270 kr. Mest optimistisk er fortsat Goldman Sachs, hvis kursmål lyder på ikke mindre end 593 kr. Goldman Sachs har dog fjernet Genmab fra sin prestigeliste 'conviction buy', men alene af den årsag, at aktien nærmer sig det såkaldte 'stop loss'-territorium. Genmab-aktien er faldet hele 48,4 pct., siden Goldman Sachs den 2. marts 2007 satte aktien på 'conviction buy'.

Efter et kursfald på 6,3 pct. tirsdag retter Genmab-aktien sig onsdag 0,9 pct. til kurs 175.17/6 2009 12:50 gentogen 013661Tak til Akademikeren for initiativet. Jeg havde selv tænkt præcis det samme, at det måtte være muligt at få bare en lille bitte smule information ud af Genmab. Helle Husteds "svar" er imidlertid i bedste fald et goddag mand økseskaft svar og i værste fald en lodret fornærmelse, men hun må åbenbart ikke oplyse noget. Det virker dog ikke just betryggende, at Genmab end ikke vil oplyse, om indsendelse af data er sket på et forlangende eller på eget initiativ (gårsdagens pressemeddelelse tolker jeg dog sådan, at det nok er på forlangende). Og blot en antydning af substansen i sagen burde Genmab naturligvis også kunne oplyse. Alt andet lige kan jo ikke blive andet end mere bekymret, når man møder en sådan uvilje til at orientere markedet. Som andre har været inde på så er det også meget svært ikke at sammenkæde den manglende positive kursreaktion på 10-3 voteringen med dette nye problem. Det er meget trist og skuffende, at Genmab ikke ser det som sit ansvar at orientere markedet bedre. Genmab bidrager reelt til usikkerheden, og den slags straffer markedet for tiden. I øvrigt hælder jeg mest til at betragte situationen som en købsmulighed. Hvis bare et eller andet går godt i efterårets nyhedsstrøm, så kan verden jo meget hurtigt se anderledes ud. Er der forresten nogle af jer indsigtsfulde Genmab-intyeresserede, der ved noget om tidshorisonten for den europæiske ansøgning? Kan det pludselig blive en ny brik i "spillet"?17/6 2009 12:53 fillipa1 013662


17/6 2009 13:01 alpehue 013663Jeg vil tillade mig at henvise til 2 TA-ekvilibrister.

1. CH - se hans graf fra TA siden
2. Hap, der mener, at TA gælder under alle forhold til enhver tid

og en amatør:

3. alpehue, der mener at 1. og 2. betyder, at Genmab-grafen nu stille og roligt arbejder sig op mod ca. 220 området.

De af jer, der kan detaljer kan sikkert nævnte nogle modstands- eller støttelinjer inden toppen i "nedtrenden" er nået.

Jeg er stadig positiv på Genmab, og udnyttede kursfaldet i går til at købe lidt ekstra til 20% pensions grænsen.

Jeg tror vi i vores iver efter gevinst - en gang imellem - glemmer, at FDA og dem der anbefaler til FDA, har været kritiseret hårdt for godkendelse af produkter, uden fornøden dokumentation.

Derfor er der lidt ekstra "stresstest" nu og fremover.

Forventningens glæde er stadig den største, desværre17/6 2009 21:24 Kenddinvare 013711Den positive mulighed:
Når vi nu ikke længere er på fast track er en godkendelse måske ikke begrænset til de patienter, som andre midler har fejlet på.
Og måske stilles der så nogle sidekrav for at forsvare en bredere godkendelse.

Men jeg synes stadig det stinker af magtkamp i kulissen.17/6 2009 23:48 gentogen 013727Ja. Ved sidste præsentation antydede Lisa jo faktisk, at der stadig pågår diskussioner mellem GSK og FDA om det spørgsmål, og måske har Jyske Bank også ret i, at indhentning af produktionsdata er ganske rutinemæssigt. Men for alle os med lidt for høje Genmab GAKKER til at det er sjovt, så er udsættelsen af juleaften jo bare for meget...18/6 2009 01:13 Trader17 013750Ja når man har været med som aktionær de siden 2003 så er ville man da gerne snart se resultater. selvfølgelig helst gode !!
Det tror jeg helt sikkert også vi kommer til, jeg tror som alpehuen skriver at vi bare skal væbne os med endnu mere tålmodighed og så skal vi nok blive belønnet senere...
Jeg blev også utroligt skuffet over at "godkendelsen" blev udsat 3 måneder for så var den fast track ikke en dyt bevendt...
Genmab gør som FDA siger og bliver jo selvfølgelig også nødt til det, tror de gør det helt rigtigt ved at hoppe når de siger de skal , for har sådan en underlig fornemmelse af at hvis de ikke lystrer fuldstændig efter hvad de siger så kan gøre livet rigtigt surt for genmab. (Ved godt det nok ikke er sådan, men synes bare de besidder så meget magt...:) )
Jeg har nok også som de fleste en portefølje som ikke er helt så spændende at kigge på som for et år siden inden finanskrisen satte ind, og derfor havde jeg da også sat næsen op en gevaldig genmab stigning der kunne få det hele til at se lidt lysere ud. Men det blev desværre ikke lige nu. Men jeg gør som AKA I will stick to it to the end..!

MVH
En meget prøvet aktionær efterhånden
Trader 17TRÅDOVERSIGT