Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

hvor skal pengene fra MEDX placeres?


16122 Saadan 1/8 2009 00:44
Oversigt

Kaere alle sammen,
jeg kigger efter en ny US biotek star, hvor jeg kan placeres overskudet fra MEDX. Taenkte lidt paa REGN - se vedlagte. Den er steget meget ogsaa paa MEDX udviklingen, men ser spaendende ud. Nogle gode ideer?

Go weekend.
Saadan



1/8 2009 03:11 Hya 016126



se lidt på stamcelleaktier

og køb nogen små portioner af hver

jeg tror på at det blir fremtidens hotte bioaktier

og hvis du deler ud i små portioner i mange firmaer fra starten, hvor hver aktie/firma kun udgør promiller af din formue - så er du ikke så sårbar, eller risikofyldt investeret - og har tid til at vente på at kursen stiger, og kan suplere på vejen op, så din gennemsnitskurs fortsat er lav.

Især med biotek er det jo vanvittigt at sætte store summer på højkant på een chance for at lige netop "det" enkelte firma man har valgt blir kandidaten der topper i profitten

så selvom DNDN HGSI og MEDX alle har været vanvitige gode at eje i år - så er der jo mange andre bioaktier der ikke performer som forventet inden for ens planlagte tidshorisont

f eks gen biop lcp topo bava osv for lige at nævne nogen danske bio kandidater

i det hele taget så er biotek et vanskeligt investeringsområde, og man bør kun gamble med få % af sin samlede formue ved at ligge long der.

Hvorimod det er en suveræn branche at kende og følge tæt, så man kan agere på great news - da de altid stiger utroligt meget (eller falder meget) og således er gode daytradeaktier på de dage hvor kursen svinger meget.

Kh Hya

ASTM STEM GERN er bla nogen af de stamcelle aktier jeg selv ejer.



2/8 2009 15:23 Solsen 016155



REGN
MITI
CLDX
ARIA
VICL
IMNG
ALXN

Men for alle gælder, at entry tidspunkt er vigtig.

REGN er en super afløser til MEDX - men de kan godt skuffe med deres VEGF-trap i første store forsøg der er færdigt - avastin fejlede i samme forsøg og netop "VEFR-trappen" er i direkte konkurrence med Avastin fra Roche/Genetech.

Vær forberedt på kursfluktuationer !!!



4/8 2009 15:40 bongobob 016242



Har stadigvæk ikke solgt. Jeg venter på nogen der vil give en fair pris. Hele forløbet bliver mere og mere "amerikansk" med konspirations teorier, retsager og beskyldninger om aftalt spil. Yahoo message board er min daglige soap fix både underholdende og sørgeligt på samme tid. Hvis opkøbet går igennem bliver jeg nok kontant, er stadig eksponeret med en stor portion GEN



4/8 2009 23:38 Saadan 016270



Takker mange gange for de gode raad og ideer. Timing is everything, saa jeg holder REGN paa observationslisten. Synes den lyder spaendende, men den er allerede loebet et stykke... Skal nok köbet pä tilbagefald.

Mht. stamcelle aktier, saa er jeg lidt usikker paa fremtiden. Ingen tvivl om det er en spändende teknologi, men ogsaa et stykke vej endnu - sädan som jeg har forstäet det. STEM ser spaendende ud, men ogsaa noget risky. Maa kigge närmere paa det i weekenden.

Lad mig endelig höre, om der er andre gode raad.

/S



TRÅDOVERSIGT