Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo Nordisk annoncerer via twitter


15217 troldmanden 14/7 2009 15:32
Oversigt

Så ramte twitter bølgen Novo Nordisk. Det er godt nok ikke dem selv der direkte twitter. De sponsorere i forvejen en amerikansk racerkører der har diabetes. Og nu har de så taget skridtet videre og ladet ham starte med at twitte om deres samarbejde og herunder også præge hans twitter side med indlægssedlen til Lemvir som racerkøreren bruger.

Ifølge artiklen er Novo Nordisk det første pharma selskab som på den måde for en udeforstående til at twitte om deres produkter.

Hvad siger eksperterne. Er det et smart move af Novo Nordisk og får det overhovedet nogen betydning


http://adage.com/article?article_id=137885

http://twitter.com/racewithinsulin


Vh
T.



4/8 2009 09:14 016219



Hej Troldmand, Twitter er et mærkeligt format. Det er ret interessant men det er ikke sikkert det for alvor kan bruges til noget, men det er endnu en kanal med rigtigt mange mennesker på og i den forstand er det altid en god ide at reklamere der hvor folk er.



4/8 2009 14:00 troldmanden 016237



Ja jeg tror heller ikke det endnu er et rigtig valideret markedsførringsredskab. Der kæmpes med rigtig mange spam konti samt døde konti. Men det bliver da utrolig spændende at se udviklingen over de kommende år.






TRÅDOVERSIGT