Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sjælsø - Gruppen


14639 3/7 2009 09:23
Oversigt

Måske er det tid til at tage profit hos sjælsø gruppen. Ikke at jeg har nogen

http://borsen.dk/karriere/nyhed/161042/newsfeeds_rss/



3/7 2009 12:52 gentogen 014642



Er SG Nords problemer nødvendigvis også Sjælsøs problemer?



3/7 2009 14:36 collersteen 014656



På et vist plan ja.
Dels fordi det jo aldrig er sjovt når ens hovedaktionær (inkl. stiftere) er i økonomiske problemer. Det skaber generel usikkerhed om selskabet hos partnere (det kunne f.eks. være banker, andre finansieringskilder, m.v.) og så skal SG Nord jo nok også deltage/støtte op om en evt. emission. Kan de nu det?

Dels er der den hage at SG Nord og Sjælsø har et Joint Venture omkring udvikling og byggeri af det danske World Trade Center. Problemer hos SG Nord vil jo vælte direkte over på Sjælsø mht. en evt. kuldsejling af WTC..... for kan SJGR i så fald løfte dette projekt helt alene?

Så galt tror jeg dog ikke det går, da Sjælsø er top-of-the-class mht. developere i DK og har fået en god risikospredning ud over Norden og så småt også i Østeuropa (så må vi se om det med den økonomiske udvikling i Østeuropa bliver mere en hæmsko end en fordel).
Det bliver dog interessant at se hvad der sker mht. Islændingenes andel af SG Nord, for den kan de vel ikke blive ved med at sidde med. Det kan altsammen måske ende ud i en større M/A transaktion for SJGR. Brdr. Rønje er jo heller ikke helt unge og desværre heller ikke så raske mere. Det nuværende kursniveau tror jeg dog at brødrene på ingen måde er tilfredse med at cashe ud på.

Jeg skal lige have undersøgt hvor meget brødrene fik ud til dem selv da de i sin tid lavede transaktionen med islændingene. Det skete til kurs 2250 (før split men efter et PÆNT udbytte) hvis jeg ikke husker meget galt, så et eller andet sted må der ligge noget cash, medmindre de allerede har skudt det hele ind i SG Nord.




3/7 2009 16:05 stengård 014672



alene det at man nævner konkursmuligheden bør få det til at risle ned af ryggen - også selv om den afvises...




TRÅDOVERSIGT