Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Takeda (Japan) på indkøbstur i Europa.


16463 tumult 7/8 2009 19:31
Oversigt




7/8 2009 22:13 Sukkeralf 016467



Nu lyder det til, at det helt store formål er at få en salgsorganisationen i hele Europa på plads - det får man vel ikke med hverken BN eller Genmab.

Ingen af dem har det netværk i Europa nu - og GSK vil stå for salget af Arzerra, hvis godkendelsen kommer. Desuden samarbejde de med Amgen på området.

Der går en del år før BN kan opnå salg af deres cancervaccine, hvis den altså bliver godkendt. BN har ikke andet at byde på (koppevaccinen giver jo ikke en brugbar salgsorganisation), så det er vel ikke specielt attraktivt, men Takeda har dog selv tre stoffer i fase I mod prostata cancer, så måske en vaccine der så småt er klar til fase III kunne vække lidt interesse. Ved ikke om de overhovedet gør sig indenfor vacciner.

Mvh
Sukkeralf




11/8 2009 12:39 troldmanden 016586



Sukkeralf jeg læser det lige som dig. Nemlig at de først og fremmest vil have en salgsorganisation i Europa ved et køb. For kun derved kan de langsomt begynde at sælge deres egne stoffer i flere europæiske lande.

Og ingen af de danske selskaber opfylder ønsket om en større salgsorganisation. Altså bort set fra Lundbeck som ikke er til salg

Vh
T.



TRÅDOVERSIGT