Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Markedsmanipulationer


14833 Hya 7/7 2009 04:01
Oversigt

I bliver altså nødt til at læse videre på dette link

http://www.deepcapture.com/

hvor der nu er 8 kapitler

indeholdende den mest horible afdækning af hvordan markedet i USA har været manipuleret via hegdefonde / såkaldte experter / journalister / nyhedsbreve og finans guru shows samt disse interessehaveres kriminelle netværk langt op i politik, SEC og FDA osv

Jeg fristes til nok engang at rette blikket lokalt mod lille DK
og forespørge om I tror at noget sådan kunne foregå i vores lille bitte ordentlige land - i og omkring feks TOPO BIOP og ikke mindst GENMAB?

Hvilke kræfter "styrer" kursudviklingen og informations strømmen i vore bioaktier?

Jeg undres nemlig fortsat mega meget omkring kursudviklingen på vore bioaktier, og Genmab især -

for hvis de firmaer virkelig er så TÆT på at komme "på markedet" med ting de kan tjene kassen på - så fatter jeg ikke at kursen er hvor den er idag!

Nå sengetid - så godnat herfra

Hya

7/7 2009 08:22 CHjort 014837


7/7 2009 09:25 renek 014839Jim Puplava fra Financial Sense har også behandlet dette meget omfangsrigt og langer specielt ud efter naked short selling samt svingdørspolitiken mellem Whasington, Wall Street og de regulatoriske myndigheder.

Sker sådan noget i Danmark?...ja hvorfor ikke...7/7 2009 09:35 Solsen 014840I Genmab var det meget påfaldende, at FDA pludselig ville se safetydata i zalutumumab kort tid forinden de normalt skulle have det og at de så lige samtidig udsatte afgørelsen om Arzerra 3 mdr.

Da FDA kom med oplægget til ODAC mødet var der også nogle der hjalp med at presse Genmab urimeligt ned.

25-30% af Genmab aktierne skiftede hænder indenfor kort tid !

Inden længe melder FDA vel ok igen for Zalutumumab og så havde det spørgsmål kun konsekvens for dem der tabte på panikken.

Det der er sket i DNDN er også påfaldene og skræmmende.

Jeg har gennem årene fået mere og mere respekt for, at pengene styrer markedet ved hjælp af alle midler - heruder manipulation.

"Respekt" forstået i den mere negative betydning - lidt i stil med det lille barns respekt for den voldelige far, hvor ordet frygt lige så godt kan anvendes

Den lille mand/kvinde der gennem FA analyser har fundet de rigtige aktier bliver i den grad voldtaget af pengemændene !7/7 2009 19:15 tumult 014889KØBENHAVN (Direkt) Pave Benedict XVI fordømte tirsdag i Rom de alvorlige afvigelser og mangler ved kapitalismen, som finanskrisen har eksponeret, og han opfordrede kraftigt til skabelsen af en ægte global politisk autoritet, som kan stå for genskabelsen af etikken i den globale økonomi.

Amen.

Det skriver Financial Times.

Kritikken af den hæmningsløse kapitalisme og de uregulerede markedskræfter blev i øvrigt ledsaget af kritik af en række internationale hjælpeorganisationer, som han anklager for at opfordre til aborter, steriliseringer og brug af præservativer.

Meldingerne fra Vatikanet kommer samtidig med, at lederne fra de største økonomier i verden, G8, mødes. Og mens der næppe er udsigt til en global autoritet, skriver Financial Times, så vil efterlysningen af mere etik i finansverden formentlig blive afspejlet af et tilsvarende ønske fra G8-lederne, idet både Italien og Tyskland presser på for stærkere og koordinerede globale standarder.

Ifølge pontifikatet, altså paven, så skal en eventuelt global økonomisk myndighed styre den globale økonomi, genrejse kriseramte økonomier, samt arbejde mod en forværrelse af den eksisterende krise og øgede medfølgende ubalancer.

Paven skal fredag mødes med USAs præsident, Barack Obama, ved afslutningen af G8-mødet.7/7 2009 20:34 Track 014895hehe tumult, hvem skal "vi demokratisk vælge" til at stå i spidsen for sådan en global autoritet? Lad mig komme med et par emner til "ransagelse", øh overvejerlse naturligvis:

Obama?
Fogh?
Bush?
Mugabe?
Bernanke?
Geithner?
Summers?
Greenspan?
Schwarzenegger?
Jim Rogers?
Goldman Sachs?
G7?
G8?
FN?
Røde kors?
Paven?
Illuminati?
HCGN?
LE?
Hap?
tumult?

Hvem har jeg glemt?TRÅDOVERSIGT