Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mors - en ø med pengeinstitutter i problemer


15808 stengård 27/7 2009 13:27
Oversigt

Mors - der på mange måder er et fascinerende område med stor spændvidde har været begunstiget med et uforholdsmæssigt stort antal pengeinsitutter - ihvertfald indtil nu - for noget tyder på af Morsø Bank kan komme i vanskeligheder efter at have overtaget en af konkurrenterne på øen.

http://www.business.dk/article/20090727/borsnyt/90727037/

men jeg tror ikke det stopper der... for Morsø Sparekasse (der ejer en stor del af Morsø Bank) må med sin kundesammensætning være gedigent under pres - en stor del af de københavnske kunder hører til en klassen "persona non grata" hos de andre pengeinstitutter og der må være ret store nedskrivninger der ligger og venter på dem. Blandt andet fik jeg en henvendelse fra Morsø Sparekasse om et arrangement med lån til køb af Capinordic Bank aktier - der var hmmm - kreativt - for nu at sige det mildt.

Årsrapporten for 2008 taler om en kernekapital på 12,1% - det tror jeg ikke holder her ved halvåret - og så er der ikke langt til problemer med Bankpakke II - for begge Morsø Pengeinstitutter



28/7 2009 02:07 jobono 015868



Løjerligt som nogle egne af vores lille land er plastret til med pengeinstitutter. Helt unødvendigt, men det ville omvendt være rart med en vis konsolidering i banksektoren, sådan at Danske og Nordea kan blive mødt med større konkurrence.

Hvori bestod det kreative aspekt ved det foreslåede lånearrangement?



TRÅDOVERSIGT